Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
axl4

Re: Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από axl4 »

Η 2η αυξηση μετοχικου κεφαλαιου λογικα θα ξεκινησει σε κανα διμηνο περιπου.
Η προσοχη των περισσοτερων από εμας στρεφεται προς την μεταγραφολογια-παπαρολογια και λιγοτερο στα αγωνιστικα μιας και εχουμε μπει στην τελευταια στροφη του πρωταθληματος.
Επειδη των φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν θελω να παραθεσω ένα μικρο ερωτηματολογιο-παραληρημα πειτε το όπως θελετε.
Να κατσει ή να μην κατσει κανεις και να προνοησει μαζευοντας λεφτα από τωρα για να γινει και αυτος ενας περηφανος μικρομετοχος της ΠΑΟΚαρας μας?.
λεμε τωρα:
-αφου διανυουμε οικονομικη κριση και δεν μου περισσευουν λεφτα, ουτε 20 ευρω...
-αφου θα πουλησουμε καποιους παιχταραδες μας και σιγουρα θα παρουμε καλυτερους και θα περισσεψουν χρηματα.
-αφου θα βρεθουν παλι αυτοι οι 10.000 (κυριως της επαρχιας και του εξωτερικου) που τα εχουνε και τα πετανε και θα πανε παλι στις τραπεζες.
-σιγα να μην περιμενω στην ουρα της τραπεζας για να δωσω οσα μπορω για το καλο της ΠΑΟΚαρας.
-αφου δεν ξερω ότι μαζευει λεφτα ο ΠΑΟΚ μιας και η διαφημιστικη καμπανια είναι σχεδον ανυπαρκτη.
-σιγα να μην παω στην τραπεζα να δωσω 10 ή 20 ευρω και να με θεωρησει ο υπαλληλος σακαφλια.
-σιγα να μην ζητησω αδεια από το αφεντικο μου για να παω στην τραπεζα που βρισκεται στην άλλη μερια της πολης.
-ο ζαγορακης είναι ψυχραιμος και μαγκας και θα σβησει τα χρεη χωρις τη δικη μου βοηθεια.
-αφου δεν πανε οι αλλοι και κυριως οι φιλοι μου @αλακας ειμαι να παω εγω?
-αφου γκρινιαζει η γυναικα… τι μπλεκω τωρα με την παντοφλα?
-όταν ξεκινησει η 2η α.μ.κ. θα δω την κινηση και αν μεχρι τελους δεν παει καλα θα το σκεφτω σοβαρα για να δωσω γιατι μπορει να μας κοροιδευουν οι αλλοθρησκοι…
-αφου και να βαλω λεφτα όλα είναι στημενα στο ελληνικο πρωταθλημα αρα τσαμπα λεφτα.
-αφου πρεπει να παω τριημερο με τη γκομενα και να φανω απλας…κατσε να παω και αν περισσεψουν το συζηταμε…
-όταν και αμα, με ρωτησουν ποτε τα παιδια μου αν συνεχισα την παραδοση των προγονων μας (βοηθηθωντας αγοραζοντας μετοχες) ενώ οι αλλοι τοτε εχτιζαν γηπεδα, εγω θα απαντησω φυσικα γιατι ΠΑΟΚ εισαι!
-γιατι να τσονταρω αφου ο σαντος ειναι λουσερ και παιχταραδες να εχει θα χανει τα ντερμπι?
-αφου θα μας σβησουν τα χρεη του δημοσιου, θα παρουμε πισω τα λεφτα από τον γουμενο που θα μπει φυλακη και ξεχρεωσαμε!
-σιγα να μην μετραει ο λογος μου στις γενικες συνελευσεις…που να τρεχω κιολας...θα βαζω ραδιο και θα ακουω τους επαγγελματιες παραγωγους να μου λενε τι εγινε και τι αποφασεις παρθηκαν.
-αφου θα εχουν ξεκινησει ηδη οι μεταγραφες και ισως τα λεφτα δεν θα προλαβουν να εκταμιευθουν ασχετα αν πανε στην ΠΑΕ για τις λοιπες υποχρεωσεις της.
-εχω πιο σοβαρα προβληματα να ασχοληθω και η σκεψη του να δωσω 20 ευρω μου προκαλει πονοκεφαλο…ασε που δεν θα γινει τιποτα με το ασημαντο χρηματικο ποσο μου αφου και οι αλλοι δεν θα βαλουν.
-θα περιμενω να δω μεταγραφικες κινησεις και πωλησεις και το ξανασκεφτομαι
-τι να παρω 50 μετοχες δε λεει…αν ειχα λεφτα θα επαιρνα δεκαδες χιλιαδες κομματια…
-σιγα να μην βαλω εγω και οι μεγαλοι ΠΑΟΚαρχες που τα εχουνε να λαμψουν δια της απουσιας τους.

Ηδη εβαλα σε καδρακι το παραστατικο της τραπεζας και οι απαντησεις στα παραπανω δοθηκαν μολις το αντικρυσα κρεμασμενο…
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος axl4 την Δευ 06 Απρ 2009, 18:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Απλά μπράβο axl4 χωρίς παρπάνω κάτι.
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

Tι μπράβο λες ρε Γκας ; Ο axl4 έβαλε ερωτήσεις και θέλει πειστικές απαντήσεις. Να μερικές που σκέφτηκα ( κάνω πως δεν βλέπω την απάντηση που έδωσε μόνος του )

αφου διανυουμε οικονομικη κριση και δεν μου περισσευουν λεφτα, ουτε 20 ευρω...
Ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται. Τι να χρωστάς 12.700 τι 12.720
-σιγα να μην περιμενω στην ουρα της τραπεζας για να δωσω οσα μπορω για το καλο της ΠΑΟΚαρας.
Στην ουρά κάνεις γνωριμίες
-αφου δεν ξερω ότι μαζευει λεφτα ο ΠΑΟΚ μιας και η διαφημιστικη καμπανια είναι σχεδον ανυπαρκτη.
Οι διαφημίσεις κατά κανόνα είναι παραπλανητικές. Τι θες να κοροϊδεύουμε τον κόσμο;
-σιγα να μην παω στην τραπεζα να δωσω 10 ή 20 ευρω και να με θεωρησει ο υπαλληλος σακαφλια.
Ευκαιρία να κάνεις και καμιά μανούρα. ΠΑΟΚ είσαι.
-σιγα να μην ζητησω αδεια από το αφεντικο μου για να παω στην τραπεζα που βρισκεται στην άλλη μερια της πολης.
Πες του πως ή θα σου δώσει άδεια ή θα φτιάξεις σωματείο
-ο ζαγορακης είναι ψυχραιμος και μαγκας και θα σβησει τα χρεη χωρις τη δικη μου βοηθεια.
Συν Αθηνά και χείρα κίνει..
-αφου δεν πανε οι αλλοι και κυριως οι φιλοι μου @αλακας ειμαι να παω εγω?
Άμα έχεις τέτοιους φίλους τι τους θέλεις τους εχθρούς ;
-αφου γκρινιαζει η γυναικα… τι μπλεκω τωρα με την παντοφλα?
Ευκαιρία να την ξεφορτωθείς
-αφου και να βαλω λεφτα όλα είναι στημενα στο ελληνικο πρωταθλημα αρα τσαμπα λεφτα.
Υπάρχω, άρα τους βρίζω
-αφου πρεπει να παω τριημερο με τη γκομενα και να φανω απλας…κατσε να παω και αν περισσεψουν το συζηταμε…
Γυναίκες, γυναίκες περάσατε κι όμως…
-γιατι να τσονταρω αφου ο σαντος ειναι λουσερ και παιχταραδες να εχει θα χανει τα ντερμπι?
Γιατί όσο με πληγώνεις τόσο με πορώνεις
-αφου θα μας σβησουν τα χρεη του δημοσιου, θα παρουμε πισω τα λεφτα από τον γουμενο που θα μπει φυλακη και ξεχρεωσαμε!
Πρέπει να έχεις 7 ζωές για να το δεις αυτό
-σιγα να μην μετραει ο λογος μου στις γενικες συνελευσεις…που να τρεχω κιολας...θα βαζω ραδιο και θα ακουω τους επαγγελματιες παραγωγους να μου λενε τι εγινε και τι αποφασεις παρθηκαν.
Αφήστε 1000 λουλούδια ν’ ανθίσουν
-τι να παρω 50 μετοχες δε λεει…αν ειχα λεφτα θα επαιρνα δεκαδες χιλιαδες κομματια…
Κι η γιαγιά μου άμα είχε καρούλια θα ήταν πατίνι
-σιγα να μην βαλω εγω και οι μεγαλοι ΠΑΟΚαρχες που τα εχουνε να λαμψουν δια της απουσιας τους.
ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
fran

Δημοσίευση από fran »

Και μην ξεχνάτε όπως αναφέρθηκε σε παλιότερο ποστ

ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΡΩΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΗΣΤΕΙΑ.
Σε περίπτωση που η φάση γίνει ανάποδα θα δημιουργηθεί προβλημα.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

axl4 έγραψε: Ηδη εβαλα σε καδρακι το παραστατικο της τραπεζας και οι απαντησεις στα παραπανω δοθηκαν μολις το αντικρυσα κρεμασμενο…

ΑΥΤΟ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ....

ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

fran έγραψε:Και μην ξεχνάτε όπως αναφέρθηκε σε παλιότερο ποστ
Λάθος!

Πρώτα κάνουμε ληστεία και κατόπιν μετατρέπουμε τα κλοπιμαία (σε κάποιο άλλο κατάστημα, εννοείται) σε μετοχές.
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

:)
fran

Δημοσίευση από fran »

PRAKTORINOS έγραψε:
fran έγραψε:Και μην ξεχνάτε όπως αναφέρθηκε σε παλιότερο ποστ
Λάθος!

Πρώτα κάνουμε ληστεία και κατόπιν μετατρέπουμε τα κλοπιμαία (σε κάποιο άλλο κατάστημα, εννοείται) σε μετοχές.
Ελα ρε Πρακτορίνε μας κόβεις για τραπεζοτσαρκες μεσημεριάτικα ?
:) :D :) :D :)
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Πιθανολογώ πως με τη λήξη των πλέι οφ, η διοίκηση της ΠΑΕ θα ξεκινήσει και τη δεύτερη αύξηση μετοχικού κεφαλαίoυ. Αυτό θα γίνει, πιστεύω, για να έχει ο κόσμος τη δυνατότητα να πληρώσει εκ νέου για μετοχές δίχως το βραχνά των εισιτηρίων και των εξόδων για την ομάδα.

Eπίσης, η πορεία της ομάδας στα πλέι οφ, θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό, δυστυχώς, και το κατά πόσο θα ανταποκριθεί ο κόσμος στη νέα έκκληση της ΠΑΕ για αγορά μετοχών.. Το γεγονός ότι τον Ιούλιο, ένα μήνα μετά δηλαδή, θα βγουν και τα διαρκείας, ίσως κάνει κάποιους δύσπιστους στην αγορά πολλών μετοχώς, αλλά όπως ειπαμε και στην πρώτη ΑΜΚ:

ΣΚΟΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!
Άβαταρ μέλους
axl4

Δημοσίευση από axl4 »

διαβάζω τον τελευταίο καιρό για γκαγκάτσηδες,πιο πριν για σαλπιγγίδη,για το κλίμα που δημιουργήθηκε με τις κουβέντες του Ζαγοράκη και πρώτη φορά έχω τόσο ανάμικτα συναισθήματα για τον ΠΑΟΚ μας.
Αποφάσισα να γράψω σε αυτό το παρατημένο τόπικ, το οποίο όμως προσωπικά το θεωρώ ως το σημαντικότερο για την αναγέννηση του ΠΑΟΚ.
Στο βάθος του μυαλού μου πολύ πιο πίσω από τους κολίνες,τους γκαγκάτσηδες κτλ υπάρχει η σκέψη της μακροχρόνιας ανάπτυξης και επιτυχίας.
ίσως επειδή στα 28 μου χρόνια,πρώτη φορά βλέπω να ξεκινάει να γίνεται κάτι αξιόλογο με συλλογική προσπάθεια στην Ελλάδα που χαρακτηρίζεται από ειλικρίνια και απόλυτη διαφάνεια.
Δυστυχώς όμως ίσως και λόγω δουλειάς (αναπτυξιακή οικονομική ) κάθε λίγο και λιγάκι διαβάζω αλλά και σκέφτομαι τι θα γίνει μετά το 3ετές πλάνο του Ζαγοράκη ή πιο απλά την διάδοχη κατάσταση με συνεχή ανάπτυξη.
Ίσως επειδή πιστεύω ότι η συσπείρωση αυτή που παρουσιάζεται είναι η μία και μοναδική μας ευκαιρία να φτιάξουμε κάτι απίθανο για τα ελληνικά δεδομένα όχι όμως για τον ΠΑΟΚτσήδικο λαό.
Μακάρι να σκεφτούμε όλοι ότι με τις συνεχείς α.μ.κ. μας δίνεται η ευκαιρία να ακολουθήσουμε τα διεθνή πρότυπα των μεγάλων ομάδων και να ξεφύγουμε επιτέλους (έστω και στον τομέα του αθλητισμού) από την ελληνική αρπαχτή και τα βραχυχρόνια πυροτεχνήματα.
Το λέω και το πιστεύω ότι αν πάμε όλοι μας ξανά στις τράπεζες φτιάχνουμε πιο γερά θεμέλια για την ομάδα μας από αυτά που έχτισαν οι πρόγονοι μας με προσωπική εργασία στην Τούμπα και πιο παλιά στο συντριβάνι.
Καλός χρυσός ο Ζαγοράκης και είναι πραγματικά ευλογία που βρέθηκε και κάνει όσα κάνει αλλά ίσως είναι η μοναδική ευκαιρία μας ως λαός να διασφαλίσουμε μελλοντικά την ομάδα μας και να ισχύσει όντως ότι "ο ΠΑΟΚ είναι ο λαός του''.

υγ:20 μύρια το μπάτζετ του λαγού λέει το ρεπορτάζ όπως και περισσότερα στον γκέι...η μόνη ρεαλιστική απάντηση σε αυτούς είναι χιλιάδες νέοι μέτοχοι...όμορφα και ΠΑΟΚτσήδικα...
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Αδελφέ απ'όσο ξέρω η αύξηση θα γίνει μετά την προπώληση των διαρκείας....Νομίζω...

:?
kos

Δημοσίευση από kos »

ποιο εξυπνο παιδι εχει η μανα του?

http://troktiko.blogspot.com/2009/05/bl ... _5692.html
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Mια ερώτηση γιατί δεν το έχω παρακολουθήσει καθόλου το θέμα!
Τίτλους μετοχών έχει πάρει κανείς στα χέρια του? Και αν όχι πως θα γίνει η επόμενη άυξηση?
Η απόδειξη της τράπεζας δεν μου λέει τίποτα εκτός από την κατάθεση κάποιων χρημάτων σε ένα τραπεζικό λογαριασμό!
Ένας φίλος έχει πάρει μέρος στην πρώτη άυξηση μετοχικού κεφαλαίου(αυτή με τον Τεό είναι η δέυτερη και πάμε για την τρίτη)
και ακόμη δεν έχει κανέναν τίτλο στα χέρια του! Μόνο τραπεζικές αποδείξεις!

υ.γ Αν ξέρει κάποιος επί του θέματος ας μας διαφωτήσει!
Άβαταρ μέλους
axl4

Δημοσίευση από axl4 »

αδερφε μην ανησυχεις...δεν πιστευω να εχει παρει κανεις μας τις μετοχες στα χερια του...οσους φιλους ρωτησα κανεις δεν εχει τπτ αλλο, εκτος απο τα παραστατικα των τραπεζων.
η επομενη αυξηση αποκλειεται να προβλεπει προνομιακη τιμη για τους ηδη κατεχοντες μετοχες, αρα ολοι μας (μετοχοι και μη) αγοραζουμε με ιδια τιμη στο κομματι οπως και πριν.
μονο μη χασεις τα παραστατικα γιατι που να τρεχεις να βγαλεις ακρη...βαλτα σε καδρακι να εισαι ησυχος!!! :) :) :) :)
ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Σάικο η ΠΑΕ δεν προχώρησε σε έκδοση μετοχών λόγω του τεράστιου κόστους που θα είχε μια τέτοια προσπάθεια και θα ταν κρίμα να χαθούν κάποια έσοδα για τυπικότητες... (Νταξει και γω θα γούσταρα να το κάνω κορνίζα, αλλά ΠΑΟΚ είσαι) Φυσικά αν θες μπορείς να ζητήσεις την τύπωση των μετοχών σου, αναλαμβάνοντας το κόστος...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”