Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
- V-olakiotis
-
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
Φαντάζομαι όλοι αυτοί που θεωρούν τον εαυτό τους ανώτερο λόγω λευκής φυλής, ορθόδοξου δόγματος και ελληνικής καταγωγής θα ήταν οι φανατικότεροι μουσουλμάνοι ή ινδουιστές ή βουδιστές εφόσον η τύχη τους έκανε να γεννηθούν και να μεγαλώσουν στα μέρη όπου επικρατούν οι εκάστοτε θρησκείες ή εθνικότητες.
Γεννηθήκαμε σίγουρα με μία ταυτότητα αλλά το πως διαμορφώνουμε εντέλει την προσωπικότητά μας εξαρτάται από το πως καλλιεργούμε το μυαλό μας. Και σε αυτό το μόνο εφόδιο είναι η παιδεία... Μαθαίνοντας και γνωρίζοντας το διαφορετικό γίνεσαι ανεκτικός και ανοιχτόμυαλος ώστε να μπορείς να αλληλεπιδράς με την κοινωνία που χαρακτηρίζεται από διαφορετικότητα.. Διαφορετικότητα σε πιστεύω, σε χαρακτηριστικά φαινότυπου, σε ήθη και έθιμα, σε βιώματα.
Άλλωστε το μήνυμα του χριστιανισμού που τόσο πολύ καπηλεύονται όλοι όσοι κάνουν σημαία τα χαρακτηριστικά τους είναι τόσο αντίθετο με την ίδια τη νοοτροπία τους που τελικά αλλοιώνεται..
Γεννηθήκαμε σίγουρα με μία ταυτότητα αλλά το πως διαμορφώνουμε εντέλει την προσωπικότητά μας εξαρτάται από το πως καλλιεργούμε το μυαλό μας. Και σε αυτό το μόνο εφόδιο είναι η παιδεία... Μαθαίνοντας και γνωρίζοντας το διαφορετικό γίνεσαι ανεκτικός και ανοιχτόμυαλος ώστε να μπορείς να αλληλεπιδράς με την κοινωνία που χαρακτηρίζεται από διαφορετικότητα.. Διαφορετικότητα σε πιστεύω, σε χαρακτηριστικά φαινότυπου, σε ήθη και έθιμα, σε βιώματα.
Άλλωστε το μήνυμα του χριστιανισμού που τόσο πολύ καπηλεύονται όλοι όσοι κάνουν σημαία τα χαρακτηριστικά τους είναι τόσο αντίθετο με την ίδια τη νοοτροπία τους που τελικά αλλοιώνεται..
- ΑποστόληςΑ
Αν και το μήνυμά σου είναι για άλλο τόπικ θα συμφωνήσω. Όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι.
(μερικοί βέβαια είναι πιο ίσοι από τους άλλους, όπως πρωτοέγραψε ο G. Orwell το 1945)
(μερικοί βέβαια είναι πιο ίσοι από τους άλλους, όπως πρωτοέγραψε ο G. Orwell το 1945)
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
https://www.looper5.org/2020/04/blog-post_25.html?m=1
Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk
Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk
quote="pgetsos"]
Όχι το επί πληρωμή εχω
Στο δωρεαν; (Απαντα καφενειο)[/quote]renegade έγραψε:Εγώ πάντως από το Cyber Ghost είμαι απογοητευμένος και υποτίθεται είναι από τα καλάpilotos έγραψε:Surfshark, το πιο φτηνό και το πιο μικρό γογγυσμα σε ταχύτητα... Δεν κάνω διαφήμιση, απλά δοκίμασα αρκετά για να καταλήξω σε αυτό. Στα συν ότι έχει free κόφτη διαφημίσεων κλπ.
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όχι το επί πληρωμή εχω
Από σχόλιο στο chat του Αυλακιώτη. Κατουρήθηκα...
Καλησπέρα, ΠΑΟΚ είμαι. Κάτι πήρε το αυτί μου ότι λόγω οικονομικών προβλημάτων άλλης ομάδας της πόλης μου, ο πρόεδρος και ο τεχνικός διευθυντής ντύθηκαν αστυνομικοί και κόβουν κλήσεις σε ανυποψίαστους συμπολίτες μας. Πρώτα "θύματα" οι Στοχ και Σφιντέρσκι. Άκουσες κάτι;
Καλησπέρα, ΠΑΟΚ είμαι. Κάτι πήρε το αυτί μου ότι λόγω οικονομικών προβλημάτων άλλης ομάδας της πόλης μου, ο πρόεδρος και ο τεχνικός διευθυντής ντύθηκαν αστυνομικοί και κόβουν κλήσεις σε ανυποψίαστους συμπολίτες μας. Πρώτα "θύματα" οι Στοχ και Σφιντέρσκι. Άκουσες κάτι;
- ΑποστόληςΑ
Όχι το επί πληρωμή εχω[/quote]Ομολογώ περίεργο. Να προτείνω το NordVPNrenegade έγραψε:quote="pgetsos"]Στο δωρεαν; (Απαντα καφενειο)renegade έγραψε:Εγώ πάντως από το Cyber Ghost είμαι απογοητευμένος και υποτίθεται είναι από τα καλάpilotos έγραψε:Surfshark, το πιο φτηνό και το πιο μικρό γογγυσμα σε ταχύτητα... Δεν κάνω διαφήμιση, απλά δοκίμασα αρκετά για να καταλήξω σε αυτό. Στα συν ότι έχει free κόφτη διαφημίσεων κλπ.
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το Cyber Ghost έχει καμιά 25αρια σέρβερ που είναι από Ελλάδα.
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι,ενώ συνδέομαι και κάνω έλεγχο IP και δείχνει Ελλάδα, δεν μπορώ να συνδεθώ σε σάιτ που τα δικαιώματα μετάδοσης είναι μόνο για Ελλάδα.
Αποτέλεσμα να ψάχνω έναν έναν τους σέρβερ για να βρω τον κατάλληλο ώστε να δω την μετάδοση που είναι μόνο για Ελλάδα.
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι,ενώ συνδέομαι και κάνω έλεγχο IP και δείχνει Ελλάδα, δεν μπορώ να συνδεθώ σε σάιτ που τα δικαιώματα μετάδοσης είναι μόνο για Ελλάδα.
Αποτέλεσμα να ψάχνω έναν έναν τους σέρβερ για να βρω τον κατάλληλο ώστε να δω την μετάδοση που είναι μόνο για Ελλάδα.