Ιβάν Σαββίδης ΙV
- Sick Bastard
- Sick Bastard
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV
say what now?joshua έγραψε:Βρε Αποστόλη τι δεν καταλαβαινεις? Οτιδηποτε κακο εχει γραφτει για τα καθεστωτα υπαρκτου σοσιαλισμου ειναι προπαγανδα των δυτικων.Επιπλεον οτι καλο εχει γραφτει για τα κρατη του δυτικου κοσμου ειναι και αυτο δικη τους προπαγανδα.Τελος οτι κακο εχει γραφτει για αυτα ειναι απλα αληθεια.ΑποστόληςΑ έγραψε:ΟΚ! O καθένας έχεις τις απόψεις του.
- abc_o_ karpouzas
επισης πρεπει να τον θυμισεις και τους ερυθρους χμερ με τον τιτανοτεραστιο ....συντροφο....πολ ποτ...goran 64 έγραψε:Ξέχασες το καθεστώς του Εμβέρ Χότζα...
Ειλικρινά δεν το περίμενα...
Υ.Γ. "Γνωστά" είναι, κατά ένα μέρος...Αυτό που μας "ενημέρωναν" τα συστημικά, καπιταλιστικά κανάλια ύπνωσης!
Αυτά που, ακόμα και στην σημερινή πανδημία του κορωνοϊού, χαϊδεύουν τα αυτάκια του Τραμπ και του Τζόνσον...
εεεεεεε μετα απο ολους αυτους βγαινουν ευκολα τα συμπερασματα
αποστολη αλλοι ειχαν φιλους φοιτητες αλλοι ηταν οι φοιτητες
-
Επισήμως στον όμιλο Belterra Investments, συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη -κι έναντι τιμήματος 205 εκατ. ευρώ, – πέρασε το τουριστικό συγκρότημα Πόρτο Καρράς, μετά από διαπραγματεύσεις μηνών με την οικογένεια Στέγγου της Τεχνικής Ολυμπιακής.
205 εκ
205 εκ

Πριν λιγο διαβαζα σε αλλο τοπικ τον Γκικα να λεει για τον Elon Musk που πουλησε την paypal 165μυρια και με τα 100 απο αυτα ιδρυσε την SpaceX.
Και αναρωτιεμαι.. πως γινεται να κανει 165 η Paypal και το ..Πορτο Καρρας 200? Με 100 ο αλλος ιδρυει την SpaceX που την ξερει ολος ο πλανητης και ο Ιβαν δινει 200 για οικοπεδο στο Μαρμαρα; Υπαρχει καμια περιπτωση η κερδοφορια της Paypal να ειναι σε κοντινα μεγεθη με το Πορτο Καρρας;
Και αναρωτιεμαι.. πως γινεται να κανει 165 η Paypal και το ..Πορτο Καρρας 200? Με 100 ο αλλος ιδρυει την SpaceX που την ξερει ολος ο πλανητης και ο Ιβαν δινει 200 για οικοπεδο στο Μαρμαρα; Υπαρχει καμια περιπτωση η κερδοφορια της Paypal να ειναι σε κοντινα μεγεθη με το Πορτο Καρρας;
Γιατί απλά ο μασκ ( φανερά τουλάχιστον) ήταν κάτοχος κάτι πάνω από το 10% της εταιρείας.
Η εταιρεία είχε χρηματιστηριακή αξία πάνω από 1,5 δις
Η εταιρεία είχε χρηματιστηριακή αξία πάνω από 1,5 δις
Πώς γίνεται?sic-4 έγραψε:Πριν λιγο διαβαζα σε αλλο τοπικ τον Γκικα να λεει για τον Elon Musk που πουλησε την paypal 165μυρια και με τα 100 απο αυτα ιδρυσε την SpaceX.
Καλά, εσύ δεν ξέρεις ότι................σαν την Χαλκιδική δεν έχει...???

100 για αρχικό κεφάλαιο από την τσέπη του και αργότερα μπήκαν πολλά πολλά ακόμη από επενδύσεις διαφόρων funds, συν άπειρη δουλειά από τρομερούς επιστήμονες, για να φτάσουν 20 χρόνια μετά να τους ξέρει όλος ο πλανήτης. Έχει μια μικρή διαφορά.sic-4 έγραψε:Με 100 ο αλλος ιδρυει την SpaceX που την ξερει ολος ο πλανητης
Βέβαια τα 200 για ένα ξενοδοχείο μου ακούγονται τρελό νούμερο. 6 Πόρτο Καράς άξιζε η καπνοβιομηχανία που πούλησε τους Ιάπωνες; Βέβαια υποθέτω δεν αγόρασε ένα ξενοδοχείο αλλά το μισό δεύτερο πόδι. Κάτι θα ξέρει. Ελπίζω αυτός ο Στέγγος να μην έχει κανένα ανηψιό που να έχει τον ΟΦΗ πάντως.
- abc_o_ karpouzas
αν ισχυουν αυτα ...
https://www.fortunegreece.com/article/t ... to-carras/
για μενα και λιγα εδωσε...
https://www.fortunegreece.com/article/t ... to-carras/
για μενα και λιγα εδωσε...
Σήμερα, 21/04/2020, πέρασε ένας χρόνος, από μια βραδιά που θα μείνει ανεξίτηλη, από 10-12 στιγμές της ζωής μου, μέσα στην καρδιά μου.
Σε ευχαριστώ Ιβάν Σαββίδη.
Σε ευχαριστώ.
Σε ευχαριστώ Ιβάν Σαββίδη.
Σε ευχαριστώ.
- Montrealiotis
Πολύ κλάμα όμως...
Ένα ευχαριστώ για ότι ένιωσα πριν ένα χρόνο, ακόμη και από την άλλη άκρη της γης, ειναι λίγο...
Ένα ευχαριστώ για ότι ένιωσα πριν ένα χρόνο, ακόμη και από την άλλη άκρη της γης, ειναι λίγο...
Η ποιο σπουδαια αθλητικά στιγμή της ζωής μου και βλέπω τον ΠΑΟΚ από το 1976 live και το 1985 Ειμουν μέσα στο τελευταίο ματς.... Ονειρο το περσινό....
Στάλθηκε από το SM-T865 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-T865 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk