Ιβάν Σαββίδης ΙV

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Αυτά με το σκάκι μου θυμίζουν το 18, μετά το χάρτινο ματς που είχε βγει φώτο του Ιβάν με τον Γιώργη να βγαίνουν από το γήπεδο χαμογελαστοί και γράφαν εδώ μέσα ότι όλα πάνε βάσει σχεδίου και θα τους γαμήσουμε και και και.

6η συνεχόμενη χρονιά μας αφαιρούν βαθμούς και μου λέτε για μακροπρόθεσμα σχέδια. Πιο μακροπρόθεσμο δεν πάει.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Οι απέναντι τους έχει πονέσει η κοιλιά απ΄τα γέλια με τα εξωαγωνιστικά γαμήσια που σου έχουν ρίξει εδώ και μια 5ετια , αλλά εσύ είσαι σκακιστής. Ξεκινάει κάθε χρονιά και λένε , φέτος σε τι στάση θα τους καρφώσουμε έτσι για αλλαγή .

Ιβαν = Προφεσσορ.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Γκραντμάστερ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

buffalobill4 έγραψε:Πόσο πιο δεξιά να πάει κάποιος από βοριδηδες αδωνιδες και υιούς πλευρηδες. Πρέπει να φτάσει στον εθνικοσοσιαλισμο
Δεν χρειάζεται να είναι πιο δεξιά. Μπορεί να είναι στον ίδιο χώρο, αλλά με κάποιες προδιαγραφές ισονομίας και αξιών.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δεξιά, ισονομία και αξίες δεν πάνε μαζί.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ψιλά γράμματα είναι αυτά...
Αν υπάρχουν οι "προδιαγραφές", δεν γ@μείς?
Άβαταρ μέλους
ace.79.gr

Δημοσίευση από ace.79.gr »

Οι δουλιτσες να προχωρανε και ποιος και τον ΠΑΟΚ ε ιβαν μου? Για αυτο και το πεταγμα πετσετας απ τον γεναρη
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Οτι να ναι πραγματικα. Ναι να σου ζητησει συγγνωμη που κάνει άλλες επιχειρηματικές κινήσεις μιας και ένας άγραφος νόμος λέει πως όσο είναι στον ΠΑΟΚ δεν πρέπει να ασχολείται με τίποτα άλλο. Ο Ιβαν σου λοιπον περυσι σου εφερε νταμπλ και εχει χωσει χρημα που κανενας αλλος μεγαλομετοχος δεν τα εχει δωσει εδω και χρονια. Αν ειναι δυνατον με την αχαριστια...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

PAOK_Antarctica έγραψε:Δεξιά, ισονομία και αξίες δεν πάνε μαζί.
Μαζι σου,αλλα για πες μου ισονομια και αξιες με ποιον εχουν κανει παρεα στην Ελλαδα?
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Δύο θεωρίες, μία της εξομοίωσης και μία του τσουβαλιάσματος, μέσα σε μία τόσο δα γραμμούλα-ερωτησούλα... :ugeek:

Δίχως, φυσικά, να θέλω να παρέμβω στον τρόπο σκέψης του καθενός, το ξεκαθαρίζω, για να μην παρεξηγηθώ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 17 Απρ 2020, 14:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Υπερβολικός είσαι εβριτη, τι ζηταμε να πάει γαμιονταςβτο σύστημα που κυβερνά 200 χρόνια του χρόνου έχει επέτειο..... Σαν σύγχρονος ραμπο να τους κατατροπώσει όλους αφού λεφτά έχει, και εν ανάγκη να εφαρμόζει δικές τους τακτικές ξύλο απειλές κλπ. Έφερε 4 τίτλους και μας κλεψανε έναν αλλά οι απέναντι γελάνε μαζί μας ειδικά κάτι κίτρινοι που ξέχασαν ποτέ εχουν πάρει τελευταία τίτλο, ακόμη και ο καβούριας 3 χρόνια έχει αν υπολογίσουμε το κλεμμένο......

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Εγώ δεν μιλάω για την ελληνική δεξιά, μιλάω για την δεξιά γενικότερα. Δεν είναι οι άνθρωποι που εκπροσωπούν την δεξιά το πρόβλημα, είναι η ύπαρξή της η ίδια. Το να βάζεις δεξιά και αξίες μαζί είναι σαν να λες "καλός άνθρωπος ο τάδε, απλά είναι ρατσιστής". Ή το ένα ή το άλλο, και τα δύο δεν γίνεται.

Μπορώ να σου πω που θα βρεις ισονομία και αξίες στα ελληνικά ψηφοδέλτια. Αυτό όμως είναι σαν να σου προτίνω τι να ψηφίσεις και αυτό είναι κάτι που δεν θα έκανα ποτέ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

PAOK_Antarctica έγραψε:Εγώ δεν μιλάω για την ελληνική δεξιά, μιλάω για την δεξιά γενικότερα. Δεν είναι οι άνθρωποι που εκπροσωπούν την δεξιά το πρόβλημα, είναι η ύπαρξή της η ίδια. Το να βάζεις δεξιά και αξίες μαζί είναι σαν να λες "καλός άνθρωπος ο τάδε, απλά είναι ρατσιστής". Ή το ένα ή το άλλο, και τα δύο δεν γίνεται.

Μπορώ να σου πω που θα βρεις ισονομία και αξίες στα ελληνικά ψηφοδέλτια. Αυτό όμως είναι σαν να σου προτίνω τι να ψηφίσεις και αυτό είναι κάτι που δεν θα έκανα ποτέ.
Πες παραταξη αν δεν θες να πεις ονοματα αλλα μια και μιλησες και για καταστασεις εκτος συνορων απο που να το πιασουμε και που να το αφησουμε.Τους εργατικους στην Αγγλια,το προσφατο παραδειγμα Ολαντ στη Γαλλια? Τους ποντεμος στην Ισπανια? Δυστυχως ενω στη θεωρια συμφωνω μαζι σου, στη πραξη η συγχρονη πολιτικη σκηνη εχει απογοητευσει τους παντες και αν για τη Δεξια δεν εκπλησεται κανεις,για τους υπολοιπους η πικρα ειναι τεραστια.
Άβαταρ μέλους
ace.79.gr

Δημοσίευση από ace.79.gr »

Επειδη δεν ειναι δυνατοι οι υπόλοιποι να εχουμε νε το ζορι δεξια ρε τζοσουα ? Ελπιζω να σε διόρισει η μαρινακοκρατια πουθενα για να αναγνωριστει η προπαγάνδα που κανεις και να μην παει τζαμπα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μαυρη ειναι η νυχτα στα βουνα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”