Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
BlackFriday

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από BlackFriday »

Αυτό ακριβώς σκέφτηκα και εγώ!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

tsou έγραψε:στοιχεία συγκεντρώνει ο ΠΑΟΚ, και βγαίνουμε και το λέμε φορα παρτίδα οτι ακομα τα στοιχεία δεν αποδεικνυουν επιρροη αλλά ψαχνουμε. ποσους αιωνες πισω ειμαστε στο επικοινωνιακο ρε φουστη μου. για γελια
Μην προλάβουν και τα εξαφανίσουν, ε;
Και να μην ξεχάσω, να επιτιμηθεί λίγο η παε και για το ότι παίρνει το ρίσκο προσφυγής στο CAS. Διότι, αν δικάσει την ουσία, ενδέχεται, σε απευκταία περίπτωση, να αλλάξει την επιβληθείσα ποινή. Χρειάζονται τώρα τέτοιες εν δυνάμει σκοτούρες; Το αναφέρω μιας και υπάρχουν κάποιοι, που πιστεύουν στο όριο της θρησκευτικής ευλάβειας την απέναντι πλευρά κι όχι τον "γκελαδόρο και αφελή" Σαββίδη, που κάνει ... λ@λ@κίες. Ένα πιθανό όπλο, ακόμα ένα, στη φαρέτρα της επιχειρηματολογίας τους.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Κσι μην ξεχνάμε ότι ολυμπιακός σνηκει σε of shore εταιρεια με έδρα την Κύπρο ο Πέτρος ο Κόκκαλης το ειπε..... Από εκεί ειδικά με την χρηματοδότηση Πανιωνίου μπορούν να βγουν παπάδες.....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

tsou έγραψε:στοιχεία συγκεντρώνει ο ΠΑΟΚ, και βγαίνουμε και το λέμε φορα παρτίδα οτι ακομα τα στοιχεία δεν αποδεικνυουν επιρροη αλλά ψαχνουμε. ποσους αιωνες πισω ειμαστε στο επικοινωνιακο ρε φουστη μου. για γελια
Μπορεί και να τα έχουν ήδη τα στοιχεία και να τους εφησυχάζουν.... Χρόνια δραστηριοποιείται στην Κύπρο ο Ιβάν......

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Από sfina.gr: Η προσφυγή του ΠΑΟΚ στο CAS έχει γίνει και ήδη οι άνθρωποι του Δικεφάλου οργανώνουν την συλλογή όλων των δικαιολογητικών που πρέπει να παρουσιάσουν ενώπιον του αθλητικού δικαστηρίου, το οποίου λειτουργεί κανονικά...

Ήδη έχει αναλάβει Ελβετός δικηγόρος, ο οποίος μαζί με το νομικό τμήμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ετοιμάσουν τον φάκελο για να δικαιώσουν τον ΠΑΟΚ και να του επιστραφούν οι 7 βαθμοί, οι οποίοι αφαιρέθηκαν με την ανεξήγητη απόφαση του αθλητικού δικαστή της Λίγκας και της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ, μετά την εισήγηση της ΕΕΑ, η οποία μετατράπηκε σε... απόφαση!

Ελβετός δικηγόρος έχει μεταφέρει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ: "Το CAS θα κάνει κανονική δίκη, άρα εκεί θα τα παρουσιάσει όλα ο ΠΑΟΚ και θα δικαιωθεί για να του επιστραφούν οι βαθμοί"!

Η απόφαση θα επιδιωχθεί να βγει μέσα σε ένα μήνα, πριν από την πιθανή έναρξη των πλέι οφ στην Ελλάδα, γιατί σε περίπτωση δικαίωσης του ΠΑΟΚ οι βαθμοί διαφοράς με τον Ολυμπιακό, μειώνονται στους 7 και με μια νίκη στην Τούμπα, την πρώτη αγωνιστική, μειώνονται ακόμη περισσότερο, στους 4, κάτι που σημαίνει ότι αλλάζει το σκηνικό για το πρωτάθλημα...

Ποιος είναι αυτός ο δικηγόρος; Μήπως αυτός του διεθνούς γραφείου που προσέλαβε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ;
Όσο για το συγκεντρώνουμε στοιχεία για τον gayρο, τι να πούμε; Αν και όταν τα έχεις, βγάλτα στη φόρα, ειδάλλως μην τους προετοιμάζεις. Πριν 4 μήνες λέγαμε εδώ μέσα, να τους κυνηγήσουμε μέχρι να πατήσουν μαύρο χιόνι. Τώρα, γίνεται το αντίθετο και μας κυνηγάνε αυτοί μέχρι να παγώσει ο ήλιος, δυστυχώς.
Τις πταίει;

"Αλλοίμονο στον κόσμο για τα σκάνδαλα που έχει να αντιμετωπίσει. Γιατί αναγκαστικά θα έλθουν τα σκάνδαλα. Μα, αλλοίμονο στον άνθρωπο που προκαλεί το σκάνδαλο". Εκ του κατά Ματθαίον Ευαγγελίου, 18.
Μέρες που είναι και ζούμε. Ανάσταση να έχουμε, γιατί η Ανάσταση πάντα καλή είναι.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

navigator11 έγραψε:Μιλούσα πριν λίγο με κουμπάρο μου δικαστή, σοβαρό και καταρτισμένο πάνω στη δουλειά του, και κωλόγαυρο για το θέμα. Αυτό που μου είπε είναι ότι θεωρεί πως κακώς απέφυγαν να εξετάσουν την υπόθεση στην ουσία. Συμφώνησε ότι, έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, μπορεί να υποστηρίξει κάποιος ακόμα κι ότι στήθηκε μια σκευωρία μέσω εεα και στο τέλος ένιψαν χείρας εκείνοι που θα μπορούσαν, αν έκριναν την ουσία και με βάση όλο το υλικό των στοιχείων, εφόσον δικαιώνει τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη, να την (εεα) αποδομήσουν.
Χειροτερη κατηγορια απο τους δικαστες που σχολιαζουν αποφασεις αλλων δεν υπαρχει! Παντα μιλανε ανετα και παντα σχολιαζουν ελευθερα. Οταν ερθει η ωρα ομως να δικασουν αυτοι, καβατζωνουν τον κωλο τους και πετανε την μπαλα στην εξεδρα.
Βασικα χειροτερη κατηγορια απο τους δικαστες και τους εισαγγελεις, γενικοτερα, δεν υπαρχει στην Ελλαδα.
Παιδακια που πλακωθηκαν στο διαβασμα για να αλλαξουν στατους, καμια επαφή μς την κοινωνια και την πραγματικότητα, με μονιμο αγχος να πετυχουν και να διασφαλιστουν, φοβικοι, γεματοι κομπλεξ και απωθημενα!
Ευκολη λεια για τα μεγαλα οικονομικα συμφεροντα της διαπλοκης και της πολιτικης.
Αλλα αληθεια ολοι σας/μας τωρα περιμεναμε να θυμηθουμε οτι η νουδου ειναι χουντα? Τον ΠΑΟΚ περιμεναμε για να θυμηθουμε οτι η χωρα ελεγχεται απο συμφεροντα? Αυτο που με στεναχωρει εμενα προσωπικα ειναι, πως η χωρα διαλυεται, είναι ενα τεραστιο μπουρδελο διαπλοκης κακοδιαχειρισης και μιζας και εμεις ενοχληθηκαμε μολις αγγιξε τον ΠΑΟΚ μας, ενω αγγιζει τις ζωες μας και τις ζωες των οικογενειων μας χρόνια τωρα.
Εγω αυτο το βρισκω λυπηρό. Με συγχωρειτε

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

kos έγραψε:Να χωρίσουμε την φάση σε στάδια.
Όσο καιρό είναι διεκδικητής ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Μαρινάκη η κάθε χρονιά είναι και μια μάχη. Όταν τελειώσει μια μάχη οφείλει ο ΠΑΟΚ να διορθώσει τα λάθη του και να ετοιμαστεί για την επόμενη.
Το έκανε μετά την κλοπή από την χάρτινη, οφείλει αν θεωρεί εαυτόν διεκδικητή να το κάνει και φέτος.
Στην διόρθωση των λαθών περιλαμβάνονται όλες οι λειτουργίες. Από τις επιλογές προπονητή και παικτων, μέχρι τις επιλογές στελεχών, συμμάχων, ΕΠΟ κτλ.

Να κλείσει ο φάκελος της φετινής χρονιάς και για εμάς για να πάμε παρακάτω και να μην κρατάμε με την στάση μας πίσω την ομάδα.

Να διασφαλιστεί ότι η ιστορία με την Ξάνθη δεν θα μας απασχολήσει νομικά, βαθμολογικά και αγωνιστικά και να αφήσουμε τα CAS τα συμβούλια της επικρατείας.
Συμφωνώ απόλυτα με αυτή την τοποθέτηση. Κλείστε την φετινή χρονιά και διορθώστε ότι χρειάζεται για την επόμενη.

Απ ότι φαίνεται υπάρχει περίπτωση το ΚΑΣ να μπορεί να μας υποβιβάσει κιόλας. Δεν το έχω λίγο σε αυτούς να έχουν πιάσει και το ΚΑΣ! Έχουμε ξεχάσει τα "ΟΥΕΦΑ-Μαφία" ????

Έως τώρα φαίνεται ότι όλα είναι συμφωνημένα από τον γαύρο , γιατί το κας να αποτελεί εξαίρεση?

Τις φήμες ότι ΤΩΡΑ ψάχνουμε τυχόν πολυιδιοκτησία γαύρου, τις ακούω βερεσέ....Γελάω...
Δλδ θα πάμε στην ΕΕΑ που καταγγέλλουμε παντού ότι είναι στημένη για να ελέγξουν τον εργοδότη τους???
Τι αξιοπιστία θα έχουμε μετά στα διοικητικά δικαστήρια που έχουμε προσφύγει? ΘΑ κάνουμε την μαρούπα αξιόπιστη τώρα?

Στην διοίκηση πρέπει να δουν τι λάθος κάνουν και κάθε χρόνο έχουμε μείον βαθμούς!
Δεν ξέρουν ότι θα μας στήσουν? Γιατί δεν θωρακίζουν την ομάδα?
kos

Δημοσίευση από kos »

Μαζεύουμε στοιχεία τα οποία θα θέσουμε υπόψη της ΕΕΑ, του αυγενακη και του Κούλη οι οποίοι λειτουργούν κατ εντολή του βαγγελα. Παραλογισμός
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ινπαοκ

Είναι ξεκάθαρο ότι η μετριοπαθής στάση που κρατούσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα περισσότερα θέματα που αφορούσαν τις δικαστικές υποθέσεις ανήκει στο παρελθόν. Υπάρχει πρόθεση ενίσχυσης ακόμα περισσότερο του νομικού τμήματος προκειμένου να υπάρξει μεγαλύτερη ευχέρεια στις κινήσεις που έρχονται κατά του Ολυμπιακού.

Ο Δικέφαλος περνάει στην αντεπίθεση έχοντας ομάδα ειδικών που συλλέγει στοιχεία και εξετάζει το ενδεχόμενο αν μπορεί να δέσει θέμα πολυϊδιοκτησίας του Ολυμπιακού με δύο ΠΑΕ της Supe League.

Σε περίπτωση που βρεθούν στοιχεία που να αποδεικνύουν την συγκεκριμένα παράβαση, τότε θα γίνει αναλυτική ενημέρωση στον Ιβάν Σαββίδη και αυτός θα αποφασίσει αν θα καταγγελθεί ή όχι σχετική καταγγελία στην ΕΕΑ.

Στο μεταξύ στον ΠΑΟΚ δεν χάνουν χρόνο για τις επόμενες κινήσεις στην προσπάθεια να ανατρέψουν την εισήγηση της ΕΕΑ ότι υπάρχει δηλαδή σχέση συνιδιοκτησίας με την Ξάνθη. Η απόφαση για προσφυγή στο CAS ήταν ειλημμένη πριν καν την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων.

Μετά από πρωτοβουλία και επαφές του επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας, Αχιλλέα Μαυρομάτη, έχει επιλεγεί ήδη μεγάλο δικηγορικό γραφείο στην Ελβετία, το οποίο έχει ειδίκευση σε υποθέσεις που εκδικάζονται στο CAS. Βάσει της νομοθεσίας ο ΠΑΟΚ έχει περιθώριο 21 ημερών να καταθέσει την προσφυγή στο CAS και ήδη προχωρά η διαδικασία μετάφρασης των 42 σελίδων της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, αλλά και όλων των απαραίτητων εγγράφων που απαιτούνται για την προσφυγή.

Η προσφυγή στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάννης θα γίνει με την επιλογή της ταχείας διαδικασίας. Ο επίσημος ΠΑΟΚ θα επικαλεστεί την ανάγκη, η υπόθεση να κλείσει πριν την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν και με βάση της εκτιμήσεις που κάνουν στον Δικέφαλο είναι εφικτό το CAS να εκδώσει την απόφαση μέσα σε δύο μήνες από τη μέρα που θα κατατεθεί η προσφυγή.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

ΑποστόληςΑ έγραψε:ινπαοκ

Είναι ξεκάθαρο ότι η μετριοπαθής στάση που κρατούσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα περισσότερα θέματα που αφορούσαν τις δικαστικές υποθέσεις ανήκει στο παρελθόν. Υπάρχει πρόθεση ενίσχυσης ακόμα περισσότερο του νομικού τμήματος προκειμένου να υπάρξει μεγαλύτερη ευχέρεια στις κινήσεις που έρχονται κατά του Ολυμπιακού.

Ο Δικέφαλος περνάει στην αντεπίθεση έχοντας ομάδα ειδικών που συλλέγει στοιχεία και εξετάζει το ενδεχόμενο αν μπορεί να δέσει θέμα πολυϊδιοκτησίας του Ολυμπιακού με δύο ΠΑΕ της Supe League.

Σε περίπτωση που βρεθούν στοιχεία που να αποδεικνύουν την συγκεκριμένα παράβαση, τότε θα γίνει αναλυτική ενημέρωση στον Ιβάν Σαββίδη και αυτός θα αποφασίσει αν θα καταγγελθεί ή όχι σχετική καταγγελία στην ΕΕΑ.

Στο μεταξύ στον ΠΑΟΚ δεν χάνουν χρόνο για τις επόμενες κινήσεις στην προσπάθεια να ανατρέψουν την εισήγηση της ΕΕΑ ότι υπάρχει δηλαδή σχέση συνιδιοκτησίας με την Ξάνθη. Η απόφαση για προσφυγή στο CAS ήταν ειλημμένη πριν καν την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων.

Μετά από πρωτοβουλία και επαφές του επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας, Αχιλλέα Μαυρομάτη, έχει επιλεγεί ήδη μεγάλο δικηγορικό γραφείο στην Ελβετία, το οποίο έχει ειδίκευση σε υποθέσεις που εκδικάζονται στο CAS. Βάσει της νομοθεσίας ο ΠΑΟΚ έχει περιθώριο 21 ημερών να καταθέσει την προσφυγή στο CAS και ήδη προχωρά η διαδικασία μετάφρασης των 42 σελίδων της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, αλλά και όλων των απαραίτητων εγγράφων που απαιτούνται για την προσφυγή.

Η προσφυγή στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάννης θα γίνει με την επιλογή της ταχείας διαδικασίας. Ο επίσημος ΠΑΟΚ θα επικαλεστεί την ανάγκη, η υπόθεση να κλείσει πριν την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν και με βάση της εκτιμήσεις που κάνουν στον Δικέφαλο είναι εφικτό το CAS να εκδώσει την απόφαση μέσα σε δύο μήνες από τη μέρα που θα κατατεθεί η προσφυγή.
Φέξε μου και γλίστρησα αδελφέ. Δηλαδή, θέλω να δείρω κάποιον και τον προειδοποιώ ότι θα τον δείρω σε συγκεκριμένο μέρος και ώρα, έτσι ώστε να προετοιμαστεί και να φέρει τους μπράβους του. Οι παραλληλισμοί με την υπόθεση, δικοί μας.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Περι πολιτικης ενας πρεπει να ειναι ο στοχος καποιου που θελει να εκφρασει τη δυσαρεσκεια του και αυτος ειναι οι τοπικοι βουλευτες.Να λεει καποιος πως πρεπει να πεσει μαυρο σε ενα ολοκληρο κομμα εξουσιας οσο πιασαρικο και αν ακουγεται ειναι απλα ανεφικτο και δεν εχει και ουσιαστικο αντικτυπο.Η ΝΔ ειναι του Μαρινακη,το ΠΑΣΟΚ ηταν του Κοκκαλη ,εναν Κοκκαλη τον οποιο σφιχταγκαλιασε και ο ΣΥΡΙΖΑ και παει λεγοντας.Καλως η κακως σε ολοκληρο τον πλανητη κυβερνουν με εναλλαγες 2 τασεις,αυτη των συντηρητικων,φιλελευθερων,ρεπουμπλικανων πειτε τους οπως θελετε και αυτη των δημοκρατων,σοσιαλιστων πειτε τους και αυτους οπως θελετε.Οσο ευκολο ειναι να λεει καποιος εσεις φταιτε που τους ψηφιζετε οταν οι παραταξεις με προτασεις εξουσιας ειναι μετρημενα κουκια ειναι απλα λογια του αερα.Ο Ελληνας μαλιστα προσφατα κιολας προχωρησε σε μια απο τις πιο εντυπωσιακες κινησεις στο παγκοσμιο πολιτικο σκηνικο επιλεγοντας να φερει στην εξουσια μια παραταξη απο το 3% και εφαγε την μεγαλυτερη απογοητευση βαση προσδοκιων στην ιστορια της χωρας,με αποτελεσμα σχεδον να εγκαταλειψει.Μια παραταξη που ετρεξε οπως και αλλοι στο παρελθον να θεσει υπο τις φτερουγες προστασιας της την πελατειακη βαση του δημοσιου,κυνηγοντας σε εγκληματικο βαθμο την οποια επιχειρηματικοτητα,σχεδον το συνολο του ιδιωτικου τομεα,εξαιρωντας βεβαια την επιχειρηματικη ελιτ της χωρας την οποια αφησε ανεγγιχτη.Μπες στην θεση ενος μικρομεσαιου επιχειρηματια Παοκτση και πες του οτι πρεπει να επιλεξει μεταξυ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ και πες μου οτι η επιλογη του ειναι ευκολη...Για αυτο και επιστρεφω σε αυτο που ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΦΙΚΤΟ. Ποιοι και ποσοι ειναι οι Μακεδονες βουλευτες της ΝΔ? Γνωστοι και μη εξαιρετεοι ειναι ΟΛΟΙ. Τι πιο απλο και ευκολο απο το να τους μαυρισεις και να τους εξαφανισεις πολιτικα με την καθε ευκαιρια για να τους δωσεις να καταλαβουν πως οποιος συνεχιζει να σιωπα και να κωφευει θα εχει την ιδια καταληξη.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Να συμπληρωσω και κατι αλλο σχετικα με εμας τους ''αντικειμενικους''.Το μισος που θρεφει ενας Αθηναιος Παοκτσης για το αθλητικο κατεστημενο της χωρας, ειτε αυτο προερχεται απο γαυρους, ειτε απο βαζελους, ειτε απο οποιονδηποτε αλλο και το τι εχει βιωσει στη ζωη του μονο αυτος μπορει να το γνωριζει.Τα συναισθηματα μισους που εχω εγω για τον γαυρο, τα οποια και δεν νομιζω να αναπτυξω για τιποτα αλλο στη ζωη μου, δεν θα μου τα υποδειξει κανεις...Το οτι τολμησα να αναρωτηθω,χωρις βεβαια να ελπιζω,αν υπαρχει περιπτωση να παυσει σε αυτη τη ρημαδα τη χωρα, ετσι οπως την καταντησαμε, να θετουμε κλιμακα λαμογιας ειτε αυτη ειναι στο 5 ειτε στο 10 ειτε στο 1000 ως προυποθεση για να πετυχεις κατι, πιστεψτε με ουτε αφελη με κανει ουτε λιγοτερο οργισμενο απο αυτα που βιωνουμε...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Μόνο εγώ κατάλαβα ότι, αν είμαι οργισμένος με την Νέα Δικτατορία, του χοντρού, πρέπει να την ξαναψηφίσω, αρκεί να μην σταυρώσω Κ@λ@φ@τη, Ορφ@νό και λοιπούς σημερινούς βολευτές της, αλλά κάποιους άλλους της?

Ο Θεός να με συχωρέσει, μέρα που είναι, αν κατάλαβα λάθος, όπως κι αυτόν που το γραψε, αν κατάλαβα σωστά!
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Σε μια κανονική χώρα, ισχύουν προφανώς οι νόμοι για όλους, οι κρατικές λειτουργίες είναι δίκαιες και αντιμετωπίζουν ισότιμα όλους, η δικαιοσύνη είναι πραγματικά τυφλή και αποδίδεται το ίδιο για όλους, οι υπουργοί δεν ευνοούν κανένα εις βάρος των άλλων κ.λπ.
Σε ένα κωλοκράτος όπου τα έφερε η πουτανα η μοίρα να ζούμε (και δεν το θεωρώ δικό μου) ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ από τα παραπάνω που υπάρχουν στα κανονικά κράτη. Εδώ λοιπόν, κερδίζει αυτός που είναι ισχυρός και μπορεί να αποδεικνύει καθημερινά τη δύναμή του. Αυτός που τρομάζει τους άλλους. Αυτός που εξαγοράζει, εκφοβίζει, απειλεί, σκοτώνει. Αυτό το έκτρωμα είναι το κωλοελλινικό κράτος εν έτει 2020. Εδώ κουμάντο κάνει ΜΟΝΟ ο ΘΥΤΗΣ που τρομοκρατεί τα ΘΥΜΑΤΑ. Άρα επιλέγεις να είσαι ο θύτης ή το θύμα. Δεν υπάρχει άλλη λύση διότι λειτουργεί ο νόμος του αδίστακτου ισχυρού.
Στο επίπεδο των μεγαλοεπιχειρηματιών και μεγαλοπαραγόντων, τα παραπάνω μεταφράζονται ως εξής
1. Έχεις έναν αδίστακτο που ελέγχει απόλυτα όλες τις λειτουργίες του κράτους διότι με τα ΜΜΕ που διαθέτει ασκεί στυγνό εκβιασμό στα σκουλήκια που παριστάνουν την κυβέρνηση.
2. Πως θα μπορέσεις να το αντιμετωπίσεις αυτό ? ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να πετύχεις κάτι ΜΕ ΘΕΜΙΤΆ ΜΕΣΑ.
3. Ο Σαββίδης έχει μεγάλη οικονομική δύναμη. Το αποδεικνύει με μείζονες επιχειρηματικές κινήσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα.
4. Προσφέρει κάτι αυτό στα θέματα του Π.Α.Ο.Κ. μας ? Όχι.
Τι μπορεί να κάνει λοιπόν ? Κατά τη γνώμη μου ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΈΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΠΤΩΣΗ. Δηλαδή να δείξει στο κούλη και στο υπόλοιπο σκυλολόι να καταλάβει το εξής
"Κοίτα να δεις. Είναι ο εσκομπάρ αλλά είμαι κι εγώ εδώ που πρέπει να λάβεις ΣΟΒΑΡΑ υπόψη σου στους σχεδιασμούς που κάνεις για να μην απειληθείς ως πρωθυπουργός".
Πως θα το δείξει αυτό ? Με τα ΜΜΕ που διαθέτει ? Μέχρι στιγμής δεν το κάνει. Αλλά και πάλι από μόνο του δεν αρκεί.
Πρέπει να συνδυάσει την χρήση των ΜΜΕ με απόδειξη ότι έχει επιρροή σε ΠΟΛΙΤΙΚΟ επίπεδο. Αυτή τη στιγμή δεν έχει όπως δείχνει η στάση των βουλευτών της νδ στη Μακεδονία.
ΜΟΝΟ αν καταφέρει να κάνει τον κούλη να ΝΙΏΣΕΙ ότι ο Σαββίδης ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ, μόνο τότε ο κούλης θα προβληματιστεί.
Για εμένα, και το έχω ξαναγράψει, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΧΡΗΜΑ σε όλους τους νομούς της Μακεδονίας ΣΤΗΝΟΝΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ-ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ που θα παίξει με τα θέματα για τα οποία οι Μακεδόνες είναι πάντα διαχρονικά ευαίσθητοι. Δεν με απασχολεί η ιδεολογική τοποθέτηση. Να ΔΕΙΞΕΙ ότι ένας σχηματισμός που θα αγγίζει ποσοστό κρίσιμο για κατάκτηση πρωτιάς ή αυτοδυναμίας από κούλη, που μπορεί δηλαδή να στερήσει από κούλη τα ποσοστά αυτά.
ΤΟΤΕ να δούμε αν ο κούλης θα λειτουργεί ως υπηρέτης του εσκομπάρ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ειναι μια λυση αυτο που λες Γκουερινο αλλα καταλαβαινεις οτι συγχρονως με την πιεση που θα ασκουσε στην εκαστοτε κυβερνηση θα ασκουσε και τασεις διχασμου στις ταξεις των οπαδων της ομαδας καθως οποιαδηποτε πολιτικη κινηση εκ μερους του θα συνοδευοταν απο αντιστοιχη ατζεντα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”