Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Είμαι τόσο οργισμένος από την απάθεια της διοίκησης στον πόλεμο και τις "σφαλιαρες" που δεχόμαστε, την μια μετά την άλλη,από την Ε.Ο και τα γιουσουφάκια της( αεχ,οαρης και αελ)που ειλικρινά δεν θέλω να ξαναπαρακολουθησω αθλητισμό που εμπλέκεται ελληνικό στοιχείο!Μας γαμανε επικοινωνιακά και μη και εμείς απλά αλλάζουμε "στάση " και κάνουμε ποσταρισματα στο Instagram....Τώρα λέει θέλουν και το περσινό πρωτάθλημα και δεν θα μου φανεί παράξενο αν βρουν τρόπο να διεκδικήσουν και του 1985!!!!Έτσι είναι....βρίσκουν και κάνουν!Έγινε και το deal για Πόρτο Καρράς, προχωράει και για Fortaleza και όλα αγγελικά πλασμένα...Μας κουνάνε το δάκτυλο και μας επικρίνουν αυτοί που κατηγορούνται για τον μισό ποινικό κώδικα της χώρας και αυτοί που φέσωσαν δύο φορές το κράτος με συνολο πάνω από 300 εκατομμύρια,έκαψαν οπαδούς αντίπαλης ευρωπαϊκής ομάδας και εστριψαν @@ ευρωπαιου αξιωματούχου σε αγωνα και εμείς απλώς παρακολουθούμε απρακτοι....Τον βόθρο αν δεν βάλεις χέρι μες στα σκατα δεν τον καθαρίζεις!Με τον σταυρό στο χέρι μόνο η Εκκλησία μάμησε......Από Μέγαρο εως Σφαγεία αν δεν γεμίσει ο βυθός με "τσιμεντένια παπουτσάκια "πάντα θα ήμαστε τα πουτανακια των χαμουτζηδων....43 χρονια που ειμαι εν ζωή έχω σιχαθεί τα πάντα στον "αθλητισμό " αυτης της κωλοχωρας των νεοελλήνων.Δεν έχω κανένα πρόβλημα αν μου κάνετε Μπαν ούτε για την διάρκεια αυτού. Καλή Ανάσταση σε όλους σας με υγεία
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Επειδή, υποθέτω, δε γνωρίζουμε οι περισσότεροι τι πώς ακριβώς λειτουργεί το CAS δικάζοντας, ας περιμένουμε να δούμε. Το λέω από την άποψη μήπως, πέραν της ουσίας, εξετάζονται προηγουμένως και άλλα ζητήματα, που αν κριθεί ότι συνέτρεξαν ... αστοχίες, διατάσσει τα εγχώρια δικαιοδοτικά να επιληφθούν της υπόθεσης, ακόμα κι αν δε θελουν. Αν ξέρει κανένας φίλος της νομικής εδώ μέσα κάτι σχετικά με το θέμα, ας διαφωτίσει.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Άλλο το νομικό κομμάτι της άμυνας
στο CAS...

και άλλο το κομμάτι της επίθεσης που πρέπει να γινει.

Περιμένετε και θα δούμε και ξέρω γω εντάξει...ΤΕΛΟΣ

ΜΑΜΗΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ... ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΡΗΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Άλλο το νομικό κομμάτι της άμυνας
στο CAS...

ΜΑΜΗΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ... ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΡΗΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

Το CAS θα λειτουργησει οπως και η κλητοριδα τους καθε καθε καλοκαιρι......
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

boogeyman77 έγραψε:Είμαι τόσο οργισμένος από την απάθεια της διοίκησης στον πόλεμο και τις "σφαλιαρες" που δεχόμαστε, την μια μετά την άλλη,από την Ε.Ο και τα γιουσουφάκια της( αεχ,οαρης και αελ)που ειλικρινά δεν θέλω να ξαναπαρακολουθησω αθλητισμό που εμπλέκεται ελληνικό στοιχείο!Μας γαμανε επικοινωνιακά και μη και εμείς απλά αλλάζουμε "στάση " και κάνουμε ποσταρισματα στο Instagram....Τώρα λέει θέλουν και το περσινό πρωτάθλημα και δεν θα μου φανεί παράξενο αν βρουν τρόπο να διεκδικήσουν και του 1985!!!!Έτσι είναι....βρίσκουν και κάνουν!Έγινε και το deal για Πόρτο Καρράς, προχωράει και για Fortaleza και όλα αγγελικά πλασμένα...Μας κουνάνε το δάκτυλο και μας επικρίνουν αυτοί που κατηγορούνται για τον μισό ποινικό κώδικα της χώρας και αυτοί που φέσωσαν δύο φορές το κράτος με συνολο πάνω από 300 εκατομμύρια,έκαψαν οπαδούς αντίπαλης ευρωπαϊκής ομάδας και εστριψαν @@ ευρωπαιου αξιωματούχου σε αγωνα και εμείς απλώς παρακολουθούμε απρακτοι....Τον βόθρο αν δεν βάλεις χέρι μες στα σκατα δεν τον καθαρίζεις!Με τον σταυρό στο χέρι μόνο η Εκκλησία μάμησε......Από Μέγαρο εως Σφαγεία αν δεν γεμίσει ο βυθός με "τσιμεντένια παπουτσάκια "πάντα θα ήμαστε τα πουτανακια των χαμουτζηδων....43 χρονια που ειμαι εν ζωή έχω σιχαθεί τα πάντα στον "αθλητισμό " αυτης της κωλοχωρας των νεοελλήνων.Δεν έχω κανένα πρόβλημα αν μου κάνετε Μπαν ούτε για την διάρκεια αυτού. Καλή Ανάσταση σε όλους σας με υγεία
Γιατί δεν λες και για τα 3 δις δραχμές του Κοσκωτά συν 1 δις δραχμές του Σαλιαρέλη (13,5 εκατομμύρια ευρώ σε τιμές 1990-93 και πάνω από 100 σε σημερινή αξία) που χαρίστηκαν στην ομάδα του βόθρου; Και μας έλεγαν τότε: έλα ρε για 300-400 δραχμές σε κάθε Έλληνα που αντιστοιχούν αυτά τα λεφτά θα υποβιβαστεί ο "θρύλος" μας;
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

bersekeros έγραψε:Άλλο το νομικό κομμάτι της άμυνας
στο CAS...

ΜΑΜΗΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ... ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΡΗΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
Τώρα έρχεται. Περίμενε.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Τότε ας πλυθούμε , ας ξυριστούμε , ας βάλουμε λάδι και ας το τουρλώσουμε στα τέσσερα...για να είναι πιο απολαυστικό...όταν μας μπαίνει!
Άβαταρ μέλους
rade paprica

Δημοσίευση από rade paprica »

Κι εγώ για το CAS κρατάω μικρό καλάθι.
Χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες, μου φαίνεται αρκετά πιθανό να δηλώσει αναρμόδιο
Αφενός γιατί πρόκειται περί υπόθεσης εμπορικού δικαίου (τέλεια δικαιολογία)
Αφετέρου γιατί αυτό βολεύει όλους τους άλλους εμπλεκόμενους (εκτός από εμάς και την Ξάνθη :cry: ). Το UEFA MAFIA δεν είναι δυστυχώς απλώς ένα σύνθημα
Αφετρίτου γιατί βρισκόμαστε ήδη σε μια πολύ μπλεγμένη κατάσταση, με όλα τα πρωταθλήματα και τις ευρωπαϊκές οργανώσεις στον αέρα. Με δεδομένο ότι η όποια απόφαση θα βγει αφότου θα έχει καταλήξει κάπου το όλο πράγμα, πιθανώς και με τη δική μας συναίνεση (επικύρωση βαθμολογίας, συμφωνία (;) στην όποια λύση προτείνει το υπουργείο, αγώνες κεκλισμένων ή ότι άλλο) πόσο πιθανό είναι το CAS να ανατρέψει εκ νέου την κατάσταση;
Επιπλέον, αν καταλαβαίνω καλά από αυτά που διαβάζω εδώ μέσα, η βεντάλια απλώνει τόσο στο παρελθόν (διεκδίκηση περσινών και ίσως όχι μόνο) αλλά και κίνδυνος για την επόμενη χρονιά (πώς θα λήξει η περιβόητη πολυιδιοκτησία;).
Δυστυχώς αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε από τυπικής άποψης με την πλάτη στον τοίχο με τελεσίδικη απόφαση σε βάρος μας, δεχόμενοι ταυτόχρονα επίθεση σε πολλαπλά μέτωπα.
Για ότι έχει ήδη συμβεί μάλλον λίγα πράματα μπορούμε να κάνουμε πλέον, αφού διάθεση ευθείας ρήξης καλώς ή κακώς δε βλέπουμε να υπάρχει. Αν όμως η κατάσταση αυτή συρθεί και του χρόνου τότε το πράμα γίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνο.
Για μένα το πιο κρίσιμο είναι να θωρακίσουμε την ομάδα τουλάχιστον για του χρόνου, που θα΄ναι ούτως ή άλλως μια δύσκολη χρονιά. Το πώς, δεν το ξέρω...
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Στην ΠΑΕ αυτά, όχι σε μας.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

bersekeros έγραψε:Τότε ας πλυθούμε , ας ξυριστούμε , ας βάλουμε λάδι και ας το τουρλώσουμε στα τέσσερα...για να είναι πιο απολαυστικό...όταν μας μπαίνει!
Πες τα ρε αδελφέ. Απέραντο σεβασμό τρέφουμε για τον Σαββίδη, αλλά ας ξεσηκωθεί κάποιος μέσα στην ΠΑΕ κι ας δώσει σύνθημα. Με το instagram και αναρτήσεις, δεν γίνεται τίποτα. Διαίρεση της Ελλάδας στα δύο, αν χρειαστεί. Επιτέλους μέχρι πότε θα ανεχόμαστε δυο-τρεις εγκληματίες από το λεκανοπέδιο να κάνουν ότι θέλουν μια ολόκληρη χώρα;
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Δεν πρόκειται να γίνει κάτι.

Τρως -7 και πας παρακάτω.

Και η διοίκηση αυτό κάνει , έχασες και στο γήπεδο και εκτός αυτού αλλά η ζωή συνεχίζεται και πάμε για του χρόνου.
Άβαταρ μέλους
Sekeris

Δημοσίευση από Sekeris »

Σφιξαμε και για το περσινό...
Για του 85 δεν ανησυχώ, 2ος βγήκε ο βαζελος.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Ώρες-ώρες μιλάτε λες και η εξαγορά του Πόρτο Καρράς δεν σας ικανοποιεί αρκετά.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Εδώ και τόσες χιλιάδες χρόνια
για τα hotelια ξοδεύουμε μιλιονια
Πορτό Καράς και Μακεδονία
ετσι τη γράφουμε εμείς την ιστορία
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Πέμ 16 Απρ 2020, 11:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”