Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Τι προσπαθείς να χρεώσεις στον Γιαννούλη.... Με τα ρούχα σας τρώγεστε κάποιοι......
Στάλθηκε από το SM-T865 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-T865 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- bersekeros
Φαντάσου gika μετά το ματς της Τούμπας πέρσι , παίχτης του θρήνου ή ο Μάρτινς να μιλούσε για φανταστική ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα και ότι είναι δίκαια ο ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση... ακόμα θα έτρεχε...
Αλλά το δικό μας έγινε των πρεσπών για την προπαγάνδα τους,
ο δικός μας δεν έπρεπε να πει για τον πόλεμο που δεχόμαστε με τις στημένες επιτροπές ...έτσι για το γαμώτο;
Ο Λούτσε που ήταν μανούλα , μιλούσε για χιτλερικες γερμανίες κλπ για τους χάρτινους και τους γάβρους...και καλά έκανε.
Μήπως κάποια πράγματα να τα ξαναδούμε λίγο από την αρχή;
Αλλά το δικό μας έγινε των πρεσπών για την προπαγάνδα τους,
ο δικός μας δεν έπρεπε να πει για τον πόλεμο που δεχόμαστε με τις στημένες επιτροπές ...έτσι για το γαμώτο;
Ο Λούτσε που ήταν μανούλα , μιλούσε για χιτλερικες γερμανίες κλπ για τους χάρτινους και τους γάβρους...και καλά έκανε.
Μήπως κάποια πράγματα να τα ξαναδούμε λίγο από την αρχή;
Πολιτικα μια ειναι η αντιδραση που ποναει. Να μην τους ψηφισεις. Για αυτο λεω οτι τωρα ειναι αργα. Η φθορα θα ερθει απο μονη της στην πορεια. Να δω οταν ξαναερθει η ωρα αν καποιοι θα εχουν παθει παλι αμνησια. Επισης δυστυχως καναλι με 4% και 5% τηλεθεαση θα κανει οση ζημια κανει και ο βαξεβανης με τα 50 φυλα που πουλαει.bersekeros έγραψε:Φίλε icue επέτρεψε μου να σου θυμίσω τι ποσοστό είχε πάρει ο πατέρας του; το 90 και τι το 93.
Τι ποσοστό είχε ο άλλος της Ραφήνας το 2007.
Ο ΓΑΠ το 2009...
Η αντιπολίτευση αν γίνει σωστά με μέσα που σφυροκοπανε , η κατάρρευση μέσω πολιτικής φθοράς θα είναι τάχιστη.
Αυτή είναι μια προσωπική πολιτική εκτίμηση με βάση την οικονομία και η στρατηγική δεν περιέχει όλα τα δεδομένα που δεν μπορώ να γνωρίζω, όσον αφορά τις δέουσες πρωτοβουλίες.
Επειδή όμως σε αυτή τη χώρα / πόλη ζούμε, θα ήθελα με μεγάλο ενδιαφέρον να μάθω εσύ τι ακριβώς θα πρότεινες στην παρούσα φάση που πέφτει η μία καρπαζιά μετά την άλλη με τις κυβερνητικές πλάτες;
Σίγουρα όχι να το απολαύσουμε,
αλλά τι αντιδράσεις που θα πονέσουν πραγματικά σε πολιτικό επίπεδο;
Τι έχουμε να προτείνουμε εμείς δηλαδή;
Πώς αντιδράμε;
Οσο για τις αμεσες αντιδρασεις, ειπα οτι ειναι μονοδρομος να αλλαξουμε σταση. Κατι χαριτωμενιες για λιγκες τβ, δανεικους περα δωθε και διαφορες αλλες "νορμαλ" για πολιτισμενες χωρες, ιστοριες, θα πρεπει να κοπουν μαχαιρι. Ουτε μισο ευρω ξανα σε αλλη Ελληνικη ομαδα. Και κυνηγι καθημερινο σε ολα τα παραρτηματα. Να τους ισοπεδωσεις.
Φυσικα αν δικαιωθουμε απο το CAS μετα θα πρεπει να αρχισουμε και να μην σταματαμε και απο καναλια και απο σαιτ και απο εφημεριδες και απο παντου. Αλλα δεν ξερω πλεον αν πραγματικα περιμενουμε να γινει κατι εκει.
Εγώ αναρωτιέμαι γτ αναλωνομαστε σε διαμάχες με το βλακα το κοντό δικηγόρο, και ωδρν έχουμε κάνει παντιερα ότι θα ζητήσουμε να δικάσει έως και ο Θεός τα στημένα και το Τζηλο. Αντί αυτού, βγαίνει ο γαυρος και μέσω του τύπου δημιουργεί εντυπώσεις για κυνήγι του ΠΑΟΚ για υποβιβασμό, αφαίρεση πρωτσθληματων κλπ.. Η επικοινωνίακη μας πολιτική είναι τραγική διότι έτσι δημιουργούνται εντυπώσεις και σε κοινή γνώμη και σε δικαστές. Κι αυτοί εδώ μένουν.. Κανονικά ο ΠΑΟΚ από χθες έπρεπε να το έχει κάνει πρώτος αυτό. Και να ζητήσει αφαίρεση όλων των τίτλων του Βαγγελα..
Περί CAS.
Ούτε μία στο δισεκατομμύριο δε θα εξετάσει καν την υπόθεση. Υπόθεση εμπορικού δικαίου χώρας; No way. Θα έχει και καταιγίδα υποθέσεων τώρα με τον κορονωιό, με εμάς θα ασχολείτε.
Η κατάντια είναι της τακτικής ελληνικής δικαιοσύνης (ξανά) που δικαίως φοβούμενοι μεν, δεν τιμούν τον όρκο τους δε.
Το χώλεμα είναι στο επικοινωνιακό, κι εκεί ανακάτευε μαεστρικα΄την τράπουλα ο μέγας βαλκάνιος Λουτσέσκου. Το παίζαμε φέτος κυρίες..
Ούτε μία στο δισεκατομμύριο δε θα εξετάσει καν την υπόθεση. Υπόθεση εμπορικού δικαίου χώρας; No way. Θα έχει και καταιγίδα υποθέσεων τώρα με τον κορονωιό, με εμάς θα ασχολείτε.
Η κατάντια είναι της τακτικής ελληνικής δικαιοσύνης (ξανά) που δικαίως φοβούμενοι μεν, δεν τιμούν τον όρκο τους δε.
Το χώλεμα είναι στο επικοινωνιακό, κι εκεί ανακάτευε μαεστρικα΄την τράπουλα ο μέγας βαλκάνιος Λουτσέσκου. Το παίζαμε φέτος κυρίες..
Ακόμη δεν μπορώ να χωνέψω το χθεσινό...
Ορίζεται μια επιτροπή,γεμάτη από κομπλεξικά και γραφικά υποκείμενα,και γνωμοδοτεί πως είμαι κλέφτης...
Απευθύνομαι στη δικαιοσύνη και δεν βρίσκεται ούτε ένας δικαστής να μου επιτρέψει να αποδείξω την αθωότητα μου...
Καταδικάζονται με μοναδικό κριτήριο την αυτοψία της Μαρουπα...
Ουστ βρε κοπρόσκυλα...ΠΑΟΚ θα είμαι ακόμη κ χωρίς τους διορισμένους τίτλους σας...
Κάποτε όλοι οι αντικειμενικοί δημοσιογράφοι έλεγαν πως είναι κρίμα για τον ΠΑΟΚ να μην έχει έναν ισχυρό επενδυτή...και τώρα που έχει τι κάνουν;;;πόλεμο στον Ιβαν για να μη χάσουν το πρεζοχαρζιλικι....
Ουστ βρε κοπρόσκυλα...
Ευθεία επίθεση στον Μητσοτάκης είμαι μια δυναμική αντίδραση...κι επιτέλους καταγγελίες για τα πεπραγμένων του γαύρου...έχουν προσφέρει άφθονο υλικό...
ΠΑΟΚ Ρε....
Ορίζεται μια επιτροπή,γεμάτη από κομπλεξικά και γραφικά υποκείμενα,και γνωμοδοτεί πως είμαι κλέφτης...
Απευθύνομαι στη δικαιοσύνη και δεν βρίσκεται ούτε ένας δικαστής να μου επιτρέψει να αποδείξω την αθωότητα μου...
Καταδικάζονται με μοναδικό κριτήριο την αυτοψία της Μαρουπα...
Ουστ βρε κοπρόσκυλα...ΠΑΟΚ θα είμαι ακόμη κ χωρίς τους διορισμένους τίτλους σας...
Κάποτε όλοι οι αντικειμενικοί δημοσιογράφοι έλεγαν πως είναι κρίμα για τον ΠΑΟΚ να μην έχει έναν ισχυρό επενδυτή...και τώρα που έχει τι κάνουν;;;πόλεμο στον Ιβαν για να μη χάσουν το πρεζοχαρζιλικι....
Ουστ βρε κοπρόσκυλα...
Ευθεία επίθεση στον Μητσοτάκης είμαι μια δυναμική αντίδραση...κι επιτέλους καταγγελίες για τα πεπραγμένων του γαύρου...έχουν προσφέρει άφθονο υλικό...
ΠΑΟΚ Ρε....
- Mitsospaoki4
- Moderator
Η sportime λέει πως θα παμε με Ελβετούς νομικούς στο cas.
- ΑποστόληςΑ
Και ποιος είναι ο Γιαννούλης που θα πάρουμε στα σοβαρά τις όποιες δηλώσεις του; Για τον παίκτη αυτόν εγώ τουλάχιστον έχω γράψει ότι αναδείχθηκε βάσει φυσικής κατάστασης και όχι βάσει μυαλού. Δεν τον θεωρώ σπουδαίο παίκτη. Χρήσιμο ναι, αλλά σπουδαίο όχι.
- paok re niamou
Ξεβρακωτοι στα αγγουρια παμε σε αιλινικες επιτροπες κ δικαστηρια, και το ιδιο κανουμε και στα ευρωπαικα.
Δεν θελει κοπο για να ερθει το οποιοδηποτε αποτελεσμα, ΤΡΟΠΟ θελει, και αυτο το κατεχει πολυ καλα η ναρκωομαδα.
Πιστευω ακραδαντα οτι θα μας παρουν οχι μονο το περσινο αλλα και τα προηγουμενα κυπελλα.
Και θα το κανουν οχι γιατι το θελουν (ειναι και αηττητο και τσουζει πολυ) ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ.
Προς το παρον με ολο αυτο που γινεται και χωρις αλλαγη τροπου, θα μας δουλευουν ψιλο γαζι.
Ειχαμε πολλες ευκαιριες για να βγουμε στην επιθεση με στοιχεια και δεν το καναμε.
Δεν θελει κοπο για να ερθει το οποιοδηποτε αποτελεσμα, ΤΡΟΠΟ θελει, και αυτο το κατεχει πολυ καλα η ναρκωομαδα.
Πιστευω ακραδαντα οτι θα μας παρουν οχι μονο το περσινο αλλα και τα προηγουμενα κυπελλα.
Και θα το κανουν οχι γιατι το θελουν (ειναι και αηττητο και τσουζει πολυ) ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ.
Προς το παρον με ολο αυτο που γινεται και χωρις αλλαγη τροπου, θα μας δουλευουν ψιλο γαζι.
Ειχαμε πολλες ευκαιριες για να βγουμε στην επιθεση με στοιχεια και δεν το καναμε.
-
Ισχύει! Μια φορά καημό το έχω να βγούμε εμείς στην επίθεση και να τους αιφνιδιάσουμε. Μας δουλεύει ο κάθε πικραμένος.
όσο ο αντίπαλος σου έρχεται με απανωτά χτυπήματα και εσύ πηγαίνεις απλά πίσω πίσω, κάποτε θα σε στριμώξει στα σκοινιά
πρέπει να βρεις τρόπο να τον κάνεις να σταματήσει τα χτυπήματα
δεν αρκεί να σηκώσεις τα χεράκια και να προσπαθήσεις να καλυφθείς
θέλει να δώσεις και καμία και συ, ώστε να κάνει βήματα πίσω
πρέπει να βρεις τρόπο να τον κάνεις να σταματήσει τα χτυπήματα
δεν αρκεί να σηκώσεις τα χεράκια και να προσπαθήσεις να καλυφθείς
θέλει να δώσεις και καμία και συ, ώστε να κάνει βήματα πίσω
- PAOK_Antarctica
Έλα μωρέ τώρα να βγούμε με στοιχεία και να κάνουμε επίθεση. Αφού είναι στημένη όλη η κυβέρνηση και όλοι οι δικαστές και όλοι οι σερβιτόροι στις καφετέριες. Δεν έχει νόημα. Ας καθόμαστε να τον τρώμε.
Άσε που έχουμε να πάρουμε και βραζιλιάνικη ομάδα τώρα, που τα ντρέχουμε.
Άσε που έχουμε να πάρουμε και βραζιλιάνικη ομάδα τώρα, που τα ντρέχουμε.
Η διαφορά με αυτά που λέτε είναι, ότι πλέον οι γαύροι έχουν επίσημη απόφαση από στημένα δικαστήρια .. Ενώ εμείς απλά κάποιες εικασίες(παρόλο που είναι αλήθεια) δεν έχουν αποδειχθεί πουθενά.. Και όταν έχεις απέναντι σου τον πρωθυπουργό της χώρας δεν μπορείς να αποδείξεις κάτι.
Αυτοί θα ζητήσουν και την αφαίρεση των κυπέλλων του 1974 και 2001 στους τελικούς που κερδίσαμε με αντίπαλο τον οσφπ, το γήπεδο της Τούμπας και το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ. Το θέμα είναι το τι (δεν) κάνει η ομάδα μας. Γιατί δεν αρχίζει το κυνήγι στην ΟΥΕΦΑ για τα στημένα, το Noor1 και τους ξυλοδαρμούς και απειλές σε διαιτητές; Με τον σταυρό στο χέρι απέναντι σε εγκληματίες, δεν επιτυγχάνεις το παραμικρό πέραν του να τρως τις γροθιές.
Όσο για το CAS, πολύ φοβάμαι και εγώ πως θα δηλώσει αναρμόδιο για θέματα εμπορικού δικαίου μιας χώρας, όπως έπραξε και το 2014 που δήλωσε αναρμόδιο για το πως καθορίζει μια Lega τη βαθμολογία στο πρωτάθλημά της.
Αν δεν ξεσηκωθεί πρώτα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και από πίσω και εμείς, πολύ φοβάμαι για χειρότερα και μακάρι να βγω ψεύτης και απαισιόδοξος.
Όσο για το CAS, πολύ φοβάμαι και εγώ πως θα δηλώσει αναρμόδιο για θέματα εμπορικού δικαίου μιας χώρας, όπως έπραξε και το 2014 που δήλωσε αναρμόδιο για το πως καθορίζει μια Lega τη βαθμολογία στο πρωτάθλημά της.
Αν δεν ξεσηκωθεί πρώτα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και από πίσω και εμείς, πολύ φοβάμαι για χειρότερα και μακάρι να βγω ψεύτης και απαισιόδοξος.
- bersekeros
Οπότε σύμφωνα με αυτά που διαβάζω από κάποιους...
αφού δεν μπορούμε να το αποφύγουμε,
ας το απολαύσουμε...
ΥΓ Το ξανάγραψα το DNA του ΠΑΟΚ είναι επαναστατικό.
Ένας φίλος έχει και το σημείο από την Ασκητική του Καζαντζάκη στη σφραγίδα του. Για ρίξτε το μια ματιά πάλι...
αφού δεν μπορούμε να το αποφύγουμε,
ας το απολαύσουμε...
ΥΓ Το ξανάγραψα το DNA του ΠΑΟΚ είναι επαναστατικό.
Ένας φίλος έχει και το σημείο από την Ασκητική του Καζαντζάκη στη σφραγίδα του. Για ρίξτε το μια ματιά πάλι...