Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
renegade

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από renegade »

makispaspartou έγραψε:Συμφωνώ με gika.. Δεν μπορεί η αντίδρασή μας να είναι ένα γενικό σχόλιο του Γιώργη στο instagram.. Ο γαβρος προσπαθεί να μας ξεφτιλίσει τελείως με τις ευλογίες κούλη.. Τέλος... Κηρύσσουμε πόλεμο ... Ανακοίνωση ότι ο κούλης ό,τι και να κάνει με τον κορονοιο και την οικονομία είναι τελειωμένος από το λαό του ΠΑΟΚ..Κοινή... ΠΑΕ, σύνδεσμοι εσωτερικού και εξωτερικού.. Ο κούλης τελειωμένος.. όχι το αυγενάκι... Και δεύτερον πόλεμος κατά του γάβρου μέχρι εσχάτον.. Καταγγελίες παντού.. για επιρροές, για τα πρωταθλήματα που έχει πάρει ... για νοορ 1 και συμμοριά.. Παντού..
Μακάρι να ήταν τόσο εύκολα αυτά που γράφεις.
Αλλά άντε πάνε πείσε τον κάθε κος ( που είναι πολλοί στις τάξεις των οπαδών της ομάδας) να κηρύξει πόλεμο στον Κούλη. Όσο οπαδοί είναι του ΠΑΟΚ άλλο τόσο οπαδοί είναι και του κόμματος του πρ€ζεμπορα.
Σόρρυ κι όλας αλλά ούτε να τους γαργαλησουμε τα @@ δεν μπορούμε. Εδώ δεν καταφέραμε να κάνουμε να ξεμουγκαθουν αυτούς που μπαίνουν χρόνια στην βουλή παίζοντας το χαρτί του ΠΑΟΚτση.
Όταν ο μπάλτακος έλεγε ότι πρέπει ο κόσμος του ΠΑΟΚ και οι βουλευτές της Θεσσαλονίκης να πιέσουν εμεις πετουσαμε χαρταετό και ασχολούμασταν με το αν ο εσιτι στρίβει ή δεν στρίβει και με το αν ο χώρισε ο πασχαλάκης και ο πελκας.
Τώρα αφού δεν μπορούμε να τον αποφύγουμε ας τον ευχαριστηθουμε
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Ο κύβος ερρίφθη, εδώ που φτάσανε τα πράγματα, εγώ θέλω ΠΟΛΕΜΟ.

Το DNA του ΠΑΟΚ είναι ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ, όχι της καρπαζιάς και του συμβιβασμού.

Ολική ρήξη , η κυβέρνηση της νεοφιλελεύθερης ''λαίλαπας'' είναι αδύναμη , μην τρώτε παπά από τις δημοσκοπήσεις.

Ο οικονομικός Αρμαγεδών που έρχεται , μόνο ο γλαφυρός τρόπος του Sick Bastard μπορεί να τον περιγράψει.

Είναι πολύ εύθραυστοι και το ξέρουν. Η περίοδος είναι κατάλληλη για ξέσκισμα!

Τσακίστε τους σε κάθε ΜΜΕ.

Ανένδοτος τώρα που θα τσούξει και η τσέπη και η ανεργία και το νέο ''μνημόνιο'' στον υπνωτισμένο νεοραγιά!

Καταγγελία παλέτα για σχέσεις με ζέμπορα,

καταγγελία στον κοντό, καταγγελία για τις βιαοπραγίες τις απειλές, τις θυγατρικές , τα ναρκόπλοια

καταγγελία για στημένα... μην τους αφήνετε σε χλωρό κλαρί!

Από το πρωί μέχρι το βράδυ σε όλα τα ΜΜΕ μας.

ΠΟΛΕΜΟΣ WAR TO WAR
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

Ποια ΜΜΕ ρε φίλε, αφού το 80% είναι του χοντρού..
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Ξεκινάμε καταρχάς με το Open που είναι πανελλαδικής εμβέλειας και μαζεύεις όλη την αντιπολίτευση από Σύριζα, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ , Βελόπουλο και τους γλεντάς σε καθημερινή βάση.

Παίρνεις την τηλεθέαση ΟΛΗΣ της αντιπολίτευσης. Το ίδιο σε ΕΘΝΟΣ εφημερίδα και site. SDNA κλπ.

Βγάλε κανάλια στο Youtube και ξεκίνα να βαράς αλύπητα. Υποστήριξε τα υπάρχοντα που τους σκίζουν.

Κάνε εκπομπές με Τριανταφυλλόπουλο, Μπαξεβάνη , Λαζόπουλο.... με τον Αντώναρο, τον φουφουτο , δεν με νοιάζει...αρκεί να τους σκίζει!!!

Γλέντι και πάρτι και τηλεθέαση από όλη την αντιπολίτευση που είναι γύρω στο 60% δημοσκοπικά.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Θα συμφωνήσω και με τον συνάδελφο τον paspartou και με τον renegade.
Θέλουμε όλοι το παραπάνω από τη χλιαρή αντίδραση, αλλά πρέπει να κινητοποιηθούμε και κομμένος ο εμφύλιος εδώ μέσα.
Σαν ΠΑΟΚτσής του παλιού σχολείου, πιστεύω πως στη διοίκηση της ΠΑΕ, ο Ιβάν Σαββίδης δεν φθάνει μόνος του, έχει δώσει πολλά στον ΠΑΟΚ, αλλά ένας δεν φθάνει, ειδικά με αυτόν τον πολυμέτωπο εχθρό. Χρειάζεται νομίζω κάποιον πολύ καλό γνώστη των πραγμάτων και σύμβουλο και κάποιον παράγοντα χαρακτήρα και πολέμιου του ΠΟΚ, τύπου Γιώργος Παντελάκης.
Αλλά renegade αδελφέ, όχι δεν θα καθίσω να τον φάω, δεν θα τον ευχαριστηθώ, θα είμαι ευχαριστημένος όταν θα υπάρξει κράτος όλης της Ελλάδος και όχι μόνο του αδηφάγου σε όλους τους τομείς λεκανοπεδίου και όταν μιάσματα τύπου μαρινάκη και συνοδοιπόρων θα έχουν την τύχη που τους αρμόζει.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Τώρα είδα τι ζητάει ο κωλόγαυρος και Πώς κινείται. Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι... θα πάω να τρέξω να ηρεμήσω με τα σακατεμένα γόνατα..δε θέλω να πω για όσους ρίχνουν νερό στον μύλο του γαύρου που προσπαθεί να στρέψει τον κόσμο του ΠΑΟΚ εναντίον του
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

trouman έγραψε:Τώρα είδα τι ζητάει ο κωλόγαυρος και Πώς κινείται. Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι... θα πάω να τρέξω να ηρεμήσω με τα σακατεμένα γόνατα..δε θέλω να πω για όσους ρίχνουν νερό στον μύλο του γαύρου που προσπαθεί να στρέψει τον κόσμο του ΠΑΟΚ εναντίον του
Αδελφέ, πρόσεχε την υγεία σου.
Δεν θα λυγίσουμε, το πιστεύω. Ο ΠΑΟΚ δεν λύγισε όταν είχε απέναντί του την χούντα των συνταγματαρχών που είχε διορίσει διοικητικούς μέσα στον οσφπ, όπως μου είχε πει ο πατέρας μου και όπως άκουσα σε μια συνέντευξη του Γ. Παντελάκη η οποία αφορούσε στις διαμάχες ΠΑΟΚ-γαύρου.
Τώρα θα μου πεις ότι αυτή η χούντα ίσως να είναι και χειρότερη, αφού έχει καμουφλάζ και μέλη της λέσχης Bilderberg στην ομάδα της.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Όσο και να σκούζουμε εμείς, ο Γιαννούλης μόλις είπε στο "δικό μας" SDNA ότι ο γαύρος δεν είναι τυχαία πρώτος:
Αν ήταν το ντέρμπι της Τούμπας καθρέφτης των δύο ομάδων: «Δεν μπορώ να πω ότι ήταν καθρέφτης γιατί αν κοιτάξουμε και το παιχνίδι έγινε ένα κακό ματς από τις δύο πλευρές. Ήταν καθρέφτης όσον αναφορά την δική μας ατυχία και την τύχη του Ολυμπιακού. Χωρίς ωστόσο να θέλω να πω ότι ο Ολυμπιακός είναι τυχερός που βρίσκεται στην πρώτη θέση, τίποτα δεν γίνεται με την τύχη».
Οι παίκτες μας λένε ότι ο γαύρος είναι η ομάδα που πρέπει να είναι η πρώτη.
Τα μέσα του προέδρου μας λένε ότι ο κούλης δεν φταίει σε τίποτα.
Και εμείς καθόμαστε και σκάμε. Θέλουμε και πόλεμο τρομάρα μας.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Πόση ακόμα προπαγάνδα θα πουλήσεις ρε Γκίκα ήθελα να ήξερα
Μια τυπικη δήλωση ποδοσφαιριστή και συ προσπαθείς να βγάλεις απ' την μύγα ξύγκι
icue

Δημοσίευση από icue »

jibbie έγραψε:θα το ξαναπω, μπας και το αντιληφθουμε οσο ειναι καιρος. ο γαυρος το συνεχιζει, με σκοπο να μας αφαιρεσει τον περσινο τιτλο και να αποκλειστει δια βιου ο Ιβαν απ το ποδοσφαιρο. η αντιδραση μας πρεπει να ειναι αμεση, και ισχυρη. αφηστε τις εσωτερικες διαμαχες. εχουμε ΠΟΛΕΜΟ.
Τον Σαββιδη απο που θα τον αποκλεισουν; Απο το να ειναι προεδρος στον ΠΑΟΚ; Γιατι απο την στιγμη που δεν εχει μετοχες στο ονομα του και δια βιου αποκλεισμο να του επιβαλουν, θα του κλασουν τα @@.
icue

Δημοσίευση από icue »

bersekeros έγραψε:Ξεκινάμε καταρχάς με το Open που είναι πανελλαδικής εμβέλειας και μαζεύεις όλη την αντιπολίτευση από Σύριζα, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ , Βελόπουλο και τους γλεντάς σε καθημερινή βάση.

Παίρνεις την τηλεθέαση ΟΛΗΣ της αντιπολίτευσης. Το ίδιο σε ΕΘΝΟΣ εφημερίδα και site. SDNA κλπ.

Βγάλε κανάλια στο Youtube και ξεκίνα να βαράς αλύπητα. Υποστήριξε τα υπάρχοντα που τους σκίζουν.

Κάνε εκπομπές με Τριανταφυλλόπουλο, Μπαξεβάνη , Λαζόπουλο.... με τον Αντώναρο, τον φουφουτο , δεν με νοιάζει...αρκεί να τους σκίζει!!!

Γλέντι και πάρτι και τηλεθέαση από όλη την αντιπολίτευση που είναι γύρω στο 60% δημοσκοπικά.
Φιλε ποιος να γλεντησει ποιον; Σε αλλη χωρα ζειτε; Το ΠΑΣΟΚ θα γλεντησει την ΝΔ; Που πλεον το να μπει στη βουλη χωρις απλη αναλογικη θα ειναι κατορθωμα; 'Η ο Βελοπουλος που το βραδυ τους κραζει και το πρωι ψηφιζει με τα δυο χερια οτι φερνουν; Ο ΣΥΡΙΖΑ ακομα δεν ξερει τι θελει να γινει και γενικα δεν τους βλεπω να εχουν χαλαστει ιδιαιτερα που γυρισαν στο ασφαλες περιβάλλον της αντιπολιτευσης.

Θα πεταξει και κανα Τσιοδρα στο επικρατειας ο αλλος και θα γελαμε και θα κλαιμε ταυτοχρονα. Απο τη στιγμη που καποια ζωα δεν μας πιστευανε, οπως ελεγε και ο Λεβεντης, τωρα ειναι αργα για τα επομενα 3-4 χρονια τουλαχιστον.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

renegade έγραψε:Πόση ακόμα προπαγάνδα θα πουλήσεις ρε Γκίκα ήθελα να ήξερα
Μια τυπική δήλωση ποδοσφαιριστή και συ προσπαθείς να βγάλεις απ' την μύγα ξύγκι
Είναι τόσο φανερή η προσπάθεια να δημιουργήσει εντυπώσεις που καρφώνεται..σε ποιον νομίζεις ότι απευθύνεσαι;
ή μήπως δεν καταλαβαίνεις τι λες και τι κάνεις; δε νομίζω, είσαι μήπως τρολ; ως τρολάρισμα μόνο μπορώ να αντιληφθώ αυτό που προσπαθείς να κάνεις εδώ μέσα...

Στη γλώσσα του Διαδικτύου η λέξη τρολ (troll) περιγράφει κάποιον χρήστη του Ίντερνετ με πονηρά προκλητικές, σκόπιμα ανόητες ή επιτηδευμένα εκτός θέματος θέσεις και απόψεις σε μία online ανοιχτή κοινότητα, όπως ένα φόρουμ συζήτησης, mailing list, chat room ή μπλογκ, με πρωταρχική πρόθεση να προκαλέσει και να ερεθίσει άλλους χρήστες ή με κάθε τρόπο να επιφέρει διαταραχή σε μια διαδικτυακή συζήτηση για οποιοδήποτε θέμα και να πετύχει μια αλυσίδα αντιδράσεων από άλλους χρήστες
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

gika έγραψε:Όσο και να σκούζουμε εμείς, ο Γιαννούλης μόλις είπε στο "δικό μας" SDNA ότι ο γαύρος δεν είναι τυχαία πρώτος:
Αν ήταν το ντέρμπι της Τούμπας καθρέφτης των δύο ομάδων: «Δεν μπορώ να πω ότι ήταν καθρέφτης γιατί αν κοιτάξουμε και το παιχνίδι έγινε ένα κακό ματς από τις δύο πλευρές. Ήταν καθρέφτης όσον αναφορά την δική μας ατυχία και την τύχη του πουστόγαυρου. Χωρίς ωστόσο να θέλω να πω ότι ο πουστόγαυρος είναι τυχερός που βρίσκεται στην πρώτη θέση, τίποτα δεν γίνεται με την τύχη».
Οι παίκτες μας λένε ότι ο γαύρος είναι η ομάδα που πρέπει να είναι η πρώτη.
Τα μέσα του προέδρου μας λένε ότι ο κούλης δεν φταίει σε τίποτα.
Και εμείς καθόμαστε και σκάμε. Θέλουμε και πόλεμο τρομάρα μας.

Εν τω μεταξύ, ακριβώς στις προηγούμενες λέξεις που αναφέρεις, ακυρώνει αυτό που λες!
Άβαταρ μέλους
bersekeros

icue έγραψε: Φιλε ποιος να γλεντησει ποιον; Σε αλλη χωρα ζειτε; Το ΠΑΣΟΚ θα γλεντησει την ΝΔ; Που πλεον το να μπει στη βουλη χωρις απλη αναλογικη θα ειναι κατορθωμα; 'Η ο Βελοπουλος που το βραδυ τους κραζει και το πρωι ψηφιζει με τα δυο χερια οτι φερνουν; Ο ΣΥΡΙΖΑ ακομα δεν ξερει τι θελει να γινει και γενικα δεν τους βλεπω να εχουν χαλαστει ιδιαιτερα που γυρισαν στο ασφαλες περιβάλλον της αντιπολιτευσης.

Θα πεταξει και κανα Τσιοδρα στο επικρατειας ο αλλος και θα γελαμε και θα κλαιμε ταυτοχρονα. Απο τη στιγμη που καποια ζωα δεν μας πιστευανε, οπως ελεγε και ο Λεβεντης, τωρα ειναι αργα για τα επομενα 3-4 χρονια τουλαχιστον.

Φίλε icue επέτρεψε μου να σου θυμίσω τι ποσοστό είχε πάρει ο πατέρας του; το 90 και τι το 93.

Τι ποσοστό είχε ο άλλος της Ραφήνας το 2007.

Ο ΓΑΠ το 2009...

Η αντιπολίτευση αν γίνει σωστά με μέσα που σφυροκοπανε , η κατάρρευση μέσω πολιτικής φθοράς θα είναι τάχιστη.

Αυτή είναι μια προσωπική πολιτική εκτίμηση με βάση την οικονομία και η στρατηγική δεν περιέχει όλα τα δεδομένα που δεν μπορώ να γνωρίζω, όσον αφορά τις δέουσες πρωτοβουλίες.

Επειδή όμως σε αυτή τη χώρα / πόλη ζούμε, θα ήθελα με μεγάλο ενδιαφέρον να μάθω εσύ τι ακριβώς θα πρότεινες στην παρούσα φάση που πέφτει η μία καρπαζιά μετά την άλλη με τις κυβερνητικές πλάτες;

Σίγουρα όχι να το απολαύσουμε,

αλλά τι αντιδράσεις που θα πονέσουν πραγματικά σε πολιτικό επίπεδο;

Τι έχουμε να προτείνουμε εμείς δηλαδή;

Πώς αντιδράμε;
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Οκ, παιδιά, μεταφράστε το όπως θέλετε. Εγώ κάνω προπαγάνδα ή είμαι τρολ. Λες και έβγαλα εγώ από το μυαλό μου ότι ο Γιαννούλης δήλωσε ότι θεωρεί ότι η πρωτιά του γαύρου δεν είναι θέμα τύχης την ημέρα που το εφετείο επικύρωσε το -7 και όλοι είμαστε με τα μυαλά στο μπλέντερ. Συγγνώμη αν έσκασα την ροζ φούσκα σας, δεν θα επαναληφθεί.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”