Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Η καθαρά προσωπική μου άποψη είναι πως ΝΑΙ...Απομάκρυνση, με όποιον τρόπο, οπωσδήποτε...
Αυτό, αν βέβαια θέλουμε να κάνουμε κάποια βήματα, προς το να λεγόμαστε σοβαρή ομάδα...
Έχει ξεφτιλίσει κάθε όριο ευκαιριών που του δόθηκαν, μαζί με ολόκληρο τον οργανισμό Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Οπότε, τώρα πλέον, δεν πρέπει να ξαναπεράσει ούτε έξω απ την Τούμπα, με όποιο οικονομικό κόστος...
Που δεν είναι, δα και τεράστιο, ειδικότερα σε σχέση με όσα είδαμε ότι μας έχουν στοιχίσει πολλοί ακόμα...
Τον Ουάρντα η διοίκηση μια χαρά ευκαιρίες του έδωσε αλλά τον "φάγανε" τα ίδια τα αποδυτήρια.
Δεν ήταν δυνατόν σοβαροί επαγγελματίες παίκτες όπως Μάου Μάτος Βιέρι και ο Λούτσος να ανέχονται μλκς και καραγκιόζηδες να χαλάνε το κλίμα. Και καλά κάνανε.
Και να θέλει η διοίκηση να τον φέρει, λέμε τώρα, πάλι θα πέσει βέτο
Αυτος θυμιζει το ανεκδοτο με τον τυπο που μετα απο γαμησι τον επαιζε και 5 φορες στο καπακι για να ξεκαβλωσει....
Αλλα η αληθεια ειναι οτι μιλαει στην μπαλα και ειδικα οταν αυτη καιει.....αλλα ακυρωνεται μονος του.
Συν - πλυν, το αποτελεσμα ειναι πολυ λιγο για να παρει χρονο. Εκτος αν γινει θαυμα και στρωσει ....
Malatyaspor και Sivasspor ενδιαφέρονται για τον Warda. Αν μπορέσουμε και πιάσουμε το μύριο θα είναι επιτυχία. Από την Sivasspor δηλαδή που είναι πιο εύρωστη και 4η στην βαθμολογία, 5 ολόκληρους πόντους πάνω από την 5η Besiktas και μόλις έναν πίσω από την 3η Galatasaray. H ομάδα της Μαλάτια είναι στην ζώνη του υποβιβασμού, ισόβαθμη με την Ριζεσπόρ.
Το κουμπί του είναι να του δώσεις φανέλα βασικού, να πηγαίνει στην προπόνηση όποτε γουστάρει, να την πέφτει σε γυναίκες συμπαικτων του.Και όλα αυτά να τα θεωρείς φυσιολογικά κανοντας τουμπεκι.
Ο τύπος παίζει μπάλα για τον χαβαλέ του.Δικαιωμα του, αλλά είναι ακατάλληλος για σοβαρή επαγγελματική ομάδα.
Με δηλώσεις ο Αιγύπτιος επιθετικός αποκάλυψε λεπτομέρειες της επίθεσης, τονίζοντας πως ο λόγος της επίθεσης ήταν ότι επιστρέφει στον ΠΑΟΚ.
«Στην Ελλάδα υπάρχουν προβλήματα μεταξύ των οπαδών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΛ, οπότε μου επιτέθηκαν, καθώς είναι οι τελευταίες μου ημέρες εδώ και θα επιστρέψω στον ΠΑΟΚ. Δεν τραυματίστηκα. Το άτομο το οποίο με συνόδευε έχει μώλωπες».