Ποιές ομάδες υποστηρίζετε στο εξωτερικό;
- paokberlin
- Επικοινωνία:
-
...you never walk alone...
....i tell you...
...το γκολ του γεραρδου στον θρυλο ειναι το αγαπημενο μου ever...
βασκος στην ισπανια
πορτογαλια,αν και αλλου πετουν οι αετοι εγω λεω sporting.μου κανει πιο ΠΑΟΚ.
ρομα στην ιταλια...
krystal pasllas,leeds και exeter...
και οποια ομαδα πηδαει τον θρυλο...
εχω κολλημα λεμε...
....i tell you...
...το γκολ του γεραρδου στον θρυλο ειναι το αγαπημενο μου ever...
βασκος στην ισπανια
πορτογαλια,αν και αλλου πετουν οι αετοι εγω λεω sporting.μου κανει πιο ΠΑΟΚ.
ρομα στην ιταλια...
krystal pasllas,leeds και exeter...
και οποια ομαδα πηδαει τον θρυλο...
εχω κολλημα λεμε...
fotis52 έγραψε:Γιατι οχι? Αν ειναι προβλημα λειτουργικο για το site, τοτε το καταλαβαινω....
Αν ειναι προβλημα "ϊδεολογικο" ή "παοκτσηδικης ταυτοτητας" του site, τοτε νομιζω οτι και πολλα αλλα θεματα που συζητιουνται εδω ειναι ασχετα....
Το Ευρωπαικο ποδοσφαιρο και ενδιαφερει παρα πολλους και πιστευω οτι τα σχετικα topics θα ειχαν απηχηση.....
Εσεις ειστε οι mods, εσεις αποφασιζετε, αλλα δεν μου αρεσε ο τροπος του VAGGT......Xωρις εξηγηση, μου πεταει καποια βρισιδια και κλειδωνει το topic....Και δεν απανταει καν στο pm που του εστειλα........
Δεχομαι απολυτα ολες τις αποφασεις που παιρνετε, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟ SITE, απλα θα ηθελα λιγο καλυτερη αντιμετωπιση σε καποια θεματα...
Ο τρόπος που το κλείδωσε ο Vaggt είναι άλλο καπέλο και δεν θα σου πω εγώ γιατί είπε ότι είπε ..
Αλλά όσο για τα τόπικ, για μένα όλοι γ@μιούνται και ο ΠΑΟΚ τους γ@μάει .. τι Έβερτον, τι Λίβερπουλ, τι Μάντσεστερ και Άρσεναλ, όλο το κ@λονήσι το σιχαμένο είναι τρύπιο και σάπιο.
Εκτός αυτού όμως, αν ανοίξουμε τόπικ για Λίβερπουλ μετά θα πρέπει να ανοίξουμε για κάθε ομάδα που κάποιος υποστηρίζει .. Και δε θα μπορούμε να το κλείσουμε γιατί θα έχει παραμείνει ανοιχτό της Λίβερπουλ ..
Άλλο να συζητήσουμε για άσχετα θέμα στη Γενική συζήτηση .. εκεί συμφωνώ, αλλά άλλο να έχουμε τόπικ για δεκάδες άλλες ομάδες πλην του ΠΑΟΚ και τα οποία τόπικ θα πιάνουν όλη την πρώτη σελίδα της Γενικής Συζήτησης.
Αν είστε τόσο πορωμένοι υπάρχει αυτό το τόπικ όπου μπορείτε να μας λέτε τι ομάδα πλην ΠΑΟΚ είστε και τους αγώνες και τις εκδρομές που κάνατε με αυτή την ομάδα. Αν θέλετε επειδή σας συμπονώ και σας βλέπω σαν καϋμένους (όσους μιλάτε για ομάδες πλην ΠΑΟΚ) να σας χώσω κι ένα poll να δούμε τι υποστηρίζει η πλειοψηφεία.
Αλλά τόπικ για άλλη ομάδα πλην του ΠΑΟΚ όσο είμαι στο site δεν πρόκειται να μείνει ανοιχτό!