Abel Fernando Moreira Ferreira

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Την ίδια αποψη έχω και εγώ. Από την στιγμή όμως που επιθυμεί να τον στηρίξει πρέπει να το κάνουμε και εμείς. Εξάλλου δεν νομίζω πως κερδιζουμε κατι με το να συνεχιζουμε να τον κράζουμε.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Τι συμβόλαιο υπέγραψε ο Ferreyra με εμάς; Ελπίζω όχι πάνω από διετές.
Άβαταρ μέλους
rade paprica

Δημοσίευση από rade paprica »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Την ίδια αποψη έχω και εγώ. Από την στιγμή όμως που επιθυμεί να τον στηρίξει πρέπει να το κάνουμε και εμείς. Εξάλλου δεν νομίζω πως κερδιζουμε κατι με το να συνεχιζουμε να τον κράζουμε.
Ακριβώς.
Έτσι και αλλιώς τη φετινή χρονιά γίναν ουκ ολίγα, θά 'ταν και λίγο άδικο να τα "φορτωθεί" όλα αυτός.
Ας πατήσουμε delete και ας το πάμε μια από την αρχή.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Έχει άλλα δυο χρόνια συμβόλαιο.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Οπότε 2 χρόνια υπομονή.....πφφφφ
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Επειδή όπως είναι τα πράγματα σήμερα, φαίνεται σίγουρο πως θα τον έχουμε για μία ακόμα χρονιά, δεν νομίζω πως υπάρχουν άλλες λύσεις εκτός από:
-να γίνει γνωστό το ποιος θα είναι τεχνικός διευθυντής, γιατί αυτός ο Μπράνκο δεν μας γέμισε το μάτι
-ο ΤΔ να γνωρίζει επακριβώς πόσα θα είναι τα διαθέσιμα χρήματα για νέα συμβόλαια και νέες προσθήκες
-να είναι γνωστό το αν και ποιοι θα πουληθούν, θα λυθούν ή δεν θα ανανεωθούν τα συμβόλαιά τους
-συνεπώς ο Άμπελ με τον ΤΔ να έχουν την πλήρη ευθύνη των επιλογών σε μετεγγραφές και τυχόν προσθήκες από την Κ19, ώστε να έχουν και την πλήρη ευθύνη για τον καταρτισμό του έμψυχου δυναμικού και κατ' επέκταση για την εικόνα της ομάδας.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ο Θεός να δώσει...
Πρόσχωμεεεεεν...

Υ.Γ. Κάθε χρόνο παρακαλάμε για τα αυτονόητα, αλλά........ :?
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Καταρχήν δεν πιστεύω ότι το θέμα παραμονής του είναι ληγμένο ζήτημα... Δίνω αρκετές πιθανότητες να φύγει.

Ακόμα και αν μείνει όμως, δεν νομίζω ότι τον εμπιστεύεται κανείς από την διοίκηση πληρως, έτσι ώστε να του δώσει το οκ για να κάνει τις οποιεσδήποτε μεταγραφές...

...Γιατί για να κάνεις μεταγραφές πρέπει να ξέρεις την ομάδα σου και με συγχωρείτε κιόλας, αλλά δεν νομιζω ότι τόσους μήνες μετά, ακόμα την ομάδα δεν την ξέρει πλήρως. Που έπρεπε να πέσει 4ωρο πρήξιμο παπαριων Βάνια και χαρτάκι από τον Βιερίνια, για να δούμε κάποια ορθολογική ενδεκάδα ή τον Λάμπρου για παράδειγμα...

Αλλά αυτά έχουν χιλιοειπωθει, οπότε δεν έχει νόημα στην παρούσα φάση.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Πρέπει σε αυτήν την δευτερη χρονιά να τον κρίνουμε .Καλύτερο παράδειγμα από την στήριξη του ολυμπιακού στον Μαρτινς και στην δικαίωσή της επιλογής τους δεν πιστεύω να υπάρχει. Αρκεί να βρεθεί και ένας πολύ καλός τεχνικός διευθυντής για τον μεταγραφικό σχεδιασμό!!!
:ugeek: :ugeek: :opaokara: :ugeek: :ugeek:
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Πιστεύω πως το πρώτο κριτήριο παραμονής για τον Άμπελ θα είναι η πρόκριση της ομάδας μας σε ομίλους Ch.L. ή Eu.L.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Maximus έγραψε:Καταρχήν δεν πιστεύω ότι το θέμα παραμονής του είναι ληγμένο ζήτημα... Δίνω αρκετές πιθανότητες να φύγει.

Ακόμα και αν μείνει όμως, δεν νομίζω ότι τον εμπιστεύεται κανείς από την διοίκηση πληρως, έτσι ώστε να του δώσει το οκ για να κάνει τις οποιεσδήποτε μεταγραφές...

...Γιατί για να κάνεις μεταγραφές πρέπει να ξέρεις την ομάδα σου και με συγχωρείτε κιόλας, αλλά δεν νομιζω ότι τόσους μήνες μετά, ακόμα την ομάδα δεν την ξέρει πλήρως. Που έπρεπε να πέσει 4ωρο πρήξιμο παπαριων Βάνια και χαρτάκι από τον Βιερίνια, για να δούμε κάποια ορθολογική ενδεκάδα ή τον Λάμπρου για παράδειγμα...

Αλλά αυτά έχουν χιλιοειπωθει, οπότε δεν έχει νόημα στην παρούσα φάση.
Θα σου βάλει τη ... μασέλα τη νέα σεζόν, γεράκο. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Navi, με χαρά να τον δω να διαπρέπει με την Σπόρτινγκ ή την Μπράγκα και θα τον στείλω μαζί με την μασέλα μου και δυο πακέτα Μάγκνουμ!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

:lol: :lol: :lol:

Δηλαδή, αν διαπρέψει στην Τούμπα, θα μας στενοχωρήσει;;
Πέρα από την πλάκα, μπορεί το εμπόδιο της πανδημίας να βγει στο τέλος σε καλό. Θα δούμε. Προσωπικά θέλω να τον δω και τη νέα σεζόν στον πάγκο μας τον Πορτουγκάλο. Πια έχω χωνέψει καλά ότι είτε μιλάμε για παίχτες είτε για προπονητές, πολλώ δε μάλλον άσχετους με την κωμική (και) ποδοσφαιρικά χώρα μας, οι τελεσίδικες κρίσεις σε μια πρώτη χρονιά είναι παρακινδυνευμένες. Δε με θάμπωσε ούτε εμένα ο ως τώρα ΠΑΟΚ. Αλλά δε θεωρώ προς τούτο αποκλειστικό ή πρωταίτια υπεύθυνο τον Φερέιρα. Ο πήχης των προσδοκιών μου για τη νέα σεζόν, εφόσον κινηθεί αυτή φυσιολογικά βέβαια, δε θα έχει σχέση με φέτος. Είναι στιγμή πλέον να αναδομηθεί το ροστερ. Και ευκαιρία να δούμε πάνω σε ποιά λογική θέλει να το φέρει ο Φερέιρα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Η χρονια που ερχεται και τα νεα δεδομενα λογω πανδημιας, αν απαιτει κατι απο τον οποιο προπονητη ειναι η δυνατοτητα ευελιξιας, καθως νομιζω ολοι καταλαβαινουμε πως το χρημα δεν θα ρεει αθφονο για να ικανοποιησει απαιτησεις που κινουνται σε περιορισμενα πλαισια.Καπως ετσι εγω δεν μπορω να ειμαι αισιοδοξος οτι θα καταφερει κατι καλυτερο σε σχεση με το τι εδειξε τη χρονια που περασε.
paokreth4

Δημοσίευση από paokreth4 »

Καλησπέρα σε όλους ! Δεν γράφω συχνά, αλλάθα ήθελα κι εγώ να εκφράσω την θέση μου στο θέμα προπονητή. Ο Φερέιρα κλήθηκε να κοουτσάρει μια ομάδα πριν από πολύ σημαντικούς αγώνες για προκριματικά τσαμπιονς λιγκ, ακριβώς μία μέρα πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Έδειξε ότι δεν φοβάται σαν άνθρωπος το ρίσκο και οι πρώτες μου εντυπώσεις ήταν θετικές, μιας και φάνηκε να έχει φρέσκες ποδοσφαιρικες ιδέες τις οποίες όμως η διοίκηση δεν στήριξε με μεταγραφές, ενώ και ο ίδιος όπως είναι φυσιολογικό στο ξεκίνημα του δεν έκανε παράπονα. Έχουμε ευρωπαϊκό αποκλεισμό που δεν μπορεί σίγουρα να του πιστωθει εξ' ολοκλήρου.
Από εκεί και πέρα ενώ υπήρξαν στιγμές που προβληματιστηκα, έδειξε ότι είχε επιμονή στην ιδέα του, η οποία μας χάρισε μερικά πολύ όμορφα ποδοσφαιρικά διαστήματα όπως το πρώτο ημίχρονο στην αεκ ή το δεύτερο με ρουλη όπου κοιμήθηκε ο θεός, και ταυτόχρονα κάποια πολύ κακά. Η ομάδα λοιπόν ήταν πρώτη ή εκεί κοντά και το ζητούμενο ήταν η σταθερότητα σε απόδοση. Μέχρι το ντέρμπι στη σκουληκοφωλια λοιπόν είχε την απόλυτη εμπιστοσύνη μου, μιας και φαινόταν θέμα χρόνου να ρολαρει για τα καλά η ομάδα.
Και φτάνουμε εκεί, σε ένα ματς όπου χάσαμε καθαρά λόγω ατυχίας και Ζιφκοβιτς, από όπου σε συνδυασμό με συνεχόμενους τραυματισμούς, ήταν σαν να πατήθηκε ένα κουμπί και να το γυρίσαμε σε συντήρηση. Έκτοτε ο προπονητής ήταν μπερδεμένος και φοβικος, με πολλά λάθη στη διαχείριση του ροστερ.
Ειναι αλήθεια ότι εγώ ήθελα να τον κρίνω στα πλειοφ, αλλά χάθηκε αυτό το τρένο. Ο προπονητής πρέπει να εμπνέει τους παίχτες και δεν μου έχει δείξει ότι μπορεί να το κάνει. Ωστόσο, αν παραμείνει στο τιμόνι εννοείται ότι θα στηρίξω, θα πρέπει όμως και η διοίκηση να στηρίξει τα θέλω του. Αυτή τη χρονιά όμως η πρόκριση σε ομίλους είναι μονόδρομος και για εμένα αυτό είναι το μεγάλο τεστ για το αν μπορεί να κοουτσάρει την ομάδα. Συγγνώμη για το σεντόνι. Καλή συνέχεια !
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”