ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
- bersekeros
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Το site φαίνεται πάντως στα screenshot που έχω.
Χεστήκανε και το κατεβάσανε ήδη!
Να σεβαστούμε την οικογένεια του αδερφού μας !
Ας αποφασίσει αυτή τι θα γίνει περαιτέρω.
Εμείς αρωγοί.
Χεστήκανε και το κατεβάσανε ήδη!
Να σεβαστούμε την οικογένεια του αδερφού μας !
Ας αποφασίσει αυτή τι θα γίνει περαιτέρω.
Εμείς αρωγοί.
Σωστα......
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια σας για τον πατέρα μου..
Ήταν αγνός ΠΑΟΚτσης, παντελονατος και γνήσιος ως το τέλος. Ζούσε για την ομάδα, έλεγε και στο ραδιόφωνο πως ο ΠΑΟΚ ειναι και αυτός μέλος της οικογένειας μας.
Να ξέρετε πως έφυγε όπως ήθελε ο ίδιος και τώρα ξεκουράζεται.
Και πάλι σας ευχαριστώ πάρα πολύ.
Ήταν αγνός ΠΑΟΚτσης, παντελονατος και γνήσιος ως το τέλος. Ζούσε για την ομάδα, έλεγε και στο ραδιόφωνο πως ο ΠΑΟΚ ειναι και αυτός μέλος της οικογένειας μας.
Συλλυπητήρια και από εμένα .... και στον Odirenegade έγραψε:Μόλις διάβασα ότι ο γνωστός ΠΑΟΚτσης ραδιοφωνικός παραγωγός Νίκος Νικολάου έφυγε από την ζωή.
Να είναι ελαφρύ το χώμα
Συλλυπητήρια στην οικογένεια.
Υγ έχω την εντύπωση ότι κάποιο παιδί εδώ μέσα είχε δηλώσει ότι ήταν ο πατέρας του. Συλλυπητήρια και παλι
Καλό παράδεισο να έχει, κουράγιο odi
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Φίλε να είστε γεροί να τον θυμάστε.... Πριν λίγο στον λιμπερο είχε λίγο από την συνέντευξη του Νικόλα με τον βιερινια όταν ήταν στην βολφσμπουργκ, με την βροντερή φωνή του το χιούμορ του και την αγάπη του για τον σύλλογο που την ένιωθες..... Καλό παράδεισο ρε Νίκο..... Σε γνώρισα μόνο από το ράδιο αλλά νοιώθω ότι εισουν φίλος μου όπως και όλων των παοκτσηδων.....Odi έγραψε:Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια σας για τον πατέρα μου..
Δεν ηξερα πως ο Νικος ηταν πατερας σου.Να εισαι περιφανος γιατι τέτοιοι ανθρωποι σπανιζουν στις μερες μας!Odi έγραψε:Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια σας για τον πατέρα μου..
Και είμαι πολύ χαρούμενος που εχουμε τον γιο του εδώ μεσα!!!
- navigator11
Τον θυμάμαι τον Νικόλα, τον άκουγα κάποιες φορές και εγώ. Μου ήταν ιδιαίτερα συμπαθής. Ευθύς άνθρωπος, πολύ χαρακτηριστική φωνή, την οποία θυμάμαι ακόμα, παρότι έχω να την ακούσω πολλά πολλά χρόνια. Κοντεύω να ξεχάσω του δικού μου πατέρα μετά από κοντά 5 χρόνια αλλά του Νίκου όχι. Θα μου μείνει πραγματικά αξέχαστο το κόλλημα, που είχε φάει την περίοδο που τον άκουγα, με τον Ψωμά, που είχε αρνηθεί να έρθει στον ΠΑΟΚ. Γελούσα κάθε μα κάθε φορά, όταν τον περνούσε πριονοκορδέλα τον συγκεκριμένο με κάθε αφορμή. Πραγματικά στενοχωρήθηκα. Να είσαι καλά odi εσύ και η οικογένειά σου, έχω βρεθεί στη θέση αυτή και καταλαβαίνω πώς νιώθεις.
Καλό παράδεισο.
Με τον Ζοζέ και τον Παρασιδη θα προστεθεί κι αυτός στο "Άκρως τρελό κι ασπρόμαυρο" του ΣΦ ΠΑΟΚ Παραδείσου.
Με τον Ζοζέ και τον Παρασιδη θα προστεθεί κι αυτός στο "Άκρως τρελό κι ασπρόμαυρο" του ΣΦ ΠΑΟΚ Παραδείσου.
Να είσαι γερός να τον θυμάσαι. Πολλές ώρες συντροφιάς στο ράδιο. Καθαρός άνθρωπος από όσο μπορούσα να καταλάβω με ωραίο λόγο και αγνος ΠΑΟΚτσης. Συλλυπητήρια.
- PAOK_Antarctica
Λαου λαου με τον νικο νικολαου!!! ή το αλλο το απιστευτο που ελεγε συχνα στην εκπομπη του , μας ειδανε αλευρωμενους κι μας περασανε για μυλωναδες!! ακομα θυμαμαι τον διαλογο που ειχαμε στον αερα της εκπομπης του εκεινη την αποφραδα ημερα του μεγαλου ατυχηματος στα τεμπη με τους μαθητες απο το μακροχωρι. odi ο μπαμπας σου ηταν πολυ ωραιος δερβισης με ασπρομαυρο αιμα στις φλεβες , να τον θυμασαι οπως ητανε κι να του ξαναδινεις ζωη.