10. Olivier Sorlin

Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Re: Olivier Sorlin

Δημοσίευση από Lakistuta »

Μαζι με τον αρχηγο οι κορυφαιοι σημερα...πολυ καλος και ο Βερον στο πρωτο ημιχρονο...μαλλον κουραστηκε στο 2ο....

Gash μη με απογοητευσεις,γραψε σχολιο και για τον κοουτς....
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Σήμερα δεν ήταν στα καλύτερά του για μένα προσωπικά...ήταν μέτριος.

:?
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

Θα διαφωνήσω αδερφέ...σήμερα ειδικά στο πρώτο ημίχ. ήταν τέλειος και νομίζω ότι αυτό που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ τότε οφειλόταν στο μεγαλύτερο ποσοστό στο Γάλλο.
Στο δεύτερο έπεσε η απόδοση αλλά και πάλι ήταν καλός.
Αυτό που κάνει τον Σορλέν απαραίτητο είναι το ότι είναι πολύ-εργαλείο με όλη τη σημασία της λέξης...ο μοναδικός παίκτης σε μας που που μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι.Νομίζω ότι εκτός από τέρμα μπορεί να παίξει όλες τις θέσεις.
Πάντως εγώ νομίζω ότι αν και μπορεί να παίξει και αριστερά στην πτέρυγα αλλά και δεξιά η θέση που του ταιριάζει καλύτερα είναι κλασσικό αμυντικό χαφ...επειδή δεν είναι ιδιαίτερα γρήγορος αλλά σκυλί...κυριολεκτικά σκυλί..
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Εντάξει ρε συ απλά σε σχέση με άλλες εμφανίσεις του για μένα υστέρησε.όντως συμφωνώ πως του ταιριάζει καλύτερα ο ρόλος του κεντρικού χάφ.!!!

Άβαταρ μέλους
Athanasiadhs

Δημοσίευση από Athanasiadhs »

Στα γνωστά επίπεδα στο πρώτο ημίχρονο...Πεσμένος στο δεύτερο..Προσωπικά βλέπω σημάδια κούρασης..
Πάρα πολύ καλή συνεργασία με Lino,Conseicao και Veron..

Δεν θέλω να πιστεύω ότι υπάρχουν έστω και ελάχιστες πιθανότητες να μην τον έχουμε και του χρόνου...
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Ο Σαντος τον χαρακτηρισε στον Σαντος ως απολυτως απαραιτητο//Δε φευγει με τιποτα..Απλα θα προσπαθησουμε να μη δωσουμε φραγκο
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

κούραση σίγουρα υπάρχει..
νομίζω ότι από τότε που ήρθε παίζει ανελλιπώς και δεν έχει χάσει παιχνίδι....κάτι λεπτά ίσως... και για ένα παίκτη που είναι και στα 30 και μέχρι τον Ιανουάριο δεν έπαιξε λεπτό στη Γαλλία και μετά εδώ παίζει ασταμάτητα είναι πολύ λογικό.
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

exei σοβαρο προβλημα φυσ,.καταστασης ή δε κοντρολαρει τις δυναμεις του ή τα δινει ολα και ψοφα ή δε ξερω γω τι........παιχταρα, χαφαρα, με 0 ουσια στατιστικως αλλα τι να λεμε τωρα......παιχταρα....με προετοιμασια τον θελω και κανα γρηγορο χαφακι διπλα του
Άβαταρ μέλους
maikopoulos

Δημοσίευση από maikopoulos »

Photis έγραψε:Εντάξει ρε συ απλά σε σχέση με άλλες εμφανίσεις του για μένα υστέρησε.όντως συμφωνώ πως του ταιριάζει καλύτερα ο ρόλος του κεντρικού χάφ.!!!

Θα συμφωνήσω κι εγώ με τον Φώτη. Όχι ότι ήταν κακός σήμερα, απλά σε σχέση με τις εμφανίσεις που μας έχει συνηθίσει, έκανε κάποια λάθη που αμαύρωσαν την εικόνα του.
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Πρεπει να αποκτηθει οπωσδηποτε.Καταπινει πολλα χιλιομετρα.Παικτες σαν τον Σορλεν και τον Σναουτσνερ,ειναι απαραιτητοι.
Άβαταρ μέλους
cronos

Δημοσίευση από cronos »

Εγω παλι τον βλεπω γρηγορο μπροστα στον Βερον και τον Γκαρσια!

Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Απ' ότι κατάλαβα, το συμπέρασμα είναι ότι ο Σορλέν έχει τόσο περίεργο τρόπο και στυλ παιχνιδιού (για μας στην Ελλάδα) που δεν μπορούμε να καταλάβουμε τελικά αν έκανε καλό παιχνίδι ή όχι ... :D
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

δεν κατάλαβα τι θα πει " 0 ουσία στατιστικώς"?
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Για άλλη μια φορα πολύ καλός,δείχνει ποσο απλό είναι το ποδόσφαιρο τελικά εάν κατέχεις το τόπι.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Ποδοσφαιρική παιδεία, αυτές οι δύο λέξεις χαρακτηρίζουν τον γάλλο. Το έδειξε και σήμερα. Είναι μεγάλο προσόν για ένα παίχτη, ειδικά της μεσαίας γραμμής, να μην (χρειάζεται να) κάνει φαντεζί ενέργειες. Κοιτάξτε τον Καραγκούνη για παράδειγμα, από ταλέντο 100 οκάδες, αλλά παιδεία μηδέν, για να κάνει κάτι καλό πρέπει να του πετύχει η υπερπροσπάθεια. Από την άλλη βλέπεις το Σορλέν και λες καλά αυτός δεν έκανε τίποτα σε όλο το ματς. Κρατάει το κέντρο χωρίς να γεμίζει το μάτι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”