Γιώργος Σαββίδης
- ΑποστόληςΑ
Re: Γιώργος Σαββίδης
μετροσπορτ
Σε γνώριμα λημέρια γυρίζει ο Κυριάκος Κυριάκος, αφού θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η επιστροφή του στον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει νέο ρόλο και μάλιστα διευρυμένο, σε διοικητικό επίπεδο στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ, κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο Κυριάκος Κυριάκος ήταν επί σειρά ετών υπεύθυνος επικοινωνίας στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ τον Μάιο του 2019 είχε αποχωρήσει από τον Δικέφαλο για να κατέλθει στον πολιτικό στίβο ως υποψήφιος στην Α΄ Θεσσαλονίκης με το Κίνημα Αλλαγής χωρίς, όμως, να καταφέρει να εκλεγεί.
Σε γνώριμα λημέρια γυρίζει ο Κυριάκος Κυριάκος, αφού θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η επιστροφή του στον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει νέο ρόλο και μάλιστα διευρυμένο, σε διοικητικό επίπεδο στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ, κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο Κυριάκος Κυριάκος ήταν επί σειρά ετών υπεύθυνος επικοινωνίας στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ τον Μάιο του 2019 είχε αποχωρήσει από τον Δικέφαλο για να κατέλθει στον πολιτικό στίβο ως υποψήφιος στην Α΄ Θεσσαλονίκης με το Κίνημα Αλλαγής χωρίς, όμως, να καταφέρει να εκλεγεί.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Διευρυμένος ρολος πάνω σε τι;
Επικοινωνιακό;
Αφού έχουμε τον Δούκα για αυτό.
Διοικητικό;
Μόνο μην δούμε κάνα αστείο ως τδ..
Επικοινωνιακό;
Αφού έχουμε τον Δούκα για αυτό.
Διοικητικό;
Μόνο μην δούμε κάνα αστείο ως τδ..
Σιγά να μη τον δουμε και ως μασέρ.
Εγώ σας το λέω τώρα και να είστε σίγουροι:
Η αποχώρηση κυρ κυρ ήταν ένα από τα μεγάλα λάθη/αρνητικά που συνέβαλαν στη φετινή αποτυχία.
Η ομάδα που πλέον δούλευε ρολόι πέρυσι, έχασε βασικούς πυλώνες σε όλους τους τομείς.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ αν ισχύουν όσα λέγονται.
Εγώ θα ήθελα με τα χίλια να επιστρέψει.
Και αν γίνεται μαζί με το τμήμα επικοινωνίας της ΠΑΕ, να αναλάβει και το ινσταγκραμ του Γιώργη για να εφαρμόσει και εκεί μια ποιοτική policy
Εγώ σας το λέω τώρα και να είστε σίγουροι:
Η αποχώρηση κυρ κυρ ήταν ένα από τα μεγάλα λάθη/αρνητικά που συνέβαλαν στη φετινή αποτυχία.
Η ομάδα που πλέον δούλευε ρολόι πέρυσι, έχασε βασικούς πυλώνες σε όλους τους τομείς.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ αν ισχύουν όσα λέγονται.
Εγώ θα ήθελα με τα χίλια να επιστρέψει.
Και αν γίνεται μαζί με το τμήμα επικοινωνίας της ΠΑΕ, να αναλάβει και το ινσταγκραμ του Γιώργη για να εφαρμόσει και εκεί μια ποιοτική policy
- kostasAthens
Πες ταAzrael έγραψε:δεν μπορει να ειναι ΠΑΟΚ οποιος βριζει τον Σαββιδη! λιγη ντροπη ρε!!! Ηδη απεναντι σε τετοιο σαπιο συστημα εχει καταφερει παρα πολλα! να προσεχετε τι ψηφιζετε
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Sick Bastard
αυτόPAOK_Antarctica έγραψε:Εγώ προσωπικά από τον Γιωργάκη δεν περιμένω τίποτα (πέρα από στοιχειώδη σοβαρότητα).
Από τον Ιβάν περιμένω πολλά όμως.
Για εμένα πρέπει να έρθει στη θέση του Γκαγκάτση.
Όχι για να φύγει ο Μάκης, προς Θεού, αλλά για να είναι αυτός η εικόνα του ΠΑΟΚ σε λίγκες, κανάλια κλπ
Ο Μάκης πρέπει να δουλεύει στα κρυφά...
Εγώ θα ήθελα και επιστροφή Μίχελς, δεν ξέρω σε ποιο πόστο. Και όχι άλλα μοντέλα με Τεχ.Διευθυντή.
Να επιλέγει ο προπονητής τους παίχτες.
Όχι για να φύγει ο Μάκης, προς Θεού, αλλά για να είναι αυτός η εικόνα του ΠΑΟΚ σε λίγκες, κανάλια κλπ
Ο Μάκης πρέπει να δουλεύει στα κρυφά...
Εγώ θα ήθελα και επιστροφή Μίχελς, δεν ξέρω σε ποιο πόστο. Και όχι άλλα μοντέλα με Τεχ.Διευθυντή.
Να επιλέγει ο προπονητής τους παίχτες.
Χρόνια πολλά Γιώργο !!! Το παρακάτω τραγούδι αφιερωμένο .
https://www.youtube.com/watch?v=W99uSgaa5hY
:ugeek: :ugeek:
https://www.youtube.com/watch?v=W99uSgaa5hY

Χρόνια πολλά καλά και ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ
Στάλθηκε από το SM-T865 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-T865 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
- Mitsospaoki4
- Moderator