Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Με αυτά τα δεδομένα και αν δεν δούμε καμιά "ομορφιά", του χρόνου θα είναι από τα φαβορί για φούντο..
- Maximus
Για την κούλα θα ισχύσει τίποτα ή την γλιτώσανε επειδή το ΑΦΜ βγήκε μερικά χρόνια πιο πριν?
Πρώτα θέλουν να πάρουν κύπελλο ....οι ρουληδες....
Στάλθηκε από το SM-T865 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-T865 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
H UEFA νοιάζεται μόνο για χρέη σε ομάδες, προπονητές και παίκτες. Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει καμιά προσφυγή από ξένους που είναι αρμοδιότητα UEFA. Ο μόνος που έχει προσφύγει είναι ο Καφές που λόγου εντοπιότητας θα εξεταστεί από την ΕΠΟ....Maximus έγραψε:Για την κούλα θα ισχύσει τίποτα ή την γλιτώσανε επειδή το ΑΦΜ βγήκε μερικά χρόνια πιο πριν?
- Maximus
Καλά, ιδέα δεν έχω τι οφειλές είχαν και τι όχι...
ληξη της χρονιας προτεινει ο κοντος και πρωταθλητη τον χοντρο, με δεδομενη τη διαφορα των 14 βαθμων.
εγω λεω, ας περιμενουμε την εφεσεων μπας και. σε καθε περιπτωση δε, απ τη στιγμη που δεν ολοκληρωθηκε η χρονια και μαθηματικα κανεις δεν εχει κατακτησει τον τιτλο, η μονη δικαιη λυση ειναι η παυλα, σε πρωταθλημα και κυπελλο. ελπιζω και η ΠΑΕ να μεριμνησει οπως μπορει προς αυτη την κατευθυνση.
εγω λεω, ας περιμενουμε την εφεσεων μπας και. σε καθε περιπτωση δε, απ τη στιγμη που δεν ολοκληρωθηκε η χρονια και μαθηματικα κανεις δεν εχει κατακτησει τον τιτλο, η μονη δικαιη λυση ειναι η παυλα, σε πρωταθλημα και κυπελλο. ελπιζω και η ΠΑΕ να μεριμνησει οπως μπορει προς αυτη την κατευθυνση.
Ένα άρρωστο πρωτάθλημα, στις χολέρες της τρούμπας.
Ας το πανηγυρίσουν κιόλας. Τώρα που πήραν και μαθήματα από Π.Α.Ο.Κ.
Το πρωτάθλημα που δεν τέλειωσε ποτέ, το πήραν οι πουσταράδες.
Χαρείτε μοσχάρια μου-μου-μου.
Ας το πανηγυρίσουν κιόλας. Τώρα που πήραν και μαθήματα από Π.Α.Ο.Κ.
Το πρωτάθλημα που δεν τέλειωσε ποτέ, το πήραν οι πουσταράδες.
Χαρείτε μοσχάρια μου-μου-μου.
- Vet_eranos
jibbie έγραψε:ληξη της χρονιας προτεινει ο κοντος και πρωταθλητη τον χοντρο, με δεδομενη τη διαφορα των 14 βαθμων.
Μα αυτό ακριβώς μυρίστηκε η κοντή νυφιτσα, ότι η δουλειά πάει για παύλα, και βιάζεται να βγάλει και πόρισμα και πρωταθλητή.. Ξέρει τι λέει..
- kataramenos5
Ο χοντρος παιρνει λεει την τρουα(3). Λογικο κι επομενο τι θα παιρνε την κατρ(4)?
- ΑποστόληςΑ
ινπαοκ
Υποψήφιος για την τεχνική ηγεσία της Λοκομοτίβ Μόσχας εμφανίζεται ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν ΜΜΕ από την Ιταλία. Το συμβόλαιο του Πορτογάλου τεχνικού με τους Ερυθρόλευκους ολοκληρώνεται την τρέχουσα σεζόν και ακόμα δεν έχει ανανεωθεί,...
Υποψήφιος για την τεχνική ηγεσία της Λοκομοτίβ Μόσχας εμφανίζεται ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν ΜΜΕ από την Ιταλία. Το συμβόλαιο του Πορτογάλου τεχνικού με τους Ερυθρόλευκους ολοκληρώνεται την τρέχουσα σεζόν και ακόμα δεν έχει ανανεωθεί,...
εντελως τυχαια, ο γκεη ενδιαφερεται για τον Σασα, που εντελως τυχαια, εχει ρητρα 1 εκ., που εντελως τυχαια, ειναι οσα χρειαζονται οι εβραιοι για την ιστορια με την ΦΙΦΑ. εντελως τυχαια.
Διαβολικες συμπτωσεις και μετα ο Π.Α.Ο.Κ. εχει την Ξανθη αφου....jibbie έγραψε:εντελως τυχαια, ο γκεη ενδιαφερεται για τον Σασα, που εντελως τυχαια, εχει ρητρα 1 εκ., που εντελως τυχαια, ειναι οσα χρειαζονται οι εβραιοι για την ιστορια με την ΦΙΦΑ. εντελως τυχαια.

Ο ρουληθ βαραει διαλυση η ειναι η ιδεα μου?ολοι φευγουν.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μείωση μπάτζετ στο μισό είπε ο παλέτας :pace.79.gr έγραψε:Ο ρουληθ βαραει διαλυση η ειναι η ιδεα μου?ολοι φευγουν.
Πάνε για φούντο του χρόνου..