Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Γιατί θα έσκαγε από το νοσοκομείο έτσι κι αλλιώς. "Εισαγόμενο" εκ Λονδίνου γαρ.
Ξαναρωτάω, και έστω, είναι οι παίκτες του. Γιατί να αναβληθεί; Δεν υπονοώ κάτι, όντως θέλω να ακούσω το λόγο που πρέπει να αναβληθεί και όχι να γίνουν εξετάσεις σε όλους τους παίκτες της ΕΟ και να κατέβει με τους αποδεδειγμένα υγιείς και την Κ19 τους.
Ξαναρωτάω, και έστω, είναι οι παίκτες του. Γιατί να αναβληθεί; Δεν υπονοώ κάτι, όντως θέλω να ακούσω το λόγο που πρέπει να αναβληθεί και όχι να γίνουν εξετάσεις σε όλους τους παίκτες της ΕΟ και να κατέβει με τους αποδεδειγμένα υγιείς και την Κ19 τους.
Όπως τα λέει ο Μπάνε.
Δεν υπάρχει μία στο εκατομμύριο να αναβληθεί με Γουλβς, εκτ΄ςο αν δεχθεί να χάσει 0-3 άνευ αγώνα,
Το αυτό και για εμάς.
Δεν υπάρχει μία στο εκατομμύριο να αναβληθεί με Γουλβς, εκτ΄ςο αν δεχθεί να χάσει 0-3 άνευ αγώνα,
Το αυτό και για εμάς.
- invincible
Ποιο νοσοκομείο αφού θα κάτσει σπίτι είπε ... α καλά νοσοκομείο σαν το κολάρο του Γκαρσια...
Γιατί θα βγει ο Κουλης και θα πει για αναβολή άλλων 15 ημερών των πλέι οφ πράγμα που δεν γίνετε.. είδη έχουμε 7 ημερών... , το ίδιο μπορεί να αναβάλει για 15 ημέρες και το παιχνίδι η ΟΥΕΦΑ μπορεί ... στο τέλος θα σου πουν τέλος τα πλέι οφ ή εσύ πιστεύεις ότι θα πει να παίξουμε με την U19 ή θα το πάρει στα χαρτιά ο ΠΑΟΚ ... ??
α καλά....

Γιατί θα βγει ο Κουλης και θα πει για αναβολή άλλων 15 ημερών των πλέι οφ πράγμα που δεν γίνετε.. είδη έχουμε 7 ημερών... , το ίδιο μπορεί να αναβάλει για 15 ημέρες και το παιχνίδι η ΟΥΕΦΑ μπορεί ... στο τέλος θα σου πουν τέλος τα πλέι οφ ή εσύ πιστεύεις ότι θα πει να παίξουμε με την U19 ή θα το πάρει στα χαρτιά ο ΠΑΟΚ ... ??

Του επέστρεψαν το διαβατήριο και κόλησε τον κορονωϊό στο Λονδίνο... πόσες φορές μέσα του θα είπε τι μαλακία έκανα ...χίλιες φορές να μην το έπαιρνα πίσω.
Βάλε και τις κατάρες όλων των ομάδων που γάμησε στο πέρασμα του...
Το εμβόλιο έχει βρεθεί και λέγεται ΤΟΥΜΠΑ, διατείθεται στα μέλη του ΠΑΟΚ απο την ΜΠΟΥΤΙΚ της ομάδας .
Αλλόθρησκοι πρέπει να ζητήσουν πρώτα άφεση αμαρτιών να δείξουν έμπρακτα με αποδείξεις ότι μετανόησαν και μετά το αίτημα τους να κριθεί απο τον ΙΒΑΝ.
Οι ενδιαφερόμενοι θα εξυπηρετηθούν με σειρά προτεραίοτητας όποιος διαφωνεί μπορεί να προσφύγει στην
ΕΕΑ ΚΟΡΟΝΩΪΟΥ. Εφέσεις απαγορεύονται καθώς η επιτροπή έχει το αλάνθαστο.
Οι αποφάσεις της είναι δεσμευτικές και εκτελεστέεες άμεσα.
Αν στην επιτροπή αποδειχτεί <<πολυιδιοκτησία- μετάδοση του ιού >> η ασθενεία θεωρείται βαρεία και η θεραπεία είναι θάνατος.
Η <<πολυιδιοκτησία>>,μετάδοση του κορονωϊου μπορεί να επιτευχθεί με ποικίλους τρόπους ακόμα και με την ύπαρξη παρένθετου προσώπου, στην περίπτωση αυτή δε δεν χρειάζεται τεκμηρίωση της μετάδοσης, ( πχ μοιράστηκες ένα πιτόγυρο με έναν 3 ξάδερφο της αδερφής της γυκαίκας σου).
Βάλε και τις κατάρες όλων των ομάδων που γάμησε στο πέρασμα του...
Το εμβόλιο έχει βρεθεί και λέγεται ΤΟΥΜΠΑ, διατείθεται στα μέλη του ΠΑΟΚ απο την ΜΠΟΥΤΙΚ της ομάδας .
Αλλόθρησκοι πρέπει να ζητήσουν πρώτα άφεση αμαρτιών να δείξουν έμπρακτα με αποδείξεις ότι μετανόησαν και μετά το αίτημα τους να κριθεί απο τον ΙΒΑΝ.
Οι ενδιαφερόμενοι θα εξυπηρετηθούν με σειρά προτεραίοτητας όποιος διαφωνεί μπορεί να προσφύγει στην
ΕΕΑ ΚΟΡΟΝΩΪΟΥ. Εφέσεις απαγορεύονται καθώς η επιτροπή έχει το αλάνθαστο.
Οι αποφάσεις της είναι δεσμευτικές και εκτελεστέεες άμεσα.
Αν στην επιτροπή αποδειχτεί <<πολυιδιοκτησία- μετάδοση του ιού >> η ασθενεία θεωρείται βαρεία και η θεραπεία είναι θάνατος.
Η <<πολυιδιοκτησία>>,μετάδοση του κορονωϊου μπορεί να επιτευχθεί με ποικίλους τρόπους ακόμα και με την ύπαρξη παρένθετου προσώπου, στην περίπτωση αυτή δε δεν χρειάζεται τεκμηρίωση της μετάδοσης, ( πχ μοιράστηκες ένα πιτόγυρο με έναν 3 ξάδερφο της αδερφής της γυκαίκας σου).
Επίσης, το οτι είναι φτιαχτό για να αναβληθεί με γουλφς επειδή θα είναι χωρίς κόσμο, για να παίξουν με κόσμο και να τα τσεπώσει, χλωμό. Δηλαδή θα αναβληθεί για πότε; Για 2 εβδομάδες συν 2 ημέρες από τώρα; Θα τρέχει όλη η φάση του EL με αστερίσκο του γαύρου;
Εξετάσεις θα κάνουν όλοι τους και θα συνεχίσουν σε όλα τα ματς, εντός και Ευρώπης, με τους υγιείς.
Εξετάσεις θα κάνουν όλοι τους και θα συνεχίσουν σε όλα τα ματς, εντός και Ευρώπης, με τους υγιείς.
Καταρχάς, δεν υπάρχει λόγος ειρωνείας φίλε μου. Εξηγείς την άποψή σου, όμορφα και ωραία και όλα καλά. Τα υπόλοιπα περιττεύουν.invincible έγραψε:Ποιο νοσοκομείο αφού θα κάτσει σπίτι είπε ... α καλά νοσοκομείο σαν το κολάρο του Γκαρσια...![]()
Γιατί θα βγει ο Κουλης και θα πει για αναβολή άλλων 15 ημερών των πλέι οφ πράγμα που δεν γίνετε.. είδη έχουμε 7 ημερών... , το ίδιο μπορεί να αναβάλει για 15 ημέρες και το παιχνίδι η ΟΥΕΦΑ μπορεί ... στο τέλος θα σου πουν τέλος τα πλέι οφ ή εσύ πιστεύεις ότι θα πει να παίξουμε με την U19 ή θα το πάρει στα χαρτιά ο ΠΑΟΚ ... ??α καλά....
Οκ, στο τριμπούρδελο που ζούμε, μπορεί να γίνει και αυτό που λες. Δεν συμφωνώ, αλλά θα δείξει. Εάν γίνει, τουλάχιστον καπαρώνουμε τη 2η θέση που "είναι ταγμένη" στο νιάου.
- invincible
Δεν ειρωνεύτηκα εσένα προσωπικά φίλε αλλά την κατάσταση ... συλλογισμός είναι στην συζήτηση που κάνουμε...
Παντού μου βρωμάει ΣΤΙΑΠΟΥ παντού δεν ξέρω είμαι πολύ καχύποπτος .... σε αυτή την σκατόχώρα την Κολομβία όλα είναι ύποπτα... δεν μπορώ να δεχτώ ότι θα κάτσει σπίτι του και το είπε δημόσια... αμέσως θα πει με ποιους ήρθε σε επαφή... Ταυτόχρονα όλα συμβαίνουν με την είδηση ότι θα μπει στην ουσία το εφετείο... Στην ουεφα υπάρχει Θεωδορίδης...
Μπορεί να κάνω λάθος αλλά δεν πανηγυρίζω ακόμα τίποτα γιατί δεν μου φαίνονται λογικά... 
Παντού μου βρωμάει ΣΤΙΑΠΟΥ παντού δεν ξέρω είμαι πολύ καχύποπτος .... σε αυτή την σκατόχώρα την Κολομβία όλα είναι ύποπτα... δεν μπορώ να δεχτώ ότι θα κάτσει σπίτι του και το είπε δημόσια... αμέσως θα πει με ποιους ήρθε σε επαφή... Ταυτόχρονα όλα συμβαίνουν με την είδηση ότι θα μπει στην ουσία το εφετείο... Στην ουεφα υπάρχει Θεωδορίδης...

Σε αυτό έχεις δίκιο. Στα πάντα που κάνουν και λένε, μπορεί να υπάρχει σχέδιο από πίσω.
Για το εφετείο, δηλαδή τελικά παίζει να μας αθωώσει ο γαύρος εφέτης; Ωραία και πήγε στο -7. Ποιος ο λογος να στήσει τέτοια πλεκτάνη για να πάρει με διακοπή ένα πρωτάθλημα που κατά 90% θα είναι δικό του ακόμα και με το -7.
ΥΓ. Και στης Φόρεστ τα αποδυτήρια κατέβηκε πριν λίγες ημέρες. Για να δούμε τι θα γίνει εκεί.
Για το εφετείο, δηλαδή τελικά παίζει να μας αθωώσει ο γαύρος εφέτης; Ωραία και πήγε στο -7. Ποιος ο λογος να στήσει τέτοια πλεκτάνη για να πάρει με διακοπή ένα πρωτάθλημα που κατά 90% θα είναι δικό του ακόμα και με το -7.
ΥΓ. Και στης Φόρεστ τα αποδυτήρια κατέβηκε πριν λίγες ημέρες. Για να δούμε τι θα γίνει εκεί.
- bersekeros
Έχει δίκιο για μένα η καχυποψία που εκφράζει ο invincible.
Οικειοθελής ανακοίνωση στη δημοσιότητα κάποια σκοπιμότητα υποκρύπτει από τους επιστήμονες.
Είδομεν...
Οικειοθελής ανακοίνωση στη δημοσιότητα κάποια σκοπιμότητα υποκρύπτει από τους επιστήμονες.
Είδομεν...
ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΣΤΗΜΕΝΩΝ, ΒΑΛΤΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ -
ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΣΗ Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ [COPYRIGHT SIGN]
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΣΗ Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ [COPYRIGHT SIGN]
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- invincible
Μπορεί να σε αθωώσει ο γαύρος εφέτης αν δεν γίνουν τα πλέι οφ ώστε να μην πεις για χαρτιά κτλ ή μπορεί να μην σε αθώωσει και να φας -10 γιατί μπήκε στην ουσία για πρώτη φορά κτλ και να χαρεί και ο τίγρης
πολλά μπορεί αλλά εγώ μπορεί να είμαι λάθος αλλά μου φαίνεται ύποπτο ότι σήμερα συζητάμε όλα αυτά.... 
Ξέρεις κανέναν να λέει ότι κώλυσε αλλά να κάθεται σπίτι του ? Και που και πως το έμαθε ότι κώλυσε πήγε στο νοσοκομείο και τον είπαν φύγε? Δεν μου αρέσουν όλα αυτά...

Ξέρεις κανέναν να λέει ότι κώλυσε αλλά να κάθεται σπίτι του ? Και που και πως το έμαθε ότι κώλυσε πήγε στο νοσοκομείο και τον είπαν φύγε? Δεν μου αρέσουν όλα αυτά...
εγω παντως περιμενω να ανακοινωθει και κρουσμα σε δικηγορο μετριου αναστηματος
Δεν είμαι σίγουρος οτι νοσηλεύονται όλα τα περιστατικά. Έχω την εντύπωση οτι κάποια είναι σε κατ'οίκον περιορισμό. Αλλά, επαναλαμβάνω, δεν είμαι σίγουρος.invincible έγραψε:Μπορεί να σε αθωώσει ο γαύρος εφέτης αν δεν γίνουν τα πλέι οφ ώστε να μην πεις για χαρτιά κτλ ή μπορεί να μην σε αθώωσει και να φας -10 γιατί μπήκε στην ουσία για πρώτη φορά κτλ και να χαρεί και ο τίγρηςπολλά μπορεί αλλά εγώ μπορεί να είμαι λάθος αλλά μου φαίνεται ύποπτο ότι σήμερα συζητάμε όλα αυτά....
Σε κάθε περίπτωση, νοσηλεία ή όχι, ό,τι θέλει κάνει. Είναι απίθανο δηλαδή να τους είπε "εγώ δεν κάθομαι εδώ μέσα, θα κάνω νοσοκομείο το σπίτι";
Όσο για αυτά που θέλει να πετυχει, γιατί να "αρρωστήσει" αυτός εάν δεχθούμε τα ".", και όχι πχ κάποιο μέλος του προπονητικού τημ; Τις ίδιες επαφές έχουν και αυτός αλωνίζει ελεύθερος.
Πηγε να κολλησει αλλα περασε απο πανω του.tasso85 έγραψε:εγω παντως περιμενω να ανακοινωθει και κρουσμα σε δικηγορο μετριου αναστηματος
- invincible
Σου είπα μπορεί να είμαι καχύποπτος και οι υποψίες μου να αποδειχτούν λάθος και μαλ@κίες . Στο καφενείο συζήτησή γίνεται στο τέλος θα φανεί τι παίζει... Αυτή την ώρα κυριαρχεί φόβος και πανικός στην χώρα ενω στην γειτονική τουρκια η ζωη και η οικονομία συνεχίζει κανονικάbane1980 έγραψε:Δεν είμαι σίγουρος οτι νοσηλεύονται όλα τα περιστατικά. Έχω την εντύπωση οτι κάποια είναι σε κατ'οίκον περιορισμό. Αλλά, επαναλαμβάνω, δεν είμαι σίγουρος.invincible έγραψε:Μπορεί να σε αθωώσει ο γαύρος εφέτης αν δεν γίνουν τα πλέι οφ ώστε να μην πεις για χαρτιά κτλ ή μπορεί να μην σε αθώωσει και να φας -10 γιατί μπήκε στην ουσία για πρώτη φορά κτλ και να χαρεί και ο τίγρηςπολλά μπορεί αλλά εγώ μπορεί να είμαι λάθος αλλά μου φαίνεται ύποπτο ότι σήμερα συζητάμε όλα αυτά....
Σε κάθε περίπτωση, νοσηλεία ή όχι, ό,τι θέλει κάνει. Είναι απίθανο δηλαδή να τους είπε "εγώ δεν κάθομαι εδώ μέσα, θα κάνω νοσοκομείο το σπίτι";
Όσο για αυτά που θέλει να πετυχει, γιατί να "αρρωστήσει" αυτός εάν δεχθούμε τα ".", και όχι πχ κάποιο μέλος του προπονητικού τημ; Τις ίδιες επαφές έχουν και αυτός αλωνίζει ελεύθερος.