Εν γένει η θέση μου είναι να μένουν οι προπονητές τουλάχιστον 2 χρόνια, νομίζω σε αρκετές ομάδες παγκοσμίως έχει αποδειχθεί ότι αυτή η υπομονή προσφέρει επιβράβευση. Πέρα από αυτό που όπως ανέφερα το θεωρώ σημαντικό δεν έχω πολλά να προσθέσω ως θετική εντύπωση από τον Άμπελ, μάλλον η σκέψη μου για αυτόν για την ώρα είναι ουδέτερη. Όμως δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι. Ο Γιαννούλης έκανε καλή χρονιά, στα νούμερα ίσως δεν φαίνεται 25αγ. / 3ασσιστ. Αλλά κ πέρσι 15αγ /3ασσιστ με ατρομητο (ευκολότερο επίπεδο) κ 8αγ. Χωρίς ασίστ σε εμάς. Ο βιειρινια θυμίζω ότι γύρισε από σημαντικό τραυματισμό σε μεγάλη ηλικία όπως κ ο Μαουρίσιο κ αυτό το κάνει πολύ δύσκολο να δούμε τις ίδιες επιδόσεις βλέπε τον οικοδόμο ακόμα και τον πεφτουνη που είναι νεότερος πόσο δύσκολο είναι. Ο Πέλκας αν δεν είναι λίγο καλύτερος σίγουρα δεν είναι χειρότερος από πέρσι . Ο Λημνιός σίγουρα κάνει καλύτερη χρονιά, όπως κ ο ινγκασον φαίνεται καλύτερος από ότι είχαμε δει πέρσι. Ο σφιντερσκι τα πήγε αρκετά καλά και η μεγάλη διαφορά στην εικόνα του που μάλλον κανένας μας δεν μπορούσε να προβλέψει είναι ο Μίσιτς. Ίσως τον χρησιμοποιει καλύτερα ίσως δεν είχε ευκαιρίες πέρσι αλλά όπως και τον ινγκασον που το καλοκαίρι πέρσι αν έφευγαν δεν θα μας ένοιαζε τώρα είναι πολύτιμοι, ο χρόνος που πρέπει να δίνουμε είναι μεγαλύτερος από αυτόν που έχουμε μάθει να δίνουμε μέχρι τώρα για να έχουμε τα σωστά συμπεράσματα. Μπορεί όντως να αποδειχθεί λίγος αλλά για την ώρα θεωρώ ότι δεν έχουμε αρκετό δείγμα κ όσο έχουμε δεν είναι τόσο μαύρο όσο το περιγράφειςTotem_pk έγραψε:Ο συγκεκριμενος πρεπει να φυγει. Ειναι καταστροφικος για την ομαδα και λεει και παπαριες συνεχεια. Δεν εξελιξε παικτες, «χαλασε» παικτες, κατεστρεψε ομαδικη λειτουργια. Πραγματικα ενα θετικο ρε παιδια δεν βρισκω. Τον Γιανουλη τον εκαψε, χειροτερα νουμερα απο περσυ εχει τοπαλικαρι. Ο Βιερινια εδω παταει εκει βρισκεται. Ο Πελκας παιζει μονιμα με το φαντασμα του 60 που θα βγει. Ο αφανας παιζει μονιμα με το φαντασμα του 90+ που θα τελειωσει το ματς. Συνεργασιες 0, αναπτυξη 0, αμυνα 0. Κατι πηγε να κανει εκει με στημενα αλλα τον πηραν χαμπαρι και παει και αυτο. Τωρα αν θελει μια ομαδα με ροστερ 5 Μισιτς στο κεντρο, 4Κρεσπο στην αμυνα, 4 Γιανουληδες και σεντερφορ τον Ροναλντο στα νιατα του (δεν εχει τρεξιματα πλεον αυτος θα εβαζε τον Ακμπομ στην θεση του) ας μας το πει. Και να παει στην ομαδα που μπορει να του τα δωσει αυτα.
Κριμα χαλαει και την εικονα για τους πορτογαλους προπονητες που γενικα βγαζουν οτι καλυτερο μπορουν απο την ομαδα που εχουν. Αυτος τα καταφερε να βγαλει οτι χειροτερο.
Abel Fernando Moreira Ferreira
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
Επιλογη εκτακτων περιστασεων κοστους 8,5 εκατομμυριων?ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Ο Φερέιρα ήταν επιλογή έκτακτων περιστάσεων. Όταν ο προπονητής σου, την κάνει τέλη Ιουνίου (αν δεν κάνω λάθος) ποια περιθώρια κινήσεων υπάρχουν ? Να φέρεις έμπειρο προπονητή με παραστάσεις πρωταθλητισμού. Ποιός είναι διαθέσιμος τέλη Ιουνίου ? Ποιός θα πάει σε μια ομάδα που έχει στηθεί από άλλο προπονητή ακόμα και για την προετοιμασία ? Ή υπήρχε χρονικό περιθώριο να ψάξει κατά δύο εβδομάδες, ενώ τα προκριματικά πλησίαζαν ??
Συνεπώς, αυτόν έφεραν γιατί αυτόν ήταν δυνατό να φέρουν εκείνη τη στιγμή. Αλλιώς θα πήγαιναν σε έλληνα (μακριά)
Δυσκολευομαι να πιστεψω πως με διαθεσιμο μπατζετ 2μιση μυρια για αγορα και 2 μυρια απολαβες κατ ετος, δεν ειχαμε καλυτερες επιλογες.
Ο Φερειρα αποτελει ακομη ενα παραδειγμα κακων συμβουλων.
Δεν ξερω ποιος τον προτεινε αλλα θυμιζει περιπτωση Στανογεβιτς που τοτε για ακομη μια φορα ακουσαμε τον λαθος ανθρωπο (Βουκιτς) και τον φορτωθηκαμε.
Αυτο ειναι ενα προβλημα που δεν εχουμε καταφερει να επιλυσουμε.
Δεν διαθετει η ομαδα ενα στελεχος που να γνωριζει πολλη μπαλα και να ειναι καταρτισμενος ωστε να παιρνει αυτες τις αποφασεις, οποτε προσφευγουμε συστηματικα σε γνωμες τριτων "εμπιστων" συμβουλων, διαφορετικου καθε φορα, που στην πλειονοτητα τους μας καιν...
Δεν θελω να πιστεψω οτι ο Φερειρα αποτελει προταση Σαντος, γιατι τοτε θα δειχνει πολλα...
Ας τον φορτωσουμε μεχρι να μαθουμε στον Μπρανκο...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Δηλαδή αν σας πούνε ότι ήρθε με τις ευλογίες του Σαντος τι θα αλλάξει;;;
Τι θα καταλαβετε;;
Τι λειτουργεί στραβά;;
Τι λειτουργεί σωστά;;;
Θα πλασει ο καθένας τα δικά του σενάρια, θα κάνεις τις δικές του φαντασιώσεις και αυτός θα ξέρει και μόνο την αλήθεια.
Ας σταματήσουμε να ψάχνουμε ψιλους στα άχυρα και να βρούμε κάποιον φταιχτη.
Όταν ήρθε ο φερευρα οι 9 στους 10 έλεγαν ότι κάναμε τρελό ντιλ!!
Εγώ ειλικρινά δεν τον ήξερα όπως δεν ήξερα ούτε τον Αρνεσεν οταν ήρθε ούτε τον Μπρανκο, μιας και δεν ασχολουμαι ιδιαίτερα με τα έξω.
Μόνο ΠΑΟΚ κι αν έχει κανένα καλό ματς.
Αντίθετα οταν ήρθε ο Λουτσεσκου οι 7 στους 10 δεν το θελανε.και λέγαμε γελοία ΠΑΕ, άχρηστος Μιχελ και ακατανόητες επιλογές.
Τα αποτελέσματα γνωστά.
Το μουρινιο να φέρεις αν δεν αποδεχθεί η ομάδα τον προπονητή, αν δεν εμπνεύσει σεβασμό, πειθαρχία, δεν είναι απόλυτος κυρίαρχος δε θα περιμένω πολλά.
Μπορεί ο φερευρα να πάει στην καλύτερη ομάδα του κόσμου και να τα σηκώσει όλα! Εδώ δε φαίνεται να ταίριαξε, όπως δεν ταίριαξαν κι άλλοι προπονητές και πολλοί παίκτες.
Τα περί παικτών και ροστερ κτλ κτλ έχουν αναλυθεί πολλάκις. Ναι δεν είχε όλα τα εργαλεία, αλλά με τα εργαλεία που έχει όφειλε να έχει ένα καλύτερο σύνολο.
Παμε μέχρι τέλος χρονιάς και ελπίζουμε τουλάχιστον να βλέπουμε τον ίδιο παθιασμένο ΠΑΟΚ!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι θα καταλαβετε;;
Τι λειτουργεί στραβά;;
Τι λειτουργεί σωστά;;;
Θα πλασει ο καθένας τα δικά του σενάρια, θα κάνεις τις δικές του φαντασιώσεις και αυτός θα ξέρει και μόνο την αλήθεια.
Ας σταματήσουμε να ψάχνουμε ψιλους στα άχυρα και να βρούμε κάποιον φταιχτη.
Όταν ήρθε ο φερευρα οι 9 στους 10 έλεγαν ότι κάναμε τρελό ντιλ!!
Εγώ ειλικρινά δεν τον ήξερα όπως δεν ήξερα ούτε τον Αρνεσεν οταν ήρθε ούτε τον Μπρανκο, μιας και δεν ασχολουμαι ιδιαίτερα με τα έξω.
Μόνο ΠΑΟΚ κι αν έχει κανένα καλό ματς.
Αντίθετα οταν ήρθε ο Λουτσεσκου οι 7 στους 10 δεν το θελανε.και λέγαμε γελοία ΠΑΕ, άχρηστος Μιχελ και ακατανόητες επιλογές.
Τα αποτελέσματα γνωστά.
Το μουρινιο να φέρεις αν δεν αποδεχθεί η ομάδα τον προπονητή, αν δεν εμπνεύσει σεβασμό, πειθαρχία, δεν είναι απόλυτος κυρίαρχος δε θα περιμένω πολλά.
Μπορεί ο φερευρα να πάει στην καλύτερη ομάδα του κόσμου και να τα σηκώσει όλα! Εδώ δε φαίνεται να ταίριαξε, όπως δεν ταίριαξαν κι άλλοι προπονητές και πολλοί παίκτες.
Τα περί παικτών και ροστερ κτλ κτλ έχουν αναλυθεί πολλάκις. Ναι δεν είχε όλα τα εργαλεία, αλλά με τα εργαλεία που έχει όφειλε να έχει ένα καλύτερο σύνολο.
Παμε μέχρι τέλος χρονιάς και ελπίζουμε τουλάχιστον να βλέπουμε τον ίδιο παθιασμένο ΠΑΟΚ!!
Ρε συ Σουρμε εγω εχω μια πολυ συγκεκριμενη ενσταση σε σχεση με τον Φερειρα και για μενα εχει σημασια ποιος τον προτεινε, και τι φνωση πανω στο αντικειμενο ειχε αυτος που τον προτεινε.
Θεωρω λοιπον πως η ομαδα και δεν εχει τα χαρακτηριστικα για το συστημα που θελει να παιξει, αλλα και πως ο Φερειρα δεν ειναι θιασώτης της εντονης προπονησης και της προπονησης σε επιπεδο φυσικης καταστασης, με αποτελεσμα να εμφανιζει αυτην την εικονα, μονιμα κουρασμενων παιχτων χωρις τρεξιματα.
Αν λοιπον τον προτεινε ο Σαντος π και ξερει τι συστημα παιζει ο ΠΑΟΚ τοσα χρονια, και που θα μπορουσε να κρινει αν δουλευει σωστα ο Φερειρα τις ομαδες του στις προπονησεις, τοτε μας εκαψε για να καβατζωσει το πατριωτακι του.
Θεωρω λοιπον πως η ομαδα και δεν εχει τα χαρακτηριστικα για το συστημα που θελει να παιξει, αλλα και πως ο Φερειρα δεν ειναι θιασώτης της εντονης προπονησης και της προπονησης σε επιπεδο φυσικης καταστασης, με αποτελεσμα να εμφανιζει αυτην την εικονα, μονιμα κουρασμενων παιχτων χωρις τρεξιματα.
Αν λοιπον τον προτεινε ο Σαντος π και ξερει τι συστημα παιζει ο ΠΑΟΚ τοσα χρονια, και που θα μπορουσε να κρινει αν δουλευει σωστα ο Φερειρα τις ομαδες του στις προπονησεις, τοτε μας εκαψε για να καβατζωσει το πατριωτακι του.
- sourmenetes
- Moderator
Δε θεωρώ πως μπαίνει κάποιος στυλ Σαντος στη διαδικασία να καβατζωσει το "πατριωτακι του", για να κερδίσει τι;;;
Απλά μπορεί να πίστευε στις ικανότητες, στη δουλειά του, στην όρεξη του και να έδωσε τη συγκατάθεσή του.
Χωρίς να ξέρω κάτι χειροπιαστό. Μπορεί να είναι και καθαρά επιλογή Μπρανκο.
Δε θα χαλάσει κάποιος τόσο πετυχημένος το όνομα του για να καβατζωσει κάποιον. Η απλή λογική το λέει αυτό. Αν θέλει να το παίξει μάνατζερ ή business man ισως Το κανει στο μέλλον αλλά ακόμα προπονητής είναι.
Απλά μπορεί να πίστευε στις ικανότητες, στη δουλειά του, στην όρεξη του και να έδωσε τη συγκατάθεσή του.
Χωρίς να ξέρω κάτι χειροπιαστό. Μπορεί να είναι και καθαρά επιλογή Μπρανκο.
Δε θα χαλάσει κάποιος τόσο πετυχημένος το όνομα του για να καβατζωσει κάποιον. Η απλή λογική το λέει αυτό. Αν θέλει να το παίξει μάνατζερ ή business man ισως Το κανει στο μέλλον αλλά ακόμα προπονητής είναι.
Γ αυτο και εγω μιλησα για υποθεση...
Παντως πρεπει να βρουμε ενα στελεχος μονιμο με.σοβαρες γνωσεις στο ποδοσφαιρο, τοσο σε επιπεδο οργανωσης οσο και σε επιπεδο λειτουργιας και να οργανωσει ενα τμημα που θα εξεταζει ολα τα δεδομενα στο εξης.
Τι ψαχνουμε, τι υπαρχει διαθεσιμο, τι μπορουμε να αποκτησουμε. Αρκετα με τις επιλογες στα τυφλά.
Θελει να γινουμε πιο επιστημονικοι στην προσεγγιση μας αν θελουμε να εχουμε το μεγιστο κερδος με ελαχιστο κοστος.
Δεν εχουμε εκ των πραγματων πλεον την πολυτελεια να διορθωνουμε λαθος επιλογες χωρις να μας νοιαζει το κοστος.
Παντως πρεπει να βρουμε ενα στελεχος μονιμο με.σοβαρες γνωσεις στο ποδοσφαιρο, τοσο σε επιπεδο οργανωσης οσο και σε επιπεδο λειτουργιας και να οργανωσει ενα τμημα που θα εξεταζει ολα τα δεδομενα στο εξης.
Τι ψαχνουμε, τι υπαρχει διαθεσιμο, τι μπορουμε να αποκτησουμε. Αρκετα με τις επιλογες στα τυφλά.
Θελει να γινουμε πιο επιστημονικοι στην προσεγγιση μας αν θελουμε να εχουμε το μεγιστο κερδος με ελαχιστο κοστος.
Δεν εχουμε εκ των πραγματων πλεον την πολυτελεια να διορθωνουμε λαθος επιλογες χωρις να μας νοιαζει το κοστος.
Αλλα δεν κερδισε κ ντερμπι...
Αβυσσος η ψυχη του Αμπελ, αβυσσος και το τι πραγματικά συνέβη φετος σε καθε επιπεδο του αγωνιστικου τμήματος...
Ισως μάθουμε καποτε, ισως και οχι!
Αβυσσος η ψυχη του Αμπελ, αβυσσος και το τι πραγματικά συνέβη φετος σε καθε επιπεδο του αγωνιστικου τμήματος...
Ισως μάθουμε καποτε, ισως και οχι!
Πολλά λάθη έγιναν το καλοκαίρι που πέρασε. Το θέμα είναι να γίνουν μάθημα και διορθωθούν τα προβλήματα.
- kataramenos5
Ετσι ακριβως αλλα ..με καποιες επιφυλαξεις.sourmenetes έγραψε:Το μουρινιο να φέρεις αν δεν αποδεχθεί η ομάδα τον προπονητή, αν δεν εμπνεύσει σεβασμό, πειθαρχία, δεν είναι απόλυτος κυρίαρχος δε θα περιμένω πολλά.

Ενας νεος προπονητης δυσκολα να γινει "απολυτος κυριαρχος" σε μια ομαδα που ειναι 3-4 χρονια μαζι αν δεν στηριχτει με ματαγραφες η με την ...γραμμη του βανια στ αποδυτηρια.
Ενας ξενος προπονητης ειναι δυσκολο να προσαρμοσθει στη λιγδα του χοντρου.Βλεπει πραγματα πρωτογνωρα ,πραγματα που δε πιστευει.Πραγματα που επηρεαζουν κι αυτον και την ομαδα.Θελει καποιο χρονο.
Απο κει και περα εγγυηση δεν υπαρχει ακομα και τον καλυτερο να φερεις.Πρεπει να συντρεξουν πολλοι λογοι για να πετυχει.Δεν ειναι τυχαιο παντως οτι οι τρεις πιο πετυχημενοι ειχαν χρονια στο ελλαντα.Ξερανε τη λιγδα ξερανε την ψυχολογια .
Εναν δικαιο μη εγωισταρο προπονητη αν ειχαμε τωρα το ροστερ θα ηταν πιο πλουσιο
Όποιος δουλεύει χωρίς προϊστάμενο τέτοια αποτελέσματα έχει στην δουλειά του
Συντασσομαι με αμφοτερους τους προλαλησαντες!
- kataramenos5
Ο λουτσεσκου ποιον ειχε?renegade έγραψε:Όποιος δουλεύει χωρίς προϊστάμενο τέτοια αποτελέσματα έχει στην δουλειά του
Το ερωτημα ειναι αν για την απαραδεκτη κατασταση εντος απ. ευθυνεται αυτος και ποσο ή ο εγωισμος καποιων αλλων.Οσο αυτο δεν ειναι ξεκαθαρο να μου επιτρεψετε να εχω τις αμφιβολιες μου για το τις πταιει.