Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
hellrider

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από hellrider »

george188 έγραψε:Έχεις δίκιο hellrider, κακώς ανέλαβαν το μπουρδέλο που άφησαν οι προηγούμενοι..έπρεπε να το παίξουν κινεζοι.
....ειπε ο ανθρωπος που μαζι με τον kataramenos,νομιζει πως το 2017 η ΚΑΕ ειχε ΜΗΔΕΝ χρεη!!!
Παντως ευτυχως που ανελαβαν αυτοι και το εφτιαξαν το μπουρδελο.....τον βαθμολογικο πινακα να στον στειλω ή τον εχεις δει;
george188

Δημοσίευση από george188 »

Τα πάντα βλέπω, και αυτό που άφησαν βλέπω..υπάρχει μια μεγάλη διαφορά οπότε
hellrider

Πριν απο 3 χρονια οι 10 απο τους 12 παικτες του αρη εκαναν προσφυγες και η fiba τους εριξε ban...πολλα ban......2 χρονια δεν μπορουσαν να κανουν μεταγραφες ξενω παικτων......με ολο αυτο το βουνο δεν επεσαν......για πες...το μπουρδελο που λες ποσες προσφυγες εχει και ποσα ban και πεφτει κατηγορια;
george188

Έχεις δίκιο, θα πω μπράβο στους προηγούμενους που άφησαν όλη τη περυσινή ομάδα απλήρωτη..Συν σουλη συν πόσα άλλα, δεν φταίνε τα παιδιά. Έτυχε και αυτό.. Ο αρης έβγαλε 2-3 παίκτες κ απο την ακαδημία του γι αυτό και στάθηκε όπως στάθηκε. Και καμία διοίκηση τους (εκτός από φέτος) δεν είχε αναλάβει αύγουστο. Βέβαια ακόμα και οι φετινές επιλογές από ζουρνα έγιναν, αλλά ψιλά γράματα κ αυτό. Επαναλαμβάνομαι οπότε το σταματάω, ο καθένας όπως το βλέπει
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ξεκίνησαν 7, έμειναν 3 και τώρα παραιτείται και ο ένας από τους 3.
Προσωπικά εγώ θα δήλωναν παραίτηση την πρώτη μέρα που ο κατσαρης θα έδειχνε ότι αυτή η διοίκηση είναι γλάστρες και ότι κουμάντο κάνει αυτός.
Όσες αποφάσεις πήρα εγώ φέτος για την ομάδα μπάσκετ πήραν και αυτοί.
Ο κατσαρης που είναι?
Θα βγει να μας πει για τις επιτυχίες της ομάδας ρίψης σπέρματος από μοναρχιδες στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εκτός ευρωπαϊκών χωρών?
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ο Κατσαρής έταξε στη ΚΑΕ ένα Χ ποσό (κάποιες δεκάδες χιλιάδες € το μήνα, δεν θυμάμαι, ανατρέξτε στις 2 τελευταίες συν. τύπου της ΚΑΕ) και από τότε έδωσε στη ΚΑΕ ένα μεγάλο τριχωτό παπάρι.

Στη ΓΣ του Μαΐου να μην ξεχάσουν να μην αναφερθούν ούτε φέτος στο μπάσκετ.
Άβαταρ μέλους
BlackMagicPAOK

Δημοσίευση από BlackMagicPAOK »

"Ραντεβού στα γουναραδικα" !! 8-)
Ωραίος ο Κωνσταντινίδης!
hellrider

Αντε παλι Αυγουστο.....george188.....ετσι για να χαρεις....Σεπτεμβρη ανελαβαν ρε εσυ....α!και απο το 2017 εως το 2019 δεν εκανε 3 εκ. χρεη....10 εκανε....και εφτιαξε και μια έπαυλη ο ΜΠΑΝΕ με τα λεφτα που τρεχανε στους διαδρομους στο Παλατακι....και θα κανει παρτυ εκει την αλλη εβδομαδα για να γιορτασει την πτωση του ΠΑΟΚ στην Α2 με επιτιμο καλεσμενο τον πρωην βουλευτη και δήμαρχο Πειραια(τον Παναγιωτη ντε).....

Να παμε και στα πιο σοβαρα γιατι μας εχετε ζαλισει με τα "απομειναρια" της παλιας διοικησης:

1. Το καλοκαιρι ο Ματζικ(που καποιοι αποκαλουν βλαχο εδω μεσα....τοσος σεβασμος οπαδων στην ιστορια της ομαδας τους δεν υπαρχει αλλου) ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ ΕΝΤΕΛΩΣ απο την ομαδα λογω σοβαρου προβληματος υγειας. Η διοικηση τον αντικατεστησε ή απλα αφησε να υπαρχει κενο; Δηλ. το καλοκαιρι που επρεπε να γινουν μεταγραφες η ομαδα ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ!!! Αυτο ποιανου αποφαση ητανε; Φταιει ο ΜΠΑΝΕ γιατι δεν τους ειχε δωσει σουπερμαντολινη να μην αρρωσταινουν!!!

2. Εχει γραφτει εκτενώς πως τον ρολο του κληθηκε να παιξει ο Τελης. Φαινεται πως σε αυτην την διοικηση ή δεν ξερανε ποια ηταν η δουλεια του Τελη τοσα χρονια ή δεν ξερουν τι δουλεια κανει ενας General Manager σε μια ομαδα. Ειναι τραγικο!!! Ειναι σαν να μου λεει εμενα που ειμαι λογιστής ο Γενικος Διευθυντης πως αρρωστησε ο Διευθυντης Πωλησεων και φετος θα κανω εγω τις προβλεψεις και το πλανο πωλησεων, εγω να τα κανω σκατα επειδη δεν ειναι η δουλεια μου και η εταιρεια να παθαινει μεγαλη ζημια απο αυτο. Ποιος φταιει; Ο ΜΠΑΝΕ που δεν τους ειχε εκπαιδευσει να κανουν τα παντα

3. Την αποφαση για αλλαγη προπονητη την παιρνει ΠΑΝΤΑ η διοικηση και οχι ο τεχνικος διευθυντης....αυτος ΜΠΟΡΕΙ να εισηγηθει το ονομα του επομενου αν και στην ελλαδα 9/10 περιπτωσεις και αυτο το αποφασιζει η διοικηση. Αν θυμαστε την αλλαγη Φλεβαρακη την προανήγγειλε μεσω social media απο τις κερκιδες του γηπεδου λιγο πριν τελειωσει το τελευταιο ματς ο κυριος "ραντεβου στα γουναραδικα"!!!

4. Οπως δεν ειχε η ομαδα για καποιους μηνες Τεχνικο Διευθυντη ετσι δεν εχει και Γενικο Αρχηγο μετα την παραιτηση Τελη.....το αποτελεσμα φαινεται απο τις δηλωσεις του ΒΑΓΓΕΛΗ που κατηγορουσε συμπαικτες του για την εικονα της ομαδας.....ΟΛΑ τα προηγουμενα χρόνια ΟΛΟΙ οσοι περασαν απο αυτην την ομαδα ελεγαν για το καλο κλιμα των αποδυτηριων, πως ηταν μια οικoγενεια στον ΠΑΟΚ και οτι δεν ασχολουνταν με τιποτα αλλο εκτος απο το αγωνιστικο κομματι.

Και για το τελος το πιο σοβαρο....το αλλο απομειναρι της παλιας ΚΑΚΙΑΣ διοικησης...ο φροντιστης της ομαδας....δεν σκουπιζε τον ιδρωτα του Εγκεκεζε και το παληκαρι ηταν συνεχεια κρυωμενο και δεν μπορουσε να αποδοσει!!!

Υ.Γ. Ευτυχως που ο "αυτοκρατορας" εβγαλε ταλεντα σαν τον Φλιωνη και τον Χρηστιδη που τους εσωσαν 2 χρονια που ειχαν ban!!!
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

hellrider έγραψε:
goran 64 έγραψε:Το project Παπαθεοδώρου, αντί για Μαρκόπουλο και καμιά 20+ ξένους, μέσα σε δύο χρόνια, με αλλαγές σαν τα πουκάμισα, ποιος το αποφάσισε και το υλοποίησε και για να κερδίσει ο Π.Α.Ο.Κ. τι ακριβώς, θα μας απαντήσετε?
Εναν τελικο κυπελου μετα απο 20 χρονια το οποιο εχασε στην λεπτομερεια και πιο συγκεκριμενα απο τα κορακια στο τελος και το οποιο αν κερδιζε θα ειχατε καταπιει την γλώσσα σας.....ρισκαρε για να παρει ο ΠΑΟΚ εναν τιτλο μετα απο 20 χρονια......παρολο που δεν συμφωνω το καταλαβαινω....αλλωστε τι εχασε ο ΠΑΟΚ; εκει που χρωστουσε 2,5 εκ μετα απο αυτο χρωστουσε 3!!! Σιγα την διαφορα.......

Και αφου σου απαντησα...για πες μας εσυ που υποστηριξες την διοικηση που μας ριχνει στην Α2.......τι κερδισε ο φετινος ΠΑΟΚ απο τους 10 ξενους και τους 3 προπονητες;
Συγνώμη χρειαζόταν τέτοιο άνοιγμα οταν διεκδικουσαμε τελικό στο κύπελλο και προκρίσεις με ομαδες Α2 τυπου Φάρου;
Το κύπελλο και η πρόκριση ατον τελικό δεν λεει και τίποτα. Κανένα άνοιγμα δεν χρειαζόταν. Θέλει και λιγο τύχη. Οταν σε κληρώνει με ομαδες Α2 και δεν προκρινομαστε...
Τωρα οι 3ες θεσεις και ο χαμένος τελικός (οπως και να ήρθε ) είναι παρηγοριά στον άρρωστο δυστυχως...

Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

το οτι δε χρειαζόταν άνοιγμα το είπε αυτός που έκανε το άνοιγμα, κανείς άλλος.
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Μεταφέρθηκε εδώ όλη η συζήτηση από το ΠΑΟΚ - Περιστέρι.

Άλλη φορά πληζ να είμαστε πιο on-topic, γιατί μετέφερα 3 σελίδες περίπου. Πιάστηκα να μεταφέρω.
Λέω και εγώ κάπου τα εχω ξαναδιαβάσει αυτά....

Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
george188

Δεν κατηγορώ εγώ προσωπικά τον μπάνε ότι έκλεψε, μην βάζεις λόγια που δεν έχω πει στο στομα του. Κατηγορώ αυτον και τη διοίκηση του για κακοδιαχείριση.. Εσύ μπορεί να σαι οκ και να τα βλέπεις όλα ρόδινα, τα γεγονότα άλλα μας λένε.. Ξέρω ξέρω πλήρωσε κούβελα οπότε κομπλέ που χρωστούσε χάτσερ, ο κοθένας όπως το βλεπει
hellrider

Kostomanolis.....δεν ειπα οτι χρειαζοταν ανοιγμα ΑΛΛΑ οτι το καταλαβαινω παρολο που ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ.....ΑΛΛΑ μην μπερδευεις την χρονιά με τον Φαρο που ηταν πριν 4 χρονια....το ανοιγμα εγινε περυσι που εβαλαν απο το καλοκαιρι ως αγωνιστικο στοχο το κύπελο!
George188, ΠΟΤΕ δεν εχω ισχυριστει οτι τα εκανε ολα καλα.....εχω πει επανειλλημενα πως την τελευταια χρονιά εγιναν μαλακιες....και ο ιδιος το εχει παραδεχθει.....ΑΥΤΟ ειναι κριτικη....το να παρεις ενα σφουγγαρι ομως και να σβησεις οτι εγινε τα 7 προηγουμενα χρονια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΑΘΕΙΑ.....αν δεν αναλαμβανε ο ΜΠΑΝΕ η ΚΑΕ δεν θα επαιρνε ΟΥΤΕ ΣΕΝΤΣ απο τον Σαββιδη και το 2011 που ανελαβε στο χαλι που ηταν η ομαδα οχι Ντικουδης,Καλαμποκης,Παππας,Γκορι,Γκιντενς κτλ θα ερχονταν ουτε ο Καλλες με τον Γιαννακιδη δεν θα εμεναν!
Κριτικη ειναι να πεις οτι ειναι μια πολυ δυσκολη κατασταση γιατι αν χαρακτηρισεις μπουρδελο μια ομαδα που εχει 1-2 προσφυγες και ΚΑΝΕΝΑ ban(ακομα και η αεκ εχει 3) τοτε τον συμπολιτη με εναν σκασμο προσφυγες και εχοντας για 2 χρονια αλλον εναν σκασμο ban πως την λες; Και αν ονομαζεις κακοδιαχειριση οτι εκανε τα πρωτα 5 χρονια ροστερ με συνολικη αξια περιπου 2 εκ. τοτε του προκατοχου του (Κανωτας) που με τα ιδια λεφτά εκανε ροστερ για 2 χρονια πως την λες;
Τελος αν θεωρειται μια ομαδα μπουρδελο και πρεπει να πεφτει Α2 επειδη χρωσταει σε καποιους παικτες/προμηθευτες ή το Δημοσιο τοτε ΜΟΝΟ ο Προμηθεας ειναι σοβαρο μαγαζι και πρεπει να παιζει Α1....ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ!
Ποια ειναι ομως η διαφορα μας με ΟΛΕΣ τις υπολοιπες ομαδες; Οτι αυτες εχουν ιδιοκτητη που βαζει το χερι στην τσεπη δινοντας μερικα ψιλα σε οποιον γκρινιαζει χωρις να δεσμευει εσοδα!
Άβαταρ μέλους
BlackMagicPAOK

Δημοσίευση από BlackMagicPAOK »

Τελικά η μεγαλη ζημιά έγινε στο χτίσιμο της φετινής ομάδας. Οι επιλογές (πχ Λιουις, Εγκεκεζε κλπ) έγιναν από .. άσχετους.
Με τον Μπανε εκτός και τον Ματζικ να απουσιάζει προέκυψε αυτό το ροστερ.
Ποιός τους ανακάλυψε; Ποιοί τους φέρανε στην ομάδα;
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

george188 έγραψε:Δεν κατηγορώ εγώ προσωπικά τον μπάνε ότι έκλεψε, μην βάζεις λόγια που δεν έχω πει στο στομα του. Κατηγορώ αυτον και τη διοίκηση του για κακοδιαχείριση.. Εσύ μπορεί να σαι οκ και να τα βλέπεις όλα ρόδινα, τα γεγονότα άλλα μας λένε.. Ξέρω ξέρω πλήρωσε κούβελα οπότε κομπλέ που χρωστούσε χάτσερ, ο κοθένας όπως το βλεπει
Κανένας δεν λέει όλα ρόδινα αδερφέ, απλά ο Μπανε πάει να φορτωθεί ακόμα και την κλιματική αλλαγή, είναι και εύκολο θύμα επειδή δεν μιλάει. Οταν ο Μπάνε ξεχρέωνε το μπάσκετ του ΠΑΟΚ του Μαρόπουλου (τα τελευταία χρόνια) δεν βλεπόταν και όλοι κράζαμε, τρώγαμε στη μάπα Μαρκοβιτς και Κλάντον, αυτά δεν τα θυμάται κανείς, δέκα χρόνια διοίκηση πρωτοδικείου είναι δυνατόν να μην σου στραβώσει χρονιά?
Εγώ σε ρωτάω τώρα ο Κωνσταντινιδης φταίει? Εβαλε το κεφάλι στον κουβά με τα σκατά για να βοηθήσει και ο κόσμος τον κράζει στο fb. Είναι δίκαιο? Και αν όχι τι διαφορά έχει απ τον Μπάνε?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”