zissos έγραψε:Ο τωρινός προπονητής είναι στην κατηγορία που συμπληρώνει βιογραφικό
Δεν ξέρω αν συμπληρώνει βιογραφικό, σίγουρα είναι μπερδεμένος και ερχόμενος εδω είχε να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα περισσότερα απο ότι φαντάζονταν.
Ο ΠΑΟΚ για αυτόν σίγουρα αποτελεί ένα μεγάλο σχολείο όχι επειδή προπόνησε μεγάλη Ευρωπαική ομάδα αλλά για όσα αντιμετώπισε εδω.
Καταρχήν βρέθηκε σε μια ομάδα που δεν ξέρει να διαχειριστεί τον επαναλαμβανόμενο πρωταθλητισμό .
Βίωσε 2 Ευρωπαικούς αποκλεισμούς.
Βρήκε μια ομάδα με ιδιαίτερα διοικητικά χαρακτηριστικά ( Εγωκεντρική διαχείριση- Διοίκηση).
Βρήκε παίκτες κορεσμένους, κουρασμένους, τραυματισμένους κτλ.
Βρήκε φοβερή πίεση.
Βρήκε ομάδα γυμνή σε τομείς μετά την φυγή του Λουτσέσκου.
Βρήκε άθλιο ποδοσφαιρικό περιβάλλον ( ελληνικό πρωτάθλημα).
Βρήκε μια ομάδα χωρίς ταχύτητα.
Δήλωσε ότι παίζει 4-4-2 και φάνηκε ότι του έβαλαν χέρι και του είπαν διοίκηση και παίκτες παίξε αυτό που ξέρουμε να παίζουμε.
Δεν του έφεραν παίκτες που ζήτησε.
Του επέβαλλαν παίκτες στην 18αδα.
Του επέβαλλαν παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις.
Δεν ξέρω αν ο Φερρέιρα είναι καλός προπονητής , μετά απο μια σεζόν στον ΠΑΟΚ δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη γιατί συνολικά για την ομάδα μας ήταν μια περίεργη χρονιά.
Δεν ξέρω αν θα ήθελα να μείνει και άλλη χρονιά στον ΠΑΟΚ .
Έχω στο μυαλό μου την εικόνα των παιχνιδιών με τον ΑΓΙΑΞ και σκέφτομαι ότι όταν αντιμετώπισε ομάδα που έπαιζε καλή μπάλα η ομάδα μας με τον Φερρέιρα ανταποκρίθηκε 100%.
Όταν παίξαμε με την σλόβαν που παίζει όπως οι περισσότερες ελληνικές ομάδες, αντιποδόσφαιρο είμασταν ως ομάδα πολύ κακκοί.
Άρα το μόνο δεδομένο που έχω είναι ότι ίσως να του ταιριάζει πρωτάθλημα που οι ομάδες δεν παίζουν στο μισό γήπεδο πίσω απο την μπάλα.
Σκέψου όλα τα ματς πρωταθλήματος που παίξαμε καλά μαζί του και θα δεις πως ήταν εναντίον ομάδων που δεν έπαιζαν τόσο πίσω απο την μπάλα.
Φάνηκε οτι είναι άπειρος σε αυτό του είδους ποδοσφαίρου σε αντίθεση με τον Λουτσέσκου που ήταν μάνα σε αυτό.
Στην Ευρώπη όμως με Λουτσέσκου δεν είδαμε την ομάδα μας να παίζει μπάλα σε κανένα ματς .
Οπότε να μείνει ή να φύγει;