ναι, αυτο σημαινει.
η πρωτοδικης αυθαιρετα επελεξε να στραφει στη τροπολογια, παραβαινοντας το κανονιστικο πλαισιο του αυτοδιοικητου. οχι μονο συνιστα παραβαση καθηκοντος αυτο που εκανε αλλα και λογο για GREXIT.
υπαρχει ενα κενο σε ΠΚ και ΚΑΠ, τι να κανουμε τωρα; πρεπει να εναρμονιστουν αλλα μεχρι να γινει αυτο, δεν μπορουν να επιβληθουν ποινες για πολυιδιοκτησια. αν ηθελε να στραφει καπου θα μπορουσε να στραφει στους κανονισμους της UEFA, αυτο καπως θα δικαιολογουνταν με βαση το κανονιστικο πλαισιο, και παλι τραβηγμενο. που για μας δε θα σημαινε απολυτως τιποτα, για την Ξανθη θα ηταν ζορικα τα πραγματα. αυτο που εκανε δε δικαιολογειται.
για να καταλαβουμε το μεγεθος της μαλακιας, λεει ο ΚΑΠ
Οι προβλέψεις του παρόντος Κανονισμού ισχύουν τόσο για το ανδρικό όσο και για το γυναικείο φύλο, ανεξάρτητα με τις χρησιμοποιούμενες λέξεις και εκφράσεις. 3.α)Οι αναφερόμενες στον παρόντα κανονισμό ποινές, επιβάλλονται για τις παραβάσεις και τα αδικήματα που αναφέρονται στις επιμέρους διατάξεις του, σε συνδυασμό με τις διατάξεις του Πειθαρχικού Κώδικα, όπως αυτές εγκρίνονται από την Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο., σύμφωνα με τις προβλέψεις του Καταστατικού της. β) Απαγορεύεται στα δικαστικά όργανα του ποδοσφαίρου η επιβολή ποινών, ως ποδοσφαιρικών ποινών, που προβλέπονται σε διατάξεις εκτός του καταστατικού και των κανονισμών της Ε.Π.Ο. Οι ποινές αυτές δεν λαμβάνονται υπόψη από την Ε.Π.Ο., τις Ενώσεις –Μέλη της και τα όργανά τους. Ποινές που δεν αναφέρονται στον παρόντα κανονισμό και δεν επιβάλλονται από τα θεσμοθετημένα, με το Καταστατικό της Ε.Π.Ο. και τον παρόντα κανονισμό, όργανα, δεν αναγνωρίζονται και δεν ισχύουν, με την εξαίρεση των ποινών που επιβάλλονται για παραβάσεις του κανονισμού αντιντόπινγκ από τα εκάστοτε θεσμοθετημένα όργανα.
αν αυτα τα προφανη δεν τα εκμεταλλευτουμε, I give up ρε σεις
