στα @@σας ρε. Λες και το κάθε πρωτάθλημα είναι ένας αριθμός στην βικιπαίδεια ή στην σελίδα της σούπερ Λίγκ.invincible έγραψε:Στην Ιταλία λες και έπεσε η Juventus λες ...εδώ έπεσε κάνενας ΠΑΟΚ ή παίζουμε στο καμπιονάτο και δεν το ξέρω?Pablito έγραψε:Και στην Ιταλία είχαν επικυρωθεί τα πρωταθλήματα, και όταν έπεσε η Juventus για τα στημένα τα πήρε η Inter.![]()
Είστε απίστευτοι εγώ θέλω να μου πει κάποιος με ποια λογική αναπαράγει τέτοια πράγματα και μου λέτε πτώση της Juventus και ιταλικές νομοθεσίες. Θα απαντήσει κάποιος ρε γιατί αναπαράγεται τι λένε στη θυρα 7 ? Αυτοί αναπαράγουν ότι δεν παίξουν ευρώπη λόγο στημένων ?
θα δουλεψουν το οτιδηποτε για να μην δουλεψουν την υποθεση των 28 με τα στημεναΤις τελευταίες δύο εβδομάδες μάλιστα η Επιτροπή αφιερώθηκε κυριολεκτικά σε αυτή την υπόθεση που για την ντεντεκτιβική αυτή σύνθεση μπορεί και να ισοδυναμεί με το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό σκάνδαλο της εποχής.
Γιατί δεν εξηγείται διαφορετικά οτι τις δύο τελευταίες Τετάρτες αυτή η υπόθεση μονοπώλησε το ενδιαφέρον της Επιτροπής Δεοντολογίας
Προφανώς δεκάδες υποθέσεις που εκκρεμούν στα συρτάρια της (μεταξύ αυτών και το βούλευμα των 28), είναι ησσονος σημασίας.
Όμως οι αντίδικοι, δηλαδή το σωματείο του Πειραιά και ο νεαρός Αλβανός ποδοσφαιριστής, βαρέθηκαν να περιμένουν την πολυάσχολη κ.Ιωαννίδου και τα βρήκαν!
Παραιτήθηκαν από τις καταγγελίες τους.
Υπολόγιζαν όμως χωρίς τον ξενοδόχο.
Διότι η εργασιομανής αξιότιμη κυρία πρόεδρος δεν δέχτηκε τις παραιτήσεις, αποφασιζοντας να συνεχίσει μία δίκη ουσιαστικά άνευ αντικειμένου!
Pablito έγραψε:Η μόνη πιθανότητα να δικαιωθούμε είναι αν αποφασίσει το ΣτΕ ότι η σύνθεση της επιτροπής ήταν παράνομη, και γι αυτό το σκοπό πρέπει να συσταθεί καινουρια και να εξετάσει ξανά την υπόθεση.
Καμία σοβαρή πιθανότητα να μπει ο εφετης στην ουσία της υπόθεσης δεν υπάρχει. Μιλάμε για πολιτική απόφαση.
Δεν μπορούν να τον φάνε μόνοι τους και βάζουν εμάς να στραφούμε εναντίον του. Προσοχή λοιπόν μην αναπαράγουμε την προπαγάνδα τουςseaman έγραψε:Ο "δικαστής" Χελάκης σήμερα αθώωσε τον ΠΑΟΚ και καταδίκασε τον Ιβάν. Αυτός αγόρασε την Ξάνθη. Τι φταίει η ομάδα που δεν είχε ιδέα για τις κινήσεις του προέδρου της. Έχει πέσει συντεταγμένη γραμμή για την εξαΰλωση του Σαββίδη και την δημιουργία-επιβολή εσωστρέφειας στα εσωτερικά μας