Ιβάν Σαββίδης ΙV

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
giapas

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευση από giapas »

Νομιζω οτι το cas θελει λεφτά. Κι όχι λίγα
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

:lol: :lol: :lol: :lol:

ΟΚ τότε, αθώος ο κατηγορούμενος... :ugeek:
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Γέρος έγραψε:Μεγαλύτερη ανησυχία μου, ακόμη και από το χαμένο φετινό πρωτάθλημα, και ίσως ακόμη και άλλων αποτυχιών - ό μη γένοιτο - είναι η αδράνεια, η μη συμμετοχή, η απόλυτη αφωνία του Βάνου. Πραγματικά με τρομάζει.

Συγγνώμη αλλά δεν συμμερίζομαι τυχόν απόψεις ότι έχει "λερωμένη" τη φωλιά του. Κάθε άλλο.

Πολύ φοβάμαι ότι δείχνει πολύ προσβεβλημένος, και πολύ χολωμένος.

Χωρίς αυτόν δεν γίνεται Αδέλφια. Έφαγα την ζωή μου στα τσιμέντα της ΤΟΥΜΠΑΣ, αλλά και κάθε χρόνο με την οικονομική δυσπραγία. Δίνοντας τα αστέρια μας στους γιους της πουτανόπολης, και παίρνοντας τα λιμά τους.

Υ.Γ. Ο πόνος αβάσταχτος για το Μπάσκετ. Ποιος? Η ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ.
Ιβάν Σαββίδης: «Κάποιοι θέλουν να με διώξουν όμως εγώ δεν θα φύγω ποτέ»

Μην φοβάστε τίποτα, εγώ είμαι εδώ, το ξέρετε ότι είμαι κοντά σας, είμαι μαζί σας, όπου και αν βρίσκομαι ζω για τον ΠΑΟΚ.

25.01.2020
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

trouman έγραψε:
Γέρος έγραψε:Μεγαλύτερη ανησυχία μου, ακόμη και από το χαμένο φετινό πρωτάθλημα, και ίσως ακόμη και άλλων αποτυχιών - ό μη γένοιτο - είναι η αδράνεια, η μη συμμετοχή, η απόλυτη αφωνία του Βάνου. Πραγματικά με τρομάζει.

Συγγνώμη αλλά δεν συμμερίζομαι τυχόν απόψεις ότι έχει "λερωμένη" τη φωλιά του. Κάθε άλλο.

Πολύ φοβάμαι ότι δείχνει πολύ προσβεβλημένος, και πολύ χολωμένος.

Χωρίς αυτόν δεν γίνεται Αδέλφια. Έφαγα την ζωή μου στα τσιμέντα της ΤΟΥΜΠΑΣ, αλλά και κάθε χρόνο με την οικονομική δυσπραγία. Δίνοντας τα αστέρια μας στους γιους της πουτανόπολης, και παίρνοντας τα λιμά τους.

Υ.Γ. Ο πόνος αβάσταχτος για το Μπάσκετ. Ποιος? Η ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ.
Ιβάν Σαββίδης: «Κάποιοι θέλουν να με διώξουν όμως εγώ δεν θα φύγω ποτέ»

Μην φοβάστε τίποτα, εγώ είμαι εδώ, το ξέρετε ότι είμαι κοντά σας, είμαι μαζί σας, όπου και αν βρίσκομαι ζω για τον ΠΑΟΚ.

25.01.2020

Μακάρι Αδελφέ (αν μου επιτρέπεις) μου, μακάρι. Εγώ μαζί σου είμαι και θα είμαι πάντα.
Άλλωστε προείπα ίσως να είναι γεροντοφόβοι. Σήμερα ειδικά είμαι στα μαύρα μου χάλια λόγω του Μπάσκετ.
Ειλικρινά σου μιλώ να πεθάνω εγώ στα αρχίδια μου.
Η Π.Α.Ο.Κ. άρα να συνεχίσει να ανεβαίνει τώρα που ξεκίνησε.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

goran 64 έγραψε::lol: :lol: :lol: :lol:

Ομολογώ ότι δε πιάνω το σκεπτικό Ούτε την ειρωνεία σου. Κάτι παραπάνω θα ξερεις.

Ύποπτη η Ξάνθη λοιπόν. Στο κόλπο για να παγιδεψουν τον Ιβάν
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Μαζί σου είμαστε Γέρο όλοι προφανώς. Ποτέ δεν ξέρεις αλλά ως τώρα ο Ιβάν έχει κάνει πράξη αρκετά πράγματα που είπε. Πιστεύω όλοι αυτό θέλουμε. Άλλωστε ο λυσσαλέος πόλεμος των εχθρών και η προσπάθεια να τον υπονομεύουν και να τον ρίξουν στα μάτια μας, λέει πολλλα και κυρίως αυτό που είπες πριν. Χωρίς αυτόν δε γίνεται.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

giapas έγραψε:
goran 64 έγραψε::lol: :lol: :lol: :lol:

Ομολογώ ότι δε πιάνω το σκεπτικό Ούτε την ειρωνεία σου. Κάτι παραπάνω θα ξερεις.

Ύποπτη η Ξάνθη λοιπόν. Στο κόλπο για να παγιδεψουν τον Ιβάν
Με φάνηκε αστείο και γέλασα...Καμία ειρωνεία...
Δεν μπορώ να αναλύσω περισσότερο το σκεπτικό μου, sorry κιόλας....
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Τραγικο να καταριομαστε ο ενας τον άλλο επειδη διαφωνουμε κομματικα οπαδικα ή οπου αλλου διαφωνουμε.
Μπορούμε να αδιαφορουμε, να απαξιουμε, να σιχαθουμε, αλλα οποιος καταριέται και ευχεται θανατο, δεν διαφερει απο κανεναν φασιστα. Αν μπορουσε θα σκοτωνε ο ιδιος, απλα επειδη δεν φοβαται τις συνεπειες το ευχεται...
Στα του Ιβαν, νομιζω πως ηρθε η ωρα για σοβαρη στοχευμενη επιθεση. Οκ γνωστο ότι το συστημα τους ευνοει, αλλα θελω επιθεση σε ολα τα μετωπα.
Βγαλε ολη την μποχα στην φορα.
Θυγατρικες, παρανομες συναλλαγες, καταγγελιες, ΟΛΑ.
Ας αθωωθουν σε ολα. Δεν με νοιαζει!
Δεν ανεχομαι να πεσω αμαχητι!
Πηδα ολους τους παρατρεχαμενους. Το συστημα ευνοει τον χοντρο και την ομαδα του βοθρολιμανου. Δεν μπορει να προστατευσει ολα τα τσουτσεκια.
Μηνυσεις σε δημοσιογραφους τσιρακια, συνεργατες, θυγατρικες, τρεξτους ολους!
Και φυσικά κανε κατι για τον κοντοπουτανο μικροτσουτσουνο χασοδικη.
Αδιανοητο οτι του εδωσες και δουλεια και οτι του εδωσες και δανεικους!
Να βλαστημησει την ωρα κ τη στιγμη που σταθηκε απεναντι μας!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Νομίζω ότι ο Γκουερίνο κατάλαβε το άστοχο της έκφρασης και επαναδιατυπωσε, πριν φάει το τριήμερο Μπαν. Το να χαρακτηρίζεται εμμέσως φασίστας είναι λίγο too much.

Ο Ιβάν πολιτικά δεν μιλάει πολύ. Ειδικά μετά την τιμωρία του και την κλοπή του πρωταθλήματος επί ΣΥΡΙΖΑ ήταν εμφανές ότι το φύσαγε και δεν κρύωνε.

Νωρίτερα όμως είχε μιλησει και είχε πει ότι ο Τσιπ είναι σαν τον Πούτιν και ότι ο Κούλης δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός.

Ο Βάνιας ξέρει και προειδοποίησε.
Επίσης η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κράτησε πολύ διακριτική στάση ακόμα και στο θέμα της ονομασίας της Βόρειας Μακεδονίας, ενώ έχει πολύ ενεργό στην αρωγή των προσφύγων στις δομές της Μακεδονίας.

Το εξοργιστικο εδώ είναι ότι κάποιοι ψήφισαν Κούλη λόγω Μακεδονικού και σήμερα ο Χρυσός τους έχει αδειάσει. Και λένε να μην ψηφίζουμε με κριτήριο την ομάδα μας, αυτοί που ψήφισαν με κριτήριο την ονομασία μιας άλλης χώρας.

Ήταν γνωστό ότι ο Μαρινάκης θα κοβει και θα ράβει με Κούλη και ας μην κουνάνε το δάχτυλο οι κοψοχερηδες, αφού στην πλειοψηφία τους θα τον ξαναψηφίσουν.

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Και για πιο λόγο με Μητσοτάκη, Αυγενάκη, Μαρινάκη aka τη νέα Αγία Τριάς να ρίξει πάνω από πεντακόσια ευρώ στον ΠΑΟΚ;

Για ποιο λόγο με ΕΕΑ, ΣτΕ, Δικαστήρια δικά τους και επανδρωμένα ανά πάσα στιγμή με πιστούς μέχρι θανάτου να ασχοληθεί περισσότερο;

Όταν έχει όλο το επιτελικό κράτος απέναντι του έτοιμο να εφαρμόσει κάθε πιθανό νόμο με διαστρέβλωση της πραγματικότητας μόνο και μόνο για να του ρίξει τις ποινές που πρέπει, για ποιον απίθανο λόγο να φτιάξει ξανά μια ομάδα πρωταθλητισμού;

Δεν ξέρω ειλικρινά τι σας κάνει να πιστεύετε πως μπορεί να πάει κόντρα και να κερδίσει στο τέλος αλλά πολύ αμφιβάλω αν ο ίδιος θα ρίξει τέτοια ζαριά. Αυτοί οι πόροι καλό είναι να διατεθούν αλλού, που θα είναι πιο χρήσιμοι.

Το ότι ήρθε στην Ελλάδα, έριξε χρήμα, πούλησε πανάκριβα τις εταιρίες του που τον κάνανε γνωστό κι έχει περίπου 2 δις ευρώ έτοιμα για επενδύσεις έχουν κάνει πολλούς να χάσουν το ύπνο τους. Γιατί σε αυτή τη χώρα οι επενδύσεις γίνονται από τους λεφτάδες μας χωρίς να έχουν βάλει σχεδόν ένα σέντσι. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν είναι μ@λ@κ@ς. Πόντιος είναι, αλλά από αυτούς που βάζουν το χέρι στη τσέπη κι όχι στα τσάκια των άλλων.

Είναι λογικό να μπει σε φάση άμυνας. Οι εποχή που ο ΠΑΟΚ μπορούσε να διεκδικήσει κάτι με 50-50 τελείωσε.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Η ύπουλη επίθεση που κάνουν τα μμε του χοντρου προς τον Σαββίδη παίζει τα ρέστα της. Προσπαθούν να πείσουν ότι για όσα τραβάει ο ΠΑΟΚ από τις πο@στιές τους φταίει ο Σαββίδης. Προσοχή λοιπόν μην αναπαράγουμε την προπαγάνδα τους..
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

το οτι τσιμπαμε τη προπαγανδα ειναι προφανες κι εδω στο φορουμ. σε μεγαλο βαθμο μαλιστα. θα πρεπει ν αφησουμε λιγο στην ακρη τις ανοησιες περι yes-man και να καταλαβουμε οτι σε αυτη τη φαση το πρωτο ζητουμενο ειναι η συσπειρωση. τα ξερουμε τα στραβα μας, τα συζηταμε αλλη στιγμη. τωρα προεχει ενα πραγμα. sold-out σε καθε ματσακι και "εισαι του βαγγελα πουτανακι μητσοτακη".
Anestis4a

Δημοσίευση από Anestis4a »

jibbie έγραψε:το οτι τσιμπαμε τη προπαγανδα ειναι προφανες κι εδω στο φορουμ. σε μεγαλο βαθμο μαλιστα. θα πρεπει ν αφησουμε λιγο στην ακρη τις ανοησιες περι yes-man και να καταλαβουμε οτι σε αυτη τη φαση το πρωτο ζητουμενο ειναι η συσπειρωση. τα ξερουμε τα στραβα μας, τα συζηταμε αλλη στιγμη. τωρα προεχει ενα πραγμα. sold-out σε καθε ματσακι και "εισαι του βαγγελα πουτανακι μητσοτακη".
+ 1926
trouman έγραψε:Η ύπουλη επίθεση που κάνουν τα μμε του χοντρου προς τον Σαββίδη παίζει τα ρέστα της. Προσπαθούν να πείσουν ότι για όσα τραβάει ο ΠΑΟΚ από τις πο@στιές τους φταίει ο Σαββίδης. Προσοχή λοιπόν μην αναπαράγουμε την προπαγάνδα τους..
+ 1926
Άβαταρ μέλους
Piero

Δημοσίευση από Piero »

Παρένθεση. Στο διάλειμμα της δίκης έπαιξε διαφήμιση best 92.6 , μου φαίνεται περίεργο που έπαιξε διαφήμιση μιας και ο σταθμός είναι αυτοδιαχείριζομενος, υπάρχει περίπτωση να αγοράστηκε ;

Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

(1)92,6 ;
Xmmm,θα ταιριαζε!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”