Ιβάν Σαββίδης ΙV

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Totem_pk

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευση από Totem_pk »

giapas έγραψε:Ο Πανοπουλος βγήκε και μίλησε πολύ καθαρά κι έδωσε στίγμα.

Ο Πανοπουλος.

Κι εμείς τη παπια
Α γεια σου. Ποσό δίκαιο έχεις. Δεν καταλαβαίνω κάποια πράματα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ το μόνο στίγμα του Πανόπουλου, που είδα, ήταν πάρα πολύ ύποπτο...
Για το αν πάει η Ξάνθη στο CAS αν δεν αλλάξει κάτι:

«Κοιτάξτε, εγώ είμαι Ελληνας, αγαπάω την Ελλάδα, σέβομαι τους νόμους της πατρίδας μου. Θέλω να δικαστώ στην Ελλάδα με τους Νόμους της πατρίδας μου και αν ρίξουν την Ξάνθη 200 κατηγορίες, δεν πάω σε κανένα CAS. Είναι δέσμευση για πάντα. Αλλά να δικαστώ. Και ότι λέω δεν το παίρνω πίσω ποτέ μου. Να δικαστώ όμως από τα δικαστήρια της πατρίδας μου».
Ειδικά μετά και τις πρόσφατες αλλαγές, στην επι(ν)τροπή εφέσεων της ΕΠΟ, μάλιστα...
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Γιατί η Ξάνθη πρέπει να κινηθεί όπως ο ΠΑΟΚ; Ό,τι θέλει θα κάνει ο Πανόπουλος για την ομάδα του. Tο θέμα είναι εμείς τι κάνουμε και πού είναι ο Ιβάν σε όλο αυτό.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Επειδή, αν πάμε μόνοι μας στο CAS, έχοντας καταδικαστεί και οι δύο, αφ ενός μεν, η προσφυγή μας γίνεται πιο αδύναμη, αφ ετέρου δε, τους δίνεις ένα στοιχείο επιπλέον να δηλώσουν αναρμόδιοι, γι αυτά και μόνο γι αυτά...

Ο Ιβάν ελπίζω να βγει και να μιλήσει, στο κατάλληλο timing, όποτε δηλαδή εκείνος το θεωρήσει κατάλληλο...
Ίδωμεν, όπως ακριβώς και για το "τι κάνουμε εμείς?"...
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

kataramenos5 έγραψε:Αφου επιμενετε με τα πολιτικα να πω κι εγω τη λαλκια μου επειδη μου τα πρηξατε με τον Κουλη.Δηλαδη καποιος που εβγαλε σπυρια με τους προηγουμενους δεν επρεπε να ψηφισει Κουλη η οτι αλλο ηθελε?Επειδη (το ξεραμε) θα κανει τα χατηρια του χοντρου?
Ψηφιζουμε με βαση τα οπαδικα μας αισθηματα? Ετσι πρεπει?
Κι αν βγουν τα χρυσαυγουλα και πουν θα επαναφερουμε το δικιο, ο γαυρος θα πεσει στη β για τα στημενα και το κλεμ. πρωταθλημα θα επιστραφει θα ψηφισω χρυσαυγουλα?Επειδη κανουν το σωστο στο ποδοσφαιρο(μονο). Τα υπολοιπα στραβα τους δε μετρανε? WTF?
Για να προλαβω οπαδος της γαλαζιας παραταξης δεν υπηρξα ποτε. Το αντιθετο θα λεγα

ΥΓ2 Αυτα και τελος με την πολιτικη απο μενα.
Το δεδομένο και αξιοπερίεργο Κατ είναι ότι ποτέ δε θα βγει ο Χρυσαυγουλος να πει όλα αυτά και ξέρεις γιατι;

Γιατί η Μακεδονία είναι... Ελληνική και ποτέ στην ιστορία 200 χρόνων μπουρδέλου οι Μακεδόνες δεν είχαν ίδια αντιμετώπιση με τους υπόλοιπους Έλληνες. Σαν Έλληνας είσαι β κατηγορίας, οι θρίαμβοι σου πρέπει να είναι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

Ποτέ σε 200 χρόνια, 108 στη περίπτωση της Μακεδονίας, ένας π@υστης δεν έβαλε την Μακεδονία, όχι πάνω, έστω ίσα με τους κάτω. Σε όλα τα επίπεδα.

Είναι και πολιτικό το θέμα της αντιμετώπισης του ΠΑΟΚ.

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να δικαιωθεί σε αυτή την υπόθεση με οποιοδήποτε κόστος. Σε αυτό το κράτος δεν υπάρχουν σύμμαχοι. Μέχρι στιγμής έχουμε αποδεχτεί την αφαίρεση βαθμών (άρα και την τροπολογία). Αν αυτό δεν έχει γίνει βάσει σχεδίου για το μετά, δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ πια για τις προθέσεις της διοίκησης. Το σίγουρο είναι ότι αντανακλαστικά φαίνεται να μην υπάρχουν, επικοινωνιακά είμαστε για το ανάθεμα και ο διοικητικός ηγέτης σιωπά χαρακτηριστικά.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Να επανέλθουμε λοιπόν στο νομό Θεσσαλονίκης και με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και με νδ.ποσους βουλευτές είχε και έχει μπετόν ο ΠΑΟΚ μαζί του.ΚΑΝΕΝΑΝ.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Πραγματικα κανέναν ακομη και ο ζερβας πηγε στην ελεεινή εκείνη συνάντηση των ιθαγενών με τον εσκομπαρινακη σε εκείνο το μαγαζί στην παραλία.....να δώσουν τα σέβη τους στον πρωθυπουργό Μαρινακη.....

Στάλθηκε από το SM-T865 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Besuch 2

Δημοσίευση από Besuch 2 »

Αφού το κατάλαβε μέχρι κι ο Μπαλτακος σε μια βδομάδα. Σ'αυτη τη χώρα αυτό μόνο μετράει...
Ουσιαστικά είναι σαν να σου είπε "τέτοια γίδια που βγάζετε, λογικό να σας πηδάνε μια ζωή".

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Αυτη είναι η πικρή Αλήθεια καλαφάτης και τα αλλα λουλούδια μακρια μας......μονο για γιαούρτια αξίζουν.....

Στάλθηκε από το SM-T865 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Μεγαλύτερη ανησυχία μου, ακόμη και από το χαμένο φετινό πρωτάθλημα, και ίσως ακόμη και άλλων αποτυχιών - ό μη γένοιτο - είναι η αδράνεια, η μη συμμετοχή, η απόλυτη αφωνία του Βάνου. Πραγματικά με τρομάζει.

Συγγνώμη αλλά δεν συμμερίζομαι τυχόν απόψεις ότι έχει "λερωμένη" τη φωλιά του. Κάθε άλλο.

Πολύ φοβάμαι ότι δείχνει πολύ προσβεβλημένος, και πολύ χολωμένος.

Χωρίς αυτόν δεν γίνεται Αδέλφια. Έφαγα την ζωή μου στα τσιμέντα της ΤΟΥΜΠΑΣ, αλλά και κάθε χρόνο με την οικονομική δυσπραγία. Δίνοντας τα αστέρια μας στους γιους της πουτανόπολης, και παίρνοντας τα λιμά τους.

Υ.Γ. Ο πόνος αβάσταχτος για το Μπάσκετ. Ποιος? Η ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Ο Βάνιας δεν μιλάει εδώ και 2 χρόνια.και καλά κάνει.
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Taseos έγραψε:Ο Βάνιας δεν μιλάει εδώ και 2 χρόνια.και καλά κάνει.
Εκείνο που φοβάμαι είναι τι θα πει, όταν μιλήσει. Βέβαια μην με συμμερίζεσαι σε παρακαλώ, γιατί μαζί με την ηλικία του ανθρώπου μεγαλώνει και ο φόβος του. Αλλά έχω δει δυστυχώς πολλά.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

goran 64 έγραψε:Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ το μόνο στίγμα του Πανόπουλου, που είδα, ήταν πάρα πολύ ύποπτο...
Για το αν πάει η Ξάνθη στο CAS αν δεν αλλάξει κάτι:

«Κοιτάξτε, εγώ είμαι Ελληνας, αγαπάω την Ελλάδα, σέβομαι τους νόμους της πατρίδας μου. Θέλω να δικαστώ στην Ελλάδα με τους Νόμους της πατρίδας μου και αν ρίξουν την Ξάνθη 200 κατηγορίες, δεν πάω σε κανένα CAS. Είναι δέσμευση για πάντα. Αλλά να δικαστώ. Και ότι λέω δεν το παίρνω πίσω ποτέ μου. Να δικαστώ όμως από τα δικαστήρια της πατρίδας μου».
Ειδικά μετά και τις πρόσφατες αλλαγές, στην επι(ν)τροπή εφέσεων της ΕΠΟ, μάλιστα...
Ποιο πράγμα σου φάνηκε ύποπτο; Τη διάβασες όλη; Το ρεζουμέ από αυτά που διάβασες, δηλαδή αυτό που αντιλήφθηκες είναι πως τα λέει ύποπτα;
Άβαταρ μέλους
goran 64

Το γραψα παρακάτω...
Αν τον Π@νόπουλο, το πουτανάκι του crocus επί χρόνια, το νοιάζει μόνο να δικαστεί, πολύ πιθανά από στημένους δικ@στές και να καταδικαστεί, τόσο όσο, όμως, ώστε να μην πέσει, εμένα με νοιάζει να αθωωθώ, έστω στο CAS...
Οπότε, αν αυτός έχει τόση εμπιστοσύνη στην αιλεινυκοί δυκεωσοίνει και κατόπιν δεν προσφύγει στο CAS, τότε...
Επειδή, αν πάμε μόνοι μας στο CAS, έχοντας καταδικαστεί και οι δύο, αφ ενός μεν, η προσφυγή μας γίνεται πιο αδύναμη, αφ ετέρου δε, τους δίνεις ένα στοιχείο επιπλέον να δηλώσουν αναρμόδιοι, γι αυτά και μόνο γι αυτά...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”