Ιβάν Σαββίδης ΙV

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Γκουερινο τα λέμε σε 3 μέρες

Δεν είναι δυνατόν να γράφονται τέτοια πράγματα εδώ μέσα

Μη συνεχιστεί
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Μπαινεις να διαβασεις ρε ναβι και βλεπεις 40 ποστ μπινελικια για τα πολιτικα. Ελεος. Κουραστηκα μ αυτες τις μλκιες.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Αυτό που έγραψε ο γκουερινο δεν γράφεται.

Απ' την άλλη ο άλλος ( κος) έχει ψηφίσει Κούλη και ταυτόχρονα 9 στα 10 ποστ του ξεσκίζει την ομάδα και την διοίκηση.
0 αυτοκριτική.
Ο ΠΑΟΚ δέχεται τον μεγαλύτερο πόλεμο που έχει δεχτεί στην σύγχρονη ιστορία του με μπροστάρη την κυβέρνηση.
Τουλάχιστον αυτοί που της έδωσαν αυτή την δύναμη ας μην προκαλούν με την κριτική τους απέναντι στην ομάδα
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Προτιμώ να μου κοβοντουσαν και τα δύο χέρια από την ρίζα παρά να ψηφίσω ΝΔ η ΠΑΣΟΚ!Δεν γεννήθηκα χθες.....Έχω ζήσει σχεδόν όλο το καταστρεπτικό έργο και των δύο στην Ελλάδα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

icue έγραψε:Δεν ξερω αν ειναι χειροτερο οτι του το επιστρεφουν ή οτι πηγαινε κανονικα παντου και χωρις αυτο.
:mrgreen:
TwoDoubles

Δημοσίευση από TwoDoubles »

Συγνώμη,αλλά το να ψηφίζεις σε εκλογές με βαση τί ομάδα υποστηρίζεις είναι ο,τι πιο τριτοκοσμικό υπάρχει πραγματικά(και δεν ψήφισα ΝΔ),δεν χωράει σε καμία λογική

(δηλαδή αν ο Μιχαλιολιάκος μας υποσχεθεί πρωταθλήματα,θα ψηφίσουμε όλοι Χρυσή αυγή?)

Το ότι υπάρχει ανομία και ασυδοσία και διαπλοκή Μαρινάκη-Μητσοτάκη είναι δεδομένο και πρέπει να αντιμετωπισθεί,αν και ο Μαρινάκης έχει αλώσει και το Κράτος και τη Δικαιοσύνη

Δεχόμαστε έναν ανελέητο πόλεμο με όρους Μαφίας!!!και μεις καθόμαστε και τρώμε καρπαζιές την μία μετά την άλλη

Δεν έχουμε το ένστικτο του killer,δεν είναι τυχαίο ότι μετά από 3 πρωταθλήματα(1985,1991 μπάσκετ και 2019) ψιλοδιαλυθήκαμε

Οι 3 του ΠΟΚ,διαχρονικά όταν παίρνουν ένα πρωτάθλημα,παίρνουν και τα 5 επόμενα!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

kataramenos5 έγραψε:Μπαινεις να διαβασεις ρε ναβι και βλεπεις 40 ποστ μπινελικια για τα πολιτικα. Ελεος. Κουραστηκα μ αυτες τις μλκιες.
Καλώς ή κακώς, μας αναγκάζουν οι ίδιοι της "πολιτείας", οι δήθεν αχρωμάτιστοι, να επιδιδόμαστε και σε τέτοιου είδους αναφορές. Που κανονικά ουδεμία θέση θα έπρεπε να έχουν σε ένα κατεξοχήν αθλητικό-οπαδικό φόρουμ. Δε γίνεται να παραγνωριστεί πως ήταν γνωστό εξαρχής ότι θα έτρωγε κυνήγι ο ΠΑΟΚ από το πρεζοκόμμα. Κάποιοι επέλεξαν, και δικαίωμά τους, να υποτιμήσουν - αγνοήσουν την παράμετρο αυτή μπροστά στην κάλπη. Δε νοείται άλλωστε ο κάθε ΠΑΟΚ να είναι το κυρίαρχο κριτήριο επιλογής διακυβέρνησης μιας σοβαρής χώρας. Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν πρόκειται περί χώρας, πολλώ δε μάλλον σοβαρής από κάθε άποψη. Και η μαφία, που στηρίχτηκε και από συνοπαδούς, ήταν προδιαγεγραμμένο ότι θα εκτελούσε τα χατίρια αυτών που ουσιαστικά την ξαναοδήγησαν στο γλεντοκόπι. Τουλάχιστον, ας το χωνέψουν, έστω και καθυστερημένα. Συνέδραμαν, άθελά τους θες, να το δεχτώ, σε μια άθλια πολεμική σε βάρος του ΠΑΟΚ.
Anestis4a

Δημοσίευση από Anestis4a »

Η πολιτική συνδέτεται με το ποδόσφαιρο γιατί η πολιτική συνδέεται με τα πάντα πάνω σε αυτόν τον πλανήτη . Στην Κολομβία των Βαλκανίων όμως η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς . Το παιχνίδι είναι πολύ μεγαλύτερο απο ότι νομίζουμε , ξεπερνάει τα Ελληνικά επιχειρηματικά συμφέροντα και το σαθρό πολιτικό Ελληνικό σύστημα . Όταν ο ίδιος ο πρέσβυς των ΗΠΑ παίρνει ξεκάθαρη θέση εναντίον του Ιβάν για την συμμετοχή του στο επενδυτικό σχήμα που " πήρε " το λιμάνι της Θεσσαλονίκης τότε οι αυταπάτες τελειώνουν . Όταν αντιληφθούμε πραγματικά με ποιούς κοντράρεται ο Ιβάν ( και κατά την γνώμη μου τα καταφέρνει μια χαρά ) τότε θα σταματήσουμε την " άκριτη " κριτική και την ΠΑΟΚτσίδικη μίρλα που μας χαρακτηρίζει σαν λαο . Η ταπείνη μου άποψη είναι ότι κατι πολύ μεγαλύτερο απο τον χοντρό , τον κοντό , και την αγία οικόγενεια δεν θέλει τον Ιβάν στην Ελλάδα και φυσικά στον ΠΑΟΚ . Όσον αφορά το θέμα του τί ψηφίζουμε θεωρω τον εαυτό μου κεντροδεξιό , δεν ψήφισα όμως κούλη και δεν πρόκειται να ψηφίσω ποτέ κάποιον απο την αγια οικογένεια πρωτίστως για τον ΠΑΟΚ και μετά γιατί αυτή η οικογένεια αυτή λειτουργεί ως ταχυδρόμος οικονομικών συμφερόντων , του χοντρού την συγκεκριμένη εποχή . Αδέρφια ΠΑΟΚτσήδες μην σκοτώνεστε για τα κόμματα , ελεύθερος ο καθένας να ψηφίζει ότι θέλει , εξάλλου η προσφυγική καταγωγή μας επιβάλει την ανοχή και την ανεκτικότητα . Εγώ πάντως πρώτα έγινα ΠΑΟΚ και μετά επέλεξα πολιτική ιδεολογία , ακόμη θυμάμαι το πρωτάθλημα του 1985 που το άκουγα στο ραδιοφωνάκι και περίμενα με αγωνία το βράδυ να δώ τα γκόλ στην Αλήτικη ποκιτικη Κυριακή ( ζω στην επαρχία ). ΠΑΟΚ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Αφου επιμενετε με τα πολιτικα να πω κι εγω τη λαλκια μου επειδη μου τα πρηξατε με τον Κουλη.Δηλαδη καποιος που εβγαλε σπυρια με τους προηγουμενους δεν επρεπε να ψηφισει Κουλη η οτι αλλο ηθελε?Επειδη (το ξεραμε) θα κανει τα χατηρια του χοντρου?
Ψηφιζουμε με βαση τα οπαδικα μας αισθηματα? Ετσι πρεπει?
Κι αν βγουν τα χρυσαυγουλα και πουν θα επαναφερουμε το δικιο, ο γαυρος θα πεσει στη β για τα στημενα και το κλεμ. πρωταθλημα θα επιστραφει θα ψηφισω χρυσαυγουλα?Επειδη κανουν το σωστο στο ποδοσφαιρο(μονο). Τα υπολοιπα στραβα τους δε μετρανε? WTF?
Για να προλαβω οπαδος της γαλαζιας παραταξης δεν υπηρξα ποτε. Το αντιθετο θα λεγα

ΥΓ2 Αυτα και τελος με την πολιτικη απο μενα.
icue

Δημοσίευση από icue »

Να κανουμε καποια στιγμη τον διαχωρισμο νδ και κουλη; Προσωπικα το να ψηφιζεις νδ δεν το κατακρινω. Το να ψηφιζεις κουλη ειναι κατι εντελως διαφορετικο. Και ειλικρινα εγω απορω με τους νεοδημοκρατες, πως καταδεχτηκαν να ψηφισουν εναν ανθρωπο που εβαλε εναν ανθρωπο πανω απο το κομμα (που υποτιθεται υποστηριζουν) και αυτονοητα στη πορεια και πανω απο τη χωρα. Χωρις να παμε καν στα του ΠΑΟΚ.

Ναι ολοι εχουν χρηματοδοτες, ναι ολοι εχουν νταβατζηδες. Αλλα αυτο που εβγαινε ο μαρινακης καθε 3 μερες στα μμε και μιλουσε εκ μερους του κουλη, εγω δεν θυμαμαι να εχει ξανασυμβει.

Τελος το να λεμε οτι η δεξια ειναι τρισκατάρατη, στο νημα του Ιβαν Σαββιδη που ηταν βουλευτης σε κομμα αν οχι πιο δεξιο, αλλα τουλαχιστον το ιδιο με τη ΝΔ στην Ρωσια, ειχε υποστηριξει ανοιχτα Τζιτζικωστα στις εσωκομματικες εκλογες της ΝΔ, ειχε υποστηριξει εμμεσα Ορφανο για δημο Θεσσαλονικης και ειχε κανει δωρο ουσιαστικα στη ΝΔ τον Ζαγορακη, ε σορυ αλλα ειναι λιγο αστειο.

Τουλαχιστον εδω ας μεινουμε αποκλειστικα στα του ΠΑΟΚ. Υπαρχουν και αλλα νηματα για να λυσετε τις ιδεολογικες σας διαφορες.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Δεν γίνεται να διαχωρίσεις ΝΔ και Κούλη.
Ο Κούλης είναι η ενσάρκωση όλων όσων αντιπροσωπεύει αυτό το κόμμα εδώ και δεκαετίες.

Από κει και περα, δεν υπάρχει διλλημα Κούλης ή Αλέξης. 30 ψηφοδέλτια σας δίνουν στο χέρι, δεν τα κοιτάτε;
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Aυτό. 30 ψηφοδέλτια αλλά ο Έλληνας θα ψηφίσει κόμμα που το παίζει όλη μέρα η τηλεόραση κι έχει γεμάτο από ονόματα ψηφοδέλτιο. Γιατί έτσι...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

kataramenos5 έγραψε:Αφου επιμενετε με τα πολιτικα να πω κι εγω τη λαλκια μου επειδη μου τα πρηξατε με τον Κουλη.Δηλαδη καποιος που εβγαλε σπυρια με τους προηγουμενους δεν επρεπε να ψηφισει Κουλη η οτι αλλο ηθελε?Επειδη (το ξεραμε) θα κανει τα χατηρια του χοντρου?
Ψηφιζουμε με βαση τα οπαδικα μας αισθηματα? Ετσι πρεπει?
Κι αν βγουν τα χρυσαυγουλα και πουν θα επαναφερουμε το δικιο, ο γαυρος θα πεσει στη β για τα στημενα και το κλεμ. πρωταθλημα θα επιστραφει θα ψηφισω χρυσαυγουλα?Επειδη κανουν το σωστο στο ποδοσφαιρο(μονο). Τα υπολοιπα στραβα τους δε μετρανε? WTF?
Για να προλαβω οπαδος της γαλαζιας παραταξης δεν υπηρξα ποτε. Το αντιθετο θα λεγα

ΥΓ2 Αυτα και τελος με την πολιτικη απο μενα.
Είπαμε, δεν έχει να κάνει αποκλειστικά ή πρωτίστως με τον κάθε ΠΑΟΚ. Προφανώς και ψηφίστηκαν και από ΠΑΟΚτσήδες από άλλα κίνητρα, ιδεολογικά ή και κατά τι ... ταπεινότερα. Είμαι περίεργος, θεωρούν εαυτούς δικαιωμένους δηλαδή αυτοί, που τους στήριξαν; Τέλος πάντων, ας το αφήσουμε εδώ το θέμα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Σ αυτες τις δυσκολες ωρες θελει συσπειρωση. Ας αφησουμε τα πολιτικα, τις ευθηνες του βανια του γιωργη, ολων. Στηριξη μεχρι να βγαλει ο ηλιος κερατα. Υπαρχει ακομα το κυπελλο η 2η θεση. Δεν ειναι ωρα να πυροβολαμε τα ποδια μας, να χωριστουμε σε στρατοπεδα

ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ. ΞΕΚΟΛΛΑ.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Ο Πανοπουλος βγήκε και μίλησε πολύ καθαρά κι έδωσε στίγμα.

Ο Πανοπουλος.

Κι εμείς τη παπια
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”