Γιώργος Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Γιώργος Σαββίδης

Δημοσίευση από Gospi »

Εδω η ομαδα βαλλεται απο παντου και εσυ καθεσαι και ξεκατινιαζεσαι με τον μαλακα τον υπαλληλισκο το τσιρακι του χοντρου...
Διαλεγουμε τους αντιπαλους μας Γιωργη με βαση το στατους μας, δεν τα βαζουμε με χαμηλοτερη κατηγορια ουτε με τσιρακια γτ πεφτουμε στο επιπεδο τους
Βαλτα λοιπον με τον πρεζ3μπορα κι ασε τον καραπαπαρα σε παρακαλω πολυ!.
Ειναι ντροπη αυτο που συμβαινει με το ινσταγκραμ σου.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ζητώ συγγνώμη εκ μέρους της mod team για τη βρισιά στον Γιώργη που έμεινε στο φόρουμ πολύ παραπάνω από όσο έπρεπε.

Ζητώ επίσης συγγνώμη εκ μέρους της mod team για ΤΙΣ βρισιές προς ΠΑΟΚτσήδες που δεν ζουν από τον ΠΑΟΚ, αλλά γράφουν εδώ μέσα για τον ΠΑΟΚ, που έμειναν επίσης εδώ πολύ περισσότερο από όσο έπρεπε (και κανείς δεν έκανε αναφορά εκεί).

Paoki19 & paok_athens_g4, έχετε κίτρινη κάρτα.
Άβαταρ μέλους
Paok_Strymonikos

Δημοσίευση από Paok_Strymonikos »

Το μόνο πράγμα που θέλω να μάθω στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι ποιοι η ποιος ειναι το φίδι μέσα στην ΠΑΕ Να μας πει ποιος μας τρύπησε
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Καντε επιτελους αξιοπρεπεις και οχι μονο παρεμβασεισ. Πχ ζητηστε να σβησει η καρτα του Ματος και καντε φασαρια π.χ. Με το ισταγκραμ δουλεια δεν γινεται. Ζουμε στην χωρα που οι τακτικες των αλλων πιανουν. Ακολουθηστε τες οταν εχουμε δικιο. Απο μικρα ξεκινηστε. Φαγαμε 2 γκολ στην του,πα που το ενα ισως η μπαλα ηταν εξω και το αλλο ηταν οφσαιντ. Καντε φασαρια. Ακομη ακουω τους χαρτινους εδω στην χαβουζα να μου μιλανε για το υποτιθεμενο αουτ στην φαση του Ματος 5 χρονια πριν. Καλως η κακως η κυρια μαζα των «φιλαθλων» την φασαρια την μεγαλη ακουει και αυτη του μενει. Εμεις που ειμαστε χωμενοι ως τον λαιμο στην υποθεση και ξερουμε τι συμβαινει ειμαστε λιγοι. 50-100 χιλιαδες. Πχ αλλαζει η συνθεση της εεα δυο μερες πριν την εκδικαση? Εχεις δεν ειχεις δικιο κανε χαμο. Στειλε επιστολες στον προεδρο της δημοκρατιας, απειλησε οτι δεν κατεβαινεις, ξερω γω κανε κατι. Αυτα μενουν. (Ασε που μπορει να βγαζανε και αλλη αποφαση) Το ινσταγκραμ δεν το κοιτάει κανεις. Ξυπνηστε επιτελους. Στην Ελλαδα ζουμε.

Αυτα τα λεω γιατι εδω και κανα δυο χρονια περιμενω να βγαλουμε λαγο απο το καπελο και να τους ταπωσουμε αλλα δεν βλεπω τιποτα.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Paok_Strymonikos έγραψε:Το μόνο πράγμα που θέλω να μάθω στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι ποιοι η ποιος ειναι το φίδι μέσα στην ΠΑΕ Να μας πει ποιος μας τρύπησε
Κάτι ψιθυρίζεται σε διάφορες αναρτήσεις για Σταύρο Καλαφάτη
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Και για να μην το ξεχασω. Θες ειρωνια στον γαυρο? Γραψε στο ιστγκραμ πχ

Βαμπουενα το θαυμα της φυσης. 52 αγωνες 90λεπτα και ακομη τρεχει μεχρι το 90 στα 38. Θαυμα της φυσης. Μπραβο.

Ξερω γω τωρα
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Βάλε ένα gif με το "φάουλ" του Matos.
Βάλε μια εικόνα με το offside στο πρώτο γκολ.
Ψάξε να δεις αν υπάρχει offside στο δεύτερο γκολ του γαύρου.

Εσύ πας και κοροϊδεύεις που έπεσε ο άλλος, λες και είμαστε στο δημοτικό.
icue

Δημοσίευση από icue »

Δεν ξερω για εσας, αλλα εγω παντως θα ηθελα πολυ να το δω αυτο αν υπαρχει σε βιντεο :lol:
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ζητώ συγγνώμη εκ μέρους της mod team για τη βρισιά στον Γιώργη που έμεινε στο φόρουμ πολύ παραπάνω από όσο έπρεπε.

Ζητώ επίσης συγγνώμη εκ μέρους της mod team για ΤΙΣ βρισιές προς ΠΑΟΚτσήδες που δεν ζουν από τον ΠΑΟΚ, αλλά γράφουν εδώ μέσα για τον ΠΑΟΚ, που έμειναν επίσης εδώ πολύ περισσότερο από όσο έπρεπε (και κανείς δεν έκανε αναφορά εκεί).

Τα τιμάτε τα παντελόνια σας και ακόμη πιο πολυ τα αρχίδια που κουβαλάτε. Μπράβο νοιώθετε!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

icue έγραψε:Δεν ξερω για εσας, αλλα εγω παντως θα ηθελα πολυ να το δω αυτο αν υπαρχει σε βιντεο :lol:

Ναι, αλλά άλλο να το ποστάρεις εσύ κι εγώ, ή το pa0k_1_926_newssss_4 και άλλο αυτός που τον παρακολουθεί όλη η Ελλάδα και ψάχνεται να τον κράξει.

Grigorios_PAOK έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ζητώ συγγνώμη εκ μέρους της mod team για τη βρισιά στον Γιώργη που έμεινε στο φόρουμ πολύ παραπάνω από όσο έπρεπε.

Τα τιμάτε τα παντελόνια σας και ακόμη πιο πολυ τα αρχίδια που κουβαλάτε. Μπράβο νοιώθετε!

Μη γράφεις τέτοια, σκέφτηκα σε 1 δευτερόλεπτο ήδη δύο άτομα που θα σε κράξουν για αυτό που είπες τώρα.
Μπορεί να σε πουν κιόλας ότι τα παίρνεις από εμάς...
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Μπράβο σου λεβέντη. Δεν νομίζω ότι αξίζει κάτι η άποψη μου. Αλλά μου βγήκε αυθόρμητα.
Ξανά μπράβο.
Άβαταρ μέλους
Mutasevic

Δημοσίευση από Mutasevic »

Οσο παιζει εστω κ πλευστεισον ο Γιωργης με την ομαδα κάτω από 2ος δεν βγαινεις. Κάποτε θα μάθει, κάποτε ο φαταουλ Α ψοφησ απτο πολυ φαί η θα σπασει από τους γαυρους κ θα εμφανιστεί η επομενη λερα ο δικός μας ομως εδώ θα φησει τα κοκκαλα του. Οπως βρηκε πως βγαινεις πρωταθλητης θα βρει κ πως μένεις πρωταθλητης
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
icue έγραψε:Δεν ξερω για εσας, αλλα εγω παντως θα ηθελα πολυ να το δω αυτο αν υπαρχει σε βιντεο :lol:

Ναι, αλλά άλλο να το ποστάρεις εσύ κι εγώ, ή το pa0k_1_926_newssss_4 και άλλο αυτός που τον παρακολουθεί όλη η Ελλάδα και ψάχνεται να τον κράξει.

Grigorios_PAOK έγραψε:

Μη γράφεις τέτοια, σκέφτηκα σε 1 δευτερόλεπτο ήδη δύο άτομα που θα σε κράξουν για αυτό που είπες τώρα.
Μπορεί να σε πουν κιόλας ότι τα παίρνεις από εμάς...
Αφου τα παιρνει, γτ να μην το πουμε?
[FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

renegade έγραψε:Το να περιμένει όλος ο ΠΑΟΚ από έναν 25χρονονα πάει μόνος του ενάντια σε ότι πιο βρώμικο υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη είναι τουλάχιστον θλιβερό.
Ακόμα και από τον batman οι κάτοικοι του Gotham λιγότερα περιμένανε.

Το να έχεις φέρει στην εξουσία αυτό το πολιτικό έκτρωμα και από πάνω να ξεσκίζεις την οικογένεια είναι αχαρακτηριστο
++++
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Φήμες λένε ότι παρακάλεσες την ΚΑΕ ΠΑΟΚ να ρίξει την ομάδα στην Α2 για να παίζουμε με γαύρο και στο μπάσκετ και να τρολλάρεις περισσότερο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”