21. Diego Biseswar

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
renegade

Re: 21. Diego Biseswar

Δημοσίευση από renegade »

markos4 έγραψε:
renegade έγραψε:Ποιος σου λέει όμως ότι αν κάτσει με κανονικό προπονητή δεν θα έχει πάλι την περσινή απόδοσ?
Το στυλ παιχνιδιού του και η ταχύτητα του στο σύγχρονο ποδόσφαιρο έχει ξεπεραστεί..
Το στιλ παιχνιδιού του και η ταχύτητα του που έκανε τους Ολλανδούς να λένε ότι πρέπει να κληθεί στην εθνική?

Προσωπικά δεν ήμουν ποτέ φαν του μπισεσβαρ...τι αντίθετο μάλιστα. Το πόιντ μου είναι ότι οποιαδηποτε κρίση για παίκτη φέτος είναι άκυρη με όσα έχουν γίνει
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Βασικός θα είναι και στα π.ο.
Άβαταρ μέλους
giwrgos04dex

Δημοσίευση από giwrgos04dex »

απο 13/8/2019 πρωην ποδοσφαιριστης
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Αυτο. Δυστυχως ενα μεγαλο μειον η επιμονη του φερειρα
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Σε αυτό που λέει ο Ρενεγκειντ δεν έχει πολύ άδικο.

Όντως με όσα βλέπουμε φέτος σε αγωνιστικό κυρίως επίπεδο, σχεδόν όλοι οι παίκτες μας δεν είναι ο εαυτός τους. Μόνο ο Μίσιτς είχε λίμιτ απ. Όλοι οι άλλοι μάλλον λίμιτ νταουν είναι μήνες τώρα.

Θέμα προπονητή; Ηλικίας; Ψυχολογίας; Μάλλον λίγο απ όλα, με κυριότερο ποσοστό ευθυνών όμως να βαραίνει τον Άμπελ.

Από εκεί και πέρα όμως τον Μπίσεσβαρ δεν τον εκτίμησα ποτέ ιδιαίτερα.

Εκατό φορές το έχω γράψει. Ερασιτέχνης αρτίστας. Ζωγραφίζει μια στο τόσο αλλά τις άλλες μέρες αράζει και ξύνει το παπάρι του.

Καλός για πάγκο. Άριστη λύση. Για βασικός με τίποτα.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

τον υπεργουστάρω

επίσης τον βαρέθηκα
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

kos έγραψε:Φήμες λένε ότι είναι ο υποκινητής του αντάρτικου για της χαμηλής έντασης προπονήσεις. Δεν τις γουστάρει. Θέλει ένταση και γράφτηκε σε γυμναστήριο για ατομικές προπονήσεις υψηλή ς έντασης :lol:
:lol: :lol:
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

renegade έγραψε:
markos4 έγραψε:
renegade έγραψε:Ποιος σου λέει όμως ότι αν κάτσει με κανονικό προπονητή δεν θα έχει πάλι την περσινή απόδοσ?
Το στυλ παιχνιδιού του και η ταχύτητα του στο σύγχρονο ποδόσφαιρο έχει ξεπεραστεί..
Το στιλ παιχνιδιού του και η ταχύτητα του που έκανε τους Ολλανδούς να λένε ότι πρέπει να κληθεί στην εθνική?

Προσωπικά δεν ήμουν ποτέ φαν του μπισεσβαρ...τι αντίθετο μάλιστα. Το πόιντ μου είναι ότι οποιαδηποτε κρίση για παίκτη φέτος είναι άκυρη με όσα έχουν γίνει
Με καριέρα σε ντε γκαφσαπ ,Καϊσερίσπορ και στο άμοιρο ελληνικό πρωταθλημα και έκανε τους Ολλανδούς να λένε ότι πρέπει να κληθεί στην εθνική τους...μάλιστα...ποιος το είπε αυτό ο Μαχλάς;
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Για εθνική Σουρινάμ έλεγαν ρε μ@λ@κες, τι Εθνική Ολλανδίας που είναι πιο αγυμναστος κι από τις καθαρίστριες του γηπέδου της?
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

:lol: :lol: :lol:
Αν ναι ρε Σουριναμεζος είναι...μεταξύ μας ούτε για εκεί κάνει.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

markos4 έγραψε:
renegade έγραψε:[quote="markos4"

Με καριέρα σε ντε γκαφσαπ ,Καϊσερίσπορ και στο άμοιρο ελληνικό πρωταθλημα και έκανε τους Ολλανδούς να λένε ότι πρέπει να κληθεί στην εθνική τους...μάλιστα...ποιος το είπε αυτό ο Μαχλάς;[/quote]
Διάβασε τα σχόλια των οπαδών του Άγιαξ μετά το δεύτερο παιχνίδι
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Χρόνια πολλά πουλενάρα (08.031988)!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Η δική μου ευχή για φέτος θα είναι η ... παράλειψη οποιασδήποτε ευχής. Κι αυτό είναι καλό για εσένα, αγαπητέ the artist μου. Να το εκτιμήσεις. :lol:
Άβαταρ μέλους
sunnyblack

Δημοσίευση από sunnyblack »

Happy bday molouke I love u but Malaka please get the Afro power back :nairepaok:
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Δεν μπορεί ο μπισε να βγάλει τόσα ματς μέσα στην σεζόν . Μπορεί λιγοτερα, οπότε έπρεπε να παίξει κάποιος άλλος τον ρόλο του πχ Πέλκας,
δεν τα κατάφερε το ίδιο κι ο αστείος καντουρι.
Απλά πράγματα ο ο Ολλανδός είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής , αλλά όχι για μεγάλη χρήση
Ο Φερέιρα τον εξέθεσε κι μαζί εκτέθηκε κι αυτός. Αποτέλεσμα ο χειρότερος μπισεσβαρ όλων τον εποχων.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”