Ιβάν Σαββίδης ΙV
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV
Γκουερινο πολυ βαριά κουβέντα,δεν έπρεπε να την γράψεις.
kos,εσυ για τους ΠΑΟΚτσιδες που ψήφισαν κουλη κόπτεσαι για την δημοκρατία;
Δεν έχω καταλάβει ακριβώς.
Σε ΠΑΟΚτσηδικο φόρουμ οι ΠΑΟΚτσιδες έχουν δικαίωμα να αφορίζουν αυτούς που κάνουν κακο στην ομαδα τους.
Αν δεν μπορείς να το αποδεχτείς,τότε είσαι σε λάθος μέρος.
Ξέφυγε ο Γκουερινο άλλα εσύ πάρα ξεφυγες.
Σε ΠΑΟΚτσηδικο φόρουμ οι ΠΑΟΚτσιδες έχουν δικαίωμα να αφορίζουν αυτούς που κάνουν κακο στην ομαδα τους.
-
Κατανοώ (!!!) όσους είναι ΠΑΟΚτσήδες και ψήφισαν κουλό.
Διχασμός προσωπικότητας. Διπολισμός. Να βρίσουν τον Κουλό επειδή κυνηγά τον ΠΑΟΚ με εντολή του αφεντικού του ?
Τι να κάνουν ?? Πρόβλημά τους. Να τα βρουν με τη ψυχή τους.
Διχασμός προσωπικότητας. Διπολισμός. Να βρίσουν τον Κουλό επειδή κυνηγά τον ΠΑΟΚ με εντολή του αφεντικού του ?
Τι να κάνουν ?? Πρόβλημά τους. Να τα βρουν με τη ψυχή τους.
- paok_athens_g4
Κατάρες για ΠΑΟΚση δε χρειάζονται...αλλά όποιος ψήφισε Κούλη κ είναι κ αμετανοητος μάλιστα ,είναι μεγάλος Μ.Α.Λ.Α.Κ.Α.Σ.....τελος
Φίλε μου καλέ δεν είμαι κανένα παιδάκι να δεχτώ να μετρήσω τις μέρες μου από κάποιον υποκριτή 10 φορές πιο πολιτικοποιημένο από εμένα που δήθεν ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα αλλα όταν το έκλεψε η χάρτινη επί Τσίπρα δεν τρέχει τίποτα.obanebane έγραψε:Γκουερινο πολυ βαριά κουβέντα,δεν έπρεπε να την γράψεις.
Έξυπνος είσαι και καταλαβαίνεις ότι το μίσος είναι πρώτα πολιτικό και μετά πολύ μετά είναι ο ΠΑΟΚ...
Δεν θίχτηκα για κανέναν Κούλη αλλά δεν θα κάτσω να δεχτώ κατάρες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kos την Παρ 06 Μαρ 2020, 15:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν ψηφισε Κουλη,Μαρινακη ψηφισε.Ξεκαθαροι να ειμαστε,κουμαντο στη ΝΔ κανει ο Μαρινακης.Οποιος ΠΑΟΚτσης τους ψηφισε ας μην παραπονιεται για το ανελεητο κυνηγι που δεχεται η ομαδα.
- Trilofiotis
Το πρόβλημα πηγάζει από το ότι ο Έλληνας έμαθε να ψηφίζει σερί ότι ψήφιζαν και οι Κρο μανιόν πρόγονοι του. Σερί πάπου-προς-πάπου γαλάζιος ή πασόκος (sic) χωρίς κανένα κόφτη.
Ακόμα και τον Κούλη, αγκαλιά με ακροδεξιό οχετό Άδωνι, Βορίδη εξόφθαλμα πλέον κατευθυνόμενοι από τον Φαταούλ, τον ψήφισαν δαγκωτό και χαιρότανε ότι θα στρώσει τη χώρα...
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ μας έχει κάνει την ομάδα, τα σύνορα και τη χώρα σουρωτήρι. Κωλοτούμπα σε μακεδονικό, σε σκόπια, σε συντάξεις, σε μισθούς, σε μετακλητούς, σε διαφάνεια, 0 επενδύσεις και ήδη ο προϋπολογισμός του Δεκεμβρίου έχει βγει off. Και πάλι τον υπερασπίζονται...
Υπάρχει περίπτωση τα γαλάζια αυτά παιδιά να αλλάξουν τώρα, σοβαρά το περιμένετε και κάθεστε και γράφετε ακόμα να τους μεταπείσετε..;
Ακόμα και τον Κούλη, αγκαλιά με ακροδεξιό οχετό Άδωνι, Βορίδη εξόφθαλμα πλέον κατευθυνόμενοι από τον Φαταούλ, τον ψήφισαν δαγκωτό και χαιρότανε ότι θα στρώσει τη χώρα...
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ μας έχει κάνει την ομάδα, τα σύνορα και τη χώρα σουρωτήρι. Κωλοτούμπα σε μακεδονικό, σε σκόπια, σε συντάξεις, σε μισθούς, σε μετακλητούς, σε διαφάνεια, 0 επενδύσεις και ήδη ο προϋπολογισμός του Δεκεμβρίου έχει βγει off. Και πάλι τον υπερασπίζονται...
Υπάρχει περίπτωση τα γαλάζια αυτά παιδιά να αλλάξουν τώρα, σοβαρά το περιμένετε και κάθεστε και γράφετε ακόμα να τους μεταπείσετε..;
-
Θα γράψω αυτό και τέλος.
Το κουλό μου μαυρίζει τη ζωή και τη ψυχή κάθε μέρα σχεδόν, κτυπώντας αυτό που αγαπώ στη ζωή μου. Κάποιοι του έδωσαν τη δύναμη να το κάνει. Κάποιοι τον έφεραν στη θέση αυτή ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ότι θα υπηρετήσει σαν καλό δουλικό τα κελεύσματα και τις επιθυμίες του αφεντικού του. Τυχαία προέκυψε το αυγενάκι ? Όχι βέβαια. Στοχευμένη επιλογή που επέβαλε το αφεντικό του κουλού.
Το θέμα είναι ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ IV. Τέλος από μένα.
Το κουλό μου μαυρίζει τη ζωή και τη ψυχή κάθε μέρα σχεδόν, κτυπώντας αυτό που αγαπώ στη ζωή μου. Κάποιοι του έδωσαν τη δύναμη να το κάνει. Κάποιοι τον έφεραν στη θέση αυτή ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ότι θα υπηρετήσει σαν καλό δουλικό τα κελεύσματα και τις επιθυμίες του αφεντικού του. Τυχαία προέκυψε το αυγενάκι ? Όχι βέβαια. Στοχευμένη επιλογή που επέβαλε το αφεντικό του κουλού.
Το θέμα είναι ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ IV. Τέλος από μένα.
- paok_athens_g4
dtown έγραψε:Δεν ψηφισε Κουλη,Μαρινακη ψηφισε.Ξεκαθαροι να ειμαστε,κουμαντο στη ΝΔ κανει ο Μαρινακης.Οποιος ΠΑΟΚτσης τους ψηφισε ας μην παραπονιεται για το ανελεητο κυνηγι που δεχεται η ομαδα.
Ψήφισε μαρινακη κ ότι πιο βρώμικο κ σιχαμερό έχει να δείξει αυτή η χώρα...από αδωνι,μητσοτακη,δενδια...την αδερφή του κουλη με τον μαλακα τον άντρα της που ακούει για ΠΑΟΚ κ βγάζει αφρούς....μια οργανωμένη μαφια...κ μόνο που κάποιος ελπίζει ότι θα δει καλύτερες μέρες ψηφίζοντας μητσοτακη για μένα χρίζει ψυχιατρικής υποστήριξης....
Γκουερινο μαζί σου είμαι αλλά εδώ ξέφυγες. Εντάξει οι μισοί εδώ μέσα στατιστικά θα ψήφισαν νδ αλλά όχι κ έτσι. Ψυχραιμία..
Καλά....να τον πεις τον παοκτση που ψήφισε Κούλη "τι μαλακια έκανες" το καταλαβαίνω.
Αλλά να του λες "εύχομαι να μετρήσεις μέρες" ξεφεύγει κ λίγα λέω.
Κι επειδή πρώτη φορά θα αναφερθώ σε αυτό το "τι ψηφίσατε ρε μαλακές" που έχω διαβάσει εδώ μέσα χιλιάδες φορές τους τελευταίους μήνες, να πω και την άλλη άποψη;
Υπάρχουν 100.000...200.000 άρρωστοι ΠΑΟΚτσηδες; (Δεν μετράω όσους δηλώνουν ΠΑΟΚ και δεν ξέρουν που πέφτει η τούμπα ή έστω τους απασχολεί ελάχιστα)
Ας πούμε λοιπον 200.000...
Από αυτούς δικαίωμα ψήφου ηλικιακά έχουν οι 150.000 που είναι ενήλικοι.
Από τους 150.000 που έχουν δικαίωμα ψήφου πήγαν και ψήφισαν στατιστικά περίπου 80.000. Ίσως και λιγότεροι αν υπολογίσεις ότι πολλοί εξ αυτών είναι κάτοικοι εξωτερικού..αλλά ας είναι.
Από τους 80.000 στατιστικά ψήφισαν ΝΔ οι 32.000 (40%). Με δεδομένο ότι πολλοί δεν ψήφισαν Κούλη μόνο και μόνο λόγω κουμπαριας και συνεπειών, εγώ λέω ότι ήταν λιγότεροι...αλλά ας είναι. Έστω ότι δεν το σκέφτηκε κανείς τους και ψηφίσαμε βάση στατιστικής.
Ωραία...32.000 ψήφοι. Να αυξήσω τα νούμερα και να τα κάνω 40..50 χιλιάδες; Και;
Κι αν δεν τους έπαιρνε από μας ρε παιδιά πάλι δεν θα έβγαινε; Πάλι Βαγγέλας δεν θα έκανε κουμάντο;
Αντί λοιπόν να αναρωτηθείτε (κάποιοι με απορία, κάποιοι με αφέλεια και κάποιοι με δόλο) γιατί "βγαλαμε" ως ΠΑΟΚτσηδες αυτόν....μήπως να αναρωτηθείτε γιατί ο Αλέξης (παρότι ήταν η πρώτη κυβέρνηση χωρίς μεγάλο οικονομικό σκανδαλο στην πλάτη του) "κατάφερε κι έχασε" και του γύρισαν την πλάτη περίπου 5.000.000 ψηφοφορων; Ξεκινώντας από τις ιστορικές κωλοτουμπες του σε πολιτική και δημοψηφίσματα και καταλήγοντας σε βεβιασμένες τροπολογίες , νομοθετήματα και διεθνείς συμφωνίες που πήγαιναν κόντρα στην κοινή γνώμη αλλά βιάστηκε να περάσει παρόλο που ίσως και όλες εξ αυτών θα τις πέρναγε κι ο επόμενος μιας που όλοι εντολές από έξω ακολουθούν;
Κανένας ΠΑΟΚτσης δεν φταίει λοιπόν για το σημερινό. Αν ψάχνετε αίτιο ριχτε τα στον Άξελ.
Υγ προτού με βάλετε να μετράω μέρες κι εγώ, να σας προλάβω. Είμαι "δεξιός" (βάση της κατηγοριοποίησης που σας έχουν επιβάλει να κάνετε στα μυαλά σας). Δεν ψήφισα ούτε τώρα ούτε ποτέ όμως ΝουΔουλα και τη σιχαίνομαι ως "δεξιός" περισσότερο από κάθε άλλη παράταξη.
Συνεχίστε...
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αλλά να του λες "εύχομαι να μετρήσεις μέρες" ξεφεύγει κ λίγα λέω.
Κι επειδή πρώτη φορά θα αναφερθώ σε αυτό το "τι ψηφίσατε ρε μαλακές" που έχω διαβάσει εδώ μέσα χιλιάδες φορές τους τελευταίους μήνες, να πω και την άλλη άποψη;
Υπάρχουν 100.000...200.000 άρρωστοι ΠΑΟΚτσηδες; (Δεν μετράω όσους δηλώνουν ΠΑΟΚ και δεν ξέρουν που πέφτει η τούμπα ή έστω τους απασχολεί ελάχιστα)
Ας πούμε λοιπον 200.000...
Από αυτούς δικαίωμα ψήφου ηλικιακά έχουν οι 150.000 που είναι ενήλικοι.
Από τους 150.000 που έχουν δικαίωμα ψήφου πήγαν και ψήφισαν στατιστικά περίπου 80.000. Ίσως και λιγότεροι αν υπολογίσεις ότι πολλοί εξ αυτών είναι κάτοικοι εξωτερικού..αλλά ας είναι.
Από τους 80.000 στατιστικά ψήφισαν ΝΔ οι 32.000 (40%). Με δεδομένο ότι πολλοί δεν ψήφισαν Κούλη μόνο και μόνο λόγω κουμπαριας και συνεπειών, εγώ λέω ότι ήταν λιγότεροι...αλλά ας είναι. Έστω ότι δεν το σκέφτηκε κανείς τους και ψηφίσαμε βάση στατιστικής.
Ωραία...32.000 ψήφοι. Να αυξήσω τα νούμερα και να τα κάνω 40..50 χιλιάδες; Και;
Κι αν δεν τους έπαιρνε από μας ρε παιδιά πάλι δεν θα έβγαινε; Πάλι Βαγγέλας δεν θα έκανε κουμάντο;
Αντί λοιπόν να αναρωτηθείτε (κάποιοι με απορία, κάποιοι με αφέλεια και κάποιοι με δόλο) γιατί "βγαλαμε" ως ΠΑΟΚτσηδες αυτόν....μήπως να αναρωτηθείτε γιατί ο Αλέξης (παρότι ήταν η πρώτη κυβέρνηση χωρίς μεγάλο οικονομικό σκανδαλο στην πλάτη του) "κατάφερε κι έχασε" και του γύρισαν την πλάτη περίπου 5.000.000 ψηφοφορων; Ξεκινώντας από τις ιστορικές κωλοτουμπες του σε πολιτική και δημοψηφίσματα και καταλήγοντας σε βεβιασμένες τροπολογίες , νομοθετήματα και διεθνείς συμφωνίες που πήγαιναν κόντρα στην κοινή γνώμη αλλά βιάστηκε να περάσει παρόλο που ίσως και όλες εξ αυτών θα τις πέρναγε κι ο επόμενος μιας που όλοι εντολές από έξω ακολουθούν;
Κανένας ΠΑΟΚτσης δεν φταίει λοιπόν για το σημερινό. Αν ψάχνετε αίτιο ριχτε τα στον Άξελ.
Υγ προτού με βάλετε να μετράω μέρες κι εγώ, να σας προλάβω. Είμαι "δεξιός" (βάση της κατηγοριοποίησης που σας έχουν επιβάλει να κάνετε στα μυαλά σας). Δεν ψήφισα ούτε τώρα ούτε ποτέ όμως ΝουΔουλα και τη σιχαίνομαι ως "δεξιός" περισσότερο από κάθε άλλη παράταξη.
Συνεχίστε...
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11
Όχι. Σε αυτό δε διαφωνώ. Απλά το έγραψες αμέσως μετά από δικό μου ποστ και δεν κατάλαβα ότι δεν αφορούσε το σχόλιο και σε εμένα. Διαφωνώ με τον τρόπο που το έγραψε ο γκουερινο. Ας μη συνεχιστεί αυτού του είδους η συζήτηση όμως, δεν έχει και νόημα άλλωστε. Βασικά, είναι και επικίνδυνη για να ξεφύγει αχρείαστα η τάξη στο φόρουμ.kos έγραψε:Γιατί παριστάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις?navigator11 έγραψε:Δε σου έγραψα να μετρήσεις καμιά μέρα εγώ προσωπικά. Ο ΠΑΟΚτσής, που ψήφισε το μπαστάρδι της αδερφούλας του, δε νομιμοποιείται να ασκεί κριτική φέτος στον ΠΑΟΚ. Είναι τόσο απλό. Οι ... εθνοσωτήρες, που στήριξε, συμφώνησαν (;), εμπνεύστηκαν (;), το σίγουρο είναι ότι ξεκίνησαν και θα συνεχίσουν την εκτέλεση ενός συμβολαίου εξόντωσης του ΠΑΟΚ, οικονομικό και εξωαγωνιστικό, που τελικά είχε μοιραία επίδραση και αγωνιστικά. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Μπορεί να μην αρέσει, κατανοητό. Είναι όμως αυτή. Τι να κάνουμε. Η απομάκρυνση εκ του ταμείου ενίοτε προξενεί δυσάρεστες εκπλήξεις. Τώρα ποιός υποστηρικτής της νέας πρεζοκρατίας μπορεί να υποστηρίζει πως εκπλήττεται από τη συμπεριφορά τους απέναντι στον ΠΑΟΚ είναι μια άλλη κουβέντα.kos έγραψε:Ρε δε πα να γαμ... που θα μας πείτε να μετρήσουμε τις μέρες μας και θα βγείτε και από πάνω.
Είμαι υποχρεωμένος να δεχτώ κατάρες από τον κάθε μπαγλαμά?
- kataramenos5
Τι γραφετε μωρε? Σε αδελφους απευθυνεστε. Κοψτε τα πολιτικα εδω μεσα. Καθε φορα της Ποπης γινεται. 40 ποστ θελουν σβου απο μοντερατορες αμεσα. Εχουμε το νταλκα μας και κουτουλαμε μεταξυ μας?Ξεκολληστε.
-
ΟΚ
Όσοι ψήφισαν τον εντιμότατο Κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη του Κωνσταντίνου να μακροημερεύσουν μέχρι τα βαθιά γεράματα και ακόμα παρα πέρα και να συνεχίσουν προφανώς να ψηφίσουν τον προαναφερθέντα κύριο καθώς και τους απογόνους του ΩΣΤΕ ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ να ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ τον ΠΑΟΚ μου (αν έχει μείνει τίποτα δηλαδή).
Όσοι ψήφισαν τον εντιμότατο Κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη του Κωνσταντίνου να μακροημερεύσουν μέχρι τα βαθιά γεράματα και ακόμα παρα πέρα και να συνεχίσουν προφανώς να ψηφίσουν τον προαναφερθέντα κύριο καθώς και τους απογόνους του ΩΣΤΕ ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ να ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ τον ΠΑΟΚ μου (αν έχει μείνει τίποτα δηλαδή).
- navigator11
- bersekeros
Η κυβέρνηση, ο κούλης και το κόμμα αυτό που το ελέγχει ο χοντρός 100% είναι εχθροί του ΠΑΟΚ.
θα μας κάνουν να ζήσουμε στιγμές απίστευτης αυταρχικότητας και επίδειξης δύναμης.
Το κακό είναι ότι δεν βλέπω και κάποιο αντίπαλο δέος, λόγω ιδεοληψιών που λειτουργούν ως βαρίδια στην αντιπολίτευση.
Αν δεν τον προδόσουν οι αρτηρίες του τον χοντρό, όσο μακροημερεύει, θα ζήσουμε στιγμές απείρου κάλλους.
θα μας κάνουν να ζήσουμε στιγμές απίστευτης αυταρχικότητας και επίδειξης δύναμης.
Το κακό είναι ότι δεν βλέπω και κάποιο αντίπαλο δέος, λόγω ιδεοληψιών που λειτουργούν ως βαρίδια στην αντιπολίτευση.
Αν δεν τον προδόσουν οι αρτηρίες του τον χοντρό, όσο μακροημερεύει, θα ζήσουμε στιγμές απείρου κάλλους.