Ιβάν Σαββίδης ΙV

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Δικαίωμά μου να λέω αυτό που πιστεύω. Αυτό που θέλω όσο τίποτα στη γη.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

icue έγραψε:Για την Φορταλεζα το ετοιμαζει το γηπεδο. Να κανουν προετοιμασια. Τους ξεσκεπασες.
Ότι να'ναι!Λέω ότι μας γαμανε κανονικά και δεν κουνιέται φύλλο. Αυτό με την Φορταλεζα το ανέφερα ως προβληματισμό. Αν εσύ προσωπικά γουστάρεις να είσαι και Κερατέας και δαρμένος, πρόβλημα σου.Εγω είμαι αλλης λογικής!
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Ναι μόνο με Αλέξη θα αλλάξει έστω και εν μέρει το παιγνίδι.
Για μένα στα αρχίδια μου η πολιτική. Μόνο ΠΑΟΚ.
Από τη στιγμή που επηρεάζει τον ΠΑΟΚ όμως, θέλω αυτόν που θα με βλάψει πολύ λιγότερο. Και αφανισμό σε αυτόν που θα με μαυρίσει τη ζωή.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

kos έγραψε:
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:
navigator11 έγραψε:Εντάξει, να αποκατασταθεί και επισήμως η τάξη ρε συ. Κοτζάμ πρεζοπρωθυπουργός να κινείτο τόσον καιρό λες και πήγαινε στο κρυφό σχολειό; Δεν άρμοζε στο πρεστίζ του.
Ζούμε στο πιο βρώμικο κράτος που υπάρχει στο γαλαξία.
Γνωστό. Κάθε μέρα επιβεβαιώνεται. Όσοι ψήφισαν κουλό να μετρήσουν τις μέρες τους.
Το παρακάνεις και θα σου καμία βαριά κουβέντα. Παλιολακαμα. Να μετρήσεις τις δικές σου.
Άιντε με αυτήν την μαλακια των ντεμεκ έξυπνων που ψήφισαν τον Αλέξη. Δεν μιλάμε, δεν μιλάμε και έχετε πάρει φόρα και δεν ξέρετε τι λέτε.
Δεν ξέρω αν πρώτα πρέπει να γελάσω και μετά να κλάψω ή ακριβώς το αντίθετο, αλλά έτσι μου ρχεται να κάνω...
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Όποιος είναι politically correct ας προσβληθεί. Όπως με πολίτη β' κατηγορίας και με "βιάζουν" κάθε μέρα εξοντώνοντας τον ΠΑΟΚ μου, έτσι κι εγώ τρέφω τα ανάλογα συναισθήματα. Δικαίωμά μου.
kos

Δημοσίευση από kos »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Δικαίωμά μου να λέω αυτό που πιστεύω. Αυτό που θέλω όσο τίποτα στη γη.
Αυτό θέλεις όσο τίποτα στην γη ρε γελοίο υποκείμενο?
Να σε κρίνουν αυτοί που διαβαζουν και οι υπεύθυνοι για λειτουργία του φόρουμ.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Μοναδικός κριτής η αγάπη μου για τον ΠΑΟΚ.
Δεν κατάλαβα. ΠΑΟΚτσής είμαι. Όλοι οι άλλοι εχθροί μου.
Έτσι μεγάλωσα. Έτσι νιώθω.
kos

Δημοσίευση από kos »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Μοναδικός κριτής η αγάπη μου για τον ΠΑΟΚ.
Δεν κατάλαβα. ΠΑΟΚτσής είμαι. Όλοι οι άλλοι εχθροί μου.
Έτσι μεγάλωσα. Έτσι νιώθω.
Και από ποτε ρε παλιοφασιστα του κερατά μπορεί να είναι Παοκτσης μόνο όποιος ψηφίζει αυτό που θέλεις εσύ?
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Φιλαράκι ψήφισε ότι θέλεις. Δημοκρατία είναι αυτή.
Απλά για μένα ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από αυτά. Πολύ πάνω.
kos

Δημοσίευση από kos »

Για ποια δημοκρατία μιλάς ρε τομάρι όταν εύχεσαι να μετρήσει τις μέρες του ο Παοκτσης που ψήφισε Κούλη.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Εγώ Κούλη δεν θα ψήφιζα ποτέ. ΠΟΤΕ. Όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ.
Τι να κάνουμε ? Θεωρώ τη δεξιά ΚΑΤΑΡΑ για τον τόπο. Ειδικά τον Κούλη και την οικογένεια. Ότι πιο βρώμικο και σιχαμένο, διεφθαρμένο και αμαρτωλό έχει υπάρξει στο κωλοκράτος αυτό. Ανάλογα είναι και τα αισθήματά μου για όσους τους ψήφισαν.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Άρα το ΠΑΟΚ πάνω απολα περίπατο.αυτοαναιρεσις.lol
Άβαταρ μέλους
paok_athens_g4

Δημοσίευση από paok_athens_g4 »

kos έγραψε:
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:
navigator11 έγραψε:Εντάξει, να αποκατασταθεί και επισήμως η τάξη ρε συ. Κοτζάμ πρεζοπρωθυπουργός να κινείτο τόσον καιρό λες και πήγαινε στο κρυφό σχολειό; Δεν άρμοζε στο πρεστίζ του.
Ζούμε στο πιο βρώμικο κράτος που υπάρχει στο γαλαξία.
Γνωστό. Κάθε μέρα επιβεβαιώνεται. Όσοι ψήφισαν κουλό να μετρήσουν τις μέρες τους.
Το παρακάνεις και θα σου καμία βαριά κουβέντα. Παλιολακαμα. Να μετρήσεις τις δικές σου.
Άιντε με αυτήν την μαλακια των ντεμεκ έξυπνων που ψήφισαν τον Αλέξη. Δεν μιλάμε, δεν μιλάμε και έχετε πάρει φόρα και δεν ξέρετε τι λέτε.

Τι δε μιλάτε δε μιλάτε ρε φιλαράκι....σου θίξαμε τον Κούλη μήπως,δε κατάλαβα....άντε τράβα στο φόρουμ της ΝΔ να γράψεις άμα θιχτηκες τόσο πολύ....δε σε πείραξε που ο μαφιόζος που ψήφισες μας γαμαει καθημερινά κ θιχτηκες με ένα σχολιο....δε ρίχνεις καμία μουτζα στον καθρέφτη πρώτα....κ μετά αρπαξου κ με άλλους εδώ μεσα
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Taseos έγραψε:Άρα το ΠΑΟΚ πάνω απολα περίπατο.αυτοαναιρεσις.lol
Αυτό ΙΣΧΥΕΙ πάντα.
Είτε με πρώην ΠΑΣΟΚ, είτε με Σύριζα.
ΠΑΟΚ πάνω από όλους.
Αλλά, τι να κάνουμε, ΤΩΡΑ Η ΣΥΓΚΥΡΙΑ τα έφερε έτσι ώστε ο γόνος της πιο αμαρτωλής οικογένειας στη νοτιοανατολική ευρώπη και μεσόγειο να είναι και ΠΙΟΝΙ του μεγαλύτερου εχθρού του ΠΑΟΚ.
Ο συνδυασμός που σκοτώνει δηλαδή.
ΠΑΟΚ λοιπόν και όλοι οι άλλοι, όλα τα άλλα δεύτερα.
Αλλά εκτός θέματος (ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ) όλα δεν είναι αυτά ??
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

kos έγραψε:Για ποια δημοκρατία μιλάς ρε τομάρι όταν εύχεσαι να μετρήσει τις μέρες του ο Παοκτσης που ψήφισε Κούλη.
Υποθέτω πως όχι για τη ... νέα. Ο ΠΑΟΚτσής, που ψήφισε κουλι, παρεμπιπτόντως, δεν έχει δικαίωμα να βγάζει κιχ για τη φετινή σεζόν. Ούτε να ζητάει ρέστα από τον ... υπεράνθρωπο Σαββίδη για την εξωαγωνιστική φάση. Για να είμαστε και κιμπάρηδες, ε;; Αλλά ξέχασα, σύμφωνα με ορισμένους, δεν προστάτευσε τον ΠΑΟΚ ο Ιβάν, επιχειρώντας "βρόμικες" μπίζνες με την Ξάνθη, δίνοντας ... πάτημα στο αδέκαστο καθεστώς.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”