jibbie έγραψε:giapas έγραψε:Ίσως δε το ρωτάω σωστά. Δε με νοιάζουν νομοι, τιμωρίες,δικαστές και ναρκοπλοια. Η ερώτηση που σου κάνω δεν είναι Για να βγάλω συμπέρασμα για το Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ , είναι για να καταλάβω την οπτική σου .
Η αγορά έγινε για λόγους επένδυσης η επιρροής κατά τη γνώμη σου;
Υγ : σορυ τώρα ξαναδιάβασα το ποστ σου , ότι δεν απαντάς σε ερωτήσεις που χάνουν την ουσία. Άρα δεν έχω απάντηση ,ουτε και θα έχω . Οκ no problem
η οπτικη μου ειναι νομιζω σαφης. μιλωντας για λαθη του Ιβαν, οταν αφηνεις ΔΟΛ, Αργος και MEGA στα χερια του χοντρου, την πουτσα θα τη φας και δε θα χεις και safe word. Το γεγονος οτι φτανουμε να συζηταμε για πραγματα που δε γνωριζουμε (οχι μονο απο αποψη πληρους εικονας και στοιχειων, αλλα και γνωσεων επιχειρηματικων πρακτικων και εμπορικου δικαιο), τα οποια ειναι καθοδηγουμενα απο τον Εθναρχη, κι εχει καταφερει να σας πεισει οτι καναμε μαλακια, ειναι αποδειξη οτι ο Ιβαν οντως εκανε κατι λαθος. Αφησε τον Εθναρχη να γαμησει τα μυαλα του φιλαθλου -και οχι μονο- κοσμου. Που και παλι, εχω τις αμφιβολιες μου οτι μπορουσε να κανει διαφορετικα, λογω της καταστασης στα γεωπολιτικα.
Μη λέμε κουταμαρες.
Κανένα Μέγκα και ΔΟΛ δεν άφησε ο Σαββίδης
Όταν αγόρασε το Έθνος και πήρε και το ποσοστό του Μπόμπολα δύο Μέγκα το 2016, έπεσαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να φάνε τον Ιβάν και κατάφεραν μαζί με τις τράπεζες να τον βγάλουν εκτός διεκδίκησης του ΔΟΛ με τερτιπια.
Ο Δον Βάγγο μπήκε στον ΔΟΛ, αφού είχαν αποκλείσει τον Βάνια ως διαπλεκόμενο με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Αν είχε πάρει τον ΔΟΛ ο Βάνιας, μαζί με μετοχές Μπόμπολα έφτανε 40% του μετοχικού κεφαλαίου και είχε δικαίωμα διοίκησης.
Όταν όμως μπήκε ο μαφιόζος στον ΔΟΛ, ο Βάνιας αποχώρησε αφού πλήρωσε κάτι μισθούς στους εργαζόμενους του Μέγκα, πουλώντας το 19% των μετοχών.
Στη συνέχεια έψαξε και βρήκε το Έψιλον και το έκανε ΟΠΕΝ.
Η Δεξιά και το ΠΑΣΟΚ έβαλαν εμπόδια στον Ιβάν για ΔΟΛ και Μέγκα. Τίποτα δεν άφησε.
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!