...και σκότωσα για ένα εισιτήριο!

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
diniko80

Re: ...και σκότωσα για ένα εισιτήριο!

Δημοσίευση από diniko80 »

νομιζω οτι η θυρα2 ειναι πραγματικα το αλφα και το ωμεγα στη τουμπα και φετος εδωσε ρεσιταλ τραγουδιου, κουκλοθεατρου αλλα μουσικης δωματιου..... :) :) :) :) :)

βλεπουμε το ΠΑΟΚ μας στο κρυο
εσεις τα αλανια της θυρας2..... :) :) :) :) :)

:?

ερωτηση....βρεχεστε εκει?????
fran

Δημοσίευση από fran »

Κάνω έκκληση σε οποιον το έχει να το ποστάρει γιατί δεν το βρίσκω και έχω παθει τραλαλα (μόνο κάτι στεναχωρημένα ΠΑΟΚ - γρια εχω βρει απο το 2000 βρήκα και του τελικού του 2003. Μήπως τα αφήσαμε στην Ξάνθη ρε Μήτσο??)

Είχα δεθεί συναισθηματικά με το εισιτήριο του μεγάλου αγώνα ΠΑΟΚ-Αγερσανί Νάξου για το κύπελλο Ελλάδος.
Αύγουστος του 95 νομίζω αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Ξεκινήσαμε 2 άτομα κατά τις 2 απο τον Αρμενιστή και γυρίσαμε πάλι πίσω μετά το ματς γεμάτοι και ικανοποιημένοι απο την σπουδαίας σημασίας νίκη.

Είχαν έρθει τα παιδιά με κάτι πορτοκαλί στολές και ανθοδέσμες για τον κόσμο. Πολύ ωραία ατμόσφαιρα απο τους 500 περίπου θεατές. Το μάτς ήταν στις 5 το απόγευμα με 40 βαθμούς. Και οι 500 είχαν αράξει σαν τα κοτόπουλα στον ήλιο με ένα φραπέ στο χέρι και πραγματικά μπορούσες να ανοιξεις συζήτηση απο την θύρα 5 που ημουνα με κάποιον αδερφό στην θύρα 1. Για τέτοια ησυχία μιλάμε.

Και ξαφνικά γίνεται το αναπάντεχο, το εκπληκτικό, το μαγικό.

Ο ΠΑΟΚ επιτείθεται προς την 4. Η μπάλα φτάνει στον τρισμέγιστο Αχιλλέα Ζαφειρίου 5 μετρα πάνω απο την μεσαία γραμμή σε θέση μέσα αριστερά. Ο τρισμέγιστος κοντρολάρει και γυρνάει μέτωπο προς την εστία. Ο πορτοκαλί αντίπαλος σπεύδει να καλύψει.
Σε μια στιγμή απύθμενης έμπνευσης ο τρισμέγιστος κάνει την τρίπλα του Πελέ στον πορτοκαλί αντίπαλο. Ανοίγει την μπάλα απο δεξιά και ξεκινάει να φύγει απο αριστερά. Με μυθική εκρηκτικότητα ο Αχιλλέας κάνει τα δυο πρώτα μέτρα σε 5 δευτερόλεπτα, ο πορτοκαλί αντίπαλος δεν μπαίνει καν στον κόπο να τρέξει, και η μπάλα καταλήγει ασυνόδευτη στο πορτοκαλί σεντερ μπακ 10 μέτρα πιο κάτω.

Την στιγμή εκείνη ένας σαραντάρης με μπούκλα και γυαλί πετάγεται απο τη θέση του δυο σειρές πιο πάνω και με στεντόρεια φωνή σπάει την απόλυτη ησυχία και εκστομίζει το Θεικό :

ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΑΟΥΓΚΕΝΤΑΛΕΡ ? ΠΟΥ ΠΑΣ ?

500 άτομα γελούσαν για κανά πεντάλεπτο συμπεριλαμβανομένου και του πάγκου της ομάδας μας. Η στιγμή ήταν τόσο αστεία που κάποιοι του την είπαν μετά το πεντάλεπτο γιατί μιλάει ειρωνικά για τους παίκτες μας.

Αφού κατάφερα και ηρέμησα σκέφτηκα πως μπορεί να ένιωσε ο Αχιλλέας αν άκουσε την ατάκα. Απο τότε έγινε πουλέν μου και λόγω του φιλότιμου του αλλά κυρίως γιατί θεωρώ πως ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ποδοσφαιρικής του καριέρας και είχα και εγώ ένα μερίδιο ευθύνης αφου μου βγήκε ο φραπές απο την μύτη απο τα γέλια.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ. ΕΧΩ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΕΝΘΥΜΙΟ ΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ CULT ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Tetradje έγραψε:Παιξαμε με Λεστερ αλλα δεν θυμαμαι αν επαιζε ο Κουϊν (δε νομιζω παντως, θα ηταν πολυ μεγαλος)
Το συγκεκριμένο παιχνίδι είχαν για 6 μήνες στο μυαλό τους οι ιθύνοντες της Αγγλικής ομάδας ώσπου αποφάσισαν να αποκτήσουν τον Θοδωρή Ζαγοράκη..

Πρακτορίνε, μιας κι έχεις τόσες αναρρίθμητες θύμησες από το παρελθόν, μπορείς να μας πεις τι ακριβώς συνέβη εκείνες τις κρύες νύκτες του Δεκέμβρη όταν κι ο τότε αρχηγός μας (και μόνιμος) αποφάσιζε να κάνει το μεγάλο βήμα???

Θεμάμαι ακόμα τις φωτό με τον Γιαννούλη στο αεροδρόμιο και τους οπαδούς μας να τον φωνάζουν το γνωστό: "Δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ. αρχηγέ. αρχηγέ"
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

fran έγραψε: Είχα δεθεί συναισθηματικά με το εισιτήριο του μεγάλου αγώνα ΠΑΟΚ-Αγερσανί Νάξου για το κύπελλο Ελλάδος.
Αύγουστος του 95 νομίζω αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Είχαν έρθει τα παιδιά με κάτι πορτοκαλί στολές και ανθοδέσμες για τον κόσμο. Πολύ ωραία ατμόσφαιρα απο τους 500 περίπου θεατές. Το μάτς ήταν στις 5 το απόγευμα με 40 βαθμούς. Και οι 500 είχαν αράξει σαν τα κοτόπουλα στον ήλιο με ένα φραπέ στο χέρι και πραγματικά μπορούσες να ανοιξεις συζήτηση απο την θύρα 5 που ημουνα με κάποιον αδερφό στην θύρα 1. Για τέτοια ησυχία μιλάμε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Κατ'αρχήν ήταν Αυγουστος τού 1999, πρωτη αγωνιστική ενός ομίλου-φωτιά:
ΠΑΟΚ, Αγερσανί, Ολυμπιακός Βόλου, Ποσειδών Μηχανιώνας, Παναχαϊκή, Βέροια.

Για να μην σας κραταω σε αγωνία, προκρίθηκαν ΠΑΟΚ (με 5 νίκες) και Αγερσανί.

Κατά δεύτερον, ο αγώνας ξεκίνησε στις 8 το βράδυ.
Το θεωρώ όμως φυσιολογικό να πήγες πολύ νωρίτερα λόγω της κρισιμότητας τού αγώνα και για να αποφύγεις το συνωστισμό, δεν είχε και τουρνικέ τότε, ίσως φορούσατε και τα μαγιο ερχόμενοι από τον Αρμενιστή, αντιλαμβάνομαι την λαχτάρα σας για λίγο ποιοτικό φουτμπόλ.

Τρίτον, το περιστατικό, που γλαφυρά περιέγραψες, με τον Ζαφειρίου έλαβε χώρα κατά την διάρκεια τού α'ημιχρόνου καθώς ο Χάαν τον αντικατέστησε με τον Λουκά Καραδήμο.

Τεταρτον, στο γήπεδο υπήρχαν πάνω από 2.000 λαού καίτοι υπήρχε τηλεοπτική μετάδοση από τον παγκοσμίου εμβέλειας τηλεοπτικό σταθμό SEVEN.

Πεμπτον (και κρισιμότερο για σένα), δυστυχώς δεν έχω το απόκομμα τού εισιτηρίου γιατί είχα κάνει ντού μόνος μου (κανένας αδελφός δεν ακολούθησε) και βρέθηκα ξαφνικά να παρακολουθώ τον αγώνα μοναδικός θεατής στο σεληνιακό τοπίο της "8".
(Καλά, υπερβάλλω κάποιες φορές).

Οπότε, βολέψου με το εισιτήριο ενός άλλου κρίσιμου και ιστορικού αγώνος, αυτόν τού λαοφιλούς ΠΑΟΚ εναντίον τού Απόλλωνα Κρυας Βρυσης (κυπελλο Ελλάδας 1994-95, σκορ 3-0).

Εδω μιλάμε για περίοδο Βουλινού, εδώ και οι 500 που περιέγραψες, ακούγονται παααρα πολλοί...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

fran τα ειχα σε καπιο πορτοφολι και μαλλον χαθηκε, πεταχτηκε....γμτ
praktorine σε ΠΑΟΚ
fran

Δημοσίευση από fran »

Πρακτορίνος σκαψε λιγο καλύτερα στο κελαρι που έχεις τα εισιτηρια ρε συ μπας και το βρεις.

Έχεις δίκιο το 99 ήταν αλλά σίγουρα δεν ήταν στις 8 το βράδυ. Ο ήλιος την ώρα του ματς ήταν πολύ πάνω απο την θύρα 8 (έτσι καταλάβαιναν τι ώρα είναι και οι αρχαίοι Τουμπιώτες συμφωνα με το National Geographic σε έρευνα που δημοσίευσαν για τον homo Paokus) και θυμάμαι οτι όταν τελείωσε το ματς ήταν ακόμα μέρα.
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PRAKTORINOS την Δευ 06 Απρ 2009, 13:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

ΘΕΟΣ :)

Τριςυπόστατε Πρακτορίνε μια χάρη.
Κάποιο αφιέρωμα στον Άγγελο σαν παίχτη όμως κυρίως.
Στο ματς με Μπαρτσελόνα δεν είχε σκοράρει?
Αλλά μάλλον στο 6-1 εκτός.
Δεν είμαι σίγουρος.
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Σα δε ντρεπομαστε λεω εγω...αν ξανακουσω για παραφρασεις του "Μακεδονια ξακουστη" και αλλα παρομοια, θα κανω copy-paste αυτο. Μας συμπεριφερονται οπως μας αξιζει.

Υ.Γ Εκτος θεματος ειμαι, αλλα δεν ηξερα που να το βαλω (το ποστ).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Olorin την Δευ 06 Απρ 2009, 21:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Εχεις δικαιο.
Ξεπερνάει τα όρια τού χιούμορ ή απλά της ειρωνίας.
Για αυτό και η αναπαραγωγή τού συνθήματος αφαιρέθηκε από την προηγούμενη, αρχική δημοσίευσή μου.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Το ονομαστικο εισιτηριο!
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Αργησες και έφυγα, paok87.
Βλέπε και (ΟΛΟΚΛΗΡΟ) εισιτήριο μου, παραπάνω.

Αστειεύομαι.
Πού να ξερα ποιος είσαι, ρε φίλε!
Ευκαιρία ηταν να τα πούμε από κοντά.
fran

Δημοσίευση από fran »

PRAKTORINOS έγραψε:...
ΗΜΙΘΕΟΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ

Ρε Πρακτορίνε εσύ έχεις γεμίσει τους τοίχους ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ ?
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Με αφορμή το παιχνίδι της Κυριακής.

ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός πριν 17 χρόνια, Μάιος τού '92.

Ο μαύρος μήνας του οπαδικού μου βίου.

Τρεις μέρες νωρίτερα, στις 29 Απριλίου, ο ΠΑΟΚ αποκλείει την (μετέπειτα πρωταθλήτρια) ΑΕΚ στην παράταση με 3-0 και παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό τού κυπέλλου Ελλάδας που για πρώτη φορά θα είναι διπλός.

Εκείνο το απόγευμα κερδίζει και τις Σέρρες με το ίδιο σκορ (Λαγωνίδης 19', Τζούρτζεβιτς 53', Τουρσουνίδης 71') και σύνθεση τους:
Γκαμπριτς, Μαλιούφας (69' Μητογλου), Αλεξίου, Πλίτσης, Λαγωνίδης, Τουρσουνίδης (77' Χιονάς), Μπορμπόκης, Σκαρτάδος, Οικονομίδης, J.Αναστασιάδης, Tζουρτζεβιτς.

Μεχρι εδώ, όλα καλά.

Λίγες μέρες αργότερα και υπό την καθοδήγηση τού "μάγου των πάγκων" Γιάννη Γούναρη, ο ΠΑΟΚ χάνει το κύπελλο από την ομάδα πού όλοι λατρεύουν να μισούν (1-1 στην Τούμπα, 0-2 στον πειραιά) ενώ κλείνει και η 23χρονη παράδοση στους αγώνες πρωταθλήματος με νέα ήττα μέσα στην Τούμπα.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Με μια διαιτησία τραγική και στους 2 αγώνες αν θυμάμαι καλά.
Στο 1-1 ειδικά έπαιζε συνέχεια τον ΠΑΟΚ στα καρέ του ο διαιτητής που δεν θέλω να θυμάμαι το όνομα του.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Multimedia”