Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Γράφω ένα βιβλίο αυτό τον καιρό
Εχει ως θέμα ενα εναλλακτικό σύμπαν

Ο κύριος υπαίτιος ενός παγκοσμίου πολέμου δεν αυτοκτονεί,αλλά δικάζεται στην Νουρεμβέργη
Δεν παρίσταται στη δικη,αλλα πίνει φραπεδιά σε κάποιο λιμάνι,επειδή είναι πανουργος

Ένας επαναστάτης αγοράζει ένα είδος όπλου οπου ξεσκεπάζει αληθειες δικτατόρων
Συλλαμβάνεται όμως και καταδικάζεται σε 7 μήνες φυλάκιση πριν καν τελειωσει η δίκη της Νοορεμβέργης,για προσπάθεια ανατροπής δικτάτορα.
Τον βαζουν σε κελί σε ισόγειο,απειλώντας με υποβιβασμό σε κελί σε υπόγειο...

Την ίδια ώρα στην δίκη της Νοορεμβέργης,καταθέτει ένας πρωην αντίπαλος του κύριου υπαίτιου παγκοσμίου πολέμου: Ο Τσωτρσμπιλλ

-Ήταν καλό παιδί μωρέ....Δεν είχε δώσει δικαιώματα στη γειτονιά...

Είναι ένα βιβλίο που γράφω αυτόν τον καιρό....
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ωραίος ρε Ντουμ να σαι καλά αδερφέ

Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

sic-4 έγραψε:να αποχωρησουμε στις ερασιτεχνικες κατηγοριες
να παιζουμε με παικτες των ακαδημιων και να εχουμε 30.000 διαρκειας
Τα χρηματα που θα δινοντουσαν για το μπατζετ επαγγελματικης ομαδας, να δοθουν ολα σε κορυφαιους διεθνεις νομικους και δημοσιογραφους οι οποιοι να αρχισουν πολεμο κατα της ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ, ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ διαφθορας στην Ελλαδα. Να ενεργοποιηθουν φιλαρακια του Πουτιν να βγαζουν απλυτα στη φορα. Να μαθει ολος ο πλανητης οτι στην Ελλαδα συμβαινουν πραγματα χειροτερα απο την Κολομβια.

Δεν βρισκω κανενα απολυτως νοημα να συνεχισουμε να συμμετεχουμε στην κωμωδια. Ως οπαδοι και ως πολιτες.
+ ΟΣΑ ΘΕΣ
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

george188 έγραψε:Πάντως η φάση με κασκόλ στο οακα περνάει πολύ εύκολα..φαντάζομαι και εκεί θα είχαν κλείσει οι κάμερες, μαλακια που τις κρατάμε ανοιχτές..Τζάμπα το ρεύμα
Κάπου διάβασα πως θα ανοίξουν οι κάμερες.
Άβαταρ μέλους
Sekeris

Δημοσίευση από Sekeris »

Δεδομενη η τιμωρια απο τη μερα που η ντροπη της Κρητης εβαλε τους φυτευτους στην επιτροπη.Και θα τους αφαιρεσουν από όποια σεζόν γουσταρουν.

Οι αιλληνες μάς κλεβουν μια ζωη,οταν διαμαρτυρομαστε μάς βγαζουν γραφικους και στο τελος ευνοημένους.Δεν θα τα μαθουμε σημερα τα σκουπιδια.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

αποφασισα να αποστασιοποιηθω ολοκληρωτηκα απο παντου.εχω τα ιατρικά θεματα δε θα πεθάνω για τα κωλοαθλητικα ηδη μαλωσα με τον πατερα μου .παρακαλω τους μοντ να με διαγραψετε.ευχαριστω για την παρεα τοσα χρονια
biriba427

Δημοσίευση από biriba427 »

gergeo4 έγραψε:αποφασισα να αποστασιοποιηθω ολοκληρωτηκα απο παντου.εχω τα ιατρικά θεματα δε θα πεθάνω για τα κωλοαθλητικα ηδη μαλωσα με τον πατερα μου .παρακαλω τους μοντ να με διαγραψετε.ευχαριστω για την παρεα τοσα χρονια
Πολύ καλά θα κάνεις αδερφέ...Πάνω από όλα η υγεία!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

gergeo4 έγραψε:αποφασισα να αποστασιοποιηθω ολοκληρωτηκα απο παντου.εχω τα ιατρικά θεματα δε θα πεθάνω για τα κωλοαθλητικα ηδη μαλωσα με τον πατερα μου .παρακαλω τους μοντ να με διαγραψετε.ευχαριστω για την παρεα τοσα χρονια
Γιώργαρε κατσε λίγο στην άκρη.. Ηρέμησε και ότι θες εδώ είμαστε.. Πρώτα απ όλα η υγεία και η οικογένεια σου, το στήριγμα σου!!

Δε θα χαλάσεις τη σχέση σου για τέτοια πράγματα.

Ξέρεις που θα μας βρεις...

Ηρέμησε, πάρε το χρόνο σου και όλα θα πάνε καλά!!

Είσαι παλληκάρι και το ξέρεις!!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Δεν χρειάζεται να αποσύρουμε την ομάδα στα ερασιτεχνικά. Το καλύτερο ίσως να χαμηλώσουμε τον προϋπολογισμό σε επίπεδα π.χ. βάζελου. Με τέτοιο προϋπολογισμό τίτλο δεν παίρνουμε, αλλά Ευρώπη βγαίνουμε και χαλαρά. Από τα χρήματα, όλα τα υπόλοιπα όπως λέει και ο sic να πάνε στο κυνήγι του βρώμικου κράτους και της ε.ο.
Ο Γιώργης λέει για το CAS. Εκεί και αν είναι Πόντιος Πιλάτος. Να θυμηθούμε το 2014 όταν και προσφύγαμε για την αφαίρεση 3 βαθμών από τα play-off και μας είπαν πως δίκιο έχετε, τα play-off δεν είναι πρωτάθλημα (League), αλλά εκ του καταστατικού δεν έχουμε δικαίωμα να παρέμβουμε στους νόμους μιας χώρας και το πως διαμορφώνεται η τελική βαθμολογία.
Στη δίκη για τα στημένα, μετά τον Κωνσταντινέα και ο Καλαϊτζίδης τους έβγαλε στη φόρα. Για να δούμε, θα εφαρμοστεί εκεί ο νόμος (τί λέω τώρα);
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Η Υγεία πάνω από όλα αδελφέ. Μην στενοχωριέσαι, χαλάρωσε όσο είναι δυνατόν. Όλη αυτή η βρωμιά που βυσσοδομεί τη χώρα θα υπάρχει δυστυχώς και μετά από μας.
george188

Δημοσίευση από george188 »

PAOK_Antarctica έγραψε:
george188 έγραψε:Πάντως η φάση με κασκόλ στο οακα περνάει πολύ εύκολα..φαντάζομαι και εκεί θα είχαν κλείσει οι κάμερες, μαλακια που τις κρατάμε ανοιχτές..Τζάμπα το ρεύμα
Κάπου διάβασα πως θα ανοίξουν οι κάμερες.
Και να ανοίξουν λογικά θα θεωρηθεί "ήπια" βία..το χουμε δει το έργο χρόνια τώρα
Anestis4a

Δημοσίευση από Anestis4a »

Καλή δύναμη αδερφέ πάνω από όλα η υγεία . Χρειάζεται ψυχραιμία η όλη κατάσταση και καθαρό μυαλό . Βρισκόμαστε πλέον στην καρδιά του πολέμου , που είναι αγώνας επιβίωσης . Στήριξη στην ομάδα , στήριξη στο Ιβάν μακριά απο κραυγές και υπερβολές . Χρειάζεται πανστρατιά για να βγούμε αλώβητοι οπαδοί , δημοσιογράφοι , πολιτικοί , επιχειρηματίες όλοι όσοι αγαπάμε την ιδέα του ΠΑΟΚ βγαίνουμε μπροστά με τον τρόπο του ο καθένας . Η μόνη χαμένη μάχη είναι αυτή που δεν δόθηκε. ΠΑΟΚ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Αναβάλλονται τα playoffs! Πανιώνιος, Παναιτωλικός και ΑΕΛ θα κάνουν έφεση για την Ξάνθη για υποβιβασμό και να πάρουν όλοι πίσω τους βαθμούς... :lol:
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Πολύ δύσκολο λογικός άνθρωπος να συνεχίζει να ασχολείται με τα δρώμενα. Μιλάμε όλο αυτό βλάπτει σοβαρά την υγεία.

Αυτό που μένει είναι ότι ο ΠΑΟΚ είναι κίνημα. Πραγματικά το τελευταίο πράγμα που έχει απομείνει σ᾽ αυτόν τον βιασμένο τόπο. Οπότε συνεχίζουμε τον αγώνα.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Ξεκίνημα... φωτιά στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ με ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός στην Τούμπα και ΑΕΚ - Παναθηναϊκός.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”