Κάζο σε εμάς.Trilofiotis έγραψε:Το ότι τον κρατάει τόσο μέσα στο παιχνίδι (βγήκε στο 88!!!!!) λέτε το κάνει για κάζο στον ίδιο τον Μπις για να μάθει να παίζει καλύτερα, ή κάζο σ'εμάς που τον λέμε πεπονά;
21. Diego Biseswar
Re: 21. Diego Biseswar
Να πούμε όμως ότι προσπάθησε να δημιουργήσε και 2-3 συνεργασίες με Άκπομ άσχετα αν δε βγήκαν. Επίσης χτες έτρεξε κανονικά . Δηλαδή έχω δει ματς στα οποία ήταν απαράδεκτος .. χτες νομίζω ήταν μετριος.
Απλά έχει χάσει τη σπίθα του.
- john4serres
Αν ήταν στο χέρι μου, θα τον ξέσκιζα στις προπονήσεις και σε κάθε αγώνα πάγκο. Μόνο να κοιτάει από τον πάγκο.
- Trilofiotis
Πραγματικά χθες ήταν καλύτερος από άλλες φορές.giapas έγραψε:Να πούμε όμως ότι προσπάθησε να δημιουργήσε και 2-3 συνεργασίες με Άκπομ άσχετα αν δε βγήκαν. Επίσης χτες έτρεξε κανονικά . Δηλαδή έχω δει ματς στα οποία ήταν απαράδεκτος .. χτες νομίζω ήταν μετριος.
Απλά πιάνω τον εαυτό μου όταν του στέλνουν μακρυά μπαλιά να παρατάω ήδη τη φάση ενώ είναι η μπάλα στον αέρα. Έχει να κάνει πιεζόμενο κοντρολ κανένα 6μηνο, ενώ και τα αμαρκάριστα είναι 50-50.
Που είναι τα κοντρόλ του;
Που είναι οι μπούκες που έκανε;
Που είναι τα σουτ που δεν έφταναν στρατόσφαιρα;
Θλιβερά πράγματα αν θυμηθεί κάποιος τι μπορεί να κάνει ο παίχτης και τι βλέπουν τα μάτια μας τόσο καιρό.
-
Ας ανανεωσουμε άλλον έναν κακογυμνασμενο 32αρη γιατι οι 23χρονοι είναι ακομα ταλεντα.
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Του χρόνου Τουρκία ή Β' Ολλανδίας για να ευχαριστηθεί την μπάλα.
Γιατί ποδόσφαιρο δεν μπορεί να παίξει πια.
- PAOK_Antarctica
Τώρα το πώς μπορούσε πριν από κάποιους μήνες να κάνει γιό γιο ολόκληρο Άγιαξ και μετά από λίγο δεν μπορούσε ούτε απέναντι στον νιωνιο... είναι για εκπομπή του Χαρδαβέλλα.georgedoulk2008 έγραψε:Του χρόνου Τουρκία ή Β' Ολλανδίας για να ευχαριστηθεί την μπάλα.
- kostasAthens
Αυτό είναι χειρότερο γιατί σημαίνει ότι δεν θελει
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν φυγει σαν κυριος το καλοκαιρι, η φετινη χρονια θα είναι σα να μη συνέβη. Θα τον θυμόμαστε με αγάπη, θαυμασμό και εκτίμηση.
Αν κάτσει στο συμβόλαιό του, θα γκρεμίσει όσα έχτισε εδώ και 3 χρόνια.
Ελπίζω να συμβεί το πρώτο.
Το να επανέλθει στα περσινά στανταρ, ακόμα και με διαφορετικό προπονητη, το θεωρώ απίθανο.
Αν κάτσει στο συμβόλαιό του, θα γκρεμίσει όσα έχτισε εδώ και 3 χρόνια.
Ελπίζω να συμβεί το πρώτο.
Το να επανέλθει στα περσινά στανταρ, ακόμα και με διαφορετικό προπονητη, το θεωρώ απίθανο.
Ποιος σου λέει όμως ότι αν κάτσει με κανονικό προπονητή δεν θα έχει πάλι την περσινή απόδοσ?
Το στυλ παιχνιδιού του και η ταχύτητα του στο σύγχρονο ποδόσφαιρο έχει ξεπεραστεί..renegade έγραψε:Ποιος σου λέει όμως ότι αν κάτσει με κανονικό προπονητή δεν θα έχει πάλι την περσινή απόδοσ?
Εχει εκθεσει τον προπονητη του οσο κανεις αλλος. Του δειχνει αμεριστη εμπιστοσυνη και αυτος σερνεται ολη τη χρονια. Δεν του φταιει ο προπονητης σε αυτη την περιπτωση