ΠΑΟΚ - πουστόγαυρος 3-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Πασχαλάκης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Matos
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ingason
10
9%
Mihaj
3
3%
Γιαννούλης
3
3%
Misic
33
29%
Mauricio
1
1%
Πέλκας
54
47%
El Kaddouri
4
4%
Biseswar
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Akpom
5
4%
Λημνιός
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Soares
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Esiti
1
1%

Σύνολο ψήφων: 114

Άβαταρ μέλους
bersekeros

Re: ΠΑΟΚ - πουστόγαυρος 3-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από bersekeros »

Ωραία η κερκίδα μας σήμερα.

Old School !

Το λαρύγγι μου το άφησα στα τσιμέντα.

Τα ακούγαν και οι δικοί μας τα μπινελίκια τους, κυρίως ο ανύπαρκτος Μπίσε και το ομορφόπαιδο που έτρεμαν τα πόδια του στο τέρμα και είχε βάλει λάδι αυτοκινήτου και γλίστραγαν τα γάντια του...

Πέλκας - Μίσιτς πολύ καλοί, με το περισσότερο πάθος.

Άντε να δούμε πώς θα μιλάω αύριο :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Πέμ 05 Μαρ 2020, 02:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

navigator11 έγραψε:
makispaspartou έγραψε: Υ.Γ.2 Η διαιτησία σήμερα κακή αλλά ως εκεί... οφσάιντ το πρώτο γκολ, για μένα αυστηρή η απευθείας αποβολή του Γιαννούλη, το πέναλντι του Άκπομ δίνεται.
:mrgreen:
Ρε συ Μάκη, δηλαδή υπό ποιές προϋποθέσεις μπορεί να χαρακτηριστεί μια διαιτησία κάτι πέρα από κακή; Επίσης δε δίνει και δεύτερη κίτρινη στη φάση του πέναλτι στον γαυρο. Τι παραπάνω δηλαδή έπρεπε να κάνει ώστε να κινήσει ... υποψίες;
Εννοώ ρε Navi ότι δε θα γίνουμε γάβροι... Ξένοι διαιτητές ήταν και με var.. Προφανώς και έκαναν χοντρό λάθος στο οφσάιντ... αλλά ποιος μου λέει εμένα ότι το ριπλέι που είδαν δεν ήταν χωρίς γραμμή? Χωρίς γραμμή φαίνεται οριακή φάση. Επίσης κίτρινη στο Σεμέντο δε νομίζω, καθώς ναι μεν είναι χερούκλα, αλλά δεν κοιτάει.. Αν ήταν στημένος μπορούσε να σου πει ότι δεν είχε προθεση... Απλά άλλη μία τρανή απόδειξη σήμερα ότι με var και ξένους διαιτητες τα λάθη θα γίνονται προς όλες τις μεριές και όχι μονόπατα...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Με νοήματα!! [FACE WITH STUCK-OUT TONGUE AND WINKING EYE]

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

makispaspartou έγραψε:
navigator11 έγραψε:
makispaspartou έγραψε: Υ.Γ.2 Η διαιτησία σήμερα κακή αλλά ως εκεί... οφσάιντ το πρώτο γκολ, για μένα αυστηρή η απευθείας αποβολή του Γιαννούλη, το πέναλντι του Άκπομ δίνεται.
:mrgreen:
Ρε συ Μάκη, δηλαδή υπό ποιές προϋποθέσεις μπορεί να χαρακτηριστεί μια διαιτησία κάτι πέρα από κακή; Επίσης δε δίνει και δεύτερη κίτρινη στη φάση του πέναλτι στον γαυρο. Τι παραπάνω δηλαδή έπρεπε να κάνει ώστε να κινήσει ... υποψίες;
Εννοώ ρε Navi ότι δε θα γίνουμε γάβροι... Ξένοι διαιτητές ήταν και με var.. Προφανώς και έκαναν χοντρό λάθος στο οφσάιντ... αλλά ποιος μου λέει εμένα ότι το ριπλέι που είδαν δεν ήταν χωρίς γραμμή? Χωρίς γραμμή φαίνεται οριακή φάση. Επίσης κίτρινη στο Σεμέντο δε νομίζω, καθώς ναι μεν είναι χερούκλα, αλλά δεν κοιτάει.. Αν ήταν στημένος μπορούσε να σου πει ότι δεν είχε προθεση... Απλά άλλη μία τρανή απόδειξη σήμερα ότι με var και ξένους διαιτητες τα λάθη θα γίνονται προς όλες τις μεριές και όχι μονόπατα...
Κρατάω πολύ μικρό καλάθι, με βάση τα μέχρι στιγμής δείγματα φέτος, για την παρουσία των κορακιών στα πλέι οφφς. Θα δείξει.
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Μπράβο!! Μεγάλη νίκη! Λίγο πιο προσεχτικοι να μπαίναμε και στην αρχή και ίσως να μην τρώγαμε και αυτά τα χαζα γκολ (αν και το πρώτο ηταν offside). Πιστεύω ότι σήμερα μίλησε η Τούμπα και ξεκάθαρα η νίκη οφείλεται και στην κερκίδα. Και αν το σοκ από τα δύο γκολ ήταν μεγάλο..ο κόσμος έδωσε μεγαλη ώθηση. Εγώ είχα πολύ καιρό να δω τέτοια κερκίδα! Μπράβο μας! Αν και αυτή η νίκη δεν σου δίνει κάποιο προβάδισμα και δεν κερδίσαμε τίποτα, εγώ αισθάνομαι μια αναζωογόνηση. Αυτό που λένε οι γιατροί "έχει σφυγμό" μετά το πρώτο μπιπ όταν επανέρχεται η καρδιά ενός ασθενή... Έχουμε ακόμα σφυγμό...
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Ααα!!! Παραλίγο να το ξεχάσω. Τσιμικα αφιερωμένο στους δημιουργούς σου...

Άστον... Μην του δίνεις αξία..
Sourmenetes
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Ας γράψω και εγώ κάτι.

Είναι γεγονός ότι ο τερματοφύλακας μας είναι πολύ φοβισμένος, πάρα πολύ.
Είναι γεγονός ότι έχουμε πρόβλημα στο χώρο του κέντρου της άμυνας αυτός ο χώρος ανήκει σε όλη την ομάδα και θέλει πολύ-πολύ δουλειά στην προπόνηση, κάτι που θεωρώ ότι δεν γίνεται καθόλου. Εκεί είναι φωτιά, όχι του κουτρούλη ο γάμος.
Είναι γεγονός ότι οι πουσταράδες είναι ένα αρχίδι σαν ομάδα. Μια κοντή πουτάνα με τουπέ τσατσάς. Βάλε ένα παλικάρι εκεί να τον αλανιάσει, να τον βρίζει συνέχεια, να τον φτύσει κανά δυό φορές, να πάρει και κάρτα που θα του λέει πουτανόγρια εγώ την άλλη φορά θα βγώ έξω περπατώντας και σύ με φορείο.
Όλα τα γκολ μας θα τα έτρωγε και ο κανονικός τους τερματοφύλακας. Αλλά ρε παιδιά ρωτάω
Η δική μας ομάδα πως αναπτύσσεται, αφήστε τα 4-4-2 τα 3-6-7 και τι άλλο ξέρω εγώ. Πως αναπτύσσεται. Από τον άξονα μέσω του κλασικού αλλά πάντα επίκαιρου 6-8-10? Από τα άκρα με τα μπάκ και τα εξτρέμ? Έχοντας ένα αυτοκρατορικό 10άρι που όλα περνούν από τα πόδια του? Πως χτίζουμε την επίθεση μας για να φτάσουμε στις ευκαιρίες και μερικές από αυτές να γίνουν γκόλ?

Εγώ βλέπω συνεχείς γιόμες απο παντού ή ατομικές προσπάθειες, βάζω το κεφάλι κάτω τρέχω-τρέχω όταν το σηκώσω ή δεν βλέπω καθόλου μαύρη μπλούζα, ή αν δώ εκεί που είναι δεν μπορώ να πασάρω και κάνω ένα σουτ απελπισίας.

Ο ρουμάνος πίστευε ότι η περιοχή 8 ήταν τετραπλάσια του κανονικού μεγέθους της, και φόρτωνε συνεχώς εκεί εκτός από τα κλασικά 8αρια που τάθελε και 2, έβαζε και τα εξτρέμ να συγκλίνουν, παράξενο όμως η πράξη τον δικαίωσε πανηγυρικότατα. Φυσικά είχε και ένα πισινό τον Κρέσπο που ήξερε να σμπρώχνει.

Δυστυχώς αδέλφια μου δεν είμαι πολύ αισιόδοξος για την συνέχεια.
tsapgeo

Δημοσίευση από tsapgeo »

μπορεί να μας ενημερώσει κάποιος αν στο δευτερο γκολ του γάβρου είναι οφσάιντ ο Καμαρά στην αρχή της φάσης?
Στα στιγμιότυπα δεν το δείχνουν.
εμείς έτσι το είδαμε από την θύρα 5.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Γέρο για τη φετινή συνέχεια δεν είμαι ούτε εγώ αισιόδοξος. Το γράψανε πολλοί αλλά θα το ξαναγράψω κι εγώ. Είναι απαράδεκτο παίκτες που παίζουν να δίνουν οδηγίες στους παίκτες που μπαίνουν ως αλλαγή διαφωνώντας με τον προπονητή. Σουρμε είδα έγραψες ότι μέχρι το τέλος θα είναι εδώ αυτός για τον Χ, ψ, λόγο... Δηλαδή μετα το πέρας των υποχρεώσεων θα φύγει;;
trouman

Δημοσίευση από trouman »

tsapgeo έγραψε:μπορεί να μας ενημερώσει κάποιος αν στο δευτερο γκολ του γάβρου είναι οφσάιντ ο Καμαρά στην αρχή της φάσης?
Στο ριπλέυ φάνηκε καθαρό, καλυπτόταν και άνετα

Ο Κόλκας λέει δεν έπιασε (?) τη φάση από την αρχη ο ΟΤΕ. Οπότε μήπως κάτι δε λέω καλά. Γιατί όμως νομίζω ήταν ξεκάθαρο το ριπλέυ εγω.. τεσπα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Πέμ 05 Μαρ 2020, 01:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Το ματς το πηρε η Τουμπα. Τελος.
Καμια τακτικη και παλι.Οι αλλοι εχουν 2 ντερεκια σεντερ μπακ και παιζουμε με σεντρες. Αντι να βαλουμε πελκα πισω απο ακπομ και να συμπληρωσουμε με λημνιο ετσι ωστε να τους πνιξουμε με πιεση ψηλα, εχουμε τον τραγικο βετερανο μπισε και εναν καντουρι να λιγοψυχαει στο ημιχρονο.
Δεν τρεφω αυταπατες για τον επαναληπτικο.
QWERTY1

Δημοσίευση από QWERTY1 »

Καλημέρα ονομάζομαι Παναγιώτης Καπετανίδης και έχω γράψει ένα άρθρο για τον ημιτελικό κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού. Ελπίζω να το βρείτε ενδιαφέρον και να το διαβάσετε. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Παρακάτω ακολουθεί το αντίστοιχο άρθρο:

<< Μια ακόμη κόντρα φέτος>>

Ημιτελική φάση κυπέλλου Ελλάδος 2019-2020 : ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Ήταν ένα μη συνηθισμένο ματς για ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού λόγω των γκολ που μπήκαν αλλά ήταν ένα συνηθισμένο όσων αφορά την ένταση, το μέτριο σε δημιουργία παιχνίδι και τα νεύρα. Ο ΠΑΟΚ είχε από πριν το άγχος για να κάνει ένα καλό παιχνίδι και τα δυο γρήγορα γκολ στην αρχή του παιχνιδιού από τον Ολυμπιακό μόνο καλό δεν του έκαναν. Μάλιστα αν δεν υπήρχε η γρήγορη αντίδραση του ΠΑΟΚ πολλά πράγματα μπορεί να ήταν διαφορετικά στις τάξεις του μετά την λήξη του αγώνα. Παρόλο αυτά ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να μειώσει και κατευθείαν να ισοφαρίσει κιόλας, οπότε το ματς ήρθε στα ίσια. Οι παίχτες του ΠΑΟΚ με τον ενθουσιασμό που είχαν συνέχισαν σε υψηλό ρυθμό να πιέζουν μα στο σκορ δεν άλλαξε κάτι και ματς συνεχίστηκε μέχρι το ημίχρονο με πολλή ένταση, φάουλ κυρίως από τους παίχτες του δικεφάλου οι οποίοι προσπαθούσαν να δημιουργήσουν καταστάσεις για ακόμη ένα γκολ. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς κάποια αλλαγή ούτε στη διάταξη των ομάδων αλλά ούτε και στο παιχνίδι. Πολλές φάσεις καθαρές δεν δημιουργήθηκαν παρά μόνο κάποια στημένα για τον Ολυμπιακό και από την πλευρά του ΠΑΟΚ κάποιες προσπάθειες για επίτευξη κάποιας φάσης. Όλα αυτά μέχρι το 70ο λεπτό όπου από ένα καταλάθος χέρι στην άμυνα του Ολυμπιακού μέσα στην περιοχή ΠΑΟΚ πήρε πέναλντι στο οποίο και ευστόχησε, περνώντας μπροστά στο σκορ. Από εκεί και πέρα μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού δεν έγιναν κάποιες ξεκάθαρες φάσεις, με τον Ολυμπιακό να έχει παρά μόνο κάποια στημένα. Έγιναν κάποιες αλλαγές σε κάθε ομάδα, ο Γιαννούλης πήρε απευθείας κόκκινη και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε ο αγώνας.
Συγκεκριμένα μπορούμε να αναφέρουμε τα εξής για κάποιους πάιχτες:
1) Αρχικά Μίσιτς και Ίγκανσον καιρό τώρα όπως και σήμερα έδειξαν πολύ καλό ευατό, με τον Μίσιτς σε πολλές περιπτώσεις να κουβαλάει ποδοσφαιρικά και ψυχολογικά την ομάδα. Μαζί και ο Γιαννούλης σταθερός όπως αρκετές φορές φέτος, πήρε την κόκκινη αλλά ίσως το φάουλ και να ήταν σωστό καθώς μπορεί να κατέληγε σε πιθανή φάση για γκολ του Ολυμπιακού.
2) Ο Πέλκας σκόραρε 2 γκολ σήμερα αλλά είναι γεγονός ότι σε πολλές περιπτώσεις μέσα στο γήπεδο μπερδεύεται και αδυνατεί να ολοκληρώσει την προσπάθεια όπως την σκέφτεται. Πιστεύω ότι γενικά έχει ικανότητες σαν ποδοσφαιριστής και κάποιες φορές το δείχνει αλλά ίσως χρειάζεται να βρει μια ηρεμία στη σκέψη και το παιχνίδι του. Σίγουρα έχει την θέληση και φαίνεται.
3) Μπίσεσβαρ και Καντουρί για ακόμη μια φορά μακριά από τον καλό τους ευατό. Μάλιστα ο Καντουρί φαίνεται να τραυματίστηκε στο τέλος, η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ δύσκολο να παίζεις πάντα με τον φόβο του τραυματισμού σε κάθε παιχνίδι. Για τον Μπισεσβαρ δεν έχω να πω κάτι συγκεκριμένο, απλά φαίνεται ότι δεν κάνει αυτά που μπορεί. Τέλος ο Άκπομ για ακόμη μια φορά έκανε πολλά χιλιόμετρα και προσπάθησε, δεν πήρε όμως και τις μπαλιές που θα ήθελε για να έχει την ευκαιρία να απειλήσει.

Καλώς όρισες! Το ποστ σου μεταφέρθηκε εδώ που ανήκει, καθώς δεν χρειάζεται να γίνει νέο topic.
Κάνε έναν κόπο να διαβάσεις τους κανόνες του φόρουμ.

Μπαρκαρούτσος
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Αφού ο Καντουρής είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που έχει ποτέ του προπονήσει...
george188

Δημοσίευση από george188 »

Ο λημνιός με το πέλκα και πριν 2 βδομάδες έπαιξαν με ολυμπιακό και δεν είναι ότι έδειξαν και κάτι..μονά ζυγά δικά μας δεν γίνεται
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

trouman έγραψε:
tsapgeo έγραψε:μπορεί να μας ενημερώσει κάποιος αν στο δευτερο γκολ του γάβρου είναι οφσάιντ ο Καμαρά στην αρχή της φάσης?
Στο ριπλέυ φάνηκε καθαρό, καλυπτόταν και άνετα

Ο Κόλκας λέει δεν έπιασε (?) τη φάση από την αρχη ο ΟΤΕ. Οπότε μήπως κάτι δε λέω καλά. Γιατί όμως νομίζω ήταν ξεκάθαρο το ριπλέυ εγω.. τεσπα
Σε ενα replay που εδειξε στο ημιχρονο, ηταν η φαση απο την αρχη και μου φανηκε offside αλλα δεν βαζω χερι στη φωτια
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”