ΠΑΟΚ - ΕΟ(πουστ@γαυρος) 4/3 21:30 Cosmotesports
- pirate_salonica
Re: ΠΑΟΚ - ΕΟ(πουστ@γαυρος) 4/3 21:30 Cosmotesports
Εκτός από το πουλί τον κόρακα, μόνο εμένα με τη δίνει απίστευτα το @@ ο παλομπαρίνι;
- PAOKevolution
Μπισε το καλοκαιρι φυγε μόνος σου...
Κοράκι της μάνας σου...
Κοράκι της μάνας σου...
- navigator11
Επαναλαμβάνω, το κορακοπαρεάκι σήμερα είναι ύποπτο. Ας ελπίσουμε στο 2ο ημίχρονο να εμφανιστούν λιγότερο ... ντεφορμέ τα μπάσταρδα.
Εμένα περισσότερο με εκνευρίζει ο Πασχαλάκης. 2 μέτρα παλικάρι και να έχει ψυχή πουλιού!pirate_salonica έγραψε:Εκτός από το πουλί τον κόρακα, μόνο εμένα με τη δίνει απίστευτα το @@ ο παλομπαρίνι;
Υπάρχει διάθεση πάθος αλλά δυστυχώς για ακόμα μια φορά φαίνεται πόσο αδουλευτη ομάδα είμαστε και σε πόσο τραγική κατάσταση ειναι παιχτες όπως Μπισεσβαρ και Μάτος. Λογικα το ματς θα γίνει ροντέο στο δεύτερο μιας κι εμείς θα ανοιχτούμε και ο γαυρος θα κάνει το αγαπημένο του παιχνίδι, θα κάτσει πίσω και θα χτυπήσει στις αντεπιθεσεις, ελπίζω να κάτσει η μπίλια σε μας.
Το οφσάιντ στο πρώτο γκολ ειναι τόσο οφθαλμοφανες που δεν μπορεί να είναι ανθρώπινο λάθος.
Όσο θα προσπαθήσουν να εκνευρισουν αυτοί Μισιτς και Μάτος ελπίζω άλλο τόσο να προσπαθήσουμε να εκνευρισουμε εμείς Σεμεδο Σισε.
Στάλθηκε από το SNE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το οφσάιντ στο πρώτο γκολ ειναι τόσο οφθαλμοφανες που δεν μπορεί να είναι ανθρώπινο λάθος.
Όσο θα προσπαθήσουν να εκνευρισουν αυτοί Μισιτς και Μάτος ελπίζω άλλο τόσο να προσπαθήσουμε να εκνευρισουμε εμείς Σεμεδο Σισε.
Στάλθηκε από το SNE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- pirate_salonica
Ο Πασχαλάκης δεν μ' εκνευρίζει πλέον γιατί έχω καταλάβει πως δεν υπάρχει ελπίδαGI4NNEN4 έγραψε:Εμένα περισσότερο με εκνευρίζει ο Πασχαλάκης. 2 μέτρα παλικάρι και να έχει ψυχή πουλιού!pirate_salonica έγραψε:Εκτός από το πουλί τον κόρακα, μόνο εμένα με τη δίνει απίστευτα το @@ ο παλομπαρίνι;

- PAOK_Antarctica
Εν τω μεταξύ, φυσάει σαν διάολος και επιμένουμε να κάνουμε κάτι βαθειές μπαλιές γάμησε τα.
- Mauricio-8-
Πως τρώμε ρε σεις φέτος έτσι τα γκολ τι είναι στραγαλια?Η ομάδα θέλει ένα ρισετ το καλοκαίρι.
Η φαση που ο Ματος δεν βρισκει τον αρχικαρναβαλο τον Γαλλο που μου κανει δεκαπεντε σβουρες σαν το αρνι στη σουβλα και εκτος απο φαουλ δινει και κιτρινη ειναι που λες κατι παιζει. Στη φαση που εχει δωσει 3 λεπτα και το σφυριζει πριν συμπληρωθουν ενω ο Ματος παει να βγαλει σεντρα σε γεματη περιοχη, ειναι που σιγουρευεσαι.
πέρα από το πάθος η ομάδα φαίνεται ότι είναι πλήρως αδούλευτη.
τουλάχιστον ας το πάρουμε με σκληρό ροκ. μιλάμε για 2μησι 90λεπτα ακόμα τα οποία = 1 τίτλος.
τουλάχιστον ας το πάρουμε με σκληρό ροκ. μιλάμε για 2μησι 90λεπτα ακόμα τα οποία = 1 τίτλος.
- sourmenetes
- Moderator
Καλά η κίτρινη του Ματος δείχνει πόσο γελοίο είναι το κοράκι. Γίδι!!
Εεεε....
Γίδι!!
Ολόκληρο οφσάιντ δεν είδατε μαλακες!!
Άχρηστοι!!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εεεε....
Γίδι!!
Ολόκληρο οφσάιντ δεν είδατε μαλακες!!
Άχρηστοι!!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ο πρωτος που θα κερδισει κοκκινη θα παρει το ματς.
ειχα μια ελπιδα οτι ο μισιτς θα πατησει φρενο για παρει την δευτερη του σεμεδο αλλα δεν πατησε.
ειχα μια ελπιδα οτι ο μισιτς θα πατησει φρενο για παρει την δευτερη του σεμεδο αλλα δεν πατησε.
Διαιτησία τύπου αρετοπουλου.
Μπισεσβαρ σε έχω σιχαθεί.
Γιαννούλη ξύπνα.
Άμυνα λες και βρέθηκαν εχθές για πρώτη φορά μαζί
Μπισεσβαρ σε έχω σιχαθεί.
Γιαννούλη ξύπνα.
Άμυνα λες και βρέθηκαν εχθές για πρώτη φορά μαζί