Ιβάν Σαββίδης ΙV

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευση από jibbie »

Η απαντηση μου ειναι ξεκαθαρη ρε συ. Δεν απανταω σε ερωτησεις που χανουν την ουσια. Αν θεωρεις οτι εχω προβλημα στο να παραδεχθω λαθη του Ιβαν η να κριτικαρω, τι να σου πω, νομιζω με ξερεις. Εχει κανει λαθη, με χαρα να τα αναλυσουμε, αλλα ο τραγελαφος με την πολυιδιοκτησια δεν ειναι ενα απο αυτα.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Ίσως δε το ρωτάω σωστά. Δε με νοιάζουν νομοι, τιμωρίες,δικαστές και ναρκοπλοια. Η ερώτηση που σου κάνω δεν είναι Για να βγάλω συμπέρασμα για το Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ , είναι για να καταλάβω την οπτική σου .
Η αγορά έγινε για λόγους επένδυσης η επιρροής κατά τη γνώμη σου;

Υγ : σορυ τώρα ξαναδιάβασα το ποστ σου , ότι δεν απαντάς σε ερωτήσεις που χάνουν την ουσία. Άρα δεν έχω απάντηση ,ουτε και θα έχω . Οκ no problem
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Τετ 04 Μαρ 2020, 15:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Κοίτα γενικά υπάρχει και η εξής απάντηση. Ο Ιβάν έχει καμιά δέκα ξενοδοχεία σε Ελλάδα και Ρωσία και δεν είναι περίεργο να ήθελε και ένα ακόμα. Πόσο μάλλον όταν είναι από τα καλύτερα στην περιοχή. Ε για να μην γίνει ντόρος έβαλε έναν ανιψιό του να το αγοράσει. Αυτό δυστυχώς στην Ελλάδα δεν λέγεται. Ειδικά οταν ο αντίπαλος σου ελέγχει το 80% των ΜΜΕ.

Επιρροή γιατί να ασκήσει στην Ξάνθη; Σιγά το μέγεθος στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Να είχε επιρροή στον βαζελο ή τον ΟΦΗ, σε μια πιο δυνατή ομάδα που μπορεί να αλλάξει τους συσχετισμούς, όπως έχει κάνει ο Βαγγέλας με τον Καρυ, να το καταλάβω. Και αν ασκεί επιρροή γιατί δεν την άσκησε προχθές να πάρουμε το διπλό να μην μείνουμε πισω;

Προφανώς στον παραπάνω συλλογισμό έχω πάει στο ένα άκρο. Αλλά οκ να πηγαίνουμε και στο άλλο ότι ντε και καλά πήρε το μεγαθήριο την Ξάνθη για να πάρει πρωτάθλημα είναι καπως αστείο.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

giapas έγραψε:Ίσως δε το ρωτάω σωστά. Δε με νοιάζουν νομοι, τιμωρίες,δικαστές και ναρκοπλοια. Η ερώτηση που σου κάνω δεν είναι Για να βγάλω συμπέρασμα για το Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ , είναι για να καταλάβω την οπτική σου .

Υγ : σορυ τώρα ξαναδιάβασα το ποστ σου , ότι δεν απαντάς σε ερωτήσεις που χάνουν την ουσία. Άρα δεν έχω απάντηση ,ουτε και θα έχω . Οκ no problem
η οπτικη μου ειναι νομιζω σαφης. μιλωντας για λαθη του Ιβαν, οταν αφηνεις ΔΟΛ, Αργος και MEGA στα χερια του χοντρου, την πουτσα θα τη φας και δε θα χεις και safe word. Το γεγονος οτι φτανουμε να συζηταμε για πραγματα που δε γνωριζουμε (οχι μονο απο αποψη πληρους εικονας και στοιχειων, αλλα και γνωσεων επιχειρηματικων πρακτικων και εμπορικου δικαιο), τα οποια ειναι καθοδηγουμενα απο τον Εθναρχη, κι εχει καταφερει να σας πεισει οτι καναμε μαλακια, ειναι αποδειξη οτι ο Ιβαν οντως εκανε κατι λαθος. Αφησε τον Εθναρχη να γαμησει τα μυαλα του φιλαθλου -και οχι μονο- κοσμου. Που και παλι, εχω τις αμφιβολιες μου οτι μπορουσε να κανει διαφορετικα, λογω της καταστασης στα γεωπολιτικα.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Maximus έγραψε:Νομικά και εγώ πιστεύω ότι είναι δύσκολο να έχουμε ευθύνη, ακόμα και αν έχουν γίνει λαθάκια ή αφέλειες στα διαδικαστικά.

Και στημένη επιτροπή εννοείται ότι είναι, δεν το συζητάμε!

Απλά δεν καταλαβαίνω από που τα βρήκε όλα αυτά τα στοιχεία ο γαυρος και έκανε καταγγελία και είδαμε και ανώνυμους φακέλους, τραπεζικά εμβάσματα, μετοχικές συνθέσεις, ποσά αγοράς κλπ κλπ.

Μόνο αν τα σφύριξε ή τα μεθόδευσε κάποιος...
Έχεις απόλυτο δίκιο όπως το περιγράφεις. Σίγουρα υπήρχε εσωτερική πληροφόρηση για επιχειρηματικές κινήσεις, δοθήκαν τα στοιχεία στην κοντούλα λεμονιά και στήσανε μια ψεύτικη υπόθεση.

Θα δείτε ότι ο gay ποτέ δεν βάζει ανθρώπους σε θέσεις, έστω και και στις πιο ασήμαντες, αν δεν είναι καρατσεκαρισμένοι 100%. Τον Τσιμίκα από την Νεάπολη του κάνανε φροντιστήριο να πει αυτά που είπε για να τον τσεκάρουν. Βέβαια θα τον πουλήσουν στο τέλος, όπως και Σιώπη, Μάνο κλπ που έχω ακούσει ότι είναι ΠΑΟΚια.

Εμείς κάτι αρειανούς διερμηνείς, κάτι χανούμια σε άλλη θέση, κάτι βάζελους σε τρίτη θέση...πολύ καλοί επαγγελματίες δεν λέω, αλλά όλο και κάποιος θα σου ξεφύγει και θα το παίξει πράκτορας του εχθρού.

Για να μην κατηγορώ και άδικα βέβαια, δεν αποκλείεται να έχει δοθεί εσωτερική πληροφόρηση και από άλλες υπηρεσίες που σκανάρουν μέχρι και πότε πάει τουαλέτα ο Βάνιας.

Τους ενοχλεί σε πολλά επίπεδα και θέλουν να στρέψουν τον κόσμο εναντίον του, γιατί ο λαός του ΠΑΟΚ είναι ασπίδα για τον πρόεδρο.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Ma εγώ δε λέω αν έκανε σωστά η λάθος. Ούτε έχω αμφιβολίες για τους υποκινητές αυτής της κατάστασης που μας κατηγορούν. Προσπαθώ να το κάνω όσο απλό μπορώ. Ο ανιψιός αποφάσισε αυτοβούλως να πάρει το σαλέ; Σορυ αδερφέ θα δεχτώ με χαρά το ναι-οχι-δεν απαντώ γιατί θεωρώ ηλίθια την ερώτηση. Please όμως μη μου πεις πάλι για εθνάρχη, τα βλέπω και τα ζω αυτά που λες. Δεν ειμαι ηλίθιος ούτε καραπαπας
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Να σας πω ρε παιδια:

Ομολογώ ότι δεν διάβασα όλη τη συζήτηση.

Συνειδητοποιούμε όμως ότι μας έχουν βάλει να συζητάμε γιατί κάποιος αγόρασε ένα ξενοδοχείο, λες και πρόκειται για έγκλημα ή κάποιου είδους μεγάλο κακο στην κοινωνία;

Επειδή κάπου κάπως κάποτε εκπλεκεται η ακαδημία μιας ομάδας θα συζητάμε τώρα πόσο λάθος έκανε ο Σαββίδης;

Την ώρα που πεθαίνει κόσμος, μάρτυρες, απαγάγονται δημοσιογράφοι, πέφτει τακτικά ξύλο σε δημοσιογραφικά θεωρία, κλείνουν κάμερες, διαγράφονται δάνεια, δεν πληρώνονται δάνεια με την ανοχή των τραπεζών που κατά τ αλλά μας βιάζουν γιατί δεν αντέχουν τα κόκκινα δάνεια, πρόεδροι ομάδων είναι κανονικά και επίσημα υπάλληλοι άλλων προέδρων και πληρώνονται με μηνιατικο, άλλοι πρόεδροι πάνε τακτικά μπροστά στις κάμερες στον Πειραιά να ζητήσουν συμβουλές και οδηγίες, δεκάδες παίκτες και προπονητες πληρώνονται από μια ομάδα για να προσφέρουν υπηρεσίες σε συγκεκριμένες άλλες ΠΑΕ

ΚΑΙ
ΚΑΙ
ΚΑΙ

Τόσα άλλα.

Και θέλετε να κάτσουμε να συζητάμε τα αυτονόητα και προφανή επειδή έτσι επιβάλει η χούντα και η αηδία που γεννά αυτός ο τόπος.

Ε όχι αρνουμαι.

Αν είστε εσείς ανώμαλοι ή χρήσιμοι ηλίθιοι, κάντε το.

Και θυμωστε όσο θέλετε.

Όταν μεγαλώσω θα αγοράσω ένα κανάλι και θα σας πω να μην θυμώνετε.

Οπότε όλα καλά.

Υγ. 6 χρόνια ψάχνουν εναγωνίως ένα μεγάλο σκάνδαλο του Ιβάν να βρούνε και το μεγαλύτερο ήταν αυτό. Κι αντί να γελάνε όλοι και να καταλαβαίνουμε πόσο στημένο είναι το δεχόμαστε ως θέμα συζητησης.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

giapas έγραψε:Ma εγώ δε λέω αν έκανε σωστά η λάθος. Ούτε έχω αμφιβολίες για τους υποκινητές αυτής της κατάστασης που μας κατηγορούν. Προσπαθώ να το κάνω όσο απλό μπορώ. Ο ανιψιός αποφάσισε αυτοβούλως να πάρει το σαλέ; Σορυ αδερφέ θα δεχτώ με χαρά το ναι-οχι-δεν απαντώ γιατί θεωρώ ηλίθια την ερώτηση. Please όμως μη μου πεις πάλι για εθνάρχη, τα βλέπω και τα ζω αυτά που λες. Δεν ειμαι ηλίθιος ούτε καραπαπας
Δεκτο ρε συ. Νομιζω σου απαντησα, δεν απαντω γιατι θεωρω την ερωτηση αποπροσανατολιστικη. Και προφανως δε σε θεωρω ουτε ηλιθιο ουτε καραπαπα, αιντε :lol:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

rainmaker έγραψε: Υγ. 6 χρόνια ψάχνουν εναγωνίως ένα μεγάλο σκάνδαλο του Ιβάν να βρούνε και το μεγαλύτερο ήταν αυτό. Κι αντί να γελάνε όλοι και να καταλαβαίνουμε πόσο στημένο είναι το δεχόμαστε ως θέμα συζητησης.
Rain, νομίζω δεν κατάλαβες το πνεύμα της συζήτησης. Κανείς δεν είπε ότι όλο αυτό το θέμα δεν είναι στημμένο, ή ότι δεν μεγαλοποιείται από τα ΜΜΕ άμεσης ή έμμεσης επηροής Μαρινάκη.

Το δικό μου point προσωπικά δεν είναι αν έκανε καλά ο Ιβάν που αγόρασε το σαλέ γιατί ήθελε να ελέγξει την ΠΑΕ Ξάνθη ή γιατί πίστεψε ότι είναι μια ωραία ξενοδοχειακή μονάδα. Δεν θα μπω σε ηθικά διλήμματα σε ένα τέτοιο σάπιο περιβάλλον. Αντιθέτως, αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι αν είσαι γυμνός ανάμεσα σε 10 μαύρους ψωλαράδες, το τελευταίο πράγμα που θα κάνεις είναι να σκύψεις.

Δεν μπορεί ολόκληρος Ιβάν Σαββίδης, να γνωρίζει ότι όλοι τον περιμένουν στη γωνία, και να πηγαίνει να κάνει δουλειές με τον Συγγελίδη ενώ συνδέεται με γαύρο, να μοιράζει εκατομμύρια στους ιδιοκτήτες άλλης ομάδας, να έχει στο ΔΣ εταιρίας ανηψιού του άνθρωπο που είναι και στο ΔΣ της Ξάνθης κοκ. Ακόμα και όλα αυτά αν είναι 100% νομικά σωστά, όταν έχεις απέναντι σου ένα ολόκληρο κράτος, από την κυβέρνηση ως τα κανάλια, δεν κάνεις κινήσεις που μπορεί να σε δαγκώσουν.

Η μαλακία του ήταν ότι φέρθηκε αφελώς. Ξανά. Πρώτα ήταν ο Αλαφούζος, μετά ήταν ο Μελισσανίδης, μετά ο Συγγελίδης και η λίστα μεγαλώνει. Δεν μπορεί να έχει φτάσει εκεί που είναι και να μη μπορεί να φυλλάξει τον κώλο του απέναντι σε τέτοιες πουστιές.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

giapas έγραψε:Ίσως δε το ρωτάω σωστά. Δε με νοιάζουν νομοι, τιμωρίες,δικαστές και ναρκοπλοια. Η ερώτηση που σου κάνω δεν είναι Για να βγάλω συμπέρασμα για το Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ , είναι για να καταλάβω την οπτική σου .

δηλ. για να εχει την ξανθη ο ΠΑΟΚ επρεπε να δωσει δια της ...τεθλασμενης...ενα σκασμο λεφτα??

ενω μπορουσε να δωσει ...ας πουμε ... δανεικους??

και στην τελικη ποια ειναι η παρανομια οταν στο υπαρχων νομοθετικο πλαισιο δεν εγινε κατι παρανομο...

να επιρρεασει τι και ποιον ρε γιαπα??

νομιζω οτι εισαι σχεδον βεβαιως οτι περσι πηραμε το πρωταθλημα των πρεσπων
trouman

Δημοσίευση από trouman »

++++ Rain
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Μια χαρά το κατάλαβε ο Rain για εμένα το νόημα τις συζήτησης και συμφωνώ μαζί του 100%.

Εδώ ο άλλος σκοτώνει κόσμο και κυβερνάει απροκάλυπτα τη χώρα, ενώ ο δικός μας να προσέχει και που πατάει, μη κάνει λάσπες στα σφουγκαρισμένα και τον πάνε μέσα... Η ΜΑ ΡΤΟ
giapas

Δημοσίευση από giapas »

rainmaker έγραψε:
Αν είστε εσείς ανώμαλοι ή χρήσιμοι ηλίθιοι, κάντε το.
Επειδή προφανώς κάποιος έσβησε ΜΟΝΟ την αντίστοιχη απάντησή μου το ξαναγράφω.
Αν εσείς είσαι μ@λ@κας , be my guest. Κανένα πρόβλημα.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

abc_o_ karpouzas έγραψε:

δηλ. για να εχει την ξανθη ο ΠΑΟΚ επρεπε να δωσει δια της ...τεθλασμενης...ενα σκασμο λεφτα??

ενω μπορουσε να δωσει ...ας πουμε ... δανεικους??

και στην τελικη ποια ειναι η παρανομια οταν στο υπαρχων νομοθετικο πλαισιο δεν εγινε κατι παρανομο...

να επιρρεασει τι και ποιον ρε γιαπα??

νομιζω οτι εισαι σχεδον βεβαιως οτι περσι πηραμε το πρωταθλημα των πρεσπων
Δε νομίζω ότι μπορούμε να συζητήσουμε κάτι μεταξύ μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Τετ 04 Μαρ 2020, 17:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ναι φίλε γκικα το καταλαβαίνω και προφανώς επίτηδες έγραψα τόσο έντονα το σχόλιο μου όχι για να θίξω κανέναν αλλά για να γίνει αντιληπτό ότι απλά εμμένοντας σε οτιδήποτε σχετίζεται με αυτή τη συζήτηση , χατίρι τους κάνουμε στην προσπάθεια της λάσπης τους.

Όλα αυτά δεκτά αλλά έχουν μια απάντηση:

ΟΤΙ μα ΟΤΙ και να κάνει ο Σαββίδης, αυτοί θα το βαφτίζουν ύποπτο σκάνδαλο και δάκτυλο του σατανικού Πούτιν. Και μεγάλο πουρμπουάρ σε ταβέρνα της Λαμιας να αφήσει, μαύρα ρούβλια ποτισμένα στο αίμα της τοπικής κοονωνιας θα τα βαφτισουν

Δεν έχει γιατρειά αυτή η φάση, μόνο τίναγμα στον αέρα.

Αν αυτοί δέκα ψωλαραδες που λες στο παράδειγμά σου κυκλοφορούν μπροστά απ' το σπίτι σου κι εσύ απλά κατέβεις να πας για τσιγάρα στο περίπτερο, είναι δυνατόν να σε κατηγορήσω ή τελοσπαντων να συζητάω για μηνες τις ευθύνες σου επειδή βγήκες απ την πόρτα και βρέθηκες ανάμεσα τους;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”