Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από joshua »

Να πω και εγω την ασχετη λαλακια μου εδω.Σημερα που επιτελους μετα απο καιρο εκανα αιτηση διακοπης της νοβα με πηραν τηλεφωνο και η αλλη φωναζε στο τηλεφωνο οταν της ειπα πως φευγω λογω ΠΑΟΚ οτι δεν υπαρχει Μαρινακης κυριε,δεν θα μας παρει ο Μαρινακης,μην φευγετε για αυτο... :lol:
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Οκ και που δεν υπαρχει ο χοντρος τι εγινε; θα δειξει ΠΑΟΚ; :x
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Τώρα σοβαρά λέγονται αυτά;

Εγώ αν ήμουν θα πανηγύριζα με ακόμη περισσότερη χαιρεκακια στα μούτρα της υπαλλήλου αυτής.

Τοσα χρόνια που στήνετε κωλο στον γαύρο και χορεύετε στο Ρυθμό τους δεν είδα κανένα υπάλληλο να ενισταται.

Κι όταν φέτος τους δόθηκαν ρητές εντολές σε ποιες ομάδες να δώσουν συμβόλαια και σε ποιες όχι δεν είδα κανέναν να αγχώνεται.

Τώρα ξαφνικά "μη φεύγεις κυρ πελάτη, στάσου μυγδαλα".

Μακάρι ένα καλό φαλιμεντο και σε εσάς λοιπόν μπας και μάθετε να σέβεστε όλο τον κόσμο.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Ακριβώς. Φιδοφωλιά των γαύρων. Τις εντολές του βαρώνου τις εκτελούσανε πριν καν την αγοράσει, τώρα κόπτονται;

ΥΓ. Για κάτσε ωστόσο μήπως εμφανιστεί και "άλλος" υποψήφιος, που "δεν θα έχει σχέση" με το βαρώνο...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Taseos έγραψε:Καλά τα λένε.ειναι δυνατόν να διοικείται ο ΠΑΟΚ από το ινστα; Είναι δυνατόν να μας χρεώνει ο Σαββίδης 20 εκατομμύρια; Αισχος.εξω από τον ιστορικό ΠΑΟΚ
Αυτό το 'ιστορικός ΠΑΟΚ ' στην ανακοίνωση του γάβρου θα μείνει στην ιστορία.....:):):):)

Στάλθηκε από το SM-T865 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Anestis4a

Δημοσίευση από Anestis4a »

Γερασίμου έγραψε:Έπεσε στα μάτια μου άρθρο του noor1in.gr του π@@στόχοντρου, το οποίο τονίζει ότι όσοι μπλέκουν με τον Ιβάν βγαίνουν χαμένοι. Και αναφέρεται σε Βόλο (γιατί τι έπαθε, μήπως επειδή η πορνόβα του έκοψε τα απαραίτητα;), Παναιτωλικό, Ξάνθη, μέχρι και ΠΑΟΚ!!! Σαν να λέει, ελάτε στον έμπορα της σκόνης για να δείτε προκοπή. Δεν αναφέρει βέβαια που βρίσκονται οι δορυφόροι του χοντρού ονόματι Εργοτέλης, Βέροια, Πλατανιάς κλπ. Καταλαβαίνουμε όλοι τον σκοπό της βρώμικης προπαγάνδας των ΑΡΔ του λεκανοπεδίου, η οποία θυμίζει Ερντογάν.
Διαβάζοντας τα σχόλια κάποιων (όχι μόνο εδώ, αλλά και σε άλλα sites) που ρίχνουν όλο το φταίξιμο για την φετινή μας πτώση στον Σαββίδη και ευθυγραμμίζονται κατά κάποιον τρόπο με τα pay roll του χοντρού, να επιστήσω την προσοχή. Τον Πρόεδρο και τα μάτια μας, ότι και αν γίνει, εκτός αν θέλουμε να επιστρέψουμε σε εποχές Γούμενου, οπότε θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
+ 1926
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

joshua έγραψε:Να πω και εγω την ασχετη λαλακια μου εδω.Σημερα που επιτελους μετα απο καιρο εκανα αιτηση διακοπης της νοβα με πηραν τηλεφωνο και η αλλη φωναζε στο τηλεφωνο οταν της ειπα πως φευγω λογω ΠΑΟΚ οτι δεν υπαρχει Μαρινακης κυριε,δεν θα μας παρει ο Μαρινακης,μην φευγετε για αυτο... :lol:
Στάσου μύγδαλα, δε σε είπε; :mrgreen: :lol:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Σικ άμα είναι να αρχίσεις να με αντιγραφείς γάμησε το, να το κλείσουμε το μαγαζί
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Τη δήλωση του Παράσχου μετά τον αγώνα, το "να βοηθήσει η ε.ο. την Ξάνθη", την ακούσατε;
Πόσο κομπλεξικός και να σκεφτεί κάποιος πως αυτός φόρεσε τη φανέλα με τον Δικέφαλο και πανηγύρισε, έστω και σαν αναπληρωματικός ένα πρωτάθλημα.
Η Ξάνθη βέβαια έβγαλε αργότερα ανακοίνωση, δηλώνοντας πως δεν θέλει βοήθεια από κανένα και περισσότερο από την ε.ο.
Σημείωση: ο πανύψηλος δικηγόρος δήλωσε πως αν ο ΠΑΟΚ δεν κερδίσει την Ξάνθη χάνει και το σπίτι του που είναι και μεγάλο. Πως μπορώ να το διεκδικήσω τώρα, που θέλω να προικίσω σιγά-σιγά και την κόρη μου;
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

joshua έγραψε:Να πω και εγω την ασχετη λαλακια μου εδω.Σημερα που επιτελους μετα απο καιρο εκανα αιτηση διακοπης της νοβα με πηραν τηλεφωνο και η αλλη φωναζε στο τηλεφωνο οταν της ειπα πως φευγω λογω ΠΑΟΚ οτι δεν υπαρχει Μαρινακης κυριε,δεν θα μας παρει ο Μαρινακης,μην φευγετε για αυτο... :lol:

Διατήρησες ευγενική στάση ή τους το έκλεισες στη μάπα; :mrgreen:
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

τους το εκλεισε ευγενικα στη μαπα
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: Προπαγάνδα και

Δημοσίευση από Sick Bastard »

rainmaker έγραψε:Σικ άμα είναι να αρχίσεις να με αντιγραφείς γάμησε το, να το κλείσουμε το μαγαζί
Tι παίχτηκε, δεν αντελήφθην!
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Μόνο και μόνο για τις δηλώσεις/βήμα που έδινε εκείνο το άγαλμα στον καρκινόγερο να βρίζει τον ΠΑΟΚ σε κάθε παιχνίδι, ο μη θεσμικός επίτιμος κερατο - swinger , να κλείσει και πάει στα τσακίδια η γαυρονόβα, και οι βρωμοτράπεζες που είχαν προχωρημένες συζητήσεις με τον χοντρό και απέριψαν την πολύ καλύτερη πρόταση της Dοuet αν δεν κάνω λάθος, να φάνε και τις ζημίες και να βάλουν λουκουμόσκονη στον πάτο τους τα golden boys.

Αει σιχτίρ
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Sick Bastard έγραψε:
rainmaker έγραψε:Σικ άμα είναι να αρχίσεις να με αντιγραφείς γάμησε το, να το κλείσουμε το μαγαζί
Tι παίχτηκε, δεν αντελήφθην!
Διάβασε παραπάνω βρε λογοκλοπεα
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Να δω την χάρτινη να παίρνει στα χαρτιά την δευτερη θέση του Τσου Λου...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”