Γιώργος Σαββίδης
Re: Γιώργος Σαββίδης
Ρε συ λογικο δεν ειναι να χολωσεις?
Δεν γινεται ολοι οι οπαδοι να βλεπουμε οτι η ομαδα υστερει πολυ σε επίπεδο διοικητικης οργανωσης και ενας επιχειρηματιας του διαμετρηματος του να μην το παιρνει γραμμη!
Ειναι σαν να αγορασω εγω που ειναι δικηγορος μια φαρμακοβιομηχανια και να προσπαθησω να την τρεξω εγω και να δημιουργησω καινουρια φαρμακα εγω αντι να προσλαβω ανθρωπους με τεχνογνωσια για να το κανουν!
Οκ μπορει μια χρονια να πετυχω κανα δυο υπαλληλους τσακαλακια και να βγαλω κατι καλο,αλλα αν δεν εχω διοικηση με τεχνογνωσια στο τελος θα ειναι ενα πυροτεχνημα και θα πεσει εξω το μαγαζι!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν γινεται ολοι οι οπαδοι να βλεπουμε οτι η ομαδα υστερει πολυ σε επίπεδο διοικητικης οργανωσης και ενας επιχειρηματιας του διαμετρηματος του να μην το παιρνει γραμμη!
Ειναι σαν να αγορασω εγω που ειναι δικηγορος μια φαρμακοβιομηχανια και να προσπαθησω να την τρεξω εγω και να δημιουργησω καινουρια φαρμακα εγω αντι να προσλαβω ανθρωπους με τεχνογνωσια για να το κανουν!
Οκ μπορει μια χρονια να πετυχω κανα δυο υπαλληλους τσακαλακια και να βγαλω κατι καλο,αλλα αν δεν εχω διοικηση με τεχνογνωσια στο τελος θα ειναι ενα πυροτεχνημα και θα πεσει εξω το μαγαζι!
-
ΑΣ ΤΟΝ ΔΩΣΕΙ Ο ΙΒΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ.ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ Λ Ι Γ Ο Σ
-
Αν δεν ήταν οι Σαββίδηδες ο ΠΑΟΚ θα ήταν πολύ πολύ πολύ χειρότερα.
Επομένως, κριτική μπορεί βεβαίως να γίνεται, αλλά όχι με αγνωμοσύνη...
Επομένως, κριτική μπορεί βεβαίως να γίνεται, αλλά όχι με αγνωμοσύνη...
- abc_o_ karpouzas
ειναι δυνατον ρε φιλε να γραφεις αυτες τις αρλουμπες???Gospi έγραψε:.......
.......
Ξερεις ειναι πολυ ευκολο να το συνεχισω στο.ιδιο υφος, αλλα δεν θα το κανω.
Αντ αυτου θελω να μ απαντησεις με ειλικρινεια σε μερικες ερωτησεις.
Να δουμε ρε παιδι μου αν συμφωνουμε ή διαφωνουμε!
-Ποιος φταιει που στην διοικηση του ΠΑΟΚ δεν υπαρχει ουτε ενα στελεχος που να εχει γνωσεις πανω στο ποδοσφαιρο?
- Ποιος φταιει που εχουμε εναν διακοσμητικο τεχνικο διευθυντη που δεν εχει λογο στις μεταγραφες και στην επιλογη του προπονητη ?
- Ποιος φταιει που αυτος ο τεχνικος διευθυντης ειναι ακομη εδω παρολο που παραιτηθηκε ηδη απο τον Σεπτεμβριο?
- Ποιος φταιει που δαπανηθηκαν 10 εκατομμύρια σε μεταγραφες αμφιβολου ποιοτητας?
- Ποιος φταιει που ενω απο περσι τον Μαρτιο γνωριζαμε τα κενα που θα προκυψουν στο ροστερ δεν εγιναν εγκαιρως οι μεταγραφες και δεν έγιναν στοχευμενα?
- Ποιος δηλωνε μεσω ινσταγκραμ μετα την κατακτηση του νταμπλ "περιμενετε να δειτε τι παιχταραδες εχουμε.ετοιμους"?
- Ποιος φταιει που ο προεδρος του ΠΑΟΚ δεν μενει μονιμα στη Θεσσαλονικη για να μπορει να διοικηση σωστα και να ειναι σε σταθερη βαση διπλα στις αναγκες της ομαδας?
- Ποιος φταιει που η ομαδα διοικειται εδω και χρονια μεσω σκαιπ?
ονομασε εναν...καποιον...που να εχει αυτες τις γνωσεις που λες
εαν ειναι η δεν ειναι διακοσμητικος ο τ.δ ειναι δικια σου αποψη την οποιαν δεν μπορεις να την στηρίξεις πουθενα
ποιες ειναι η μεταγραφες ....αμφιβολου...που λες
μ.χ. προφητης εισαι??
για θυμησε μου τα σχολια εδω μεσα οταν πηραμε τον εσιτι??
και για θυμησε μου τι ακουστικε εδω μεσα οταν πηραμε κανιας και σαχωφ οι οποιοι ξαφνικα μας λοιπουν..
τι εχει και τι δεν εχει ακουσει ο σαχωφ
στοχευμενη θα ηταν η μεταγραφη του ολιβειρα εαν ο ΠΑΟΚ ειχε την δυνατοτητα να τον παρει...
δεν την ειχε και για αυτο δεν εχει ευθύνη κανεις απο οσους υπαρχουν αυτην την στιγμη στον ΠΑΟΚ ...απο τον ιβαν μεχρι εμενα και εσενα...
μετα την κατακτηση πολλα ακουστηκαν αλλα για λεγε τι εγινε μολις η ομαδα ξεκινησε την προετοιμασια και τελικα εμεινε εξω απο την ευρωπη και εφαγε και το τρυπημα με τα τηλεοπτικα....
για πες τον τροπο που θα ερχοντουσαν αυτοι οι παικταραδες??
ολα ευκολα ειναι με τα λογια....
δηλ. τι μας λες να παρατησει ο ιβαν τις επιχειρησης του και να ειναι εδω για ....να διοικησει σωστα τον ΠΑΟΚ??...
το σκαιπ εσυ και οι αρδ το λενε
ξερεις υπαρχει και η αλλη λυση και ο γιαπας την λεει σχεδον φωναχτα....
ειναι αυτο που εχει πει και ο ιβαν..
εαν καποια στιγμη δω οτι ο κοσμος του ΠΑΟΚ δεν με θελει θα φυγω...
το λεει και ο γαυρος....ο ιβαν δεν κανει καλο στον ΠΑΟΚ...
σχεδον φιλε μου το εχεις πει και εσυ
Πεσε για υπνο. Σε χαλαει το ξενύχτι. Θα βλεπεις εφιαλτες μετα.
Γαλα κακαο και υπνο
Γαλα κακαο και υπνο
- Maximus
Ένα καλό το έμαθε ο Γιώργης... Ότι δεν πρέπει να αλλαζει συχνά προπονητές, αλλά να τους στηρίζει...
Υπάρχουν περιπτώσεις όμως Γιώργη μου μη αναστρέψιμες.
Που δεν γίνεται αλλιώς...
Υπάρχουν περιπτώσεις όμως Γιώργη μου μη αναστρέψιμες.
Που δεν γίνεται αλλιώς...
Αν μάθει και ότι δεν πρέπει να κάνει μεταγραφές είμαστε κομπλέ...Maximus έγραψε:Ένα καλό το έμαθε ο Γιώργης... Ότι δεν πρέπει να αλλαζει συχνά προπονητές, αλλά να τους στηρίζει...
Μς επίσημη ανακοίνωση του λέει ο γάβρος ότι Σαββίδης υποβιβάζει τον ιστορικό ΠΑΟΚ.....να τα λες σωστα λέει τον ΠΑΟΚ ιστορικό......Γιατί δεν ξέρω Ο ιστορικός του αρεσε του γάβρου Ο τωρινός που του ρίχνει Που και που φάπες δεν του αρέσει.....abc_o_ karpouzas έγραψε:ειναι δυνατον ρε φιλε να γραφεις αυτες τις αρλουμπες???Gospi έγραψε:.......
.......
Ξερεις ειναι πολυ ευκολο να το συνεχισω στο.ιδιο υφος, αλλα δεν θα το κανω.
Αντ αυτου θελω να μ απαντησεις με ειλικρινεια σε μερικες ερωτησεις.
Να δουμε ρε παιδι μου αν συμφωνουμε ή διαφωνουμε!
-Ποιος φταιει που στην διοικηση του ΠΑΟΚ δεν υπαρχει ουτε ενα στελεχος που να εχει γνωσεις πανω στο ποδοσφαιρο?
- Ποιος φταιει που εχουμε εναν διακοσμητικο τεχνικο διευθυντη που δεν εχει λογο στις μεταγραφες και στην επιλογη του προπονητη ?
- Ποιος φταιει που αυτος ο τεχνικος διευθυντης ειναι ακομη εδω παρολο που παραιτηθηκε ηδη απο τον Σεπτεμβριο?
- Ποιος φταιει που δαπανηθηκαν 10 εκατομμύρια σε μεταγραφες αμφιβολου ποιοτητας?
- Ποιος φταιει που ενω απο περσι τον Μαρτιο γνωριζαμε τα κενα που θα προκυψουν στο ροστερ δεν εγιναν εγκαιρως οι μεταγραφες και δεν έγιναν στοχευμενα?
- Ποιος δηλωνε μεσω ινσταγκραμ μετα την κατακτηση του νταμπλ "περιμενετε να δειτε τι παιχταραδες εχουμε.ετοιμους"?
- Ποιος φταιει που ο προεδρος του ΠΑΟΚ δεν μενει μονιμα στη Θεσσαλονικη για να μπορει να διοικηση σωστα και να ειναι σε σταθερη βαση διπλα στις αναγκες της ομαδας?
- Ποιος φταιει που η ομαδα διοικειται εδω και χρονια μεσω σκαιπ?
ονομασε εναν...καποιον...που να εχει αυτες τις γνωσεις που λες
εαν ειναι η δεν ειναι διακοσμητικος ο τ.δ ειναι δικια σου αποψη την οποιαν δεν μπορεις να την στηρίξεις πουθενα
ποιες ειναι η μεταγραφες ....αμφιβολου...που λες
μ.χ. προφητης εισαι??
για θυμησε μου τα σχολια εδω μεσα οταν πηραμε τον εσιτι??
και για θυμησε μου τι ακουστικε εδω μεσα οταν πηραμε κανιας και σαχωφ οι οποιοι ξαφνικα μας λοιπουν..
τι εχει και τι δεν εχει ακουσει ο σαχωφ
στοχευμενη θα ηταν η μεταγραφη του ολιβειρα εαν ο ΠΑΟΚ ειχε την δυνατοτητα να τον παρει...
δεν την ειχε και για αυτο δεν εχει ευθύνη κανεις απο οσους υπαρχουν αυτην την στιγμη στον ΠΑΟΚ ...απο τον ιβαν μεχρι εμενα και εσενα...
μετα την κατακτηση πολλα ακουστηκαν αλλα για λεγε τι εγινε μολις η ομαδα ξεκινησε την προετοιμασια και τελικα εμεινε εξω απο την ευρωπη και εφαγε και το τρυπημα με τα τηλεοπτικα....
για πες τον τροπο που θα ερχοντουσαν αυτοι οι παικταραδες??
ολα ευκολα ειναι με τα λογια....
δηλ. τι μας λες να παρατησει ο ιβαν τις επιχειρησης του και να ειναι εδω για ....να διοικησει σωστα τον ΠΑΟΚ??...
το σκαιπ εσυ και οι αρδ το λενε
ξερεις υπαρχει και η αλλη λυση και ο γιαπας την λεει σχεδον φωναχτα....
ειναι αυτο που εχει πει και ο ιβαν..
εαν καποια στιγμη δω οτι ο κοσμος του ΠΑΟΚ δεν με θελει θα φυγω...
το λεει και ο γαυρος....ο ιβαν δεν κανει καλο στον ΠΑΟΚ...
σχεδον φιλε μου το εχεις πει και εσυ
Στάλθηκε από το SM-T865 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- abc_o_ karpouzas
Gospi έγραψε:Πεσε για υπνο. Σε χαλαει το ξενύχτι. Θα βλεπεις εφιαλτες μετα.
Γαλα κακαο και υπνο

κομματια με εκανες....δεν υπαρχει γιατρια αδερφε...
- Maximus
Aπό το στόμα σου και στου Ιβάν το αυτί...kos έγραψε:Αν μάθει και ότι δεν πρέπει να κάνει μεταγραφές είμαστε κομπλέ...Maximus έγραψε:Ένα καλό το έμαθε ο Γιώργης... Ότι δεν πρέπει να αλλαζει συχνά προπονητές, αλλά να τους στηρίζει...
Μ' αυτά που γράφεις κάθε μέρα στο παρών τοπικ, έχει δίκιο σε αυτά που λεει.Gospi έγραψε:Πεσε για υπνο. Σε χαλαει το ξενύχτι. Θα βλεπεις εφιαλτες μετα.
Γαλα κακαο και υπνο
Η κριτική σου έχει περάσει σε άλλη φάση, ρίχνοντας ευθύνες για ότι κακο συμβαίνει στο αγωνιστικό.
Και απαντάς έτσι... Τι να πει κανείς.
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Καρπούζα αυτά τα συμπεράσματα, ότι τάχα μου εγω κι Ο gospi Η και κάποιος άλλος, γράφουμε με σκοπό να φύγει ο σαββιδης είναι συμπεράσματα του κωλου
Και ξέρεις, δε μπορώ να λουζομαι την αδυναμία η ανικανότητα του άλλου να διαβάζει μια ανάρτηση και να καταλαβαίνει τι διαβάζει. Η ηλιθιότητα , με αποτέλεσμα την υπεραπλουστευση και λογικα συμπεράσματα του κωλου, έχει χτυπήσει κόκκινο.
Και ξέρεις, δε μπορώ να λουζομαι την αδυναμία η ανικανότητα του άλλου να διαβάζει μια ανάρτηση και να καταλαβαίνει τι διαβάζει. Η ηλιθιότητα , με αποτέλεσμα την υπεραπλουστευση και λογικα συμπεράσματα του κωλου, έχει χτυπήσει κόκκινο.
Έλα ρε φίδια οι φίλοι σου που τους έκανες tag?
Εσύ πληρώνεις, βρες τη λύση
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εσύ πληρώνεις, βρες τη λύση

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να χαρώ τα φιδίσια τα κορμιά τα αγύμναστα. Κάνα φιδοεργομετρικό έχουμε να γελάσουμε? Άλλο βιντεάκι με το Μπίσε τερματοφύλακα? Παίζουν μήλα στην προπόνηση? Την θέλουν τα καλά παιδιά την ένταση, αλλά φταίνε οι άσχετοι γυμναστές? Ιδού οι απορίες (μου).
- abc_o_ karpouzas
δηλ. ρε γιαπας απο την στιγμη που ξερεις οτι αυτοι ειναι οι σαββιδιδες και δεν αλλαζουν για ποιον λογο εχεις την αμφισβήτηση ....στον αερα...για το προσωπο τουςgiapas έγραψε:Καρπούζα αυτά τα συμπεράσματα, ότι τάχα μου εγω κι Ο gospi Η και κάποιος άλλος, γράφουμε με σκοπό να φύγει ο σαββιδης είναι συμπεράσματα του κωλου
τα συμπερασματα του κωλου δεν εχουν σκοπο να φυγει ο σαββιδης
αλλα τα ...διαφορα..ερωτηματα που μπαινουν μετα τις χαλια εμφανισεις δεν ειναι του κωλου αλλα ψαγμενα...
στο λεω και να το βαλεις καλα στο μυαλο σου
ο στοχος ειναι ο σαββιδης