Abel Fernando Moreira Ferreira

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
mavros4

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από mavros4 »

Nikos 74 έγραψε:Ο Ιβάν είναι ο μόνος ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ στον ΠΑΟΚ! Ευτυχώς ή δυστυχώς όλοι είναι αναλώσιμοι, τον Σαββίδη και τα μάτια μας !
Βάλτε το στην κεντρική σελίδα να το διαβάζουν όλοι.
Συμφωνώ με ότι έγραψες αδερφέ.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Nikos 74 έγραψε:Ο Ιβάν είναι ο μόνος ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ στον ΠΑΟΚ! Ευτυχώς ή δυστυχώς όλοι είναι αναλώσιμοι, τον Σαββίδη και τα μάτια μας !
Αυτό σε όλα τα threads
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Θέλουμε δεν θέλουμε, στις επιτυχίες αλλά και στις αποτυχίες την ευθύνη τις πιστώνεται το κεφάλι...Ναι ο Σαββίδης, είναι ο ευεργέτης του ΠΑΟΚ, αλλά πρέπει μα καταλάβει κάποτε(και μιλάω για τον Γιώργης πιο πολύ) πως δεν μπορεί να παρεμβαίνει τόσο απροκάλυπτα στο αγωνιστικό τμήμα...Τα παραδείγματα πολλά...Ο ΠΑΟΚ το έχει πληρώσει πολύ ακριβά...Πρέπει να βάλει επιτέλους τεχνοκράτες σε όλα τα τμήματα και να τους αφήσει να κάνουν την δουλειά τους χωρίς να παρεμβαίνει...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

PAOK_Antarctica έγραψε:Ναι, ο Ιβάν φταίει που έφυγε ο Λουτσος. Όχι η φιλαργυρία του.
Ρε ανθρωπε του κρυου,ο λουτσος ειχε 2-3 αλλες προτασεις να παει αραπια πριν την κανει, απο Μαρτιο σιγουρα.Τις απερριψε ομως ασυζητητι. Αν ηθελε συμφωνουσε κι εφευγε με τη ληξη του πρωταθληματος σαν κυριος. Γιατι να αφησει συξυλη την ομαδα πριν την προετοιμασια δε σε προβληματιζει? Γιατι να φ αει τη ρετσινια? Και δεν ειναι κανας πεινασμενος. Ζαμπλουτος ηταν πριν ερθει στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Ειλικρινά, το να κατεβάσει αποστολή χωρίς άλλο στόπερ για αλλαγή, και να αναγκαστεί να παίξει με τον Βιεϊρίνια αμυντικό (!!!), με ξεπερνάει...
Να μην πω για τις όλο και πιο άστοχες δηλώσεις του...
Διώξτε τον πριν χαθούν κι τελευταίοι στόχοι (λέμε τώρα)...
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Εντάξει το πραγμα δυστυχώς παει για παραμονή..Να καεί μέχρι εκεί που δεν πάει η χρονιά δηλαδη,να καταντήσουμε να παλεύουμε για τη 2η θεση,για κύπελο δεν κάνω λόγο.Τραγικά πράγματα...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Είχα να δω τόσο αδιάφορους παίκτες, χρόνια για να τα λέμε όλα
Σε ότι αφορά τον Φερέιρα, θεωρώ ότι όλα τα λάθη τα τραγικά τα έχει κάνει από την ώρα που γύρισαν Βιερίνια και Μαουρίτσιο. Για αυτό μετά την μόνιμη χρησιμοποίηση τους, έγγραφα, θέλει να φύγει και δεν το λέει.
Μέχρι τότε το παλευε με τα λάθη του, τις αδυναμίες του κλπ, αλλά το παλευε. Πλέον όλοι έχουν παραδοθεί στο μοιραίο.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Ναι αλλα δε μολογας κιολας. :mrgreen: εγω παντως ακουσα για "στρατοπεδα" μεταξυ τους. Εδω και πολυ καιρο. Ισχυει δεν ισχυει αυτο μου ειπαν.Τομεταφερω με καθε επιφυλαξη
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Κατ το πράγμα γυρίζει, σας το έχω πει εδώ και καιρό. Σας είπα και τους είπα και τον τρόπο. Δε θέλουν να το κάνουν, δεν ξέρω γιατί.

Κατεβαίνει ο άλλος στα αποδυτήρια τραβάει μια γραμμή και τελειώνει η ιστορία. Όσο τους συμπεριφέρεται σαν χαϊδεμένα παιδιά κι όχι ως υπαλλήλους, αυτά θα γίνονται. Δεν είναι φίλοι του. Δεν την παλεύω άλλο.......

Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Τα ιδια λεμε. Τα γραψα στο τοπικ του βανια εδω και καιρο
Απλα πλεον δε νομιζω οτι γυρναει
Τετοιες καταστασςις πρεπει να τις τελειωσεις απ την αρχη. Πριν παρουν διαστασεις
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Καλά αυτά με τα στρατόπεδα ακούγονται από την εποχή του χαλκού.

Εδώ στο γαύρο π επιτέλους κάτι φαίνεται πως θα πετύχουν φέτος και πάλι στρατόπεδα έχουν.

Δεν είναι αρκετός λόγος αυτός για το τουρλουμπουκι που βλεπουμε
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Ρε σεις όμως ας πάμε στο τώρα.Είναι λογικό να τον κρατήσουμε για τους εναπομείναντες μήνες-αγώνες?Σε λίγο θα βγάλουν μαχαίρια μεταξύ τους..
icue

Δημοσίευση από icue »

Αν το καλοκαιρι μεινει ο Φερειρα και ξηλωθει η μιση ομαδα, θα σημαινει οτι η ΠΑΕ την εχει παρει εδω και καιρο αυτη την αποφαση. Και θα εξηγει πολλα πραγματα για αυτο το χαλι που βλεπουμε.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Για μένα μακάρι να έχουν τη δύναμη να το κάνουν, κανένας δεν είναι πάνω από τον ΠΑΟΚ και να μην ξανά υποκύψουν σε εκβιασμούς, θέλω νέο συμβόλαιο και ανανέωση σε κανέναν.

Και δεν είμαι με τον μπερδεμένο τύπο που φιλοσοφεί εσχάτως αστοχως

Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Σε ποιον νέο συμβόλαιο; Στον Φερέϊρα;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”