Ξάνθη - ΠΑΟΚ 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Πασχαλάκης
3
6%
Vieirinha
5
10%
Ingason
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Varela
2
4%
Γιαννούλης
2
4%
Augusto
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Misic
12
24%
Λημνιός
3
6%
Λάμπρου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
El Kaddouri
17
33%
Akpom
5
10%
Matos
1
2%
Biseswar
1
2%
Swiderski
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 51

Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Re: Ξάνθη - ΠΑΟΚ 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

Κακή η ομάδα κυρίως στο πρώτο ημίχρονο που για κάποιον λόγο τελείωσε στο 4 λεπτό.
Δεν ξέρω πόσο φταίει ο Φερέϊρα αλλά σίγουρα έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε πως από αυτήν την «αγύμναστη» ομάδα που δεν βγάζει πάθος και τρεξίματα είδαμε 2 ματς με ΠΑΟ που ήταν τελείως διαφορετικά και αυτό μου λέει ότι πρέπει και αυτούς με κάποιον τρόπο να τους «ξυπνήσουμε»
Η χρονιά όσο αφορά το πρωτάθλημα χάθηκε ας μην χαθεί το κύπελλο και κυρίως ας μη χαθεί χωρίς να το παλέψουμε.
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Είστε και σεις που βλέπετε το πέναλτι που για μένα δεν υπάρχει είμαστε και μεις που βλέπουμε ότι η ομάδα δεν τσουλαει. Κατόρθωμα αποτελεί να παίζεις τόσο χάλια με τα ίδια πρόσωπα. Κύπελλο και του χρόνου ας κάνουνε μια μεταγραφή ανθρώπου που ξέρει από ποδόσφαιρο. Είτε στον πάγκο είτε στην διοίκηση. Έχουν πεταχθει στον κουβα δεκάδες εκατομμύρια λες και είναι μαρούλια. Πολυ άπλες γίναμε.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Πόσο τραγικά αγυμναστη ομάδα είμαστε. Θα μας τρελάνουν.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

shogoon έγραψε:Είστε και σεις που βλέπετε το πέναλτι που για μένα δεν υπάρχει είμαστε και μεις που βλέπουμε ότι η ομάδα δεν τσουλαει. Κατόρθωμα αποτελεί να παίζεις τόσο χάλια με τα ίδια πρόσωπα. Κύπελλο και του χρόνου ας κάνουνε μια μεταγραφή ανθρώπου που ξέρει από ποδόσφαιρο. Είτε στον πάγκο είτε στην διοίκηση. Έχουν πεταχθει στον κουβα δεκάδες εκατομμύρια λες και είναι μαρούλια. Πολυ άπλες γίναμε.
Εσείς εμείς και εκείνοι.....αν δεν είστε αναγνωρισμένοι από το πρωτοδικείο δεν υπάρχετε ουτε εσείς ούτε εμείς ούτε εκείνοι.......αντε με τα εμεις και εσείς...... να χωρίστουμε σε γκρουπουσκουλα....

Στάλθηκε από το SM-T865 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Καλή μέρα να έχουμε και καλή Καθαρά Δευτέρα.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Ποιο πέναλτι ρε παιδιά, άμα αυτό είναι μια φορά πέναλτι του Αύγουστου στη Λαμία είναι δέκα.
Πρώτα κάνει τάκλιν και κόβει κ μετά βρίσκει καταλάθος στο χέρι, καμία πρόθεση και κυρίως κανένα πλεονέκτημα για τον αμυνικό.
Άμα έδινε τέτοιο πέναλτι σε βάρος μας θα βγάζαμε αφρούς
biriba427

Δημοσίευση από biriba427 »

makispaspartou έγραψε:
biriba427 έγραψε:Αυτη η ομάδα φτιάχτηκε πριν 3 χρόνια με σκοπό να πάρει τίτλους... Κάτι που το κατάφερε...
Οι κορμός της όταν δημιουργήθηκε ήταν κοντά στα 30 μέσο όρο και οι περισσότεροι σήμερα είναι πάνω από 30...
Με τα ίδια υλικά 3 χρόνια μετά σε τέτοιες ηλικίες είναι πολύ δύσκολο να συνεχίζεις με τον ίδιο ρυθμο
Πόσο μάλλον όταν οι αντίπαλοι σου είναι ενισχυμένοι, φετος.
Οι μεταγραφές σου φέτος αν εξαιρέσεις τον Αουγκουστο ελάχιστα παίξανε και συνεισφερανε...
Φέτος είχες τραυματισμους σε παίκτες κλειδιά και σε κρίσιμες περιόδους.
Επίσης σου έλειπαν μακροχρόνια τραυματίες από την προηγούμενη χρονιά.
Φέτος σε κανένα παιχνίδι δεν ήσουν τυχερός... Αντιθέτως ήσουν μάλλον γκαντέμης και με πολλά λάθη...
Φέτος δεν κέρδισες ούτε ένα ματς από τον τερματοφυλακα σου...
Φέτος ήταν η πρώτη χρονιά που δεν έκανες μεταγραφές τον Γενάρη λόγω Ffp... Πάντα Γενάρη έπαιρνες τους καλύτερους παίκτες... Ανατρέξτε..
Τελος, από του παίκτες έλειψε η καυλα η δίψα, η όρεξη...

Αν αυτοί δεν είναι οι λόγοι που χάνεις το πρωτάθλημα... Τότε ρίξτε τα όλα στον προπονητή... Εξαλλου εκεί ξέρετε να τα ρίχνετε στην 1η στραβή...

Πολύ σωστά όλα αυτά που γράφεις και συμφωνώ. Χάνεις όμως φίλε μου το δίκιο σου στην αποστροφή του λόγου σου. Ο κόσμος τα ρίχνει στον προπονητή γιατί δεν είδε κανένα στοιχείο που τον καθιστά καλό.. Δεν είδε πλάνο, δεν είδε αυτοματισμούς , δεν είδε ένταση , δεν είδε διαχείριση ρόστερ ούτε διαχείριση στις κρίσεις μετα από αρνητικά αποτελέσματα. Απεναντίας είδε έναν άνθρωπο χαμένο στην μετάφραση, κολλημένο σε ένα μόνο σύστημα, με εμμονές σε παίκτες και πλανο παιχνιδιού, με ακατανόητες δηλώσεις είτε αναφερόμενος σε παίκτες είτε στην ομάδα. Αν εσένα αυτά σε κάνουν αισιόδοξο για το μέλλον σε περίπτωση που κρατήσουμε τον Αμπέλ λυπάμαι πολύ αλλά διαφωνούμε...
Άπειρος. Ήταν ο προπονητής και το ξέραμε... Επίσης δεν το έχει με την ψυχολογία και με την επικοινωνία...
Είδαμε φέτος όμως... Μια πιο επιθετική ομάδα από πέρυσι... Επίσης ΌΛΟΙ πήραν ευκαιρίες εκτός του Στοχ... Δοκίμασε αλλαγές θέσεων, ρόλων, όλα τα δοκίμασε... Τέλος, ζήτησε παίκτες.... Και δεν του πήρανε... Εχει και αυτός. Ελαφρυντικά...
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Για να ρωτήσω εάν κατάλαβα καλά τον κανονισμό εάν πχ προσπαθήσω να βγάλω την μπάλα απ' την γραμμή με το γόνατο και δω ότι συνεχίζει να πάει προς τα μέσα μπορώ να την απόκρουσω ανετα με το χέρι μου μια και δεν θα έχω πρόθεση απλά θα το σηκώσω για να κλάψω την τύχη μου; Γιατί ο Λισγαρας στέλνει το άλλο χέρι του στην μπάλα και δεν είχε πρόθεση λέει απλά είπε να κάνει μια κολοτουμπα; Και ξαναγράφω για να μην παρεξηγηθω ΝΑΙ η ομάδα ήταν τραγική και στα δύο παιχνίδια ΔΕΝ ψάχνω άλλοθι αλλά όπως και να το κάνουμε ας μην αφήσουμε την τραγική εικόνα να σβήσει τα άθλια σφυρίγματα...

Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Μη χαλάς τη ζαχαρένια σου, φίλε. Δε θα κολλήσουμε τώρα εκεί. Ούτε του Τσιμίκα το χέρι έσπρωξε τον Λημνιό τις προάλλες. Αποκύημα φαντασίας ήταν. Που και να έσπρωξε δηλαδή, ο Λημνιός παραέπεσε εύκολα, οπότε έχασε και το όποιο δίκιο θα μπορούσε να έχει. Στα εξηγώ όμορφα; Η φάση χτες άλλωστε ήταν τόσο ξεκάθαρα "μη πέναλτι", που δεν κατάφερε ο διαιτητής να υπαγάγει τα δεδομένα της στον κανονισμό επί 2-2,5 λεπτά. Ίσως πάλι σκεφτόταν τίποτα ... ασπρόμαυρα Polo; Ποιός ξέρει! :lol:
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Θα πρέπει να περιμένουμε να κάνουμε υπομονή μια δυο σεζόν ακόμα
Αυτό είναι το σωστό
Πελκας λημνιος γιαννουλης είναι στην ανάπτυξη κ τοπ ταλέντα θα παίξουν κ θα πωληθούν 10 μυρια ο καθένας ...υπομονή μέχρι να γραφτούν άλλες 3000 χιλιάδες σελίδες για πάρτι τους που θα διυλίζουμε τη κάθε ενέργεια τους προσπαθώντας να εντοπίσουμε αυτό το καλά κρυμμένο ταλέντο τους ...ακόμα είναι νωρίς να τα κρίνουμε τέτοια τοπ ταλέντα θα δείξουν δείξουν είμαι σίγουρος
Το ίδιο κ για τον προπονητή κ αυτός ταλέντο είναι
Λοιπόν φερειρα παρε τον τοπ φαν του Γονίδη κ τα φιλαράκια του που μετατρέπουν τ αποδυτήρια σε φτηνά μπουζούκια παίζοντας Γονίδη στη διαπασόν κ δρόμο
Αρκετά πόνεσαν τα μυαλα μας
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

falconakis έγραψε:Για να ρωτήσω εάν κατάλαβα καλά τον κανονισμό εάν πχ προσπαθήσω να βγάλω την μπάλα απ' την γραμμή με το γόνατο και δω ότι συνεχίζει να πάει προς τα μέσα μπορώ να την απόκρουσω ανετα με το χέρι μου μια και δεν θα έχω πρόθεση απλά θα το σηκώσω για να κλάψω την τύχη μου; Γιατί ο Λισγαρας στέλνει το άλλο χέρι του στην μπάλα και δεν είχε πρόθεση λέει απλά είπε να κάνει μια κολοτουμπα; Και ξαναγράφω για να μην παρεξηγηθω ΝΑΙ η ομάδα ήταν τραγική και στα δύο παιχνίδια ΔΕΝ ψάχνω άλλοθι αλλά όπως και να το κάνουμε ας μην αφήσουμε την τραγική εικόνα να σβήσει τα άθλια σφυρίγματα...

Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η μπάλα δεν είχε κατεύθυνση προς το τέρμα, αλλά αντίθετη, μήπως ήθελε να την επαναφέρει στην περιοχή; Αν δίνονται όλα τα χέρια σκεφτείτε πόσα θα έπρεπε να δοθούν κατά μας φέτος...
icue

Δημοσίευση από icue »

Εμεις που δεν ειμαστε διαιτητες αλλα ευνουχισμενοι ειδαμε τη μπαλα να χτυπαει σε δυο ποδια και μετα να χτυπαει σε κοντινη αποσταση σε χερι παικτη που επεφτε, χωρις να ειναι πουθενα ο επιθετικος. Αλλα μπορει να λεμε παπαριες.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Tolaros έγραψε:Ποιο πέναλτι ρε παιδιά, άμα αυτό είναι μια φορά πέναλτι του Αύγουστου στη Λαμία είναι δέκα.
Πρώτα κάνει τάκλιν και κόβει κ μετά βρίσκει καταλάθος στο χέρι, καμία πρόθεση και κυρίως κανένα πλεονέκτημα για τον αμυνικό.
Άμα έδινε τέτοιο πέναλτι σε βάρος μας θα βγάζαμε αφρούς
Οι ίδιοι που ζηταν αυτό το πέναλτι, αν το έπαιρνε ο γαύρος θα λέγανε "γελάν κι οι πέτρες" ακολουθουμενο από φατσουλες γελαστές.
kos

Δημοσίευση από kos »

john4serres έγραψε:Πόσο τραγικά αγυμναστη ομάδα είμαστε. Θα μας τρελάνουν.
Θα ήθελα πραγματικά να μάθω αν είναι αλήθεια ή ψέματα ότι η Μπράγκα του Φερέιρα, με τον ίδιο γυμναστή ήταν η ομάδα με τα περισσότερα χιλιόμετρα ανά αγώνα.
Το έχω διαβάσει και εδώ μέσα και θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε αν είναι αλήθεια.
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Αυτό δεν το γνώριζα, το έψαξα και όντως αυτό είχε γραφτεί, ότι με αυτόν τον γυμναστή η Μπράγκα είχε τα πιο πολλά τρεξιματα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”