Ξάνθη - ΠΑΟΚ 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- ramolimendo
Re: Ξάνθη - ΠΑΟΚ 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Εβαλα να δω το καναλι του χονδρεμπορα και.. ΟΛΟΙ ειπαν οτι ηταν πεναλταρα - βολλευ παιζει ..
αυτα
αυτα
Δεν θα διαφωνήσω με κανένα φίλο για τις πολύ ΜΕΓΆΛΕΣ ευθύνες του προπονητή αλλά και τις διοικησης. Αλλά δεν γίνεται όλη η Ελλάδα να θυμάται από το Βόλος Ολυμπιακός την φάση του οφσάιντ, κι όχι την μέτρια εμφάνιση του Ολυμπιακού. Ενώ σε εμάς σήμερα να πέφτουν όλα τα αναθέματα πάνω στην ομάδα, κι να γίνεται αυτή η ισοπέδωση λίγο πριν το κύπελλο και τα πλέι οφtrouman έγραψε:Andrew R έγραψε:Ο ευνουχισμενος οπαδος δεν βλέπει λέει πέναλτι στην φάση του αμυντικού της Ξάνθης. Τι βλέπει; Ούτε την τύφλα του!!!! Είναι όμως πρώτος στις αναρθρες κραυγές τις οποίες ονομάζει κριτικη. Ούτε για τα βασικά.
ευνουχισμένος.. πολύ εύστοχο.. περί ευνουχισμού πρόκειται και αποτελέσματος της πολύ καλής δουλειάς όντως ενός τεράστιου μηχανισμού προπαγάνδας, όπου έχουν επενδυθεί τεράστιο κεφάλαιο οικονομικό, ανθρώπινο, πολιτικό.
Δεν αναιρεί αυτό το μαύρο μας το χάλι στο αγωνιστικό, για να προλάβω τον εύκολο αντίλογο
- navigator11
Ψιλά γράμματα ρε ,καλή καρδιά. Ο ... τραγικός ΠΑΟΚ, ναι η ίδια ομάδα, θα μπορούσε σήμερα να απέχει 3 βαθμούς από τον πρώτο. 2 σερί αγωνιστικές δεν παίρνει υπέρ πέναλτι. Αλλά δεν τρέχει και τίποτα. Παραμεγάλωσε, όντως, για να στέκεται σε μεμονωμένες φάσεις και να κλαίγεται. Η εξέλιξη της σεζόν, διότι έχει πολύ δρόμο ακόμα, εύχομαι να μην κριθεί στο νήμα. Ξέρω, σήμερα αυτό φαντάζει σχεδόν απίθανο. Μακάρι όμως να μη συμβεί κάτι τέτοιο.trouman έγραψε:Andrew R έγραψε:Ο ευνουχισμενος οπαδος δεν βλέπει λέει πέναλτι στην φάση του αμυντικού της Ξάνθης. Τι βλέπει; Ούτε την τύφλα του!!!! Είναι όμως πρώτος στις αναρθρες κραυγές τις οποίες ονομάζει κριτικη. Ούτε για τα βασικά.
ευνουχισμένος.. πολύ εύστοχο.. περί ευνουχισμού πρόκειται και αποτελέσματος της πολύ καλής δουλειάς όντως ενός τεράστιου μηχανισμού προπαγάνδας, όπου έχουν επενδυθεί τεράστιο κεφάλαιο οικονομικό, ανθρώπινο, πολιτικό.
Δεν αναιρεί αυτό το μαύρο μας το χάλι στο αγωνιστικό, για να προλάβω τον εύκολο αντίλογο
- potamda
- Bet Guru 2023
Αυτά ακριβώς εννοούσα κι εγώ με την ερώτηση που έκανα. Αυτά μας έφαγαν... Η πολλή χαρά (δικαιολογημένη), η εντύπωση πως χωρίς δουλειά, εύκολα θα έρθει και το δεύτερο, η σκέψη πώς αφού πετύχαμε, άρα συνεχίζουμε καβάλα στ' άλογο κλπ.seaman έγραψε:potamda έγραψε:Ήξερε ο οργανισμός ΠΑΟΚ (ομάδα, διοίκηση, φίλαθλοι κλπ) να διαχειριστεί ένα νταμπλ;
Ποιο πιθανό είναι να μην ήξεραν ότι οι κάρτες διαγράφονται στα play off.
Ήξεραν όμως να φτιάχνουν τηλεταινίες και να καβαλάνε το καλάμι ομαδικά. Αυτές τις ταινίες πληρώνουμε εδώ και πολύ καιρό.
Και φυσικά θα μπορούσαν να διαχειριστούν το νταμπλ. Κάποιοι όμως έπρεπε να κρατούν το χαλινάρι και σχεδιάζουν και να υλοποιούν γρήγορα και αποφασιστικά. Με skype και insta δουλειά δεν γίνεται.
Τι μας φταίει ο κοσμάκης. Ούτε τον Μέσι ζήτησε και στήριξε. Υπομονή ατελείωτη με αυτά που βλέπαμε να συμβαίνουν, χωρίς να ιδρώνει κανείς. Ηθελέστα και παθέστα.
Ο αδερφός μου μου έλεγε για τον Αμπέλ. 'Εχει φάτσα Παοκτσίδικη, είναι ένας από μας. Ά ρε Μάνο που καταντήσαμε. Αν διαβάζεις, φιλιά.
Φυσικά δε φταίει ο κόσμος. Αλλά θυμάμαι αρκετούς να λένε αλήθειες το καλοκαίρι και οι πολλοί να πέφτουμε να τους φάμε.
- PAOK_Antarctica
Αν έδινε το πέναλτι δλδ δεν θα ήμασταν τραγικοί. Εκτός αν το έχανε, τότε θα ήμασταν.navigator11 έγραψε:Ψιλά γράμματα ρε ,καλή καρδιά. Ο ... τραγικός ΠΑΟΚ, ναι η ίδια ομάδα, θα μπορούσε σήμερα να απέχει 3 βαθμούς από τον πρώτο. 2 σερί αγωνιστικές δεν παίρνει υπέρ πέναλτι. Αλλά δεν τρέχει και τίποτα. Παραμεγάλωσε, όντως, για να στέκεται σε μεμονωμένες φάσεις και να κλαίγεται. Η εξέλιξη της σεζόν, διότι έχει πολύ δρόμο ακόμα, εύχομαι να μην κριθεί στο νήμα. Ξέρω, σήμερα αυτό φαντάζει σχεδόν απίθανο. Μακάρι όμως να μη συμβεί κάτι τέτοιο.trouman έγραψε:Andrew R έγραψε:Ο ευνουχισμενος οπαδος δεν βλέπει λέει πέναλτι στην φάση του αμυντικού της Ξάνθης. Τι βλέπει; Ούτε την τύφλα του!!!! Είναι όμως πρώτος στις αναρθρες κραυγές τις οποίες ονομάζει κριτικη. Ούτε για τα βασικά.
Το αν είμαστε τραγικοί ή όχι δεν το κρίνει ένα πέναλτυ στο 92.
Σοβαρά τώρα, υπήρχε φέτος ματς που γκελαραμε και δεν μας αδίκησε η διαιτησία; Και Ευρώπη μέσα.
το +7 καθαριζει την ορασηramolimendo έγραψε:Εβαλα να δω το καναλι του χονδρεμπορα και.. ΟΛΟΙ ειπαν οτι ηταν πεναλταρα - βολλευ παιζει ..
αυτα
Andrew R έγραψε:Δεν θα διαφωνήσω με κανένα φίλο για τις πολύ ΜΕΓΆΛΕΣ ευθύνες του προπονητή αλλά και τις διοικησης. Αλλά δεν γίνεται όλη η Ελλάδα να θυμάται από το Βόλος Ολυμπιακός την φάση του οφσάιντ, κι όχι την μέτρια εμφάνιση του Ολυμπιακού. Ενώ σε εμάς σήμερα να πέφτουν όλα τα αναθέματα πάνω στην ομάδα, κι να γίνεται αυτή η ισοπέδωση λίγο πριν το κύπελλο και τα πλέι οφtrouman έγραψε:Andrew R έγραψε:Ο ευνουχισμενος οπαδος δεν βλέπει λέει πέναλτι στην φάση του αμυντικού της Ξάνθης. Τι βλέπει; Ούτε την τύφλα του!!!! Είναι όμως πρώτος στις αναρθρες κραυγές τις οποίες ονομάζει κριτικη. Ούτε για τα βασικά.
Όλη η ουσία της επικοινωνίας γύρω από την πραγματικότητα, συνοψίζεται σε αυτό που λες. Στην επικοινωνία συμπεριλαμβάνω και την κάψα μας να γράφουμε εδώ μέσα και να διαβάζουμε ώρες ατελείωτες το μακρύ και το κοντό μας. Αυτοί διαμορφώνουν μια εικόνα για την πραγματικότητα, που είναι τόσο ισχυρή που μας έχει ευνουχίσει όπως ειπώθηκε εύστοχα παραπάνω, ακόμα κι εμάς. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε..
- PAOK_Antarctica
Τα ΜΜΕ φταίνε
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε 5 φορές ότι ο γκέι είναι καλύτερη ομάδα. Αλλά τα ΜΜΕ φταίνε.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε 5 φορές ότι ο γκέι είναι καλύτερη ομάδα. Αλλά τα ΜΜΕ φταίνε.
- sourmenetes
- Moderator
Αυτός που κάνει τον προπονητή, θέλει να τσεπωσει μια 3 άρα και να φύγει. Δεν την παλεύει γιατί κανείς δεν τον θέλει!!
Δεν είναι επιχείρημα όσα λέει.
Εχει καταστρέψει τα πάντα..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν είναι επιχείρημα όσα λέει.
Εχει καταστρέψει τα πάντα..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- falconakis
Εντάξει συμφωνώ Μ όλους η ομάδα δεν βλέπετε αλλά ρε γαμωτω στα 2 τελευταία παιχνίδια εγώ ξέρω ότι με νορμάλ διαιτησίες στο 50-50 θα ειμασταν στο -2 για να μην πω στο +1...Να θυμίσω επίσης ότι ακόμη κράζουμε την χάρτινη για μια φάση στο 90 που τους έδωσε το πρωτάθλημα...και τώρα έχουμε 4 φάσεις όλες στην κόντρα που θα μπορούν να ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα... Ξαναλέω η ομάδα δεν βλέπετε και σέρνεται αλλά μεταξύ μας δεν θυμάμαι να είχαμε κάνει παιχνιδαρα στο ματς με την
Χάρτινη...Τώρα με καμία ξαφνική μεταμόρφωση την Τετάρτη θα αρχίσω να συμφωνώ με τον Αποστόλη.
....Τι να πω....
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χάρτινη...Τώρα με καμία ξαφνική μεταμόρφωση την Τετάρτη θα αρχίσω να συμφωνώ με τον Αποστόλη.
....Τι να πω....
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- bersekeros
Στο κ#λογήπεδο τους οι παίκτες δέχτηκαν επίθεση, στο περιστατικό με την παράλυτη πόρτα και αυτός έβλεπε φανταστική ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα.
Μας φτύνει στα μούτρα για να τον διώξουμε, για να πάρει τα λεφτά...και εμείς ( η διοίκηση )κάνουμε ότι ψιχαλίζει.
Μας φτύνει στα μούτρα για να τον διώξουμε, για να πάρει τα λεφτά...και εμείς ( η διοίκηση )κάνουμε ότι ψιχαλίζει.
Φίλε μου είναι μεγάλη κουβέντα αυτή...trouman έγραψε:μάρκος αν ξέρεις τι παίχτηκε με λούτσε πες μας κι εμάς, επίσης υποθέτω δεν καταλογίζεις και πρόθεση. Προφανώς έκαναν κάτι λάθος, αυτό δεν αμφισβητείται. Θεωρώ κομβική στιγμή όντως το ακλοκαίρι και ακόμα πιο κομβική αυτή τη γαμημένη κλήρωση.... δε με πείθει κανείς ότι κάποια πράματα γίνονται τυχαία, εξαοκολουθώ ν απιστεύω ότι αν ο Σαββίδης έμπαινε ομίλους θα έριχνε λεφτά που δεν έχει ρίξει κανείς στο ελλάντα και πιστέυω όχι σε βαρέλι δίχως πάτο. Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε ξανά ευκαιρία...markos4 έγραψε:Δεν πρόκειται κανείς να στραφεί εναντίων του Σαββίδη...
Αλλά είχε ιστορική ευκαιρία το καλοκαίρι να είμαστε καβαλα στο άλογο για τα επόμενα χρόνια και δεν έκανε τίποτα...δεν μας φταιει ο Μαρινάκης που έφυγε ο λουτσε, ούτε μας φτάιει και για τους προπονητές και τεχνικούς διευθυντές που αλλάζουμε κάθε χρόνο...
Φυσικά και δεν ξέρω τι έγινε με τον λουτσεσκου και ούτε με νοιάζει ποιος ευθύνεται...
Εγώ βλέπω κάτι τυχάρπαστους προπονητές,τεχνικούς διευθυντές να αλλάζουν σαν τα πουκάμισα,υπερεκτιμημένος παίχτες και μεταγραφές την τελευταία μέρα που λήγουν....ακόμα θυμάμαι που παρακαλαγε ο Γιώργος τον βερνμπλουν να τελειώσει τις διακοπές του για να ενσωματωθεί με την ομάδα.
Τα κρύψαμε τα προβλήματα μας κάτω από το χαλακι όντας καλύτεροι τα προηγούμενα χρόνια από τους ανταγωνιστές μας...
Όποιος θέλει αυτό που είναι σωστό και δίκαιο είναι σπαθί παοκτσης και τιμά τα παντελόνια που φορά. Όποιος δεν βλέπει το βόλεϊ που παίζει ο αμυντικος της Ξάνθης κι θέλει να εμφανίζει το καταφανεστατο υπέρ μας πέναλτι σαν ένα δήθεν συμψηφισμο είναι αξιοθρηνητος και αξιολυπητοςPAOK_Antarctica έγραψε:Αυτό το πέναλτυ αν το έπαιρνε ο γκέι θα γράφαμε για Κολομβίες, χαζογελακια, στημένα πρωταθλήματα, "δείτε πως παιρνονται οι τιτλοι" , δείτε τι δίνει στο τηγάνι, και άλλα τέτοια.
Αν όποιος δεν θέλει τέτοιο πέναλτυ είναι ευνουχισμενος, τότε όποιος το θέλει είναι γαυροποιημενος.
Ο Θεος να βαλει το χερι του να μην στραβωσει το παιχνιδι την τεταρτη. Γιατι δεν το βλεπω να τελειωνει.
- denyparxeisalio
+1926trouman έγραψε:Ο μεγάλος στόχος του σιχάματος είναι η αποδόμηση του Σαββίδη και να στρέψει τον κόσμο εναντίον του. Είναι απολύτως σαφές και αυτό. Όπως απολύτως σαφές είναι και ότι θα είναι η απόλυτη καταστροφή για εμάς αυτό. Αν κάποιος πει το αντίθετο για εμένα είναι ή βαλτός ή χάχας. Ο Σαββίδης προφανώς και κάνει λάθη αλλά μας έφερε εκεί που δε μας πήγε κανένας και είναι αυτός που μπορεί να μας πάει ακόμα πιο πάνω και θα μας πάει.
Το μαύρο μας το χάλι δεν εξηγείται. Για να δούμε τα επόμενα βήματα μήπως και καταλάβουμε τι παίζει.
υγ. Τώρα που κράζουν όλοι και με το δίκιο τους, να πω και εγώ για τους καναδυό εδώ μέσα που προσπαθούν , όχι να κριτικάρουν, όπως είναι αναμενόμενο τώρα και σωστό, αλλά να αποδομήσουν τον Σαββίδη. Να ρίξουν σκιά σε όλη του την παρουσία και την προσφορά και να μας πείσουν σιγά σιγά ότι πρέπει να στραφούμε εναντίον του. Όχι ρε, μπορεί να είναι μυρωδιάς σε κάποια πράματα που λένε πολλοί, να κάνει λάθη, να μη βλέπει σωστά, να να να ,αλλά δε θα μας στρέψετε εναντίον του. 'Αιντε στις φωλιές σας, στην αγιασοφιά σας και στο βουρολίμανό σας...