Abel Fernando Moreira Ferreira
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
Δυστυχώς Τούντορ vol 2. Απότι φαίνεται τέτοιοι προπονητές όπως ο Τούντορ και ο Αμπέλ χρειάζονται πάγκους χωρίς πίεση αλλά από την άλλη και πολλή πίστωση χρόνου, για να επιδείξουν στην καλύτερη μετριοκαλά αποτελέσματα. Καμία σχέση με τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ δλδ.
Οτι και να χει αυτο το ροστερ,ποτε δεν το αξιοποιησε στο επακρο του. Αν επαιρνε το μαξιμουμ απτους παικτες,θα ημασταν στα ιδια με γαυρο,ποσο μαλλον με τα πλεονεκτηματα του οτι δεν παιζαμε μεσοβδομαδα.
Και αυτο με τα ντερμπι που η ομαδα επαιζε λες και ηταν ατρομητος,εδω μου καθεται
Και αυτο με τα ντερμπι που η ομαδα επαιζε λες και ηταν ατρομητος,εδω μου καθεται
- sourmenetes
- Moderator
Gospi και teod μη συνεχίζετε την κόντρα!!
Ηρεμα να δούμε που θα πάει...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ηρεμα να δούμε που θα πάει...
Αυτό με το ρόστερ είναι πολύ κακο.Alastor έγραψε:Οτι και να χει αυτο το ροστερ,ποτε δεν το αξιοποιησε στο επακρο του. Αν επαιρνε το μαξιμουμ απτους παικτες,θα ημασταν στα ιδια με γαυρο,ποσο μαλλον με τα πλεονεκτηματα του οτι δεν παιζαμε μεσοβδομαδα.
Από εκεί που είχαμε μεγάλο ρόστερ κατάντησε το Βιερίνια αριστερό στοπερ
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Συγγνώμη κιόλας, θα πάμε την Τετάρτη μ'αυτόν στον πάγκο μετά και από αυτές τις δηλώσεις;;
Φιλιππενακη υπουργέ, κάνε μας τη χάρη και καντο κεκλεισμένων γιατί προβλέπω καταστάσεις που δε θέλω καν να σκέφτομαι...
Φιλιππενακη υπουργέ, κάνε μας τη χάρη και καντο κεκλεισμένων γιατί προβλέπω καταστάσεις που δε θέλω καν να σκέφτομαι...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ την Κυρ 01 Μαρ 2020, 22:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν τον διωξεις σημερα θα σ κοστισει την ρητρα αλλα θα κερδισεις σιγουρα εναν τιτλο. Το κυπελο.sourmenetes έγραψε:Το θέμα είναι αν βγαίνουν τα κουκιά για να τον διώξεις. Λόγω φφπbane1980 έγραψε:Ο τύπος προκαλεί όπως και όσο μπορεί για να εκβιάσει την απόλυσή του και να τα τσεπωσει.
Ίσως πρέπει να μιλήσει με μερικούς οπαδούς να καταλάβει σε ποιον κάνει τέτοιες πουστιες.
Στάλθηκε από το SM-J330FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι.να πω... Ελπίζω να βγαίνουν με. Κάποιο τροπο
Αν δεν τον διωξεις σημερα μπορει να σου κοστισει ακομη και την δευτερη θεση.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- potamda
- Bet Guru 2023
Μα δεν παραδέχεται απλά την ανωτερότητα του αντιπάλου, γλύφει πόση ώρα τον γκέι.
Παίζει να τον εξυμνεί περισσότερο κι από τον Μαρτίνς.
Τελείωσες! Δε θέλω ούτε την Τετάρτη να σε δω!
Δυστυχώς Τούντορ vol 2. Απότι φαίνεται τέτοιοι προπονητές όπως ο Τούντορ και ο Αμπέλ χρειάζονται πάγκους χωρίς πίεση αλλά από την άλλη και πολλή πίστωση χρόνου, για να επιδείξουν στην καλύτερη μετριοκαλά αποτελέσματα. Καμία σχέση με τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ δλδ.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μα ειναι η παγια τακτικη του! Σε καθε ματς που τα πήγε χαλια αποθεωσε τον αντιπαλο για να καλυψει την αδυναμια του.potamda έγραψε:Μα δεν παραδέχεται απλά την ανωτερότητα του αντιπάλου, γλύφει πόση ώρα τον γκέι.
Εν ολιγοις δεν φταιει αυτος ποτε!
Ειτε ο αντιπαλος προπονητης ειναι καλυτερος ειτε το ροστερ της αλλης ομαδας ανωτερο!
Μιλαμε για επαγγελματια ψευτη και απατεωνα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
sourmenetes έγραψε:Το θέμα είναι αν βγαίνουν τα κουκιά για να τον διώξεις. Λόγω φφπbane1980 έγραψε:Ο τύπος προκαλεί όπως και όσο μπορεί για να εκβιάσει την απόλυσή του και να τα τσεπωσει.
Ίσως πρέπει να μιλήσει με μερικούς οπαδούς να καταλάβει σε ποιον κάνει τέτοιες πουστιες.
Στάλθηκε από το SM-J330FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι.να πω... Ελπίζω να βγαίνουν με. Κάποιο τροπο
Ας διαβάσουν τη βιογραφία του Μάκαρου. Κάτι σχετικό και χρήσιμο για την περίσταση θα βρουν.
- Notorious4
Μήπως όταν έλεγε έχω μελετήσει τον ΠΑΟΚ εννοούσε τις συνεντεύξεις του Τουντορ ;
- PAOKevolution
Δε ξερω πότε έχουν προπόνηση,πάντως θα είναι αδιανόητο να είναι αυτος παρών σε αυτην!
Σιχτιρ στα μουτρα σου γιεςμαν της συμφορας. Το οτι παμε απο φαπα σε φαπα δεν τα βλεπετε, τα σαλια στον νεο τουντορ σας νοιαζει. Προσωπολατρες μπουλοBesuch 2 έγραψε:Δεν εξαφανίστηκαν. Έχουν τον πόνο τους ...την ώρα που κάποιοι σχεδόν πανηγυρίζετε!!!Dimg4 έγραψε:Ναι αλλα στηριξη αλλα τα ιδια με λουτσεσκου αλλα μπλα μπλα μπλα απο τους γιεςμεν του φορουμ που εξαφανιστηκαν ξαφνικα
Έλεος που μιλάτε κιόλας....ανοίχτε σαμπάνιες, βγείτε στους μυρτσους και τους ραπτοπουλους , αλλά φτάνει ως εδώ με ορισμένα πράγματα!!!!! Σιχτιρ μην πω τίποτα χειρότερο με τους επαγγελματίες γκρινιάρηδες.
Δεν είναι ο Φερέιρα το θέμα σας....έτσι κι αλλιώς κάποιοι δεν γουστάρετε ΚΑΝΕΝΑΝ.
Είστε οι ίδιοι που κραζατε και τον λουτσεσκου. Που κραζατε τον προηγούμενο...τον προπροηγουμενο...το Μπολονι ...το Σάντος... Είστε οι ίδιοι που κράζετε πελκες Μπισε και το 90% των παιχτών. Και τώρα τι; Δικαιωθηκατε; Αφού και τον επόμενο και τον μεθεπόμενο στην πρώτη στραβή θα τον κραζετε. Αυτοί είστε απλά.
Και θες να μου πεις για δικαίωση και για γιες μεν; Οι γιες μεν βάζουν τον ΠΑΟΚ ψηλά και στηρίζουν όσο μπορούν μέχρι που θεωρούν ότι πρέπει να το κάνουν για το καλό της ομάδας
....από τη στιγμή που και η ίδια η διοίκηση στηρίζει τι θα κερδίσω αν εγώ κράζω;;. Την ίδια στιγμή κάποιοι απλά περιμένατε να δικαιωθείτε.....
Ωραία....απολαύστε το. Είναι η στιγμή σας!!!! Γκοοοολλ
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ