Abel Fernando Moreira Ferreira

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από nikolasf »

ΕΦΥΓΕΣ ΕΧΘΕΣ
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Μεγάλο φαουλ η δήλωση, εμένα μου δείχνει, σε συνδυασμό με την αδιαφορία της παλιάς φουρνιάς, ότι υπάρχει σοβαρό ρήγμα στην σχέση του με τους παίκτες. Αν ισχύει αυτό, τότε η μόνη λύση είναι να απομακρυνθούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο όσοι συμμετείχαν, παίκτες και προπονητές. Αν δεν ισχύει, αδυνατώ να καταλάβω τι σκατα συνέβη το 2020 κι η ομάδα είναι κάθε χτες και χειρότερα. Καμμένη χρονιά.
αυτο. ειδικη μνεια σε ολο τον οργανισμο βεβαια, που ακομη επιτρεπει τετοιες συμπεριφορες. εχουμε πολυ δρομο ακομη.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

rainmaker έγραψε:Θα πουν κάποιοι όντως καλοπροαίρετα ότι ο τύπος λέει την αλήθεια.

Θα απαντήσω ότι :

Α. όσο μέτριο κι αν είναι το ρόστερ μας, δεν ήταν υποχρεωμένος να παίζει σαν ΜΠΑΓΛΑΜΑΣ όλη τη σεζόν!!! Πετώντας αετό.

Β. Όσο δίκιο κι αν έχεις, δεν λες αυτά τα λόγια τρεις μέρες πριν διπλή μάχη με τον γαύρο για το κύπελλο!!! Είναι γελοίο!!!

Ο Τούντορ όταν τα είπε αυτά απλά δεν είχε χειροπιαστους στόχους ούτε είχε παραλάβει ομάδα πρωταθλήτρια.

Δηλαδή υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι ο ραζβαν ονειρευόταν να κυνηγάει πρωτάθλημα με τον σαχοφ και τον Κανιας και τον Λημνιό;;; Προφανώς είχε παράπονα.

Απαγορεύεται να αποθεωνεις ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΥΣ παίκτες και απαγορεύεται να καις όλη την ομάδα μαζί.

Και αυτός έκανε και τα δύο σε μια χρονιά πολλάκις!!!
ρε συ Ραιν, το δίκιο να χει ο μπαγλαμας? Χρειαζεσαι καλυτερο ροστερ για να κερδισεις την Ξανθη το σκουλικι τον βαζελο και την Κουλα?
Το ροστερ το χρειαζεσαι για την ευρωπη και μονο.
Ο τυπος ειναι τσαρλατανος!
Και της Πορτο το ροστερ να χε παλι τετοια μπαλα θα παιζε και παλι δευτερος θα ταν!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

teod1980 έγραψε:Πάντως γιατί χτυπιεστε για τη δήλωση με γκευ.
Αφού κ οι ίδιοι το λετε....

Πρέπει να φύγει επίσης γιατί αποδόμησε το ρόστερ το οποίο είχε ένα άλφα βάθος, δεν ήταν μικρό.
Αν και δεν το χω πει ποτε, θα σου απαντησω γτ θεωρω πολυ προβοκατορικα κ ερειστικα τετοια μνμτα.
Ο γαυρος δεν εχει καλυτερο ροστερ και κανενας δεν το.ειπε αυτο. Απλα ο γαυρος ειναι πιο δουλεμενη ομαδα και εχει κανονικο προπονητη.
Αν στειλουμε τον φερειρα στον γαυρο του χρονου δεν θα τερματισει ουτε 3ος.

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Οι δηλώσεις του δείχνουν τύπο που κάνει κρα για να φύγει!!
Δεδομένα οι παίκτες δεν μπορούν άλλο μαζί του και αυτός πήρε ευκαιρία για να πει τις πιπες του!!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Ο τύπος προκαλεί όπως και όσο μπορεί για να εκβιάσει την απόλυσή του και να τα τσεπωσει.

Ίσως πρέπει να μιλήσει με μερικούς οπαδούς να καταλάβει σε ποιον κάνει τέτοιες πουστιες.

Στάλθηκε από το SM-J330FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Besuch 2

Δημοσίευση από Besuch 2 »

Dimg4 έγραψε:Ναι αλλα στηριξη αλλα τα ιδια με λουτσεσκου αλλα μπλα μπλα μπλα απο τους γιεςμεν του φορουμ που εξαφανιστηκαν ξαφνικα
Δεν εξαφανίστηκαν. Έχουν τον πόνο τους ...την ώρα που κάποιοι σχεδόν πανηγυρίζετε!!!
Έλεος που μιλάτε κιόλας....ανοίχτε σαμπάνιες, βγείτε στους μυρτσους και τους ραπτοπουλους , αλλά φτάνει ως εδώ με ορισμένα πράγματα!!!!! Σιχτιρ μην πω τίποτα χειρότερο με τους επαγγελματίες γκρινιάρηδες.
Δεν είναι ο Φερέιρα το θέμα σας....έτσι κι αλλιώς κάποιοι δεν γουστάρετε ΚΑΝΕΝΑΝ.
Είστε οι ίδιοι που κραζατε και τον λουτσεσκου. Που κραζατε τον προηγούμενο...τον προπροηγουμενο...το Μπολονι ...το Σάντος... Είστε οι ίδιοι που κράζετε πελκες Μπισε και το 90% των παιχτών. Και τώρα τι; Δικαιωθηκατε; Αφού και τον επόμενο και τον μεθεπόμενο στην πρώτη στραβή θα τον κραζετε. Αυτοί είστε απλά.
Και θες να μου πεις για δικαίωση και για γιες μεν; Οι γιες μεν βάζουν τον ΠΑΟΚ ψηλά και στηρίζουν όσο μπορούν μέχρι που θεωρούν ότι πρέπει να το κάνουν για το καλό της ομάδας
....από τη στιγμή που και η ίδια η διοίκηση στηρίζει τι θα κερδίσω αν εγώ κράζω;;. Την ίδια στιγμή κάποιοι απλά περιμένατε να δικαιωθείτε.....

Ωραία....απολαύστε το. Είναι η στιγμή σας!!!! Γκοοοολλ

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Besuch 2 την Κυρ 01 Μαρ 2020, 22:58, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Gospi έγραψε:

Πρέπει να φύγει επίσης γιατί αποδόμησε το ρόστερ το οποίο είχε ένα άλφα βάθος, δεν ήταν μικρό.
Αν και δεν το χω πει ποτε, θα σου απαντησω γτ θεωρω πολυ προβοκατορικα κ ερειστικα τετοια μνμτα.
Ο γαυρος δεν εχει καλυτερο ροστερ και κανενας δεν το.ειπε αυτο. Απλα ο γαυρος ειναι πιο δουλεμενη ομαδα και εχει κανονικο προπονητη.

Μυγιαστηκες βλέπω...
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Αν είναι τόσο καλλιτέχνης που μεθοδεύει την αποζημίωσή του, απορώ πως δεν έκανε τα βασικά ώστε να κρατήσει τη θέση του. Μάλλον όμως τα καϊνάρια μας δεν τον ήθελαν και το έχουν γυρίσει στο "τάβλι"
aeloto

Δημοσίευση από aeloto »

Καλησπέρα παιδιά με ψυχραιμία και σύνεση. Θεωρώ ότι δεν φταίει μόνο ο προπονητής ούτε καν έχει το μεγαλύτερο μερίδιο.
Η χρονιά παρόλο που δεν έχει τελειώσει τπτ, όπως και να το κάνουμε υπάρχουν ελπίδες συν το κύπελλο. Στιγματιστηκε από την έξοδο το καλοκαίρι από την Ευρώπη. Γτ αν έπαιζες σε ομίλους απλά θα μπορούσες να κάνεις 1 έστω εγώ λέω 2 ποιοτικές μεταγραφές. Από κει και πέρα το ροστερ αποδείχθηκε κακοφτιαγμενο, και με άστοχες κινήσεις όπως φάνηκε το καλοκαίρι. Πρωσοπικη άποψη πρέπει να μείνει ο Πορτογάλος τουλάχιστον 1.5 χρόνο με ποιο πολλές πιθανότητες για μεταγραφές και όχι λόγο FFP γυμνοί. Αυτά από μένα καλό ξημέρωμα σε ολους
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

sourmenetes έγραψε:Οι δηλώσεις του δείχνουν τύπο που κάνει κρα για να φύγει!!
Δεδομένα οι παίκτες δεν μπορούν άλλο μαζί του και αυτός πήρε ευκαιρία για να πει τις πιπες του!!

Και ηδη τις εκαναν σημαια τα πορνοσαιτ και πανηγυριζουν...
Και μονο γ αυτο θα πρεπε να αποτελει ηδη παρελθον!

Patron

Δημοσίευση από Patron »

Πάντως κι ο Μάρτινς πέρσι είχε παραδεχτεί την ανωτερότητα μας κ τα γαυρακια είχαν τσιτωσει (μετά το 3-1 νομίζω).
Βέβαια σε τελείως άλλο timing και context. Τώρα πραγματικά με τέσσερα ματς μπροστά σου δεν λες τέτοιες πίπες.
Πως τα καταφέραμε πάλι έτσι;
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

teod1980 έγραψε:
Gospi έγραψε:

Μυγιαστηκες βλέπω...
Εχω αλλεργια στους εξυπνακηδες σαν και του λογου σου.

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

bane1980 έγραψε:Ο τύπος προκαλεί όπως και όσο μπορεί για να εκβιάσει την απόλυσή του και να τα τσεπωσει.

Ίσως πρέπει να μιλήσει με μερικούς οπαδούς να καταλάβει σε ποιον κάνει τέτοιες πουστιες.

Στάλθηκε από το SM-J330FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το θέμα είναι αν βγαίνουν τα κουκιά για να τον διώξεις. Λόγω φφπ

Τι.να πω... Ελπίζω να βγαίνουν με. Κάποιο τροπο

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”