11. Zlatan Muslimović

Άβαταρ μέλους
Fantomas

Re: Ζλάταν Μουσλίμοβιτς

Δημοσίευση από Fantomas »

Η σεζόν 2006-2007 του Μούσλι ήταν πράγματι γεμάτη στην Πάρμα, με 30 αγώνες, 3 γκολ και 3 assists. Αλλά εντάξει δεν ήταν και ο Σεφτσένκο... :lol: :wink:

Την πραγματική αξία του παίχτη την ξέρουν καλύτερα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ...και τους έχουμε όλοι απόλυτη εμπιστοσύνη για αυτό...

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ρήτρα= (όρος) αγορά ελευθερίας του παίχτη ΟΧΙ η σταθερά και η μόνιμη κοστολόγηση του παίχτη.

Η ρήτρα δεν είναι η σταθερά και η μόνιμη κοστολόγηση του παίχτη.

Η ρήτρα μπαίνει στην σύμβαση εργασίας (στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή στην αρχή...) ως δικλείδα ασφαλείας της ελευθερίας του παίχτη και είναι υποχρεωτική από την UEFA και μπαίνει κατόπιν κοινής συμφωνίας του ποσού της ρήτρας με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή (κοινή συναίνεση του ποσού της ρήτρας).

Δηλαδή αντιπροσωπεύει το ποσό που μπορεί να πληρώσει η κάθε ομάδα για να αποκτήσει τον Μουσλίμοβιτς και να μείνει ελεύθερος ο Μουσλίμοβιτς, χωρίς να ρωτήσει καν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Έτσι όποια ομάδα θέλει και τα βρει με τον ποδοσφαιριστή, βάση της νομοθεσίας της UEFA, μπορεί να πληρώσει 5 εκατομμύρια στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και να αποκτήσει την ελευθερία του παίχτη, χωρίς να ρωτήσει καθόλου την ΠΑΕ ΠΑΟΚ αρκεί και μόνο να συμφωνεί ο παίχτης.
Δηλαδή είτε ο παίχτης ήταν τραυματίας όλοι την χρονιά, είτε έβαλε 7 γκολ, είτε έβαλε 25 γκολ, η ρήτρα παραμένει η ίδια και δεν αποτελεί την σταθερά και μόνιμη κοστολόγηση του παίχτη.
Δηλαδή μπορεί ακόμα και αν δεν θέλει να τον πουλήσει ο ΠΑΟΚ και έρθει για παράδειγμα η Μίλαν και τα βρει με τον Μούσλι, να δώσουν 5 εκατομμύρια και να αγοράσουν την ελευθέρα του από την στιγμή που ο Μούσλι θέλει να παίζει στην Μίλαν...Ή αν ήταν τραυματίας για παράδειγμα ολόκληρη την χρονιά να τον πουλήσουν σε μια ομαδα με 500 χιλιάρικα ή ελεύθερη μεταγραφή για να ξεφορτωθούν το συμβόλαιο του παίκτη κτλ...

Ο Χριστοδουλόπουλος για παράδειγμα είχε ρήτρα περίπου 8 εκατομμύρια μετρητά! Αν ήθελε ο Βάζελος τα έβρισκε με τον παίχτη και ερχόταν και έδινε 8 εκατομμύρια μετρητά και τον έπαιρνε χωρίς να ρωτήσει κανέναν...αλλά προτίμησε να διαπραγματευτεί το ποσό με τριετές χορηγίες και παίχτη δανικό και περίπου 4 εκατομμύρια μετρητά κτλ...

Οι Τούρκοι για παράδειγμα μπορεί να στείλουν μια πρόταση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ...αν αρνηθεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μπορεί να στείλουν και άλλη...και άλλη...και μετά μια τελική πρόταση....Θα γίνει διαπραγμάτευση...

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ άλλο στο συμβόλαιο του Κώστα Κατσουράνη, Υπάρχει ένας όρος (ρήτρα) με τον οποίο εάν ελληνικές ομάδες θελήσουν να τον κάνουν δικό τους τότε θα πρέπει να καταβάλλουν στην ΑΕΚ το ποσό των 5 εκατ. ευρώ. Η ομάδα του Κίκε Φλόρες ζητά περίπου 3,5 εκατ. ευρώ προκειμένου να τον παραχωρήσει. Κάτι που αν κάποιος βάλει μαζί και τα 5 εκατ. προς την ΑΕΚ συν το ετήσιο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή που ανέρχεται κοντά στα 1,4 εκατ. Ευρώ Πάμε στα 10 εκατομμύρια! :)
Stavros_Paoki

Δημοσίευση από Stavros_Paoki »

Πώς έγινε και ο Μούσλι από το Βέλγιο το Σάββατο ήρθε Θεσσαλονίκη μετά αθήνα και μετά την Τρίτη να παίζει αγώνα στο Σεραγιεβο???Λίγο έλεος!!!!!Πώς μπορεί κάποιος να τα πιστεύει αυτά?
PAOKICHILD

Δημοσίευση από PAOKICHILD »

Μπειτε λιγο στο gazzetta.gr να διαβασετε σχολια για την πωληση Μουσλιμοβιτς. Σφαζονται. Προπονητικα, καινουργιους παιχτες, Ροναλντο, κτλ.

Αυτο θα μας φαει εμας. Προσωπολατρεια και μη εφαρμοσημα ονειρα καθε χρονια...
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Παρτε και αυτο να ξεσαλωσουμε.

http://www.gazzetta.gr/content/view/29718/32/

Η ένεση και η προκαταβολή του Όλεγκ

Τι γίνεται με το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ; Είναι αλήθεια ότι αρνήθηκαν να βάλουν ένεση στον Πάμπλο Γκαρσία γιατί είχαν φύγει από τις προπονητικές εγκαταστάσεις και ενώ ενημερώθηκαν δεν γύρισαν πίσω; Είναι αλήθεια ότι ζητήθηκε από κάποιους συνάντηση με τον Θόδωρο Ζαγοράκη μετά το θέμα;

Ακόμη κάτι από ΠΑΟΚ. Στον «δικέφαλο του Βορρά» δεν λένε όχι στην παραχώρηση του Μουσλίμοβιτς με την προϋπόθεση ότι η Γαλατάσαράι ή Καισερίσπορτ θα προσφέρουν ένα ποσο που φτάνει κοντά στα 3εκ. ευρώ. Μάλιστα οι φήμες λένε ότι ήδη ο Βρύζας ψάχνει παράλληλα να βρει επιθετικό στα στοιχεία που του έχει δώσει ο Σάντος.

Από το πρωί της Τρίτης λένε οι φήμες ότι υπήρξε πίεση προς την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για να διαψεύσει το ταξίδι του Αντωνίου στο Βελθγράδι. Πάντως καμία διάψευση δεν υπήρξε...

Οι φήμες λένε ότι στην προπόνηση του Ηρακλή, ξένος παίκτης της ομάδας σε έντονο ύφος ρωτούσε ανθρώπους της διοίκησης αν ο Όλεγκ Προτάσοφ πήρε προκαταβολή για την συνεργασία με την ΠΑΕ. Όταν δεν μπόρεσε να μάθει αυτό που ήθελε άρχισε να κλωτσάει αντικείμενα στα αποδυτήρια!

Και η προπαγανδα συνεχιζεται!
SATANAS

Δημοσίευση από SATANAS »

..σε λιγο θα βγαλουν ότι η Σάντυ Κουτσοπωστηλενε βρήκε οιδιπόδιο συμπλεγμα στον μπαλαφα και θα δοθεί δανεική στο ρούλη (μπας και τους εξηγήσει για τις ομοφυλοφιλικές τους τάσεις)

ας βγαλουμε λίγο ακόμα τα μάτια μας.. το πρωταθλημα και η διεκδίκηση της 2ης θέσης τελειωσε (ή μήπως όχι;) :twisted:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

RE ΕΧΟΥΜΕ PLAY OF ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕ....ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ
ΟΛΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΥΤΑ.....
ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ........

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
thoumas

Δημοσίευση από thoumas »

+100000

Μπράβο αδερφέ έτσι ακριβώς είναι.Μία με τον Pablo μία με τον Ζlatan με τον Sergio τι θα γίνει και τι θα γίνει.Έχουμε 3 παιχνίδια έχουμε play off και εμείς πουλάμε και αγοράζουμε.Μόνοι μας αποπροσανατολιζόμαστε.Εδώ παλιά είχαμε καταφέρει να πουλήσουμε τον Δημόπουλο πριν τον τελικό με το τυρί.Ας τελειώσουμε πρώτα και μετά έχουν γνώση οι φύλακες.Σε ένα πράγμα συμφωνούμε όλοι.Αν πουλήσουμε, θα πουλήσουμε εκεί που θέλουμε εμείς. Και αν πουλήσουμε ήδη θα έχουμε βρει κάτι καλύτερο.Τίποτα πλέον δεν γίνεται στην τύχη.Τι δώσαμε πέρυσι τι λεφτά πήραμε τι παίχτες φέραμε και με τι λεφτά.Όλα θα γίνουν στον καιρό τους.Ηρεμία στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

PABLO GARCIA έγραψε:εγώ νομίζω ότι είναι πολύ κουραστικό να συζητάμε για πράγματα που είναι αυτονόητα,που σε πολλές μεγάλες ομάδες του εξωτερικού είναι πράξεις ρουτίνας....
προφανώς δεν ισχύει το "οι παίκτες κάτω απ' όλα", όπως δεν ισχύει και το αναποδο...
προφανώς δεν μπορείς να πουλήσεις ή να αφήσεις ελεύθερους 3-4 βασικούς σου παίκτες σε μία περίοδο..
προφανώς δεν συζητάμε για πώληση στον βάζελο...για να λέμε ιστορίες για τον Τόργκελε κ.λ.π.
όποιος νομίζει ότι η αξία του Μούσλι σε παγκόσμιο επίπεδο υπερβαίνει τα 3-3,5 εκ. νομίζω ότι δεν βλέπει τα πράγματα αντικειμενικά...ευτυχώς ή δυστυχώς ο Μούσλι για σειρά ετών δοκιμάστηκε σε Ιταλία και δεν μπορείς να πεις ότι διέπρεψε...στην δε εθνική Βοσνίας κάθε άλλο παρά εντυπωσιακά πράγματα κάνει...κάποιος Τζέλο νομίζω προχθές έβαλε 2 για τους Βόσνιους. και δεν νομίζω ότι τον ξέρει κανείς...στον ΠΑΟΚ αν δεις τα πράγματα χωρίς συναίσθημα και προσωπολατρεία έκανε ένα καλό έως πολύ καλό α' γύρο και ένα πολύ μέτριο β'....στο εντελώς ανυπόληπτο ελληνικό πρωτάθλημα...
αναμφίβολα ένα καλό φορ για τα δικά μας δεδομένα αλλά νομίζω ότι με τα λεφτά που θα πάρουμε ΑΝ πουληθεί, η διοίκηση έχει αποδείξει ότι μπορεί να βρεί πολύ καλύτερο.
Ο Κόλκας σήμερα νομίζω στο gazzetta.gr τα εξηγεί πολύ καλά....
Για άλλη μια φορα σύμφωνο με το φίλο PABLO GARCIA.
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

thoumas έγραψε:+100000

Μπράβο αδερφέ έτσι ακριβώς είναι.Μία με τον Pablo μία με τον Ζlatan με τον Sergio τι θα γίνει και τι θα γίνει.Έχουμε 3 παιχνίδια έχουμε play off και εμείς πουλάμε και αγοράζουμε.Μόνοι μας αποπροσανατολιζόμαστε.Εδώ παλιά είχαμε καταφέρει να πουλήσουμε τον Δημόπουλο πριν τον τελικό με το τυρί.Ας τελειώσουμε πρώτα και μετά έχουν γνώση οι φύλακες.Σε ένα πράγμα συμφωνούμε όλοι.Αν πουλήσουμε, θα πουλήσουμε εκεί που θέλουμε εμείς. Και αν πουλήσουμε ήδη θα έχουμε βρει κάτι καλύτερο.Τίποτα πλέον δεν γίνεται στην τύχη.Τι δώσαμε πέρυσι τι λεφτά πήραμε τι παίχτες φέραμε και με τι λεφτά.Όλα θα γίνουν στον καιρό τους.Ηρεμία στην ομάδα.
Είναι off topic αλλά μερικά πράγματα δεν πρέπει να μένουν έτσι. Λοιπόν φίλε thoumas η είσαι πιτσιρικάς η δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα.Και η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια.Άκου λοιπόν να μαθαίνεις τι έγινε με τον Δημόπουλο γιά να μην λες αναλήθειες. Ο Δημόπουλος έκλεισε πενταετία στον ΠΑΟΚ και ήταν ελεύθερος να φύγει.Ο Θανάσης τον είχε ήδη ψήσει να πάει στον βάζελο(βλαχάκια γαρ) και αυτός δεν μπορούσε να περιμένει 1-2 μέρες να γίνει ο τελικός αλλά με το που έφτασε η αποστολή Αθήνα τον πήρε στα κρυφά ο Θανάσης και τον πήγε στην Παιανία όπου και υπέγραψε.Όταν γύρισε στο ξενοδοχείο της αποστολής ο Σκότσικ τον απέκλεισε από τον τελικό,χάλασε το κλίμα με το γνωστό αποτέλεσμα.
Δεν θα μπορούσε να κυκλοφορήσει πρόεδρος που θα τολμούσε να πουλήσει παίκτη πριν από τελικό.
Αυτά και προσέχουμε τι γράφουμε.Διαβάζουν και άλλοι....
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

νομίζω ότι θα συμφωνήσω μ' αυτούς που λένε ότι πολύ πρόωρα άνοιξε η κουβέντα σχετικά με το ποιός θα έρθει και ποιός θα φύγει και ότι η ομάδα μπορεί να επηρεαστεί και εν' όψη των play-off...
και θα συμφωνήσω γιατί βλέπω ότι πολλοί κάθε άλλο παρά ψύχραιμα βλέπουν τα πράγματα...και αρχίζουν οι υστερίες και οι αφορισμοί...και ξυπνούν και τα φαντάσματα του παρελθόντος για "υπερήφανες πωλήσεις".
Εγώ έχω εμπιστοσύνη και στον Ζαγοράκη και στο μάτι του Βρύζα.
Και ξέρω ότι πέρυσι με πολύ λίγα λεφτά,ήρθαν παίκτες αξίας στην Τούμπα...οπότε αν φέτος έχουμε κάποια πώληση με καλά λεφτά,θα φέρουν πολύ καλύτερους απ' αυτούς που θα φύγουν....δλδ πέρυσι με 500 χιλ. έφεραν τον Μούσλι και όλοι πίνουν νερό στο όνομά του...φέτος αν πουληθεί με 3-3,5 εκ αμφιβάλλει κανείς ότι θα βρεθεί πολύ καλύτερος???
Και να πω ότι ακόμα και αν έχει αποφασιστεί να πουληθεί ο Μούσλι και τα όποια χρήματα να πάνε για τα χρέη ή για το προπονητικό ή δεν ξέρω για τι άλλο από μένα τουλάχιστο θα είναι δεκτό γιατί έχω εμπιστοσύνη και θα καταλάβω ότι δεν μπορεί να γίνει αλλιώς .Θα λυπηθώ γιατί η ομάδα θα μείνει στάσιμη αλλά θα καταλάβω.
Βλέπω ότι πολλοί ξεχνάνε ότι η ομάδα είναι ακόμη πολύ ζορισμένη οικονομικά και ονειρεύονται Εστογιάνοφ και Κατσουράνη και διάφορους άλλους που χρειάζεται πολλά λεφτά για να τους πάρεις καθώς έχουν συμβόλαια με ομάδες.Προφανώς όταν ονειρεύεσαι ότι δίπλα στον Μούσλι θα πάρεις Εστογιάνοφ και από πίσω θα είναι κάποιος άλλος που θα έχει συμβόλαιο άνω του 1 εκ. απογοητεύεσαι όταν βλέπεις ότι μπορεί να φύγει και ο Μούσλι. Sorry αλλά μ' αυτούς έχω πολύ διαφορετική οπτική των πραγμάτων.
Για κάθε ομάδα που βρίσκεται στην θέση του ΠΑΟΚ οικονομικά, οι πωλήσεις με υπεραξία είναι μονόδρομος...και τα 3εκ. για Μούσλι είναι πολύ καλά χρήματα...εκτός αν κάποιοι θεωρούν ότι ο Μούσλι φέτος έκανε τέτοια πράγματα στο γήπεδο και εντυπωσίασε τόσο με την απόδοσή του που δεκαπλασίασε την αξία του μέσα σ' ένα χρόνο.....εκτός κι αν οι Ιταλοί ήταν τόσο κορόιδα.
Οσο για τον Γκαρσία...ίσως δεν υπάρχει μεγαλύτερος θαυμαστής του ποδοσφαιρικού και μόνο ταλέντου του από μένα..και αυτό φαίνεται.
Και δεν ξέρω καν αν υπάρχει σκέψη λύσης του συμβολαίου του....αλλά όποιος βλέπει τα πράγματα λίγο ψύχραιμα και χωρίς συναισθηματισμούς δεν μπορεί παρά να προβληματίζεται απ' το γεγονός ότι ο ακριβότερος σου παίκτης έχει χάσει πάνω απ' τα μισά παιχνίδια λόγω τραυματισμών και καρτών...και να σκέφτεται ότι ίσως με τα 650 που παίρνει,μπορεί να βρεθεί και κάτι καλύτερο....και ότι μεταγραφές τύπου Φωτάκη και Αμπουμπακάρι είναι σε πρώτη φάση για να έχεις δυνατό πάγκο και να μην αναγκάζεσαι να παίζεις με Θρασύβουλο και Εργοτέλη με τα βασικά σου αμυντικά χαφ τα οποία κατά το τέλος του πρωταθλήματος θα έχουν σκάσει απ 'τα πολλά παιχνίδια γιατί από πίσω υπάρχει μόνο ο Μπαλάφας και ο Ηλιάδης.
Αυτά......
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

PABLO GARCIA έγραψε:νομίζω ότι θα συμφωνήσω μ' αυτούς που λένε ότι πολύ πρόωρα άνοιξε η κουβέντα σχετικά με το ποιός θα έρθει και ποιός θα φύγει και ότι η ομάδα μπορεί να επηρεαστεί και εν' όψη των play-off...
και θα συμφωνήσω γιατί βλέπω ότι πολλοί κάθε άλλο παρά ψύχραιμα βλέπουν τα πράγματα...και αρχίζουν οι υστερίες και οι αφορισμοί...και ξυπνούν και τα φαντάσματα του παρελθόντος για "υπερήφανες πωλήσεις".
Συμφωνώ απόλυτα με τον αδερφό.Ρε παιδιά.Τελείωσε το πρωτάθλημα και δεν το κατάλαβα?Αν δεν κάνω λάθος έχουμε ακόμα 3 ματς για το τέλος και άλλα 6 για τα play-off...Μετά θα χουμε πολύ καιρό να ασχοληθούμε με τα μεταγραφικά.Ελεος πια.Δηλαδή αν άρχισαν από τώρα τέτοιες υστερίες τον Ιούνιο και τον Ιούλιο τι θα γίνει?Για πέρυσι το καταλαβαίνω.Το πρωτάθλημα για μας τελείωσε τον Μάρτιο...Μη πω και Φεβρουάριο.Αλλά φέτος?Γιατί?Εχουμε ακόμα πολύ δρόμο για το τέλος...
Και όσοι έχουν παίξει έστω και ερασιτεχνικά μπάλα καταλαβαίνει ότι τα εξωαγωνιστικά πολλές φορές επηρεάζουν τα αγωνιστικά.Και σας ρωτώ.Αν έχει ήδη πουληθεί πχ Ο Ζλάταν...η ακούει όλα αυτά για την μεταγραφή του...Πως θα προσφέρει αυτός ο παίχτης στους υπόλοιπους αγώνες?Και ειδικά στα play-off.Σου λέει..Αφού πουλήθηκα που πουλήθηκα....Για ποιον λόγο να τα δώσω όλα?Στα @@ μου βγει δεν βγει τσου λου η ομάδα,στα @@ μου αν παίξει Ουέφα ο ΠΑΟΚ αφού ούτως η άλλως του χρόνου θα παίζω αλλού..Γιατί να βάλω τα πόδια μου στην φωτιά?Για αυτό ρε μάγκες ας αφήσουμε τα μεταγραφικά και ας αφοσιωθούμε στα αγωνιστικά καθώς έχει πολύ ψωμί ακόμα...Και το πρωτάθλημα,και τα play-off καθώς και τα μεταγραφικά αλλά μετα το τέλος του πρωταθλήματος.Ας αφήσουμε τον Ζλάταν και τον κάθε Ζλάταν να κάνουν την δουλειά τους στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος και για τα μεταγραφικά τους ας ασχοληθούμε μετά το τέλος...Αυτά...
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

αφού είμαστε και πατριωτάκια δεν θα μπορούσες να μην συμφωνήσεις.... :lol: :lol: :lol:
πάντως εγώ το λέω κάπως διαφορετικά...σίγουρα αυτή τη στιγμή κανείς δεν έχει πουληθεί , ούτε πιστεύω ότι έχουν γίνει σκέψεις για το ποιός βασικός θα φύγει...άλλωστε για τους βασικούς πολλά θα φανούν και στα play-off...εκεί νομίζω θα γίνουν οι τελικές και καλύτερες εκτιμήσεις καθώς θα πρόκειται για παιχνίδια δύσκολα και καθοριστικά...εκεί θα φανεί ποιός μπορεί και ποιός όχι στα δύσκολα...και θα είναι και κριτήριο για του χρόνου.Η περίπτωση Μπάκα είναι πολύ χαρακτηριστική.
Ούτε πιστεύω ότι οι παίκτες θα επηρεαστούν...και ξένοι είναι για να μην καταλαβαίνουν τι γράφονται και επαγγελματίες οι περισσότεροι που έχουν παίξει σε μεγάλα πρωταθλήματα και ξέρουν ότι όσο καλύτερα παίξουν σε τέτοια ειδικά παιχνίδια, τόσο ανεβαίνει το κασέ τους είτε φύγουν είτε μείνουν.
Περισσότερο ο κόσμος επηρεάζεται από όλα αυτά..και αν επηρεαστεί ο κόσμος θα επηρεάσει και την ομάδα.
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

PABLO GARCIA έγραψε:άλλωστε για τους βασικούς πολλά θα φανούν και στα play-off...εκεί νομίζω θα γίνουν οι τελικές και καλύτερες εκτιμήσεις καθώς θα πρόκειται για παιχνίδια δύσκολα και καθοριστικά...εκεί θα φανεί ποιός μπορεί και ποιός όχι στα δύσκολα...
PABLO GARCIA έγραψε:Περισσότερο ο κόσμος επηρεάζεται από όλα αυτά..και αν επηρεαστεί ο κόσμος θα επηρεάσει και την ομάδα.
Τα πες όλα σε δύο κουβέντες...Οπως λέμε μια φωτογραφία 1000 λέξεις...
Αυτά...Ολα τα υπόλοιπα είναι περιττά....
thoumas

Δημοσίευση από thoumas »

geoavr έγραψε:
thoumas έγραψε:+100000

Είναι off topic αλλά μερικά πράγματα δεν πρέπει να μένουν έτσι. Λοιπόν φίλε thoumas η είσαι πιτσιρικάς η δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα.Και η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια.Άκου λοιπόν να μαθαίνεις τι έγινε με τον Δημόπουλο γιά να μην λες αναλήθειες. Ο Δημόπουλος έκλεισε πενταετία στον ΠΑΟΚ και ήταν ελεύθερος να φύγει.Ο Θανάσης τον είχε ήδη ψήσει να πάει στον βάζελο(βλαχάκια γαρ) και αυτός δεν μπορούσε να περιμένει 1-2 μέρες να γίνει ο τελικός αλλά με το που έφτασε η αποστολή Αθήνα τον πήρε στα κρυφά ο Θανάσης και τον πήγε στην Παιανία όπου και υπέγραψε.Όταν γύρισε στο ξενοδοχείο της αποστολής ο Σκότσικ τον απέκλεισε από τον τελικό,χάλασε το κλίμα με το γνωστό αποτέλεσμα.
Δεν θα μπορούσε να κυκλοφορήσει πρόεδρος που θα τολμούσε να πουλήσει παίκτη πριν από τελικό.
Αυτά και προσέχουμε τι γράφουμε.Διαβάζουν και άλλοι....

Φίλε geoavr φυσικά και έγιναν τα πράγματα ακριβώς όπως τα λες.Εγώ λέω για εμάς.Δεν αναφερόμουν στην πράξη καθεαυτού αλλά στο κλίμα, στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα και στην νοοτροπία που δημιουργείτε άκαιρα.Το <<πουλήσαμε τον Δημόπουλο>>έχει να κάνει με το πουλάμε και αγοράζουμε παίχτες που ανέφερα παραπάνω ΕΜΕΙΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ,στην νοοτροπία. Στο ότι συντηρούμε καταστάσεις σε στιγμές που δεν πρέπει.
Πάντως πολύ καλά έκανες που έβαλες τα πράγματα στην θέση τους όπως το διατύπωσα είναι πολύ λογικό που το εξέλαβες έτσι, έπρεπε να βάλω τουλάχιστον εισαγωγικά.Χαλάλι μου οι χαρακτηρισμοί σου.
Άβαταρ μέλους
Nigrita4

Δημοσίευση από Nigrita4 »

Θα παρακαλούσα τους ADMIN, αν είναι εφικτό, τα τόπικ Ζλάταν, Γκαρσία κ Κοντρέρας, μαζί κ των Μεταγραφών να κλείσουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.... Μετά τα play off αγοράστε κ πουλήστε....
Πάντως αφού καταλάβαμε ότι κάνουμε κακό στην ομάδα, πάλι καλά....
Φαινόταν δύσκολο στην αρχή, αλλά τελικά τα καταφέραμε...
ΑΙΝΤΕ ΤΑ TOPIC LOCKED....
Μαζεύω υπογραφές.....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”