Ιβάν Σαββίδης ΙV

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευση από jibbie »

οχι θα καθεται εδω να τον πηδαει ο καθε πρεζεμπορας
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θα ονομάσει το καράβι του Noor 2.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Sekeris έγραψε:Nicholas de Fortaleza:

O savidis não tem uma segunda jaqueta :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Ιβάν είσαι ο Σωτήρας του ΠΑΟΚ χωρίς καμιά αμφιβολία, και το λέω εγώ που το μόνο που πιστεύω είναι ο ΠΑΟΚ.

Αλλά οι πόντιοι λένε " τα σωχρέψαμε εδώ α πάμε και σαδαύτους".
Άβαταρ μέλους
JohnAba99

Δημοσίευση από JohnAba99 »

Ίσως να υπάρχει θέμα με τον Ιβάν. Ο Τσορμπατζόγλου σε άρθρο του στο gazzetta αφήνει αιχμές στο υστερόγραφό του. Αναφέρει χαρακτηριστικά:
* Αν ποτέ ο Ιβάν Σαββίδης δείξει ότι επιδιώκει να φαίνεται και να μιλάει μόνο στις επιτυχίες του ΠΑΟΚ, αν τότε και μόνο εμφανίζεται για να προβάλλεται στις φωτογραφίες και κρύβεται στις αποτυχίες ρίχνοντας ΠΑΝΤΑ το βάρος αυτών σε… άλλους παράγοντες, τότε θα καταλάβουμε ότι κάτι δεν πάει καλά.
Εμένα μου φαίνεται γενικά περίεργη η τάση αρκετών δημοσιογράφων της ομάδας μας την τελευταία εβδομάδα να αναφέρονται επικριτικά στη σιωπή του Ιβάν. Ίσως να συμβαίνει κάτι πίσω από τις πόρτες που εμείς δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε.

Πολύ κακή χρονιά η φετινή, ενώ όλοι την περιμέναμε σαν χρονιά εκτόξευσης έχουμε κάνει βήματα προς τα πίσω!
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Ας αναλάβουν οι αρδ τότε οι πετυχημενοι
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Θα ονομάσει το καράβι του Noor 2.
Barkanoortsos
george188

Δημοσίευση από george188 »

JohnAba99 έγραψε:Ίσως να υπάρχει θέμα με τον Ιβάν. Ο Τσορμπατζόγλου σε άρθρο του στο gazzetta αφήνει αιχμές στο υστερόγραφό του. Αναφέρει χαρακτηριστικά:
* Αν ποτέ ο Ιβάν Σαββίδης δείξει ότι επιδιώκει να φαίνεται και να μιλάει μόνο στις επιτυχίες του ΠΑΟΚ, αν τότε και μόνο εμφανίζεται για να προβάλλεται στις φωτογραφίες και κρύβεται στις αποτυχίες ρίχνοντας ΠΑΝΤΑ το βάρος αυτών σε… άλλους παράγοντες, τότε θα καταλάβουμε ότι κάτι δεν πάει καλά.
Εμένα μου φαίνεται γενικά περίεργη η τάση αρκετών δημοσιογράφων της ομάδας μας την τελευταία εβδομάδα να αναφέρονται επικριτικά στη σιωπή του Ιβάν. Ίσως να συμβαίνει κάτι πίσω από τις πόρτες που εμείς δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε.

Πολύ κακή χρονιά η φετινή, ενώ όλοι την περιμέναμε σαν χρονιά εκτόξευσης έχουμε κάνει βήματα προς τα πίσω!
Αιχμή για τον πρεζέμπορα είναι και όχι για τον ιβάν..όταν λέει να ρίχνει το βάρος ΠΑΝΤΑ σε άλλους παράγοντες εννοεί γαύρο και διαιτησία, ότι τους κυνηγάει μέχρι και η ουεφα και η φιφα
Besuch 2

Δημοσίευση από Besuch 2 »

Αυτό εννοεί.

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Φανταστείτε τα έγκριτα κανάλια της χώρας αν θα ολοκληρωθεί το Ντιλ για Βραζιλία, πως θα αλλάξουν τροπάριο και θα αρχίσουν να κατηγορούν τον Σαββίδη ότι βγάζει τα λεφτά του έξω αντί να επενδύσει στην γελαδα .
XZZ

Δημοσίευση από XZZ »

δινεις 800 χιλιαρικα στην Ξανθη για εναν ανυπαρκτο πιτσιρικα που εκοψε τη μπαλα και σου κοβει βαθμους (σαλέ κλπ δεν αναφέρω)
δινεις δανεικους στον δουλο του εχθρου σου που εχει σκυλιασει να σε ριξει κατηγορια
δεν κανεις ενσταση ενω εχεις καθε νομιμο δικαιωμα και χαριζεις 3 βαθμους, βαζοντας ταυτοχρονα τον αλλο δουλο του εχθρου σου στα πλέι οφ
για να μην πω για τα αμετρητα εκατομμυρια που πεταξες σε ασχετο προπονητη και αποτυχημενες μεταγραφες

συμπερασμα: το αφηνω για εσας
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Μπατατούδη γύρνα

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Οχι υπερβολές παιδιά.
Μία ασχημη χρονιά είναι, τιποτα παραπανω...
XZZ

Δημοσίευση από XZZ »

Όλοι στο τόπικ του Γιώργη για το εύκολο κράξιμο. Στου Ιβάν που είναι ο νο1 υπεύθυνος και για τα καλά και για τα άσχημα, κοκοκο.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Συμπέρασμα: άμα δεν το ξέρεις το αντικείμενο και δεν βρεις και έμπιστα άτομα που το γνωρίζουν θα δώσεις 150.000.000 εκ. και θα πάρεις τα μισά από αυτά που θα παίρναν άλλοι με τόσα λεφτά. Δηλαδή αντί για 3 πρωταθλήματα 1!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”