Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από bersekeros »

Οι σύνδεσμοι πρέπει να ξαναξεκινήσουν κινητοποιήσεις.

Η χουντοκυβέρνηση πνέει τα λοίσθια.

Η πολιτική φθορά τρέχει με ταχύτατους ρυθμούς και έχει εσωτερικά προβλήματα, ενώ έχει χάσει την μπάλα σε όλα τα άλλα θέματα.

Τώρα πρέπει να εντείνουμε τις δυναμικές κινητοποιήσεις ξανά, τώρα που τρέμει το φυλλοκάρδι τους και βγάζουν όλο τον αυταρχισμό τους εξαιτίας του φόβου τους.

Οι κάτοικοι των νησιών, σε αυτή τη φάση δείχνουν το δρόμο...

Πώς αλλιώς να ενεργήσει κανείς όταν καταλύεται κάθε έννοια δικαίου και έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα;

Οι σύνδεσμοι πρέπει να κάνουν ΠΙΟ δυναμικές κινητοποιήσεις.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Ίσως είναι πλέον αναγκαίο και κανείς πολιτικός να μην συμμετέχει σε Πολιτικά γεγονότα στην Θεσσαλονίκης χωρίς κράξιμο......

Στάλθηκε από το SM-T865 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

barlow4 έγραψε:επειδη δε γιεται να εγινε οποιαδηποτε συαλλαγη με τον πανοπουλο χωρις να ειναι σιγουρα νομιμη ,ας μη συζηταμε καν για την ουσια.Δεν ειναι κανενας χαζος ο σαββιδης ουτε κανενας χθεσινος σε επιχειρηματικο επιπεδο.
Η φαση ειναι στημενη κ γ αυτο ακομα κ νομικοι που πιθανον εχουν ασχοληθει με αθλητικα δικαιοδοτικα οργανα κλπ θα δυσκολευτουν να μιλησουν με βεβαιαοτητα.
Η ολη ιστορια δεν εχει απλα ως στοχο τον ιβαν.Εχει στοχο εμεις να κυνηγησουμε τον ιβαν.
η ερωτηση που πρεπει α κανει ο καθενας στον εαυτο του ειναι αν σε περιπτωση που οι πουτανας γιοι οι νεοελληνες τα καταφερουν κ μας ριξουν (λεμε τωρα) θα ειμαστε θετικοι στο κυνηγι του ιβαν?
προσωπικα κ στη Γ΄να μας εριχναν στα χερια θα τον σηκωνα σαν μεγαλο αρχηγο.
Επισης σε οποιοδηποτε ενδεχομενο τιμωριας , οποιος τα βαλει με τον ιβαν προσωπικα θα τον θεωρω πιο χαζο κ απο ανθρωπο(?) που θα ψηφιζε παλι νδ αν γινονταν αυριο εκλογες.
Μιλαμε για οτι πιο βρωμικο, διεφθαρμενο αυταρχικο κ ανικανο εχει περασει απο την πολιτικη ζωη του τοπου.Παιζει να ειναι πιο βρωμιαρηδες αυταρχικοι κ ανικανοι κ απο τους χουνταιους.
Απολυτα σωστά όλα!
Πάντως με τον ρυθμο που το πανε,ουτε μιση τετραετια δε θα βγαλει η νεα ''δημοκρατια''
Άβαταρ μέλους
Pastor_of_Muppets

Δημοσίευση από Pastor_of_Muppets »

barlow4 έγραψε: Επισης σε οποιοδηποτε ενδεχομενο τιμωριας , οποιος τα βαλει με τον ιβαν προσωπικα θα τον θεωρω πιο χαζο κ απο ανθρωπο(?) που θα ψηφιζε παλι νδ αν γινονταν αυριο εκλογες.
Μιλαμε για οτι πιο βρωμικο, διεφθαρμενο αυταρχικο κ ανικανο εχει περασει απο την πολιτικη ζωη του τοπου.Παιζει να ειναι πιο βρωμιαρηδες αυταρχικοι κ ανικανοι κ απο τους χουνταιους.

Ακόμα θυμάμαι τον Μητσοτάκη, να πηγαίνει Ιταλία για να παραλάβει ο ίδιος τη μίζα του για το ξεπούλημα της ΑΓΕΤ Ηρακλής στην Καλτσεστρούτσι. Η ΑΓΕΤ ήταν ακμάζουσα και μετά την πέθαναν.

Έτσι για να μην έχουν απορίες μερικοί ελαφρομνήμονες που ψήφισαν ξανά αυτό το κόμμα με τα δεκάδες -αλλά και τα σημαντικότερα επίσης- σκάνδαλα πως οδηγηθήκαμε στην κρίση.
Με κάτι παπάρες, αμετανόητους ψηφοφόρους θα πω εγώ αρχικά.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Υπάρχει κάποιος να μπορέσει να πει 2-3 αισιόδοξα λόγια που να στέκουν γιατί έχουν μαυρίσει τα σωθικά μας?

Όσες φορές ήμασταν αισιόδοξοι σε αυτή την υπόθεση την πατήσαμε επειδή μας την είχαν στημένη. Γιατί από όλα όσα συμβαίνουν αυτό το διάστημα, το μυαλό μου πηγαίνει και εμένα στο πολύ εύστοχο σχόλιο του barlow με τη διαφορά ότι προσωπικά πιστεύω πως θα μας ρίξουν. Έχω απογοητευτεί εντελώς και το χειρότερο είναι πως δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη. Δε βλέπω πώς μπορεί να αλλάξει η στημένη αυτή απόφαση. Από βδομάδα αναμένουμε αποφάσεις λοιπόν από την Τσαγκιά. Από όσα έχουν δει τα μάτια μας, αισιοδοξία δεν υπάρχει και το πιθανότερο είναι να μη μπει καν στην ουσία της υπόθεσης. Άρα η ποινή μένει ως έχει. Δε τολμάω ούτε να το γράψω, με πιάνει σφίξιμο και αναγούλα. Αναγκάζομαι να το γράψω γιατί ότι έχουν πει τα μέσα του χοντρού αυτό το διάστημα, αυτό ακριβώς συμβαίνει ενώ τα δικά μας δε πετυχαίνουν τίποτα. Είναι εξοργιστικό αυτό το πράμα. Εν συνεχεία πηγαίνουμε στον τελευταίο βαθμό που είναι το εφετείο της ΕΠΟ. Εκεί οι αντικαταστάσεις πάνε και έρχονται. Πείτε κάτι αισιόδοξο ρε ΠΑΟΚτσάκια, μας έχουν καρκινιάσει οι αλητήριοι.

Και πες ότι τελικά αποφασίζεται από την Τσαγκιά ή το εφετείο της ΕΠΟ η περιβόητη και πέρα για πέρα άδικη αφαίρεση βαθμών. Ποιος μας λέει ότι δε θα βρεθεί πάλι ένας Κούγιας ή ένας σκατόγαυρος να προσβάλει την απόφαση και να φτάσει μέχρι CAS επειδή η ποινή δεν είναι σύμφωνη με το πλαίσιο της ΟΥΕΦΑ? Είδατε τις πρόσφατες δηλώσεις Τσεφεριν.
Είναι Πιθανόν επίσης μια ενδεχόμενη καταδικαστική απόφαση να περάσει πιο χαλαρά στην αναμπουμπούλα του κορονοϊού και του σκηνικού εμφυλίου στο βορειοανατολικό Αιγαίο.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

δεν εχω ιδέα από νομικά προφανώς αλλά επειδή έχω συνάψει αρκετά agreements με τις Βρυξέλλες, είναι σίγουρο οτι η οποιαδήποτε ουέφα σέβεται απόλυτα το Εθνικό Δίκαιο και δεν έχει κανένα λόγο να μπεί σε αντιδικία με το ελληνικούς νόμους. Αυτό που ψήφισε η ΝΔ είναι νόμος του κράτους. όποτε γουστάρει το ψηφίζει (εγώ αυτό καταλαβαίνω από το Σϋνταγμα). Το οτι το ψήφισε εν μέσω μιας δίκης και με δόλο προφανώς δεν ρωτάει κανέναν τι θα κάνει. Γούστο της καπέλο της. Πήγαινε στο ΣτΕ μετά εσύ να φωνάξεις για την αντισυντγματικότητα των νόμων κατάργησης δώρων κλπ.
Από εκεί και πέρα υπομονή και θα φανεί η ποινή (αν υπάρξει) την άλλη βδομάδα. Πάλι από νόμους δεν κατέω, αλλά αφού δεν υπάρχει η πολυιδιοκτησία στον ΚΑΠ για μένα η Τσαγγιά δεν θα βγάλει ΚΑΝ απόφαση και θα μας στείλει στα Ποινικά. Και εκεί η ποινή με τον οποία θα καταδικαστούμε (ΑΝ καταδικαστούμε) είναι -5 έως -10 και δεν υπάρχει καμια ουέφα να εμπλακεί στα ποινικά της ελλάδας.

PS: ο κούγιας να πάει στο cas? χαχαχαχα. αυτός που με τα ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ στοιχεία παρακαλούσε τη δικαστή να μην δικάσει? lol.
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

Η παε ξέρει οτι ειναι αδυναμη και θα χάσει, ο άλλος είναι πρωθυπουργός εκλεγμένος κ από τους ΠΑΟΚτσήδες όπως και από τους Λημνιους που σκουζουν τώρα σαν να τους φερμαρει μεγαλοποδαρος.
Έχει το δίκαιο με το μέρος της αλλά αυτό δεν φτάνει, ο Σαββίδης είναι πανεξυπνος και έχει μεγάλη υπομονή, μπορεί και μέχρι να αλλάξει η κυβέρνηση...

Η ομάδα δεν έπαιξε προχθες γιατί έτσι έπρεπε.
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Grigorios_PAOK δεν έβγαλα κανένα νόημα σε όσα γράφεις αλλά ειδικά η τελευταία πρόταση σου, WTF?
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Δεν ξέρω πόσο ρεαλιστικό είναι αυτό που θα πω, αλλά νομίζω ήρθε η ώρα ο Ιβάν να κάνει ένα ταξιδακι αυτοπροσώπως στην Αθήνα στα μουλωχτα, να βρεθεί λίγο με τον Χρυσό face to face και να του πει να σακουλευτει μην έχουμε αλλα.
Ένας τσάτσος που λειτουργεί με εκφοβισμό είναι κι αυτός άλλωστε.
Grigorios_PAOK

Trilofiotis έγραψε:Grigorios_PAOK δεν έβγαλα κανένα νόημα σε όσα γράφεις αλλά ειδικά η τελευταία πρόταση σου, WTF?
Φίλε είναι από τα εγκεφαλικά που έχω παθει.
Αυτό που λέω είναι ότι με κυβέρνηση μαριδακη μη περιμενεις τιποτα.
Και ότι η ομάδα δεν έπαιξε γιατί απειλήθηκε για κάτι που δεν ξέρουμε
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Εννοείς ότι απειλήθηκε, όπως ακριβώς είχε απειληθεί κι η οικογένεια του Βλάνταν, πριν κάποια χρόνια, μήπως?
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Αυτό μου θυμιζει τις χάρτινες που λένε ότι έχουν επίτηδες για τον πουτσο ομάδα επειδή είναι συμφωνημένο μεταξύ των τριων να μην χτυπάνε ορωταθλημα. Μαλακίες δηλαδή γιατί δεν θέλουν να πιστέψουν ότι απλά είναι για τον πουτσο.

Θέλουμε να έχουμε χάσει επίτηδες, γιατί αυτό σημαίνει πως αν θέλουμε να νικήσουμε θα το κάνουμε. Σταματάμε να νιώθουμε αδύναμοι.

Ας είμαστε όμως ρεαλιστές.
Grigorios_PAOK

PAOK_Antarctica έγραψε:Αυτό μου θυμιζει τις χάρτινες που λένε ότι έχουν επίτηδες για τον πουτσο ομάδα επειδή είναι συμφωνημένο μεταξύ των τριων να μην χτυπάνε ορωταθλημα. Μαλακίες δηλαδή γιατί δεν θέλουν να πιστέψουν ότι απλά είναι για τον πουτσο.

Θέλουμε να έχουμε χάσει επίτηδες, γιατί αυτό σημαίνει πως αν θέλουμε να νικήσουμε θα το κάνουμε. Σταματάμε να νιώθουμε αδύναμοι.

Ας είμαστε όμως ρεαλιστές.
Δεν μπορώ να είμαι ρεαλιστής όταν ζω στη χώρα που κάνει κουμάντο ένας ναρκεμπορας.

Η χάρτινη φέτος θα παρει κυπελάκι και ο γαυρος πρωταθλημα. Τουλάχιστον αυτό έχουν σχεδιάσει οι αιλληνες της ατινας. Τώρα αν ο Ιβάν έχει κρυμμένο άσσο, στο μανίκι θα φανεί...
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δεν υπάρχει περίπτωση ο γκέι να αφήσει τίτλο να πάει χαμένος.
elina

Δημοσίευση από elina »

elina έγραψε:Κατηγορούν τον ΠΑΟΚ για πολυιδιοκτησια. Ποιος; Ο Μαρινακης; Τι να μας πει ο Μαρινακης; Μηπως ολα αυτά γίνονται γιατι ξερει οτι αυτη η παραφιλολογία που υπάρχει γύρω από αυτό το θεμα θα ρίξει -προφανως- την ψυχολογία της ομάδας με αποτέλεσμα οι επιδόσεις της να μειωθούν; Φοβουνται μωρέ και δεν ξέρουν πως θα μας κερδίσουν και προσπαθουν πλεον με ψευδείς κατηγορίες;

Λες και δεν ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός δεν αντέχει την ήττα και προκειμένου να μην χασει, μπορεί να πει και να κάνει τα πάντα..

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Ο ΠΑΟΚ με κεφαλαία, παρακαλώ! Διορθώθηκε.
Μπαρκαρούτσος
Έχει διαφορα αν είναι κεφαλαια ή μικρά για σενα;

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”