Ξάνθη - ΠΑΟΚ 1/3 - 19:00, ERTSPORTS
-
Re: Ξάνθη - ΠΑΟΚ 1/3 - 19:00, ERTSPORTS
Ενδιαφέρον στη φάση αυτή θα ήταν να ορίσεις τι θεωρείς αδιάφορο παιγνίδι και τι θεωρείς ενδιαφέρον παιγνίδι. Για να ξέρουμε κι εμείς που μας ενδιαφέρειgiapas έγραψε:Παντελώς αδιάφορο παιχνίδι.
Για τον ΠΑΟΚ της τελευταίας 3ετιας του Σαββίδη , αδιάφορο παιχνίδι είναι παιχνίδι που δε κρίνει τίτλο.
μας ενδιαφερει, πρεπει να παραμεινουμε στους 5β απο τον ακατανομαστο
- PAOK_Antarctica
Και έχετε αγωνία μην μας κόψει βαθμούς η Ξάνθη;
Ή αν θα πάρει βαθμό ο Παναιτωλικός;
Ή αν θα πάρει βαθμό ο Παναιτωλικός;
αγωνια δεν εχουμε, αλλα μας ενδιαφερει ο οποιοσδηποτε αγωνας του ΠΑΟΚ, υπο οποιεσδηποτε συνθηκες
O Παναιτωλικός θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του να κόψει βαθμούς, αν κρίνω από το ότι έσκουζε ο Κούγιας γι’ αυτούς στα δικαστήρια και από το ότι ψήφισαν υπέρ μας στην superleague. Η ερώτηση είναι αν μπορεί. Το τυχερό της υπόθεσης είναι ότι παίζουν μαζί του μετά από σειρά Άρσεναλ - ΠΑΟΚ - Άρσεναλ, και ξαναέρχονται Τούμπα τρεις μέρες αργότερα. Η κούραση, το ενδεχόμενο rotation και η έλλειψη κινήτρου των παικτών μπορεί εύκολα να κάνει τον Ολυμπιακό να την πατήσει, πόσο μάλλον με ομάδα που δεν είναι στο άρμα του.
Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να μπει δυνατά ο γαύρος και να το καθαρίσει στο πρώτο εικοσάλεπτο, αν δεχτεί κανένα γρήγορο γκολ ο Παναιτωλικός. Ή να μπει ο νέος Εσκομπάρ στα αποδυτήρια για βολτα στο ημίχρονο.
Σε κάθε περίπτωση μια ελπίδα την έχω ακόμα.
Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να μπει δυνατά ο γαύρος και να το καθαρίσει στο πρώτο εικοσάλεπτο, αν δεχτεί κανένα γρήγορο γκολ ο Παναιτωλικός. Ή να μπει ο νέος Εσκομπάρ στα αποδυτήρια για βολτα στο ημίχρονο.
Σε κάθε περίπτωση μια ελπίδα την έχω ακόμα.
Αφού δεν ασκούμε επιρροή, στην ξανθούλα, τότε,
φυσικά, μπορεί να χάσουμε και βαθμό ή βαθμούς,
φαντάζομαι, οπότε δεν είμαι και άνετος, δηλώνω...

φυσικά, μπορεί να χάσουμε και βαθμό ή βαθμούς,
φαντάζομαι, οπότε δεν είμαι και άνετος, δηλώνω...

Τελειώνει αυτό το παιχνίδι και παίζεις το εντός με γαύρο για το Κύπελλο κεκλεισμένων των θυρών προληπτικά λόγω του ιού, κερδίζεις στην παγωμένη Τούμπα 3-0 με αντιποδόσφαιρο και 3 σκοτωμένες τελικές στην αναμπουμπούλα, όπως περίπου στο ακυρωθέν γκολ και η ομάδα μας αφήνει άφωνους.
ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ.

- sourmenetes
- Moderator
Άρα δεν είναι καθόλου αδιάφορο!giapas έγραψε:Για τον ΠΑΟΚ της τελευταίας 3ετιας του Σαββίδη , αδιάφορο παιχνίδι είναι παιχνίδι που δε κρίνει τίτλο.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ούτε 5 στις εκατό δεν είναι η απόδοση.
Προτιμώ να πάω με το 95 σουρμε.
Ιδίως φέτος , όλη τη χρονιά κλείναμε τα ματια και λέγαμε ψέμματα στους εαυτούς μας. Η πικρή αλήθεια είναι ότι είμαστε πολύ πιο κοντά στη 3η θέση παρά στη πρώτη.
Προτιμώ να πάω με το 95 σουρμε.
Ιδίως φέτος , όλη τη χρονιά κλείναμε τα ματια και λέγαμε ψέμματα στους εαυτούς μας. Η πικρή αλήθεια είναι ότι είμαστε πολύ πιο κοντά στη 3η θέση παρά στη πρώτη.
- Μπαρκαρούτσος
Έτσι όπως έχουν τα πράγματα, είμαστε πιο κοντά στη τρίτη εθνική, παρά στη πρώτη.
Τι λέτε μωρε;Μπαρκαρούτσος έγραψε:Έτσι όπως έχουν τα πράγματα, είμαστε πιο κοντά στη τρίτη εθνική, παρά στη πρώτη.