Abel Fernando Moreira Ferreira
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
Σοβαρα τωρα γραφουμε πως ηταν λαθος η ανανεωση Βαρελα και Μπισεσβαρ? Οποιος θεωρει πως ξαφνικα και ταυτοχρονα 7-8 παικτες ξεχασαν την μπαλα απο μονοι τους και πως δεν ειναι εργο προπονητη αυτο πραγματικα να το κοιταξει.Ο Κριστισιτς στην κουλα για να φερω ενα παραδειγμα ηταν υπο διωγμο πριν ερθει ο Καρερα και πλεον ειναι ο κορυφαιος παικτης της ξαδερφης...
Μπουγκιμαν μου ήρθε ο Μποας γιατί κι αυτόν τον χρυσοπλήρωσε η Τσέλσι: τα έσταξε στην πόρτο για σπάσιμο συμβολαίου και κατόπιν για αποζημίωση (τέτοια εποχή το 2012 νομίζω). Ποτέ δεν δικαιολόγησε όλη την πρεμούρα του Αμπράμοβιτς να τον πάρει και υπήρχε μουρμούρα γιατί δεν κέρδιζε ντέρμπι. Τελοσπαντων μια αφηρημένη αναλογία έκανα, κουβέντα να γίνεται.
Τα ατομικά λάθη παικτών μας απέκλεισε από την μπρατισλαβαPAOK_Antarctica έγραψε:Έχει μικρό ποσοστό ευθύνης που μας απέκλεισε μια κάποια Μπρατισλάβα;
Απαρριθμησε μου σε παρακαλω ενα ενα τα στελεχη της ΠΑΕ που ξερουν εστω κατι απο ποδόσφαιρο, για να μην το γενικευσω και το θεσω σε επιπεδο γνωσης λειτουργιας εταιριας...joshua έγραψε:Πραγματικα ειναι να τρελαινεσαι με τον τροπο που σκεφτονται στη παε...Απο τη μια ομολογει ο Γιωργης πως μιλαμε για εναν απειρο προπονητη που πρωτη φορα βγαινει εκτος Πορτογαλιας, απο την αλλη ομως τον πληρωσε λες και ειχε κατακτησει το Τσαμπιονς Λιγκ την προηγουμενη...Συγνωμη αλλα η στηριξη που εχεις προσφερει στον Φερειρα ειναι στηριξη του κωλου...Αν τον στηριζες πραγματικα θα εκανες οτι παιρνουσε απο το χερι σου για να τον βοηθησεις.Πες καλυτερα οτι ειναι μεγαλη η αποζημιωση που απαιτειται,πιο πιστευτο θα ηταν...
Αν βρεις περισσοτερους απο 1 τοτε το ξανασυζηταμε.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ατομικο λαθος ηταν το οτι στο 90 με το σκορ στο 0-0 σε βολε αντιπαλου τερματοφυλακα ειχαμε 8-9 παικτες πανω απο τη σεντρα?Andrew R έγραψε:Τα ατομικά λάθη παικτών μας απέκλεισε από την μπρατισλαβαPAOK_Antarctica έγραψε:Έχει μικρό ποσοστό ευθύνης που μας απέκλεισε μια κάποια Μπρατισλάβα;
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Γρήγορα γρήγορα έτσι όπως μου έρχεται ο προπονητής τερματοφυλάκων και από τα γραφεία το Μαράκι.Gospi έγραψε:Απαρριθμησε μου σε παρακαλω ενα ενα τα στελεχη της ΠΑΕ που ξερουν εστω κατι απο ποδόσφαιρο, για να μην το γενικευσω και το θεσω σε επιπεδο γνωσης λειτουργιας εταιριας...joshua έγραψε:Πραγματικα ειναι να τρελαινεσαι με τον τροπο που σκεφτονται στη παε...Απο τη μια ομολογει ο Γιωργης πως μιλαμε για εναν απειρο προπονητη που πρωτη φορα βγαινει εκτος Πορτογαλιας, απο την αλλη ομως τον πληρωσε λες και ειχε κατακτησει το Τσαμπιονς Λιγκ την προηγουμενη...Συγνωμη αλλα η στηριξη που εχεις προσφερει στον Φερειρα ειναι στηριξη του κωλου...Αν τον στηριζες πραγματικα θα εκανες οτι παιρνουσε απο το χερι σου για να τον βοηθησεις.Πες καλυτερα οτι ειναι μεγαλη η αποζημιωση που απαιτειται,πιο πιστευτο θα ηταν...
-
Πρωτον πολυ σωστο το παραδειγμα με Βιλας Μποας. Και θυμαστε τι εγινε; Σερνοταν η Τσελσι, τον διωχνουν και με εναν ανυπαρκτο (Ντι Ματεο) πηγε και σηκωσε το Τσουλου.
Δευτερον μας λεει ο Γιωργης υπομονη πρωτη χρονια του Αμπελ, πρεπει να μαθει και λοιπα. Δηλαδη σοβαρα τωρα. Σε αηττητη πρωταθλητρια ομαδα με μπατζετ 30 εκατομμυρια μας λετε οτι φερατε μαθητευομενο προπονητη; Ειναι σοβαρα πραγματα αυτα; Ομαδα ετοιμη να σηκωσει κι αλλους τιτλους και θα μεινει πισω για να μαθει ο Αμπελ; Κακη δικαιολογια.
Και τριτον, λεει στην Ελλαδα δεν ξερουμε να χανουμε. Γιωργη μου αυτο σε εμας τους 30κατι και πανω ΠΑΟΚτσηδες μονο σαν αστειο ακουγεται. Ημασταν φανατικοι ακομα και οταν ειχαμε ξεχασει πως ειναι να νικαμε. Οταν ο ΠΑΟΚ επαιζε με απληρωτους ημιποδοσφαιριστες, η Τουμπα ειχε 5 χιλιαδες κοσμο μεσα, καναμε κλαρινα απο τον καθε πικραμενο και δεν υπηρχε μελλον. Τι αλλο θα ακουσουμε; Επειδη καναμε κριτικη σε εναν μεχρι σημερα μετριο με βαση τα αποτελεσματα του προπονητη δεν ξερουμε να χανουμε; Ελεος καπου.
Δευτερον μας λεει ο Γιωργης υπομονη πρωτη χρονια του Αμπελ, πρεπει να μαθει και λοιπα. Δηλαδη σοβαρα τωρα. Σε αηττητη πρωταθλητρια ομαδα με μπατζετ 30 εκατομμυρια μας λετε οτι φερατε μαθητευομενο προπονητη; Ειναι σοβαρα πραγματα αυτα; Ομαδα ετοιμη να σηκωσει κι αλλους τιτλους και θα μεινει πισω για να μαθει ο Αμπελ; Κακη δικαιολογια.
Και τριτον, λεει στην Ελλαδα δεν ξερουμε να χανουμε. Γιωργη μου αυτο σε εμας τους 30κατι και πανω ΠΑΟΚτσηδες μονο σαν αστειο ακουγεται. Ημασταν φανατικοι ακομα και οταν ειχαμε ξεχασει πως ειναι να νικαμε. Οταν ο ΠΑΟΚ επαιζε με απληρωτους ημιποδοσφαιριστες, η Τουμπα ειχε 5 χιλιαδες κοσμο μεσα, καναμε κλαρινα απο τον καθε πικραμενο και δεν υπηρχε μελλον. Τι αλλο θα ακουσουμε; Επειδη καναμε κριτικη σε εναν μεχρι σημερα μετριο με βαση τα αποτελεσματα του προπονητη δεν ξερουμε να χανουμε; Ελεος καπου.
Σε στελεχη αναφερομαι, οχι σε προπονητικο τιμ.Μαυρο Χιονι έγραψε:Γρήγορα γρήγορα έτσι όπως μου έρχεται ο προπονητής τερματοφυλάκων και από τα γραφεία το Μαράκι.Gospi έγραψε:Απαρριθμησε μου σε παρακαλω ενα ενα τα στελεχη της ΠΑΕ που ξερουν εστω κατι απο ποδόσφαιρο, για να μην το γενικευσω και το θεσω σε επιπεδο γνωσης λειτουργιας εταιριας...joshua έγραψε:Πραγματικα ειναι να τρελαινεσαι με τον τροπο που σκεφτονται στη παε...Απο τη μια ομολογει ο Γιωργης πως μιλαμε για εναν απειρο προπονητη που πρωτη φορα βγαινει εκτος Πορτογαλιας, απο την αλλη ομως τον πληρωσε λες και ειχε κατακτησει το Τσαμπιονς Λιγκ την προηγουμενη...Συγνωμη αλλα η στηριξη που εχεις προσφερει στον Φερειρα ειναι στηριξη του κωλου...Αν τον στηριζες πραγματικα θα εκανες οτι παιρνουσε απο το χερι σου για να τον βοηθησεις.Πες καλυτερα οτι ειναι μεγαλη η αποζημιωση που απαιτειται,πιο πιστευτο θα ηταν...
Μιλαμε για τους ανθρωπους που διοικουν και λαμβανουν αποφασεις σχετικες με τον αγωνιστικο τμημα.
Κι απο που κι ως που ξερει απο μπαλα το Μαρακι?
- PAOK_Antarctica
Κι εγώ που νόμιζα ότι δουλειά του προπονητή είναι να ελαχιστοποιεί τα ατομικά λάθη...Andrew R έγραψε:Τα ατομικά λάθη παικτών μας απέκλεισε από την μπρατισλαβαPAOK_Antarctica έγραψε:Έχει μικρό ποσοστό ευθύνης που μας απέκλεισε μια κάποια Μπρατισλάβα;
Ο οποιοσδήποτε προπονητής δεν μπορεί να κριθεί από τα πρώτα 4 επίσημα παιχνίδια. Και ο Λουτσεσκου μας "είχε αποκλείσει" από την Εστερσουντ και είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής μας...
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
-
αυτα που εκανε ο μαγος με την μπρατισλαβα ειναι εγκληματα πολεμου , στο 90 λεπτο ειχε την αμυνα μας στο κεντρο του γηπεδου λες και παιζαμε τελικο παγκοσμιου κυπελλου και χαναμε... διπλα ματς ειναι κρατα το 0 και μετα γαμα τους στην τουμπα , δεν ξερει να παιζει αμυνα εκει ειναι το μεγαλο προβλημα τα ιδια εκανε και στην πορτογαλια και τον κερνουσανε 2-3 γκολ εκαστος
-
καλησπέρα,
τέτοια απαξίωση για τον προπονητή του ΠΑΟΚ , άλλα θα μου πείτε μήπως είναι η πρώτη φορά;
πάντα τα ίδια, δεκάδες αν όχι εκατοντάδες μηνύματα απαξίωσης - μυρωδιάς ,άσχετος, κολλημένος ,
πήρε μια ομάδα αήττητη και ισορροπημένη και την διάλυσε , και άλλα γλυκά λογία-.
καλό θα είναι η γνώμη να συνοδεύεται με γνώση άλλα που
πήρε λένε έτοιμη ομάδα από πέρσι
ας δούμε την έτοιμη ομάδα , βιερι χιαστούς . μαου χιαστούς, βαρελα ότι χειρότερο στην άμυνα ( ναι και όταν ακόμα έπαιζε δεξιά. γιατί ξεχνάμε) , ζαμπα οφ, σαχοφ και κανιας ( αλήθεια τι έχει γράφει γι αυτόν τα ξεχνάμε )έφυγαν , πασχα δεν βλέπεται, ματος δεν πάει άλλο, τσουμπα άστα να πάνε σε σχέσει με πέρσι
και ποιοι τραβάν το κουπι , γιαννουλης , μισιτς, ιγκι, άντε και ο λημνιος
οχι κύριοι ο ΠΑΟΚ θέλει παίχτες να παίζουν για την ομάδα και όχι για τον προπονητή τους (βαρελα, ματος) , για το νέο συμβόλαιο τους(μαου) ή για τα στατιστικά τους (πελκας)
δεν μπορούν να παίξουν το σύστημα του;
μα αν δεν μπορούν να αλλάξουν επάγγελμα . στην κάθε ομάδα την μπαγκέτα την έχει ο προπονητής
γιατί τους βάζει τότε ;
μα αν δεν τους έβαζε θα είχε φύγει από την αρχή της χρονιάς και καταλαβαίνουμε τι λέμε
ο λουτσε είχε βρει το κουμπί τους
σιγά μην είχε βρει το κουμπί τους , είχε παιδιά και αποπαίδια και από ποδόσφαιρο μάλλον ξεχάσαμε ότι πονούσαν τα μάτια μας σε πολλούς αγώνες( στον γαύρο μέσα κοιμήθηκε ο θεός)
το ότι έθαψε παίχτες ο λουτσε το προσπερνάμε και ότι έχασε από μπατε .πιλσεν κτλ
ο αμπελ έχασε από ¨κάποια¨σλοβαν όπως γράφεται απο κάποιους , την οποία πατήσαμε στην τούμπα άλλα φταίει ο αμπελ γιατί ο άλλος διόρθωνε τα κοτσιδάκια του και έφαγε γκολ από το κέντρο, και ο βαρελά από άουτ τερματά
και για να μην πει ότι είμαι εμπαθής με τον λουτσε, από τα λίγα σχόλια που έχω κάνει στο παοκμανια -παρ όλο που παρακολουθώ χρονιά τη σελίδα- είναι όταν χάσαμε από εστερσουντ που όλοι τον έβριζαν τον λουτσε , έγραφα ότι βρήκαμε τον προπονητή που θα μας πάρει το πρωτάθλημα
και συγνώμη για το σεντόνι , άλλα μια ομάδα για να φτιαχτεί θέλει υπομονή,
παρεμπιπτόντως λόγω λόξας από τότε που πήραμε τον αμπελ παρακολούθησα σε πάνω από έξι αγώνες την μπρανγκα , λοιπόν παίζει όμορφο επιθετικό ποδόσφαιρο με ένα σύστημα που θέλει να παίξει ο αμπελ σε μας , και μην πείτε ότι έφυγε και παίζει καλά η μπρανγκα γιατί οι ομάδες χτίζονται, όσο για το ποια μπρανγκα μωρέ που είναι ιδίωμα των φιλάθλων μας ας μην απαξιώνουμε τα πάντα. ευχαριστώ
τέτοια απαξίωση για τον προπονητή του ΠΑΟΚ , άλλα θα μου πείτε μήπως είναι η πρώτη φορά;
πάντα τα ίδια, δεκάδες αν όχι εκατοντάδες μηνύματα απαξίωσης - μυρωδιάς ,άσχετος, κολλημένος ,
πήρε μια ομάδα αήττητη και ισορροπημένη και την διάλυσε , και άλλα γλυκά λογία-.
καλό θα είναι η γνώμη να συνοδεύεται με γνώση άλλα που
πήρε λένε έτοιμη ομάδα από πέρσι
ας δούμε την έτοιμη ομάδα , βιερι χιαστούς . μαου χιαστούς, βαρελα ότι χειρότερο στην άμυνα ( ναι και όταν ακόμα έπαιζε δεξιά. γιατί ξεχνάμε) , ζαμπα οφ, σαχοφ και κανιας ( αλήθεια τι έχει γράφει γι αυτόν τα ξεχνάμε )έφυγαν , πασχα δεν βλέπεται, ματος δεν πάει άλλο, τσουμπα άστα να πάνε σε σχέσει με πέρσι
και ποιοι τραβάν το κουπι , γιαννουλης , μισιτς, ιγκι, άντε και ο λημνιος
οχι κύριοι ο ΠΑΟΚ θέλει παίχτες να παίζουν για την ομάδα και όχι για τον προπονητή τους (βαρελα, ματος) , για το νέο συμβόλαιο τους(μαου) ή για τα στατιστικά τους (πελκας)
δεν μπορούν να παίξουν το σύστημα του;
μα αν δεν μπορούν να αλλάξουν επάγγελμα . στην κάθε ομάδα την μπαγκέτα την έχει ο προπονητής
γιατί τους βάζει τότε ;
μα αν δεν τους έβαζε θα είχε φύγει από την αρχή της χρονιάς και καταλαβαίνουμε τι λέμε
ο λουτσε είχε βρει το κουμπί τους
σιγά μην είχε βρει το κουμπί τους , είχε παιδιά και αποπαίδια και από ποδόσφαιρο μάλλον ξεχάσαμε ότι πονούσαν τα μάτια μας σε πολλούς αγώνες( στον γαύρο μέσα κοιμήθηκε ο θεός)
το ότι έθαψε παίχτες ο λουτσε το προσπερνάμε και ότι έχασε από μπατε .πιλσεν κτλ
ο αμπελ έχασε από ¨κάποια¨σλοβαν όπως γράφεται απο κάποιους , την οποία πατήσαμε στην τούμπα άλλα φταίει ο αμπελ γιατί ο άλλος διόρθωνε τα κοτσιδάκια του και έφαγε γκολ από το κέντρο, και ο βαρελά από άουτ τερματά
και για να μην πει ότι είμαι εμπαθής με τον λουτσε, από τα λίγα σχόλια που έχω κάνει στο παοκμανια -παρ όλο που παρακολουθώ χρονιά τη σελίδα- είναι όταν χάσαμε από εστερσουντ που όλοι τον έβριζαν τον λουτσε , έγραφα ότι βρήκαμε τον προπονητή που θα μας πάρει το πρωτάθλημα
και συγνώμη για το σεντόνι , άλλα μια ομάδα για να φτιαχτεί θέλει υπομονή,
παρεμπιπτόντως λόγω λόξας από τότε που πήραμε τον αμπελ παρακολούθησα σε πάνω από έξι αγώνες την μπρανγκα , λοιπόν παίζει όμορφο επιθετικό ποδόσφαιρο με ένα σύστημα που θέλει να παίξει ο αμπελ σε μας , και μην πείτε ότι έφυγε και παίζει καλά η μπρανγκα γιατί οι ομάδες χτίζονται, όσο για το ποια μπρανγκα μωρέ που είναι ιδίωμα των φιλάθλων μας ας μην απαξιώνουμε τα πάντα. ευχαριστώ
- PAOK_Antarctica
Καμία σύγκριση ανάμεσα στις δύο περιπτώσεις.Napoli4 έγραψε:Ο οποιοσδήποτε προπονητής δεν μπορεί να κριθεί από τα πρώτα 4 επίσημα παιχνίδια. Και ο Λουτσεσκου μας "είχε αποκλείσει" από την Εστερσουντ και είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής μας...
Αυτό που πρέπει να κάνει ο νέος προπονητής σε μια τέτοια περίπτωση είναι να αφήσει την ομάδα να πάει με την κεκτημένη φορα.
Ο Λουτσος είχε την φορα του... Στανογεβιτς και ο Άμπελ του αήττητου νταμπλουχου.