Yποθετικά πάντα...gash04 έγραψε:Συμφωνώ απόλυτα φίλε μου σε όλα.
Σίγουρα όλα είναι διαπραγματεύσιμα και συζητήσιμα σε ένα παζάρι εμπόριο παιχτών αλλά όταν ο παίχτης έχει 5 μύρια ρήτρα και εμείς συζητάμε μεταξύ μας να τον δώσουμε για 3 κλπ είναι ξεπούλημα και ειδικά για παίχτη κλάσης σαν και αυτόν.
Δεν σε κούρασε να πουλάμε όλους τους παίχτες μας και να πέρνουμε ανταλλάγματα παλτά όπως Τόργκελε και δανεικούς?
Εμείς δηλαδή δεν πρέπει να κοστολογούμε ποτέ σωστά τους παίχτες μας?
Πρέπει να τους δίνουμε όσο όσο?Για ποιον λόγο?
Εδώ 9 μύρια κόστισαν ο Οικοδόμος και ο Μελίσσης στο σύνολο με χορηγία και δανεικό παίχτη και ο Μούσλι πιάνει μόνο 3?
Το προιόν έχει 5Μ και απο εκεί και πέρα συζήτηση μπορεί να γίνει για λιγότερα όπως και εμείς κάνουμε αντιπροτάσεις σε άλλες ομάδες να ρίξουν τις απαιτήσεις τους.
Αν σκεφτόμασταν έτσι για όλους τους παίχτες και στηρίζαμε λίγο καλύτερα (τρέλα) θα πουλούσαμε και τον Μπαλάφα στον Βάζελο για 5 μύρια καθότι οι τύποι είναι πραγματικά άμπαλοι.
Όχι όμως και 3 ή 3,5 όσο συμφέρουσα και να είναι μια τέτοια πρόταση.
Sidpanos σε οτι είπες πάντως συμφωνώ απόλυτα.
όταν κάποιος παίκτης σου έχει ρήτρα 5 και εσύ τον πουλήσεις 3-3,5 sorry αλλά δεν είναι ξεπούλημα, δεν είναι όσο-όσο...και για κάποιον που να ξαναθυμήσω τον αγόρασες μόλις το περασμένο καλοκαίρι με 550 χιλ....κατ' άρχήν αν σου δώσουν την ρήτρα δεν τον πουλάς σου τον παίρνουν....και λίγες φορές η ρήτρα πληρώνεται..συνήθως είναι το ανώτατο όριο απ' το οποίο ξεκινάς...όπως θα κάνουμε εμείς με τον Σορλέν και τον Μαρκαντώνη αν πειστούμε ότι είναι υγιής.
Ακόμη γιατί προκαταλαμβάνεις και μιλάς για Τόργκελε και άλλα παλτά??
Με 3 εκ. νομίζω ότι σίγουρα μπορείς να βρείς ένα πολύ καλό επιθετικό...δεν φαντάζομαι η τιμή του Ούγγρου να είναι εκεί...
Το ότι ο οικοδόμος και ο Μελίσσης κόστισαν τόσα θα πει απλώς ότι πιάστηκαν κορόιδα οι βάζελοι...δεν ήταν άλλωστε και η πρώτη φορά...εδώ έδωσαν 3 εκ. για εκείνο το σέντερ-φορ τον Βραζιλιάνο Σόουζα....και ειδικά πέρυσι που είχαν πάρει φόρα οι μέτοχοι τους και ήταν κ@βλωμένοι ποιός θα τα πρωτοσπρώξει...η τιμή τους ήταν σίγουρα υπερβολική..αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα βρίσκεις και κάθε χρόνο και ένα κορόιδο.
Εγώ επιμένω ότι με 3- 3,5 εκ ο Μούσλι θα πουληθεί και πρέπει να πουληθεί