Abel Fernando Moreira Ferreira
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
Πολύ απλά είναι,ο άνθρωπος αυτός είναι ξεκάθαρο ότι δεν κάνει,έχεις έναν αντίπαλο που έρχεται από ματς υψηλού τέμπο την Πέμπτη ,κατεβάζει την ίδια 11αδα,εμείς παίζουμε για την νίκη άλλα και η ισοπαλία δεν μας καταδικάζει και χάνουμε.
Υπάρχει δικαιολογία;
Να πω ότι παίζαμε με καμία ομαδάρα να πω πάει στο διάολο,δεν υπάρχουν δικαιολογίες, πρέπει η αυριανή να τον βρει στη χώρα του.-
Υπάρχει δικαιολογία;
Να πω ότι παίζαμε με καμία ομαδάρα να πω πάει στο διάολο,δεν υπάρχουν δικαιολογίες, πρέπει η αυριανή να τον βρει στη χώρα του.-
-
-
ενα πραγμα θα τονισω. Στις προπονησεις βαζει πελκα και μπισεσβαρ στο τερμα να κανουν χαβαλε. Αυτο νομιζω εξηγει την κατασταση στην ομαδα.
- Mauricio-8-
Μακαρι να διαψευστω αλλά φοβάμαι ότι στα playoff θα μας περασει και η Αεκ και θα γελάνε και οι πετρες μετα.Διωξτε τον επικυνδυνο και ας συνεχίσουμε με Γκαρσία μεχρι το τέλος.
Δεν πας καμιά βόλτα εσύ;
Βέβαια επειδή δεν έχεις πέσει μέσα ούτε στο τί μέρα είναι αύριο, πλέον θεωρώ ότι έχουμε πολύ περισσότερες ελπίδες για πρωτάθλημα, από όσο νόμιζα μέχρι πριν 2 λεπτά
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βέβαια επειδή δεν έχεις πέσει μέσα ούτε στο τί μέρα είναι αύριο, πλέον θεωρώ ότι έχουμε πολύ περισσότερες ελπίδες για πρωτάθλημα, από όσο νόμιζα μέχρι πριν 2 λεπτά
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
σε στηριζα μεχρι τωρα αλλα δειχνεις οτι εισαι μεγαλος μυρωδιας!και περισσοτερο οχι απο αυτα που κανεις ,αλλα απο αυτα που λες!
Αν είχα τον μάνατζερ σου θα χα χεστει στα φράγκα. Ο άνθρωπος πουλάει πάγο σε Εσκιμωους.
-
- Επικοινωνία:
Ειλικρινά ρε φίλε προτιμώ τον κανένα στον πάγκο από εσένα!Χειρότερο έργο δεν θα παρουσιάσει. ΥΓ:Πες μου το μυστικό να βγάλω κι εγώ κανένα φράγκο. Από τους πιο αμπαλους που έχουν περάσει από τον πάγκο μας ever!
Λοιπόν άκου 2 λογάκια ψηλέ!
Επιθετικά τι έχεις να δείξεις σαν ομάδα; Έναν Γιαννούλη να ανεβαίνει και να σου κάνει παιχνίδι από τα αριστερά. Τι σε κάνει ο συμπατριώτης σου; Βάζει ένα μηχανάκι σαν τον Γιαννούλη στα εξτρεμ στην πλευρά του Γιαννούλη. Χεστηκε στα βράκια του ο Δημητράκης.
Τι θα έπρεπε να κάνεις λοιπόν για να δώσεις δύναμη στην πλευρά αυτή; Να βάλεις μπροστά από τον Γιαννούλη τον Λημνιο. Που είναι και η αγαπημένη του θέση και θα βοηθούσε ανασταλτικα τον Γιαννούλη.
Στα δεξιά βάλε Βιεϊρίνια και πίσω κανονικά Ματος. (αλλά είπαμε γιατί δεν παίζει ο Λεό).
Έχεις μεγάλο κόλλημα στον εγκέφαλο. Είμαι σίγουρος πάντως πως πάνω στον ΠΑΟΚ έχεις βαλθεί να κάνεις το αγροτικό σου...
Επιθετικά τι έχεις να δείξεις σαν ομάδα; Έναν Γιαννούλη να ανεβαίνει και να σου κάνει παιχνίδι από τα αριστερά. Τι σε κάνει ο συμπατριώτης σου; Βάζει ένα μηχανάκι σαν τον Γιαννούλη στα εξτρεμ στην πλευρά του Γιαννούλη. Χεστηκε στα βράκια του ο Δημητράκης.
Τι θα έπρεπε να κάνεις λοιπόν για να δώσεις δύναμη στην πλευρά αυτή; Να βάλεις μπροστά από τον Γιαννούλη τον Λημνιο. Που είναι και η αγαπημένη του θέση και θα βοηθούσε ανασταλτικα τον Γιαννούλη.
Στα δεξιά βάλε Βιεϊρίνια και πίσω κανονικά Ματος. (αλλά είπαμε γιατί δεν παίζει ο Λεό).
Έχεις μεγάλο κόλλημα στον εγκέφαλο. Είμαι σίγουρος πάντως πως πάνω στον ΠΑΟΚ έχεις βαλθεί να κάνεις το αγροτικό σου...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paoki19 την Δευ 24 Φεβ 2020, 01:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- buffalobill4
Πως γίνεται ρε μάγκες μέχρι πριν από 1 μήνα να είστε ευχαριστημένοι οι περισσότεροι κ τώρα να θέλετε το 99% να τον σουτάρουμε.
Εδώ που φτάσαμε δεν τον αλλάζεις τώρα. Θα είναι αυτοκτονία. Από τώρα βρες τον επόμενο κ την επομένη του τελικού κυπέλλου φεύγει κ έρχεται ο αλλος
Εδώ που φτάσαμε δεν τον αλλάζεις τώρα. Θα είναι αυτοκτονία. Από τώρα βρες τον επόμενο κ την επομένη του τελικού κυπέλλου φεύγει κ έρχεται ο αλλος
Να καψουμε δλδ ρε συ και το κυπελο?
ο ανθρωπος θα μας αφησει εκτος ολων των στοχων. τουλαχιστον να σωσουμε ο,τι σωζεται!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ο ανθρωπος θα μας αφησει εκτος ολων των στοχων. τουλαχιστον να σωσουμε ο,τι σωζεται!
- buffalobill4
Ρε αδερφέ 2 μύρια τον χρόνο παίρνει να βάλει τον κωλο του κάτω κ να βρει λύση για να πάρει κύπελλο αν όχι νταμπλ. Όχι ως τώρα όλα καλά κ όλα ωραία κ στην κρίση πάρε και μια αποζημίωση και φύγε. Στρωσου κ βρες λύσηGospi έγραψε:Να καψουμε δλδ ρε συ και το κυπελο?