ΠΑΟΚ - πουστόγαυρος 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - πουστόγαυρος 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Δεν είναι οι 3 φάσεις.
Είναι ότι συγκυριακά θα κέρδισες.
Με τέτοιο παίξιμό θα μπορούσες να είχες πάρει 1/3 σφυρίγματα σήμερα και το 1Χ και να κάνουμε κλαρίνα μαζεμένα στα π.ο.
Στάλθηκε από το SM-J330FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι ότι συγκυριακά θα κέρδισες.
Με τέτοιο παίξιμό θα μπορούσες να είχες πάρει 1/3 σφυρίγματα σήμερα και το 1Χ και να κάνουμε κλαρίνα μαζεμένα στα π.ο.
Στάλθηκε από το SM-J330FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μακάρι να ήταν έτσι τα πράγματα όπως τα λες αλλά δυστυχώς δεν είναι.sourmenetes έγραψε:Τίποτα δε χάθηκε κατ εμέ, αρκεί να το πάρουν αλλιώς όλοι!!Sekeris έγραψε:Σημερα χαθηκε το πρωταθλημα και αγωνιστικα.
Την προσοχη μας στο κυπελλο.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτή τη στιγμή η ομάδα σε επίπεδα συνοχής είναι λες και έχουμε Σεπτέμβριο.
Αυτό το πράγμα δυστυχώς τώρα δεν στρώνει.
Μακάρι να ήταν τόσο απλό που μια αλλαγή ενός συστήματος ή ενός παίκτη θα άλλαζε την εικόνα της ομάδας.
Και μέσα σε όλες τις μπαρούφες που είπε σήμερα στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής, του ξέφυγε και μία μεγάλη αλήθεια όταν κάτι τον ρώτησαν για το λαμπρου.
Η αλήθεια ήταν ότι είτε έμπαινε πιο νωρίς στο Λάμπρο είτε έμπαινε αργότερα το πράγμα δεν άλλαζε.
Η ομάδα είναι σαν ένας λόχος που μπαίνει για πρώτη φορά για να κάνουν όλοι μαζί παρέλαση. Ο καθένας πάει όπως να ναι όπου να ναι χωρίς συνοχή και χωρίς καμία αρμονία.
Μακάρι το πρόβλημα του προπονητή να ήταν ότι είναι κακός κοουτς κατά την διάρκεια του παιχνιδιού ή οι κάποιες εμμονές του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Κυρ 23 Φεβ 2020, 23:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Ξέρετε τι μου την σπάει περισσότερο από όλα είναι ότι δεν υπάρχει ούτε ένας ραδιοφωνικός σταθμός να ακούσω λίγο να περάσει η ώρα . Το κλείσιμο του αρένα ήταν καίριο. Την ομάδα δεν την φοβάμαι είμαι αισιόδοξος ακόμα,είμαι αθεράπευτα ονειροπόλος .
Ναι. Υπάρχει οφ Σαιντ σε πρώτο χρόνοsourmenetes έγραψε:Όσο και να πικραινει η εμφανιση, το πεναλτυ υφίσταται και σίγουρα εικόνα για. Το αν βγήκε η μπάλα δεν έχει κανείς.renegade έγραψε:Και όμως η περίπτωση του λημνιού είναι καθαρή περίπτωση πέναλτι.Maximus έγραψε:To SDNA τα ρίχνει στην διαιτησία...
Ακουστε κύριοι, δεν είμαστε πρόβατα.
Για μένα σημερα το SDNA τελείωσε...
Τι να δει και από που να το δει, εφόσον ο επόπτης είναι αλλού.
Αλλο το πως παίξαμε σαν ΠΑΟΚ και άλλο το αν υπάρχουν παραβάσεις.
Επίσης να κάνω μια ερώτηση..
Αν στη φάση του ακυρωθεντος γκολ η μπάλα από την απομάκρυνση του παίχτη του γαβρου πήγαινε γκολ θα το ακυρώνε;;
- sourmenetes
- Moderator
Α μπράβο!! Αν και νεος(α βάσει νικνειμ) έχεις δίκιο!!elina έγραψε:Συμφωνώ!! Τίποτα δεν χάθηκε ακόμα..sourmenetes έγραψε:Τίποτα δε χάθηκε κατ εμέ, αρκεί να το πάρουν αλλιώς όλοι!!Sekeris έγραψε:Σημερα χαθηκε το πρωταθλημα και αγωνιστικα.
Την προσοχη μας στο κυπελλο.
Γιατι τα βλεπετε ολα μαύρα;;
Ασπρόμαυρα είναι!!!
-
Maximus έγραψε:To SDNA τα ρίχνει στην διαιτησία...
Ακουστε κύριοι, δεν είμαστε πρόβατα.
Για μένα σημερα το SDNA τελείωσε...
Ακριβώς ρε φίλε, για βλάκες μας περνάνε. Το συγκεκριμένο σάιτ δυστυχώς μοιράζει το δικό μας σανό. Όχι κύριοι αρνούμαστε να το φάμε, μάτια έχουμε και βλέπουμε. Αφήνουμε στον πάγκο τόσους μήνες το παρτάλι, μένουμε στα εξτρέμ με τον ανεκδιήγητο αφάνα που έχει να παίξει από τον Αύγουστο καλά, ε όχι δε μας φταίει ο Γερμανός κι ας μπορούσε να σφυρίξει αλλιώς τις φάσεις. Λάθη θα γίνονται πάντα και με βαρ και χωρίς βαρ, πλέον όμως ξέρουμε πως ο ξένος δεν έχει σκοπιμότητα. Το αμφισβητούμενο πότε θα είναι υπέρ σου πότε εναντίον σου. Το να κάνεις όμως θέμα ότι αδικήθηκες σε αυτό το παιχνίδι μόνο ως άλλοθι για την άθλια εμφάνιση μπορεί να λειτουργήσει.
Σε κάθε περίπτωση, φαρμάκι μας πότισε σήμερα η ΠΑΟΚΑΡΑ.
Και ποιος τους ακούει τώρα αύριο στη δουλειά....Γαύρους και κόκκινους και κίτρινους, την τοπική την έκδοση...
το μονο που δεν περιμενα ειναι να πεσουμε αμαχητι ....η ομαδα ειναι αρρωστη , εβλεπες τους παικτες να μπινελικώνονται μεταξυ τους ...και οι δηλωσεις πεταω χαρταετο καλα κρατουν
αν επρεπε να δωσουμε το παιχνιδι γιατι μας την ειχαν στημενη , ε, λοιπον ας μας το λεγατε να μην αγωνιουμε!!
το οτι ο ματος δεν επαιξε σε αυτην την ομαδα που σερνοταν , σημαινει οτι υπαρχει θεμα ....
αν θελουμε να κρυφτουμε πισω απο το δακτυλο μας γιατι δεν μας εδωσε ενα πεναλτυ (οντως πεντακαθαρο) ,τοτε χανουμε την ουσια , η ομαδα κατεβηκε χωρις πλανο και παθος απεναντι σε μια κουρασμενη ομαδα να παιζουμε σε οσο πιο αργο ρυθμο μπορουμε ! Ανωμαλη προσγεωση , ηττα με κατεβασμενα τα χερια...
αν επρεπε να δωσουμε το παιχνιδι γιατι μας την ειχαν στημενη , ε, λοιπον ας μας το λεγατε να μην αγωνιουμε!!
το οτι ο ματος δεν επαιξε σε αυτην την ομαδα που σερνοταν , σημαινει οτι υπαρχει θεμα ....
αν θελουμε να κρυφτουμε πισω απο το δακτυλο μας γιατι δεν μας εδωσε ενα πεναλτυ (οντως πεντακαθαρο) ,τοτε χανουμε την ουσια , η ομαδα κατεβηκε χωρις πλανο και παθος απεναντι σε μια κουρασμενη ομαδα να παιζουμε σε οσο πιο αργο ρυθμο μπορουμε ! Ανωμαλη προσγεωση , ηττα με κατεβασμενα τα χερια...
.
Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk

Μόνο για αυτό το πανί έπρεπε να κερδίσουμε
Όσο και να τσούζει , κέρδισε η καλύτερη ομάδα έως τώρα φέτος. Η πιο δουλεμένη και αυτή που το θέλει πιο πολύ.
Piero έγραψε:.

βρήκα τελικά και μερικές άλλες. Μια απορία, στον ...κόρφο της ντόρας ποιος είναι;
Πάω να γράψω για το ματς και δε θέλω. Δε θα μ αφήσω να τα βάψω μαύρα φυσικά. Ανεξήγητα μερικά πράματα. Μου θυμίζει τη φάση μετά την ήττα από παο και ύστερα πάλι εμφανιστήκαμε τελείως αλλαγμένοι, με μια ενέργεια που πάλι χάθηκε. Τέλος πάντων. Χάσαμε δε μας κέρδισε κανείς..
-
δεν ξερω ποιος φταιει ,αλλα το Π.Α.Ο.Κ. TV ειναι απαραδεκτο!η καλυψη ενος τετοιου παιχνιδιου ,χωρις καμερες στις γραμμες ειναι για τα σκυλια!δεν θα υπηρχε γκολ αν υπηρχαν καμερες εκει που επρεπε!
καλησπερα παιδες να πω και εγω την αποψη μου εν πολλοις συμφωνω οτι το πρωταθλημα χαθηκε αλλα δεν με πειραζει.Το κυπελλο παντως μπορουμε,Για να παρουμε πρωταθλημα πρεπει να κανουμε 10 νικες που δεν ειναι ακατορθωτο αλλα δυσκολο πολυ.τωρα στα του αγωνα.Ο γαβρος επαιξε με αρσεναλ ηταν σουπερ προπονημενος,εμεις οικογενειακο διπλο.Ενας τσιμικας ηταν ολη η δουλεια και τα 2 στοπερ που παιζαν ξυλο.Λοιπον οποιον προπονητη αν ειχαμε τα ιδια θα λεγαμε.Περσι δεν το πηρε ο λουτσεσκου το πρωταθλημα αλλα οι παιχτες και ο σαββιδης,ναι με λουτσε θα ηταν πιο πειθαρχημενα,αλλα μια ομαδα που δεν χανει 55 ματς ειναι δυσκολο να ειναι ανικητη.Σε σχεση με περσι αν στον φερειρα ή οποιον φερειρα διναμε πριγιοβιτς του 1ου γυρου,ζαμπά με τις επελασεις του,κανιας και σακχοφ που εγω λεω οτι λειπουνε μπορει να μην χαναμε απο βαζελο και αρη,Απο γαβρο δεχομαι οτι 1 ηττα επιτρεπεται να κανουμε πχ στο καραισκακη οχι εδω,και αυτο επειδη εχει πληθωρα παιχτων,δεν εκανε κατι τρομερο σημερα,τους ειχαμε μονοτερμα στο τελος με κοντρες παιζανε,Αρα να σταματησουμε να διαμονοποιουμε προσωπα,να κοιταμε συνολικη δουλεια,.Το σημερινο ποδοσφαιρο θελει μονο τρεξιματα για μενα 80%,Δεν μου αρκει να εχω τεχνιτες στυλ μπισε,μαουριτσιο μισιτς πελκα,που ειναι παιχταραδες τα παιδια αλλα ευρωπη δεν μπορουμε να κανουμε κατι παραπανω.Αρα για μενα το πλανο ειναι οι παιχτες κανουν τον προπονητη.Ολικο ξεσκαρταρισμα με παιχτες που θα θελουν να μεινουνε στην ομαδα και να παλεψουμε για ενα στοχο ρ παιδια.Δεν γινεται να τα παρουμε ολα.Ας βαζουμε καθε στοχο το πρωταθλημα και η Ευρωπη θα ερθει με το νεο γηπεδο να κανουμε κατι 1 πορεια μεγαλη τελικο ας πουμε,.Τωρα για 11αδες εμεις θα βγαζουμε ή ο προπονητης;;Τον μαρτινς τον εχουν στον γαβρο 3 χρονια χωρις τιτλο και τον κρατησανε και κανει δουλεια.Εγω θα ελεγα να αφησουμε το κυπελλο και να παμε στα πλει οφ να κανουμε 9 στις 10 νικες αυτη ειναι η αποψη μου.Και ο γαβρος λογικα απο αεκ θα χασει ή βαζελο,δε μπορει
- Aureliano Buendia
Η σημερινή εικόνα πιστοποίησε ό,τι γνωρίζαμε και βλέπαμε όλη τη χρονιά.
Τυφλοί δεν είμαστε. Κι όσο κι αν η σύγχρονη και λίγο μπιζμπιζέ αντίληψη περί ποδοσφαίρου συνεχώς κάνει λόγο για λεπτομέρειες που δεν φαίνονται στο αγύμναστο μάτι και τις οποίες μας τις κάνουν λιανά διάφορα 3d γραφικά που δεν σημαίνουν απολύτως τίποτα, το επιμύθιο παραμένει απλό: το αν παίζεις καλά ή όχι και το αν παίζεις άνευρα ή όχι, το καταλαβαίνει ο καθείς, ασχέτως αν δεν μπορεί να αναλύσει το πώς και το γιατί συμβαίνει.
Η ομάδα σε κανένα σημείο του πρωταθλήματος δεν έχει πείσει τον βασικό της αντίπαλο, τον δικό της κόσμο, αλλά και τον ίδιο της τον εαυτό ότι είναι η καλύτερη και πιο διψασμένη ομάδα. Αμφότερα ίσχυαν τόσο στο κλεμμένο πρωτάθλημα του 2018 όσο και στο κερδισμένο του 2019.
Ούτε παίζουμε καλύτερα από τον ΟΣΦΠ ούτε τρώμε σίδερα, αυτή είναι η πικρή αλήθεια.
Έχουμε παίξει 8 ντέρμπι στο πρωτάθλημα, στα οποία έχουμε μία και μόνο νίκη, κι αυτή με πέναλτι, με ΜΗΔΕΝ κλασικές ευκαιρίες και με χίλια ζόρια.
Συνολικά, έχουμε παίξει 65 λεπτά ποιοτικού ποδοσφαίρου στα ματς που μετράνε, ένα ημίχρονο στο ΟΑΚΑ με ΑΕΚ και το πρώτο 20λεπτο στο Βικελίδης.
Τι φταίει για όλα αυτά; Πολλά και διάφορα.
Όσον αφορά τον προπονητή, δεν είμαι σε θέση να ξέρω αν μπορούσε να κάνει την ομάδα να παίξει καλύτερα. Αυτό που σίγουρα ξέρω είναι ότι το πάθος που της έχει εμφυσήσει είναι μηδενικό. Και η σύγκριση με το μάτι που γυάλιζε επί Λουτσέσκου κάνει μπαμ. Ο Ρουμάνος δεν ξέρω αν ήταν κάτι ιδιαίτερο ως προπονητής, υποψιάζομαι πως ίσως και όχι, αλλά αυτό το "κλέφτες, σας κλέψανε, σας στερήσαν το πρωτάθλημα που αξίζατε" με το οποίο πιπιλούσε το μυαλό των παικτών ασταμάτητα σίγουρα είχε πιάσει τόπο.
Επιπλέον, η ομάδα φέτος δεν διαθέτει κανένα σημείο αναφοράς, καμία ταυτότητα. Δεν είναι μπετόν αρμέ πίσω, δεν παίζει μπάλα μπροστά, δεν έχει το μαχαίρι στα δόντια. Έτσι, κύριε Άμπελ, δεν πας πουθενά.
Το έμψυχο υλικό, από την άλλη, είναι πλήρως αποψιλωμένο σε σχέση με πέρσι.
Σε σχέση με την ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα, δεν έχουμε -για διάφορους λόγους- Ολιβέιρα, Ζαμπά από πρωταγωνιστές, Σάκχοφ από αθέατους πρωταγωνιστές και Κάνιας από supporting cast, ενώ οι Αντελίνο και Μαουρίτσιο δεν είναι οι ίδιοι παίκτες. Σε αυτά αν προσθέσεις τις ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΕΣ μεταγραφές Εσίτι και Στοχ, τον Μπίσεσβαρ που τον απήγαγαν εξωγήινοι μετά τον Άγιαξ και τον αντικατέστησαν με ένα κουφάρι, το ότι στην αρχή της χρονιάς ο Πασχαλάκης ήταν αλλού γι' αλλού, αλλά και τον Βαρέλα που μας τα έκανε τσουρέκια με την ανανέωση και μετά μην τον είδατε τον Παναή, βλέπει κανείς ότι μιλάμε για τελείως άλλη ομάδα.
Το πρωτάθλημα εγώ το θεωρώ 99% τελειωμένο, μακάρι φυσικά να διαψευστώ. Εικάζω μάλιστα ότι θα μεγαλώσει με αποκαρδιωτικό τρόπο η διαφορά. Επαναλαμβάνω, μακάρι να μην συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά ειλικρινά δεν βλέπω το πώς. Είναι αδύνατο να βελτιωθείς ραγδαία Μάρτη μήνα, ενώ η εικόνα μας στα ντέρμπι είναι μάλλον αποκαρδιωτική για να ελπίζει κανείς.
Η απώλεια ενός τίτλου από μόνη της εμένα προσωπικά δεν μου λέει τίποτα. Ειλικρινά. Δεν είμαι γαύρος, δεν πάσχω από φαταουλισμό και λαιμαργία, δεν είμαι σαν τα μούτρα τους. Δυστυχώς, όμως, αυτή η χρονιά κινδυνεύει να αφήσει μια τρομερά άσχημη γεύση. Αποκλεισμός από την Ευρώπη, κλαρίνα στα ντέρμπι, επικοινωνιακή κηλίδα (ΓΕΛΟΙΟΙ χειρισμοί από την ΠΑΕ που το 'δε να έρχεται και δεν έκανε τίποτα) και ψυχολογική κούραση με την υπόθεση της Ξάνθης (που σε συνδυασμό με τα κλαρίνα στα ντέρμπι δίνει πάτημα στον κάθε μαλάκα να λέει ότι παίζουμε φιλικά), αν υπάρξει και αποκλεισμός από το Κύπελλο, θα δέσει το γλυκό.
Εγώ θέλω να ξαναδώ κάψα και καύλα για τίτλο, μαζί με οργάνωση και σωστή στελέχωση.
Τον ενθουσιασμό ρε παιδί μου, μαζί με το μυαλό. Και μια Τούμπα να την πίνεις στο ποτήρι. Δεν θέλω κάτι άλλο.
Επίσης, να σας πω, ΟΚ, είμαι 95% σίγουρος ότι νομικά μιλώντας η υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας είναι αβάσιμη.
Αλλά θα το πω και ουκ αμαρτία έχω. Δεν θέλω ούτε υπερκοστολογημένους Μελιόπουλους ούτε δανεικούς στον σιχαμένο τον Μπέο. Δεν θέλω να με πιάνει κανένα από τα σιχάματα στο στόμα τους. Ακόμη και αν η χρονιά τελειώσει με αυτή την άσχημη γεύση, είναι ευκαιρία για ένα πλήρες και ωραίο restart. Και ας μην πάρουμε πρωτάθλημα το 2021, είπαμε γαύροι δεν είμαστε, να γίνουν λίγο σωστά και όμορφα τα πράγματα. Αυτό και τίποτα άλλο.
Τυφλοί δεν είμαστε. Κι όσο κι αν η σύγχρονη και λίγο μπιζμπιζέ αντίληψη περί ποδοσφαίρου συνεχώς κάνει λόγο για λεπτομέρειες που δεν φαίνονται στο αγύμναστο μάτι και τις οποίες μας τις κάνουν λιανά διάφορα 3d γραφικά που δεν σημαίνουν απολύτως τίποτα, το επιμύθιο παραμένει απλό: το αν παίζεις καλά ή όχι και το αν παίζεις άνευρα ή όχι, το καταλαβαίνει ο καθείς, ασχέτως αν δεν μπορεί να αναλύσει το πώς και το γιατί συμβαίνει.
Η ομάδα σε κανένα σημείο του πρωταθλήματος δεν έχει πείσει τον βασικό της αντίπαλο, τον δικό της κόσμο, αλλά και τον ίδιο της τον εαυτό ότι είναι η καλύτερη και πιο διψασμένη ομάδα. Αμφότερα ίσχυαν τόσο στο κλεμμένο πρωτάθλημα του 2018 όσο και στο κερδισμένο του 2019.
Ούτε παίζουμε καλύτερα από τον ΟΣΦΠ ούτε τρώμε σίδερα, αυτή είναι η πικρή αλήθεια.
Έχουμε παίξει 8 ντέρμπι στο πρωτάθλημα, στα οποία έχουμε μία και μόνο νίκη, κι αυτή με πέναλτι, με ΜΗΔΕΝ κλασικές ευκαιρίες και με χίλια ζόρια.
Συνολικά, έχουμε παίξει 65 λεπτά ποιοτικού ποδοσφαίρου στα ματς που μετράνε, ένα ημίχρονο στο ΟΑΚΑ με ΑΕΚ και το πρώτο 20λεπτο στο Βικελίδης.
Τι φταίει για όλα αυτά; Πολλά και διάφορα.
Όσον αφορά τον προπονητή, δεν είμαι σε θέση να ξέρω αν μπορούσε να κάνει την ομάδα να παίξει καλύτερα. Αυτό που σίγουρα ξέρω είναι ότι το πάθος που της έχει εμφυσήσει είναι μηδενικό. Και η σύγκριση με το μάτι που γυάλιζε επί Λουτσέσκου κάνει μπαμ. Ο Ρουμάνος δεν ξέρω αν ήταν κάτι ιδιαίτερο ως προπονητής, υποψιάζομαι πως ίσως και όχι, αλλά αυτό το "κλέφτες, σας κλέψανε, σας στερήσαν το πρωτάθλημα που αξίζατε" με το οποίο πιπιλούσε το μυαλό των παικτών ασταμάτητα σίγουρα είχε πιάσει τόπο.
Επιπλέον, η ομάδα φέτος δεν διαθέτει κανένα σημείο αναφοράς, καμία ταυτότητα. Δεν είναι μπετόν αρμέ πίσω, δεν παίζει μπάλα μπροστά, δεν έχει το μαχαίρι στα δόντια. Έτσι, κύριε Άμπελ, δεν πας πουθενά.
Το έμψυχο υλικό, από την άλλη, είναι πλήρως αποψιλωμένο σε σχέση με πέρσι.
Σε σχέση με την ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα, δεν έχουμε -για διάφορους λόγους- Ολιβέιρα, Ζαμπά από πρωταγωνιστές, Σάκχοφ από αθέατους πρωταγωνιστές και Κάνιας από supporting cast, ενώ οι Αντελίνο και Μαουρίτσιο δεν είναι οι ίδιοι παίκτες. Σε αυτά αν προσθέσεις τις ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΕΣ μεταγραφές Εσίτι και Στοχ, τον Μπίσεσβαρ που τον απήγαγαν εξωγήινοι μετά τον Άγιαξ και τον αντικατέστησαν με ένα κουφάρι, το ότι στην αρχή της χρονιάς ο Πασχαλάκης ήταν αλλού γι' αλλού, αλλά και τον Βαρέλα που μας τα έκανε τσουρέκια με την ανανέωση και μετά μην τον είδατε τον Παναή, βλέπει κανείς ότι μιλάμε για τελείως άλλη ομάδα.
Το πρωτάθλημα εγώ το θεωρώ 99% τελειωμένο, μακάρι φυσικά να διαψευστώ. Εικάζω μάλιστα ότι θα μεγαλώσει με αποκαρδιωτικό τρόπο η διαφορά. Επαναλαμβάνω, μακάρι να μην συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά ειλικρινά δεν βλέπω το πώς. Είναι αδύνατο να βελτιωθείς ραγδαία Μάρτη μήνα, ενώ η εικόνα μας στα ντέρμπι είναι μάλλον αποκαρδιωτική για να ελπίζει κανείς.
Η απώλεια ενός τίτλου από μόνη της εμένα προσωπικά δεν μου λέει τίποτα. Ειλικρινά. Δεν είμαι γαύρος, δεν πάσχω από φαταουλισμό και λαιμαργία, δεν είμαι σαν τα μούτρα τους. Δυστυχώς, όμως, αυτή η χρονιά κινδυνεύει να αφήσει μια τρομερά άσχημη γεύση. Αποκλεισμός από την Ευρώπη, κλαρίνα στα ντέρμπι, επικοινωνιακή κηλίδα (ΓΕΛΟΙΟΙ χειρισμοί από την ΠΑΕ που το 'δε να έρχεται και δεν έκανε τίποτα) και ψυχολογική κούραση με την υπόθεση της Ξάνθης (που σε συνδυασμό με τα κλαρίνα στα ντέρμπι δίνει πάτημα στον κάθε μαλάκα να λέει ότι παίζουμε φιλικά), αν υπάρξει και αποκλεισμός από το Κύπελλο, θα δέσει το γλυκό.
Εγώ θέλω να ξαναδώ κάψα και καύλα για τίτλο, μαζί με οργάνωση και σωστή στελέχωση.
Τον ενθουσιασμό ρε παιδί μου, μαζί με το μυαλό. Και μια Τούμπα να την πίνεις στο ποτήρι. Δεν θέλω κάτι άλλο.
Επίσης, να σας πω, ΟΚ, είμαι 95% σίγουρος ότι νομικά μιλώντας η υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας είναι αβάσιμη.
Αλλά θα το πω και ουκ αμαρτία έχω. Δεν θέλω ούτε υπερκοστολογημένους Μελιόπουλους ούτε δανεικούς στον σιχαμένο τον Μπέο. Δεν θέλω να με πιάνει κανένα από τα σιχάματα στο στόμα τους. Ακόμη και αν η χρονιά τελειώσει με αυτή την άσχημη γεύση, είναι ευκαιρία για ένα πλήρες και ωραίο restart. Και ας μην πάρουμε πρωτάθλημα το 2021, είπαμε γαύροι δεν είμαστε, να γίνουν λίγο σωστά και όμορφα τα πράγματα. Αυτό και τίποτα άλλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aureliano Buendia την Δευ 24 Φεβ 2020, 00:18, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.